NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

رو این حساب که این دو نفر تیماشون سال قبل فینال nba رو برگزار کردن و کل کل خواصی هم بینشون بود :d امسال منوی بازیرو خراب کردن
گذاشتن همین دو نفر یه نمه منو رو بیریخت کرده
منوی بازی رو منظورم نبودش
وقتی تیم رو انتخاب میکنیم، از هر تیمی که انتخاب کردیم یه نفر و نشون میده و میگه این در برابر اون یکی (از اون یکی تیم) :d منظورم این بودش

بازی کردن دو نفره لذتش 10 برابره تا با کامپیوتر بازی میکنی؟نمیدونم چرا برادرم بسکتبال دوست نداره و میگه یه جوریه؟تنهایی بهم نمیچسبه .نه اینکه میبازم:d

سخت ترین کار بازی کردن دو نفره با یه آدم نوب ـه :d
دیروز با دوستم بازی میکردم، توی هر دقیقه 2-3 تا Steal ازم می کرد ! کلا چون اینا نظم حمله و دفاع رو به هم میریزن بازی کردن باهاشون خیلی سخته

بچه ها من تا حالا نتونستم HOF رو ببرم...)x#:-s خیلی خفنه. تا وسطای کوارتر 3 خیلی خوب نتیجه میگیرم ، اما بعدش بهم میریزم.:((

کسی تونسته تو این لول برنده بشه؟!:-b

بچه ها من تا حالا نتونستم HOF رو ببرم...)x#:-s خیلی خفنه. تا وسطای کوارتر 3 خیلی خوب نتیجه میگیرم ، اما بعدش بهم میریزم.:((

کسی تونسته تو این لول برنده بشه؟!:-b

روی حالت Simulation نتونستم ببرم ، ولی روی حالت Default راحت میبرم ، با اختلاف زیاد هم میبرم.
دفاع کردن رو یاد بگیری حله .

یکی از بچه ها لطف کنه در مورد mode های بازی توضیح بده
مثلا تو association قبل از بازی باید نقش (role) بازیکنان رو تعیین می کردم، اینا رو بر چه اساسی باید تنظیم کرد؟ میشه بدیم دست خود کامپیوتر تعیین کنه؟
تو تنظیمان هم یه گزینه ای هست sim quarter length که نوشته طول بازیهای شبیه سازی شده رو تنیظم می کنه، این منظورش طول بازیهامون تو حالت simulation هست یا طول بازیهای تیم های دیگه با هم؟

آخرین ویرایش:
بالاخره تونستم بعد از 5 تا باخت پشت سر هم ، یک بازی رو تو لیگ در لول HOF و حالت Simulation ببرم.#:-s

بوستون 96 - 94 کلیولند. :d تازه بعد از این بازی دیویس ( بازیکن کلیولند ) رفتش آتلانتا!!!:-o کسی می تونه یک توضیحی در مورد خرید و فروش بازیکن بده؟!

خب منم بالاخره بعد از کلی خون جگر خوردن امروز بازی رسید دستم:دی
انیمیشنها و گرافیک بصری چهره بازیکنها و مربیها خیلی پیشرفت کرده.نورپردازی و رنگ آمیزی هم واقعی تر شده.گزارشگری هم که بهتر بود و عالی تر شده.اما در مورد گیم پلی باید بگم یه بخشهایی آسونتر و یه بخشهایی سختتر شده مثلا دانک زدن و دریبل کردن و Fast Breakـهای یا زهرایی(:دی)سختتر شده ولی در مقابل سه امتیازی و Free Throw و یه سری بخشهای دیگه آسونتر.
در کل عالیه و همون چیزی که انتظار داشتم.حالا برم انقدر بازی کنم تا چشمم دربیاد:دی

آخرین ویرایش:
خب منم بالاخره بعد از کلی خون جگر خوردن امروز بازی رسید دستم:دی
انیمیشنها و گرافیک بصری چهره بازیکنها و مربیها خیلی پیشرفت کرده.نورپردازی و رنگ آمیزی هم واقعی تر شده.گزارشگری هم که بهتر بود و عالی تر شده.اما در مورد گیم پلی باید بگم یه بخشهایی آسونتر و یه بخشهایی سختتر شده مثلا دانک زدن و دریبل کردن و Fast Breakـهای یا زهرایی(:دی)سختتر شده ولی در مقابل سه امتیازی و Free Throw و یه سری بخشهای دیگه سختتر.
در کل عالیه و همون چیزی که انتظار داشتم.حالا برم انقدر بازی کنم تا چشمم دربیاد:دی

این که همش شد سخت تر ! پس کجاش آسونتر شده ؟ :d
ولی انصافا بازی عالیه ، گیم پلی به شدت عمق داره ، روزی 3-4 ساعت بازی میکنم هر روز کلی چیز ِ جدید یاد میگیرم.

یه سوال:
میخواستم بدونم به نظرتون بهترین حرکتی که میتونم اینجا بزنم چیه:
یه Sg دارم که تخصصش 3pt هست. وقتی پشت arc (محوطه 3 امتیازی) کفتر هوا کردم (fake موفق دادم) چطوری عمل کنم که بتونم با سرعت برم پشت قسمت دیگری از arc و پرتاب 3 معمولی رو بکنم؟ توی 2k11 میتونستیم با همون دکمه ریباند/بلاک یه جور power move کنیم.
نمیخوام pull-up کنم (به طرفین با سرعت بپرم) یا از دکمه Clutch + Shot استفاده کنم (چون معلوم نیست کجا پاش رو میزاره)

منم چون عاشق بازی هم تو درجه pro موفق شدم دالاس رو با میامی با اختلاف 5 امتیاز ببرم
خیلی خوشحالم
بعد یه سوال فنی داشتم
چرا بازی والیبال رو که این همه محبوبه رو نمیسازن؟مگه ساختنش سخته که این همه غول بازیسازی نمیتونم بسازنش؟مگه ساختن بازی فوتسال از فوتبال سختتره؟

این هم چند تا cheat:

2a27e83d429f.jpg

البته برا من چندتای اولی بیشتر کار نکرد.
VC TEAM هم خیلی باحاله ,اکثرشون بچه های کوچیک هستن.

ما هم بلاخره امروز میامی رو بردم خیلی حال داد
کاش خیلی قبل تر از اینا بسکتبال رو بازی میکردم به من یکی خیلی چسبید هر چند جونم در امد
دوستانی که اولشونه پیشنهاد میکنم یه مدت بازی کنن همه چیز میاد دستشون و کلی لذت میبرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or