NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

از همه نظر فرق میکنه :d
بازی در حالت Sim در حد مرگ سخت میشه !
اول روی حالت Default که چیزی ما بین Casual و Sim هست بازی کن و وقتی که استاد شدی ، برو سراغ Sim .
ممنون
این playcall چیه؟ میشه یه توضیح بدی :d
تو بازی وقت استراحت که میگیری off.playcall و def.playcall داره، من فقط می دونم def برای دفاعه و off حمله :d
زیر یاری که کنترل میکنیم یه خونه زردهایی هست که بسته به منطقه ای که هستیم پر و خالی میشه؟ اونا چین؟ :d
در مورد hot zone هم توضیح بدید لطفا :d

آخرین ویرایش:
یکی از بچه ها محبت کنه سوالا رو جواب بده :d
آخرای دور چهارم 4-5 تا که عقبم بازیکنام وحشی میشن :d همش خطا میکنن (منم اصلا انتخاب نکردمش ولی خطا میکنه!)، البته تو زمان استراحت تنظیمات مربیگریش رو دستکاری میکنم، مثلا حمله رو زیاد کردم و ...
از این میتونه باشه؟

آخرای دور چهارم 4-5 تا که عقبم بازیکنام وحشی میشن :d همش خطا میکنن (منم اصلا انتخاب نکردمش ولی خطا میکنه!)، البته تو زمان استراحت تنظیمات مربیگریش رو دستکاری میکنم، مثلا حمله رو زیاد کردم و ...
از این میتونه باشه؟
توی Coach Settings این گزینه رو غیر فعال کن (اگه اشتباه نکنم) Late Game Foul !!! یه همچین چیزی :d

از این میتونه باشه؟

خب علتش مشخصه ، وقتی مثلا 20 ثانیه به آخر بازی زمان باقی مونده و شما 4 امتیاز عقب هستید ، اگه خطا نکنید تیم حریف 24 ثانیه میتونه توپ رو در اختیار داشته باشه ، و بازی رو میبازید . توی بسکتبال حرفه ای هم توی این شرایط خطای تعمدی انجام میدن که زمان بازی تلف نشه ، و به این امید میشینن که تیم حریف پرتاب های آزادشو خراب کنه.بعد یک تایم اوت میگیرن و بازی رو از توی زمین ِ حریف شروع میکنن که زمان کمتری تلف بشه و سعی میکنن سریع با استفاده از 3 امتیازی یا نفوذ به سبد امتیاز کسب کنن و دوباره همین پروسه تکرار میشه.
توی این بازی هم همین طوره ، وقتی که شما 4-5 امتیاز عقب هستید و ثانیه ها ی زیادی به پایان بازی باقی نمونده ، Intensity ـه خطا بطور پیش فرض زیاد میشه که شما سریع بتونید روی حریف خطا کنید و زمان بازی رو Stop کنید و به امید خراب کردن ضربات آزاد حریف بشینید.

ممنون بچه ها
یه سوال دیگه اینکه من vibration رو خاموش میکنم ولی میرم تو training camp خود به خود on میشه دوباره، برای شما هم اینجوریه؟

برای من هم همینطوریه ، البته توی 360 این مشکل رو داره
توی PC مشکلی نداره و همه جا Off میشه.

برای من هم همینطوریه ، البته توی 360 این مشکل رو داره
توی PC مشکلی نداره و همه جا Off میشه.
این مشکل به جاهای دیگه سرایت نکرده؟ :d
آخه تو درجه rookie اوایل بد می باختم، بعد یه مدت با 4-5 اختلاف ولی یه بار که تو خود بازی (اولش) رفتم تو تنظیمات یه نگاه کردم همون rookie بود ولی با اختلاف 17-18 تا بردم! حریف اصلا نمیتونست توپ رو بندازه تو سبد! خلاصه انگار این دفعه واقعا rookie بود ولی دفعه های پیش رو pro (البته تو تنظیمات که همیشه rookie نشون میداد) در کل مشکوک میزنه :d

این مشکل به جاهای دیگه سرایت نکرده؟ :d
آخه تو درجه rookie اوایل بد می باختم، بعد یه مدت با 4-5 اختلاف ولی یه بار که تو خود بازی (اولش) رفتم تو تنظیمات یه نگاه کردم همون rookie بود ولی با اختلاف 17-18 تا بردم! حریف اصلا نمیتونست توپ رو بندازه تو سبد! خلاصه انگار این دفعه واقعا rookie بود ولی دفعه های پیش رو pro (البته تو تنظیمات که همیشه rookie نشون میداد) در کل مشکوک میزنه :d

روی Rookie بازی میکنی ؟! Noob :d
من دیروز با تمرکز روی Rookie بازی کردم ، توی زمین 76ers بود بازی ، منم Heat بودم ، تا اواخر کوارتر دوم کلا 2 امتیاز تونستن بگیرن ، 41-2 بود :d
سعی کن حداقل روی Pro بازی کنی .

