NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

اقا تو رو خدا یکی بیاد ,بازیو یاد بده وخیلی دوس دارم بازی کنم ولییییییییییییییییییییی خیلی سخته مخصوصا دفاع کردن)x
تاپیک رو یکبار از ابتدا دوره کن هر چیزی که نیاز داشته باشی درمورد بازی بدونی میتونی پیدا کنی.
خوشبختانه تعداد صفحات هم زیاد نیست و وقت زیادی نمیگیره.

دوستان سلام . من این آپدیت رو تونستم اجرا کنم ولی آپدیت خوبی نیست و مشکل داره . اول از همه اینکه باید اول یه سرس توی Assosiation بری و بعد دوباره بیای تو منوی بازی تا آپدیت اجرا بشه . و بعدش هم اینه خیلی از بازیکنا دستاشون به طور بسیارغیر طبیعی سیاه هست .

مشکل از خود فایل رسمیه آقا . با پچ 1.04 برای Xbox 360 حل میشه.
برای PC هم که پچ نیومده ولی با Fix ـه غیر رسمی به راحتی مشکلش حل میشه.

افشین برای ما که 360 مون کپی خوره راهی نیست که پچ رو نصب کنیم ؟

راه هست ، فکر کنم یه روشی هست که میشه با USB پچ رو انتقال داد
ولی خودم چون با PC بازی میکنم ، بلد نیستم متاسفانه.

آپدیت : اون Lock ـه لعنتیه آواتارت رو هم بشکون دیگه :d

آخرین ویرایش:
راه هست ، فکر کنم یه روشی هست که میشه با USB پچ رو انتقال داد
ولی خودم چون با PC بازی میکنم ، بلد نیستم متاسفانه.

آپدیت : اون Lock ـه لعنتیه آواتارت رو هم بشکون دیگه :d

:">

چشم .

دوستان اگه راهی برای این Patch هست کمک کنن . آخه توی حالت My Player الان برای خودم یه غولیم بعد توی فینال NBA وقتی برنده بشی بازی هنگ میکنه !!!! تا تهش بخونین حالا !

مثل اینکه اینجا : http://www.xbox360iso.com/nba-2k12-roster-t530177p43.html از Roster های جدید میگن

و اینجا : http://www.xbox360iso.com/nba-2k12-roster-t530177.html از پچ جدید

ولی من سر در نمیآرم اگه دوستان کسی میتونه کمک کنه .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .
من تازه بازی رو نصب کردم . قبلا 11 و 12 رو بازی کردم . می تونم بگم یکی از بهترین بازی های ورزشی واسه کامپیوتره ( اگه بهترینش نباشه )
یه چند ماهی بازی رو گذاشته بود کنار واسه مشغله های درسی. اولش که بازی رو نصب کردم دیدم جهت های جوی استیک تو بازی کار نمی کنه گفتم قبلا جوی استیک یه مشکل هایی داشت حتما جهتاش خراب شده خواستم برم دسته بخرم که یهو یادم افتاد باید تنظیمات رو درست کنم .:d ولی خرج یه مبدل دسته پی اس به پی سی افتاد گردنم البته نیازم داشتم:d

دوستان من الان که بازی می کنم صحنه بازی خیلی روان نیست یعنی یکم مثل فیلم های خش دار میمونه می خواستم ببینم پچی چیزی وجود داره که بشه حلش کرد .
دوستمون کیان تو تاپیک ان بی ای گفت که مشکل افت فریم با یه پچ 4 مگی حل میشه می خواستم ببینم کسی اون پچو داره همراه روش نصبش به ما بده . پچ روستر که مال نقل و انتقالات بود رو نصب کردم اما این افت فریم داره رو مخم راه میره .8-|
ببخشید سرتون رو درد آوردم

دوستان بازی روی Xbox کپی خور شده ! چجوری آپدیت میشه ؟ من هرکاری میکنم متوجه نمیشم!
یکی بیاد به زبون ساده به من بگه (مرحله به مرحله) چیکار کنم ؟

این فایل پچ: http://www.xbuc.net/?download&id=1306
روش آپدیت با USB Flash و برنامه XTAF تو این تاپیک آموزش داده شده: http://forum.bazicenter.com/thread29593/
فایل پچ رو توی این مسیر کپی کنین: content/0000000000000000/<TITLEID>/000B0000/
کافیه فلش رو به کنسول وصل کنین و بازی رو ران کنین تا بتونین آپدیت رو نصب کنین

اینم روسترهای بازی:
NBA 2k12 Rosters 2-5-12.rar

1. Format your USB drive via XBOX (Setting > Strorage > Format USB (something like that.)
  2. If you don't have a saved profile in your USB Drive, go to 2k12 and save a profile onto your USB Drive otherwise, skip this.
  3. Put your USB Drive on a USB port of your PC
  4. Open XTAFGUI
  5. Go to File > Open USB Drive Manually > Select your USB Drive.
  6. Go down to the last folder from your Data Partition Folder where you see your saved profile and drop your downloaded Roster file there.
  7. You may have to load your Roster File manually via Save/Load option

پ.ن: من خودم آنلاین آپدیت می کنم و تجربه ی آفلاین ـشو تا به حال نداشتم والا بهتر از این راهنمایی می کردم
در مورد نسخه ی PC هم افشین (LBJ4Ever) میتونه کمکتون کنه چون من رو PC بازیش نمیکنم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .
من تازه بازی رو نصب کردم . قبلا 11 و 12 رو بازی کردم . می تونم بگم یکی از بهترین بازی های ورزشی واسه کامپیوتره ( اگه بهترینش نباشه )
یه چند ماهی بازی رو گذاشته بود کنار واسه مشغله های درسی. اولش که بازی رو نصب کردم دیدم جهت های جوی استیک تو بازی کار نمی کنه گفتم قبلا جوی استیک یه مشکل هایی داشت حتما جهتاش خراب شده خواستم برم دسته بخرم که یهو یادم افتاد باید تنظیمات رو درست کنم .:d ولی خرج یه مبدل دسته پی اس به پی سی افتاد گردنم البته نیازم داشتم:d

دوستان من الان که بازی می کنم صحنه بازی خیلی روان نیست یعنی یکم مثل فیلم های خش دار میمونه می خواستم ببینم پچی چیزی وجود داره که بشه حلش کرد .
دوستمون کیان تو تاپیک ان بی ای گفت که مشکل افت فریم با یه پچ 4 مگی حل میشه می خواستم ببینم کسی اون پچو داره همراه روش نصبش به ما بده . پچ روستر که مال نقل و انتقالات بود رو نصب کردم اما این افت فریم داره رو مخم راه میره .8-|
ببخشید سرتون رو درد آوردم

کسی نیست کمک کنه ؟؟؟

دوستان ببخشید یه سوال داشتم : چرا تو همه ی این آپدیت ها ، دست های بازیکنای جدید سیاهه ؟؟؟ آیا آپدیتی هت که این باگ رو نداشته باشه ؟؟؟

بچه ها شما هم تو My Player مشکل افت فریم دارین ؟
دو-سه بار تست کردم تا حدود 10 تا بازی مشکلی ندارم ولی از اون به بعد افت فریم ها شروع میشه !!!

سلام میشه تو بخش traning camp به من کمک کنید؟ من دارم بازی رو یاد میگیرم
الان مرحله دوم هستم و میخوام FADEAWAY رو یار بگیرم به من میگه اهرم هارو بکش عقب بعد شت بزن اما من هر چی ان کارو انجام میدم نمیشه میشه راهنمایی کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or