NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

دوستان من تازه بازیو دارم انجام میدم و پس از بازیه انتخابی توسط شارلوت درفت شدم:دی
میخواستم ببینم راهی نداره که اورال بازیکنم از همون اول بالا باشه یا اصلا تیم درست حسابی تری مارو درفت کنه؟
اخه کل بازی میام 20 30 امتیاز میارم اما بقیه زحمت میکشن با سوتیهاشون تیمه نابود میکنن

سلام.
من از طرفدار های nba 2k هستم. 2k11 رو هم رو pc بازی کردم. ولی الآن xbox 360 من nba2k11 رو اجرا نمی کنه(یه زور میزنه، بعد برمیگرده رو داشبورد!!!). fifa12 رو هم run کردم، اون مشکلی نداشت. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ (کجا رو بخونم؟!)

سلام.
من از طرفدار های nba 2k هستم. 2k11 رو هم رو pc بازی کردم. ولی الآن xbox 360 من nba2k11 رو اجرا نمی کنه(یه زور میزنه، بعد برمیگرده رو داشبورد!!!). fifa12 رو هم run کردم، اون مشکلی نداشت. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ (کجا رو بخونم؟!)
دیسکتون مشکل داره

سلام دوستان . من این 2K12 رو به خاطر مشغله هام هنوز بازی نکردم :-s:-s :-s:-sبدجوری هم تو خماریش موندم ....
اگه میشه بگید الان کدوم تیمها از همه قوی ترند ؟ Lakers چجوریه ؟ Denver چحوریه ؟ Rose بازیش چجوریه ؟
بازی نسبت به نسخه قبل چه تفاوتهایی داشته ؟ خیلی ممنون

این بازی امروز یوفوسید تو اعصاب ما
داشتم بازی میرکدم مجبور شدم وسط بازی سیو کنم و بیام بیرون اما درحالیکه داشت سیو میکرد بازی گیر کرد و وقتی خاموشو روشن کردم دیدمکه سیوم رو لود نمیکنه و قسمت مای پلیر من پرید!!!
میخوام بدونم بار کسی همچین مشکلی پیش اومده؟(خیر سرم تو فینال کنفرانس شرق بودم و 2-0 هم تو بازیها از میامی جلو بودم با دترویت)

بعید میدونم دیگه بتونی save ت رو برگردونی منم یه چند باری از این حرکتا زدم مجبور شدم دوباره ......:d
از بچه ها کسی live میزنه ؟
میخواستم ببینم offseason roster گذاشتن نذاشتن قراره بذارن .....؟ :d
در اخر هم باید گفت خدا از سر تقصیرات david stern نگذره
همو رو تو خماریه nba گذاشت نمیدونم این صندلی ریاست چی داره .......:d

دوستان من با میامی 20 بازی پشت سر هم رو برده بودم امروز که رفتم یازی کنم سیو رو قبول نمیکنه میاد از اول کسی میدونه باید چیکار کرد؟
اصلاً مشکل از کجاست؟

سلام
دوستان من با داداشم بازی میکنم .وقتی بازی تموم میشه مگه نباید از گل های تیم برنده نشون بده بعد یه منوی دیگه بیاد؟
واسه من بازی تموم میشه اینجوری نمیشه نه دمو میاد ونه منو ای که عکس دو تیممون باشه واسه من بازی رو تموم میکنیم میگه 3 تا گزینه میاد که میگه باید بری بیرون . گل هرو و اون یکی رو یادم نیست راهی هست درست شه؟
همین بازی تو اکس باکس دوستم کاملا سالم بود

مشکلی که با سیو بازی دارین، در حین بازی نباید دستگاه رو خاموش کنین و یا مستقیم به دشبورد برین
هر جا که خواستین خازج بشین، اگه در حین انجام بازی بودین، باید Save & Exit رو بزنین تا سیو بشه و به منوی اصلی برین (ترجیحا در بین بازی سیو نکنین)
اگه توی منوی تورنومنت بودین باید گزینه رفتن به منوی اصلی رو بزنین
یعنی یه جورایی قدم به قدم از بازی خارج بشین تا پروسه ی تکمیل سیو درست انجام بگیره

من خودم با 2K11 همین مشکل رو داشتم، حتی با اینکه با حوصله و قدم به قدم خارج می شدم هم بعضی وقتا سیوم مشکل پیدا میکرد ولی یه بار کل سیوهای بازی رو از تو هارد پاک کردم و بعد از اون دیگه اون مشکل واسم تکرار نشد
-------------------------------
DLC بازی به اسم Legends Showcase به قیمت 800 پوینت در دسترسه
مدهایی هم به بازی اضافه شده
21 :x
H-O-R-S-E
Teammate Challenge
Era Challenge

یه قابلیت هم به بخش مولتی اضافه میکنه که میتونیم با قهرمانان سابق یه تیم تشکیل بدیم و Classic Quick Match بزنیم

آخرین ویرایش:
مشکلی که با سیو بازی دارین، در حین بازی نباید سیو کنین، ترجیحا باید به منوی اصلی لیگ یا هر چیزی که پایه ریزی کردین برین و از اونجا سیو کنین
متاسفانه این مشکل پریدن سیو و ناقص بودن سیو خیلی وقته توی این بازی وجود داره !
-------------------------------
DLC بازی به اسم Legends Showcase به قیمت 800 پوینت در دسترسه
مدهایی هم به بازی اضافه شده
21 :x
H-O-R-S-E
Teammate Challenge
Era Challenge

یه قابلیت هم به بخش مولتی اضافه میکنه که میتونیم با قهرمانان سابق یه تیم تشکیل بدیم و Classic Quick Match بزنیم

سیو بازی مگه رو اتوماتیک نیست من اصلاً خودم سیو نمیکنم. یعنی باید سیو رو از حالت اتوماتیک در آورد؟

سلام دوستان . من این 2K12 رو به خاطر مشغله هام هنوز بازی نکردم :-s:-s :-s:-sبدجوری هم تو خماریش موندم ....
اگه میشه بگید الان کدوم تیمها از همه قوی ترند ؟ Lakers چجوریه ؟ Denver چحوریه ؟ Rose بازیش چجوریه ؟
بازی نسبت به نسخه قبل چه تفاوتهایی داشته ؟ خیلی ممنون

یکی هم به من جواب بده !! :(:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or