Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

اگه بخوایم بهترین بازی ND رو انتخاب کنیم مطمئنا TLOU گزینه مورد نظره.

TLoU نتنها بهترین بازی ND هست, بلکه به راحتی میشه ان رو جزو بهترین ها در تاریخ هم طبقه بندی کرد. یعنی الان بازی هایی که به عنوان برترین های تاریخ صنعت گیم معرفی میشن همشون عناوینی بودن که زمان خودشون از هر نظر کامل بودن و بازی هارو به چیز جدیدتری تبدیل کردن. TLoU همه این فاکتورهارو داره و اساسا جزو بهترین های تاریخ هست. هرچند که UC2 هم وضعیت مشابهی داره!

اما شخصا Crash رو انتخاب کردم چون خودم به شخصه با کرش زندگی کردم ولی تجربه مشابه رو با TLoU نداشتم (حالا بگذریم که موقع بازی کردن TLoU تمام مدت هنگ بودم و همش با خودم میگفتم اینا چجوری اینو ساختن؟). منظورم اینه که حتی منی هم که Crash رو انتخاب کردم شک ندرم که TLoU بهتره!

TLoU نتنها بهترین بازی ND هست, بلکه به راحتی میشه ان رو جزو بهترین ها در تاریخ هم طبقه بندی کرد. یعنی الان بازی هایی که به عنوان برترین های تاریخ صنعت گیم معرفی میشن همشون عناوینی بودن که زمان خودشون از هر نظر کامل بودن و بازی هارو به چیز جدیدتری تبدیل کردن. TLoU همه این فاکتورهارو داره و اساسا جزو بهترین های تاریخ هست. هرچند که UC2 هم وضعیت مشابهی داره!

اما شخصا Crash رو انتخاب کردم چون خودم به شخصه با کرش زندگی کردم ولی تجربه مشابه رو با TLoU نداشتم (حالا بگذریم که موقع بازی کردن TLoU تمام مدت هنگ بودم و همش با خودم میگفتم اینا چجوری اینو ساختن؟). منظورم اینه که حتی منی هم که Crash رو انتخاب کردم شک ندرم که TLoU بهتره!
آقا ماکان به خدا منظور بنده هم همین هست ولی این دوستان نمیدونم برای چی الکی یه قضیه کوچیکی رو به این گندگی نشون میدن...بگین نظر شخصیه به خدا ماهم قبول داریم ولی طوری میگن که انگار فکت صادر میکنن و حرفی جز حرف اونها نیستش..این اشتباهه(ما اینجا اومدیم نظرات شخصیمون رو بگیم نه اینگه نظرات خودمون رو بر بقیه تحمیل کنیم و برای بهتر جلوه دادن بازی خودمون بازی دیگری رو پایین بکشیم).منظورم همین بود وبس.

آخرین ویرایش:
من دو تا شرکت را قبول دارم و هر بازی بسازن بی بروبرگرد بازی میکنم
یکی از اون ها راک استاره (*R) و دومیش هم Naughty Dogه
این دو شرکت بازیهایی که میسازن نمیشه گفت بی نقص، اما واقعا کم نقص و بیاد موندنین

در همین راستا چون انتخاب چند گزینه ای نداشتیم به خاطر علاقه کرش را انتخاب کردم
و خیلی خیلی هم حس میکنم که بزودی باید منتظر یک کرش جدید بود

من به اولین بازی که رو Ps3 بازی کردم Uncharted 2 بود:دی اونم به عنوان بازی ارجینال که حتمأ باید داشت برداشته بودم:دی یعنی دلم نمیومد بازیش کنم :دی می ترسیدم تموم شه:دی واقعأ خیلی خوب بود :دی :bighug:

من که فکر نمیکنم کراشی که این ناتی داگ بسازه اصلا بتونه مثل اون کراش های قبلی باشه ... فکر کنم اکثر کسایی که اون موقع ناتی داگ رو تاسیس کردن و کراش رو ساختن این استودیو رو ترک کردن ... و اصلا این شرکت دیگه تو اون حال و هوا نیست . از اخرین عنوان پلتفرمرشون سالها میگذره .. به نظر من که الان بهترین شرکت دنیا برای کراش ٰ، مدیا مولکول باشه .

یخاطر همین بود که دقیقا گفتم "اگه بخوایم بهترین بازی ND رو انتخاب کنیم". سوال یه جورایی فکت وار پرسیده شده برای همین هم به نظرم بهترین و درست ترین جواب براش همون TLOU ـه. اگه مثلا سوال نظرسنجی "لذت بخش ترین عنوان ND از دید شما..." یا نحوه دیگه ای بود که سلیقه مخاطب توش لحاظ بشه، اون موقع خود من بدون لحظه ای تردید به Uncharted 2 رای میدادم.