روی Rookie بازی میکنی ؟! Noob :d
من دیروز با تمرکز روی Rookie بازی کردم ، توی زمین 76ers بود بازی ، منم Heat بودم ، تا اواخر کوارتر دوم کلا 2 امتیاز تونستن بگیرن ، 41-2 بود :d
سعی کن حداقل روی Pro بازی کنی .
قبل این بازی اصلا قوانین بسکتبال نمیدونستم چی بود، کجای کاری تو!!! :d

اون خونه های زردی زیر یارمون میادش (یه دایره آبی کم رنگه، یه قسمتیشم پر رنگه که نفسشه، یکیم این حونه زردا) که به تناسب مکانمون پر و خالی میشه میدونی چیه؟

قبل این بازی اصلا قوانین بسکتبال نمیدونستم چی بود، کجای کاری تو!!! :d

اون خونه های زردی زیر یارمون میادش (یه دایره آبی کم رنگه، یه قسمتیشم پر رنگه که نفسشه، یکیم این حونه زردا) که به تناسب مکانمون پر و خالی میشه میدونی چیه؟

اون خونه ها نشون میدن که چقدر موقعیت ِ شما برای Jump Shoot زدن مناسب هست . وقتی که پر میشه اگه بتونید پرتاب ِ درستی داشته باشید بیشترین احتمال برای تبدیل شدن به امتیاز رو داره.مثلا وقتی که توی محوطه ی 3 امتیازای آزاد باشید (اصطلاحا میگن Wide Open باشید) و یه بازیکن ِ متبحر هم توپ رو در اختیار داشته باشه (مثلا Dirk) ، این خونه ها پر میشن و سبز رنگ میشه ، یعنی بهترین موقعیت برای Jump Shoot زدن هست.

• Like
Reactions: game.fun
اون خونه ها نشون میدن که چقدر موقعیت ِ شما برای Jump Shoot زدن مناسب هست . وقتی که پر میشه اگه بتونید پرتاب ِ درستی داشته باشید بیشترین احتمال برای تبدیل شدن به امتیاز رو داره.مثلا وقتی که توی محوطه ی 3 امتیازای آزاد باشید (اصطلاحا میگن Wide Open باشید) و یه بازیکن ِ متبحر هم توپ رو در اختیار داشته باشه (مثلا Dirk) ، این خونه ها پر میشن و سبز رنگ میشه ، یعنی بهترین موقعیت برای Jump Shoot زدن هست.
سبز نمیشه ها :d
تو بخش practice دکمه back رو که بزنیم میره تو یه حالتی به اسم hot zones که اون قوس رو رنگی میکنه، اونا چیه؟ :d

از دوستان کسی super star یا hall of fame بازی میکنه ؟!!!
من خواهر زاده هام hall of fame بازی میکنن یکیشون 12 سالشه یکیشون 10 به یه تیم رحم نمیکنن اینم بگم که هر دوتاشون بسکتبالیستن اطلاعاتشون مثل یه کارشناس بسکتباله ........:d خدای nba ان من خودمم hall of fame بازی میکنم عادت کردم ولی اینم بگم بازی رو این حالت خیلی تخیلیه :d

از دوستان کسی super star یا hall of fame بازی میکنه ؟!!!
من خواهر زاده هام hall of fame بازی میکنن یکیشون 12 سالشه یکیشون 10 به یه تیم رحم نمیکنن اینم بگم که هر دوتاشون بسکتبالیستن اطلاعاتشون مثل یه کارشناس بسکتباله ........:d خدای nba ان من خودمم hall of fame بازی میکنم عادت کردم ولی اینم بگم بازی رو این حالت خیلی تخیلیه :d

من که روی HOF بازی مکنم.
خدای NBA هم اونیه که عکسش رو گذاشتی توی آواتارت l-)

من منظورم از خدای nba بازی بود دوست من تو اون که شکی نیس MJ ........
رو این حساب که این دو نفر تیماشون سال قبل فینال nba رو برگزار کردن و کل کل خواصی هم بینشون بود :d امسال منوی بازیرو خراب کردن
گذاشتن همین دو نفر یه نمه منو رو بیریخت کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or