Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

فکر نمیکنین یه خورده حجم اسپم ها زیاد شده!؟:دی قصه تعریف میکنین؟:دی

عنوان تاپیک کلا تخیل قوی و نوستالژی و همه اینارو میطلبه ! :دی
طبیعیه پس :دی

اگه این عنوان واقعا کرش باشه ، من بخاطرش یک PS4 میخرم . حالا هک بشه یا نشه ! :دی
اون گیم پلی رو همین الان هم که بهش فکر میکنم یادم میاد ، لذت میبرم :|

من نتونستم انتخاب کنم پس رای نمیدم >:)
این قدر با کراش خاطره دارم که نگو و نپرس :d زندگی میکردیم باهاش یادش بخیر :x
U2 هم که شیرینترین خاطرمه با ps3 واقعا شاهکار بود جزو بهترین بازی هاست :x
TLOU که دیگه اوج شاهکار ND و دنیای بازیه با هیچ چیزی قابل قیاس نیست در یک کلا میپرستمش :x

بهترین عنوان ساخته شده توسط ND همون Uncharted 2 هست ، اگه الان میبینید TLOU و Crash بیشتر رای آوردن دلیلش اینه که خب TLOU آخرین ساخته ی ND هست و هنوز عطشش نخوابیده و بچه ها هنوز تو جو TLOU هستن ، مخصوصا که با انتخابهای GOTY این جو بیشتر هم شده . :d
Crash هم که دلیلش خاطرات کودکی و حس نوستالژی اون زمانه که کلا هرچی مال اون زمانهاست دلنشین تره :d

پس شک نکنید اگه منطقی بخوایم نگاه کنیم بهترین بازی ND همون U2 هست و بعدش با اختلاف کمی TLOU :d

Exactly

- - -ویرایش - - -

اول بگم من تو نظرسنجی شرکت نکرد و نمیکنم چون قدرت انتخاب ندارم بین گزینه ها بعدشم به عنوان طرفدار پرو پا قرص انچارتد2د بگم در زمینه عمق گیم پلی به شدت ضعیف تره اخرین ماست و از لحاظ عمق گیمپلی مثل مقایسه عمق نعلبکی با عمق اقیانوس ارام اینو داره کسی میگه که تازمیونه خوبی با بازی های مخفی کاری نداره داستان انچارتد 2 هم عالی بود امادربرابر اخرین ما جکی بیش نیست کراش ها ه کماکان بی رقیب در لول دیزاین چراانچارتد 2 فقط شونه به شونشون میزنه در این زمینه!

1 ) Uncharted 2 سال 2009 اومد.
2) هر دو شون رو یه شرکت ساخته. (The last of us & Uncharted 2)
3) the last of us هز نظر بنده به شعور بازی باز توهین کرده.
4) هیچ کدومتون بند 3) را قبول نخواهید کرد .

نتیجه گیری : از نظر گرافیک که اصلا جای مقایسه وجود نداره
از نظر گیم پلی آنچارتد 10 باشه نمرش تلو 1 هست.
Uncharted شادی آور لذت بخش عالی می باشد
ولی the last of us بی روح غمناک ( از نظر بعضی ها عالی )
پس باز هم نمیشود مقایسه کرد.
سخن آخر: هر کسی می دونه واقعیت چیه ولی به نوعی ازش خوشش نمیاد ....
هیچ تا حالا فکر کردین چرا همه uncharted2 رو به uncharted 3 ترجیه می دن؟

Exactly

- - -ویرایش - - -

این پست شما به شعور ما توهین کرد.

مشکل اینه که تاپیک شکافی بین هواداران آنچارتد و TLOU ایجاد کرده و از اونجایی هم که ما عادت داریم هر چی فکر می کنیم خوبه پس در نتیجه بقیه چیزی بارشون نیست و یا سلیقه ی بدی دارن.
حالا این دو مورد رو با هم مخلوط کنید و یه تاپیک تو بازی سنتر بزنید، اونوقت می بینید چه اتفاقاتی میافته :دی

البته بحث در موردش اصلاً کار بدی نیست، اما خب روشهای ترول دوستان هم جالبه، یه " از نظر من " اول جمله می زارن و بعدش هرچی می خوان نثار IP مورد نظر میکنن !! :دی که اگه موردی پیش اومد بگن نه من که گفتم از نظر من :)) خلاصه اینکه مقوله ی پیچیده ایه

Exactly

- - -ویرایش - - -

واقعآ یکی از حامع ترین مقایسه ها:x ! حرفی نمی مونه واقعآ :).