TLOU بهترین بازی ND ـه و این یه فکته ولی خب این موضوع باعث نمیشه که محبوبترین بازی ND بین هواداراش هم باشه. هر کسی نظری داره و ممکنه از یه سبک خاصی خوشش بیاد، مثلا برای خود من سری Uncharted خیلی لذت بخش تر از TLOU ـه.

ⱲĄƝÐΞR @
عزیز من شما چه را همه چی رو به خودت میگیری؟! یه بار دیگه با دقت بخون :
در مورد اینکه ND نباید وقتش رو روی Crash هدر بده هم 100% مخالفم. این حرف دوستان مثل این میمونه که یکی دو سال دیگه IP شوتر سانتا مونیکا منتشر بشه و کلی جایزه ببره، بعد یه عده بیان بگن سانتا دیگه نباید GOW یا کلا بازی توی سبک HnS بسازه و باید همین سبک شوتر رو ادامه بده :|
جمله من کلی و خطاب به همه کسانیه که میگن ND نباید Crash بسازه.

اون بخش توی اسپویلر هم که فکر کنم شما اصلا متوجه منظور ما نشدی دوست عزیز.

آخرین ویرایش:

بهترین کامنت این تاپیک !
به هر حال من که رای نداذم و کلاً به باعث و بانی نطر سنجی اعتراض دارم ! :دی

آقا ماکان به خدا منظور بنده هم همین هست ولی این دوستان نمیدونم برای چی الکی یه قضیه کوچیکی رو به این گندگی نشون میدن...بگین نظر شخصیه به خدا ماهم قبول داریم ولی طوری میگن که انگار فکت صادر میکنن و حرفی جز حرف اونها نیستش..این اشتباهه(ما اینجا اومدیم نظرات شخصیمون رو بگیم نه اینگه نظرات خودمون رو بر بقیه تحمیل کنیم و برای بهتر جلوه دادن بازی خودمون بازی دیگری رو پایین بکشیم).منظورم همین بود وبس.

من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم. اصلا در جریان نیستم شما چی گفتی یا قضیه چیه!:دی

منظورم این بود که TLoU و UC رو میشه جزو بهترین و تاثیر گذارترین بازی های تاریخ قرار داد. جفتشون یه تحول کوچیک تو ژانر خودشون بودن و حتی مثلا اکشن اونچر رو میشه از این به بعد به قبل و بعد از UC2‌ تقسیم بندی کرد! یا سوروایل هارر! فکر کنم سازنده های RE بعد از بازی کردن TLoU‌ تو کپکام یه هفته ختم انعام گذاشته بودن!:دی

ئلی با تمام این تفاسیر من شخصا با کرش خیلی بیشتر حال کردم. به دلایل مختلف. اولیش هم اینکه ان موقع بچه بودم!:دی کرش بزرگترین لذت تو زندگی سخت و پر از محدودیت من تو دوران بچگی بود! حسی که به کرش دارم خاصه! حاضرم بابک و ممد فروبری برن زیر 18 چرخ اما کرش برگرده به PS و دوباره بازی کنمش!:دی

اصلا من همیشه لباسم کرشه!:دی
60404234676763059121.jpg

همه میدونن TLoU بهترین ساخته ی ناتی داگ هست ولی هر کس بسته به میزان خاطره ـش میتونه به گزینه های دیگه ای هم رای بده :دی

پ.ن : امضام تو حلق همگیتون :دی

من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم. اصلا در جریان نیستم شما چی گفتی یا قضیه چیه!:دی

منظورم این بود که TLoU و UC رو میشه جزو بهترین و تاثیر گذارترین بازی های تاریخ قرار داد. جفتشون یه تحول کوچیک تو ژانر خودشون بودن و حتی مثلا اکشن اونچر رو میشه از این به بعد به قبل و بعد از UC2‌ تقسیم بندی کرد! یا سوروایل هارر! فکر کنم سازنده های RE بعد از بازی کردن TLoU‌ تو کپکام یه هفته ختم انعام گذاشته بودن!:دی

ئلی با تمام این تفاسیر من شخصا با کرش خیلی بیشتر حال کردم. به دلایل مختلف. اولیش هم اینکه ان موقع بچه بودم!:دی کرش بزرگترین لذت تو زندگی سخت و پر از محدودیت من تو دوران بچگی بود! حسی که به کرش دارم خاصه! حاضرم بابک و ممد فروبری برن زیر 18 چرخ اما کرش برگرده به PS و دوباره بازی کنمش!:دی

اصلا من همیشه لباسم کرشه!:دی
60404234676763059121.jpg
میدونم شما چی میگی و رای هم شخصی هستش...چیز خاصی نبود فقط قصد داشتم منظورم رو برسونم که فک کنم توی پست قبلی این قضیه رو به عرض شما رسوندم...