البته بگذریم یه عده میخوان هی با مسخره بازی سر TLOU الکی الکی انقدر ازش تعریف کنند و انقدر ببرنش بالا قضیه یه جور دیگه بشه
دوست من اگه منظورتون از اون یه عده من هستم،گفتم که پس منتقدین و مطبوعات بازی و آراء بالا رو چی میگید؟l-)
چون تو این چندساله تا حالا مورد های این چنینی نداشتیم
خب معلومه دیگه، شما کی به این نتیجه رسیدی؟اصلا دیگه از این موردها پیدا نخواهیم کرد;)
دلیل نمیشه که برادر من به تعداد 121 نفر به بازی آحرین ما رای دادن، یعنی میگی ههمون همراه منتقدها یهویی جو زده شدیم و اومدیم گفتیم که آخرین ما بهتره....
گفتم که هیچوقت نظر شخصیتون رو بر بقیه تحمیل نکنید،دقیقا هدف من این هستش، گفتم باز هم میگم، شما طوری از این بازی دفاع کردی که انگار ما به این بازی حمله کردیم و موج انتفادها روی اون بازی سرازیر شده نه اینطور نیست داداش، دیگه فک نکنم جای سوالی باقی باشه، چون شما میگی همون کراش و اون 121 نفر نظرشون یک چیز دیگه است....چون گفتم واقعا از روی منطق بخوایم جساب کنیم 100% آخرین ما نتیجه این سوال است...
نه امین بحث کلا سر یه چیز دیگست . تو که خودت نظر منو در مورد TLOU میدونی پس این به در کلا .
یه عده هستند دیگه زیادی دارند با TLOU سر همه چی رو میبرن . البته گفتم بغیر از اونایی که خب میشناسیمشون و میدونیم که واقعا از رو علاقه هست مثل امین و امیر و امید و ......
خب شما میتونی به صورت خیلی دقیق بگی که ما هم شاید قانع شدیم...بعدشم یعنی اون دسته از افرادی که جنابعالی نمیشناسی اونها اشتباه فک میکنن؟؟لطفا اگه میشه توضیح بدید؟؟؟
شما داری یه بازی اِند قرن پیش رو با او شرایط زمان خودش با یه بازی نسل جدید و گرافیک حال حاظر مقایسه میکنی بعد بحث منطق و پیش میکشی ؟
:d
اگه به منطقه که منطق میگه کراش تو زمان خودش یکی از بهترین بازی ها بود و هنوزم هست همنیطور همین مورد در مورد TLOU هم صدق میکنه تو نسل قبل
:d

اینکه کی طرفداره کیه و چیه مهم نیست مهم اینه شما از یه بازی لذت ببری و اون بازی برات خاطرات خوبی رو تداعی کنه
;;)
شما از طرز نوشتنتون معلومه که از روی منطق حرف نمیزنی:d، اگرم میزنی، یه دلیل قانع کننده برای اون نظرسنجی بالا و مخصوصا نظر منتقدان رو بگو، چون منتقدان هم فک کنم از این بازی بسیار بسیار :praying:تعریف کردن...
میشه به ما چند تا از اون دلایلتون رو بگید که الکی داره از تلو تعریف میکنن و چیزی خاصی نبوده

و از طرفی میشه دلایل برتری انچارتد 2 رو نسبت به تلو بدونیم ... ؟؟؟
با اینکه من نتونستم از اون موقع توی بحث باشم ولی هنوز که هنوزه جواب این دوستمون رو ندادید:dخوشحال میشم بشنوم:|
امین تحویل بگیر !!
البته اگه بهنام یاکوزا هم بود میدونست چیکار کنه در مورد این قضیه .
با کمال احترام بهت بگم دوست عزیز، مغلطه مال موقعی هستش که آدم دیگه میمونه چیکار کنه و برای اینکه بپیچونه حرف رو عوض میکنه که همیشه هم جواب داده و خواهد داد...
حالا اگه سوالی از من دارین در مورد اثر تکرارنشدنی ناتی داگ The Last Of Us در خدمتتون هتسم تا با دلیل و منطق بدون جانب گیری توضیح بدم که دلایل برتری این بازی نسبت به اون Ip ها چیه؟
======================
از اونجایی که بنده و دوستان بعد از این همه بحث نفهمیدیم منظورشون از یه عده کی هست
:d، چون گفتن یه عده جور گیر شدن و فلان ...
گفتم یه تصویر بزارم که به ایشون بگم که اون یه عده دقیقا منظورشون کیا هستش؟؟؟
:|
39296832430779793607.jpg
حالا میشه بگین این عده کلا جوگیر شدن و رای دادن یا فقط منظورتون از یه عده من و این دوستانی هستن که توی این تاپیک از تلو طرفدارای کردن؟؟؟:d

آخرین ویرایش:
نه به خاطر جوگیری بلکه به خاطر کامل بودن همه جانبه، قطعا TLOU رو بهترین بازی ND میدونم و بین آنچارتدها نسخه سوم این سری رو همه جوره کاملتر و بهتر میدونم ...
اون لذتی که آنچارتد 3 به من داد وصف نشدنی بود .. در صورتی که دو قسمت قبلی رو به ترتیب قبل قسمت سوم بازی کرده بودم!

یعنی خوشم میاد تک افتادم .:d lol

Uncharted: Drake's Fortune

یعنی هیچکی نبود به نظرش آنچارتد 1 بهترین بازی ND بوده باشه ؟ که از صدقه سری این عنوان آنچارتد 2و 3و TLOU بوجود امده ؟ :-b

کسی نبود ؟b-)

Exactly

- - -ویرایش - - -

در مورد آنچارتد حرفتو قبول دارم خودم هم به آنچارتد 2 رای دادم بنظرم عالی ترین چیزیه که ناوتی ساخته اما گزینه 3 شما تو کت من نمیره حالا اگه توضیح بیشتری بدی شاید تو حرفت منطقی باشه گرچه بعید میدونم هیچ منطقی بتونه TloU رو از اریکه بکشه پایین

- - -ویرایش - - -

برید تو نظرسنجی امضام شرکت کنید آبروی ناوتی در خطره:d

- - -ویرایش - - -

یعنی خوشم میاد تک افتادم .:d lol

Uncharted: Drake's Fortune

یعنی هیچکی نبود به نظرش آنچارتد 1 بهترین بازی ND بوده باشه ؟
که از صدقه سری این عنوان آنچارتد 2و 3و TLOU بوجود امده ؟ :-b

کسی نبود ؟b-)
به هیچ وجه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or