پ.ن : امضام تو حلق همگیتون :دی

تراویس رو به همین راحتی فراموش کردی:|:d
26942805595562147149.jpg

اون موقع که بقیه سازنده ها میگفتن برنامه نویسی برا سل سخته این اقا داشت جوایز گرافیک U2 رو درو میکرد. :d
نکن برادر من. نکن این کارو. گل سرخ چه کم از لاله شب بو دارد :d

نکن برادر من. نکن این کارو. گل سرخ چه کم از لاله شب بو دارد :d
بابا عکس درست حسابی پیدا نکردم ازش . امضا هم تعدادش محدوده وگرنه اون سگی که دارن تو استودیو هم ارزش امضا کردن داره .

به جای کورنی باید تراویس رو میزاشتم . اصلاح میکنم .

بابا به خدا ما هم طرفدار کراش هستیم...شما برای چی این قضیه رو باور نمی کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــید؟؟؟؟!!!!!!
اصلا حرف شما، از همون اول هم میدونستم که شما انقدر عاشق کراش هستید که فک میکنید این آی پی هنوز دست ناتی داگ هستش و میخوان یه عنوان جدید ازش بسازن...بابا این باور رو از خودتون دور کنید...
در ضمن نظرسنجی بالا جوابگوی شما دوستان هست...l-)دیگه اصلا این پست های الکی رو جواب نمیدم، خواهشا دوستان اگه دلیل واقعا قانع کننده دارن پست بدن، به خدا اگه دلیل ـتون قانع کننده باشه من هم قبول میکنم ، اینو مطمئن باشین...;)
بعدشم انقدر صفت جوگیرشدن رو به من و اون 133 نفر نچسبونید، من هرچی میخوام محترمانه و منطقی جواب بدم ولی بعضی دوستان متاسفانه اصلا نمیخوان باور کنن ، الکی میگن :

اصلا این بازی ها ارزش جوگیر شدن بنده رو نداره ،اگر بحث جوگیرشدن باشه من به شخصه عاشــــق بازی های تیم آیکو هستم:
Shadow of the colossus و TLG و ... خواهشا دیگه نگین که من جوگیر و دیوونه بازی The last of us هستم..فک کنم به اندازه کافی این مطلبو به عرض دوستان رسونده باشم...
محض اطلاع فک نکنین من فقط این حرف رو میزنم:

دیگه نمیدونم این همه جبهه گیری واسه کراش چی هستش؟؟؟
:-o
صبر کن! انقدر تند نرو ! :d
تو واقعا طرفدار کراشی؟ طرفدار بودن رو بی خیال،اینطور که میگی تو اصلا کراش رو بازی هم کردی؟
اگر واقعا بازی کردی،که مطمن مطمئنم چنین چیزی نیست، بیا درست توضیح بده چجوری کراش نهایتاً میتونه بشه Knack ؟ نمیخواد اصلا به کراش جدیدی فکر کنی!
همون کراش 3 نسل قبل رو، با Knack مقایسه کن ببینم چجوری اون نهایتا میخواد بشه چنین چیزی!

علاوه بر این، Rayman Legends رو هم 100% بازی نکردی، که میای پست نیما رو نقل قول میکنی، که بخوای از حرفت دفاع کنی! چون اینجوری که نقل قول کردی، داری رسما میگی Knack = Rayman Legends و این مقایسه ای که کردی یعنی هیچ مشکلی توش نیست!

من با همون حرف نیما هم مشکل دارم که میگه نهایتا میشه RL ! :d و با اینکه بازم به نظرم اونم مقایسه ی درستی نیست، ولی خوب خیلی قابل قبول تره تا این چیزی که گفتی!
(فعلا نزن جاده خاکی و دوباره نگو : "ما هم طرفدار کراش هستیم" و ...! بیا یه مقایسه ای بنما بین کراش ها و Knack ! )

بعدشم اگر از همون اول میدونستی من فکر میکردم IP کراش دست ND هست و ... ، چرا چندین ساله دارم آرزو میکنم این IP برگرده به سونی؟ قبل از این شایعات و اینا ، اصلا شما زحمت بکش برو توی تاپیک PS ASBR ! اونجا مربوط به یکی دو سال پیشه! از همون موقع هم میدونستم(ـتیم) که کراش دست ND نیست، و برای برگشتش دعا میکردیم!
اینم از این! :d

من هیچ جای پستم به هیچکی صفت جوگیر شده رو ندادم! هیچ جا هم نگفتم هرکی غیر از کراش رای داده جوگیر شده یا فلان و اینا!
اما از پستی که خودت دادی، مشخصه بازی رو میخوای که فقط GOTY سال رو بگیره! مهم نیست مثلا توی سبکش بهترین باشه،مهم اینه که اون جایزه آخریه رو بگیره!
دوما بنده گفتم اگر هم کراش جدیدی بسازن و دیگه خیلی خیلی خیلی هم بخواد بترکونه که صددرصد هم میترکونه، محتوایی آنچنانی برای بازی سال شدن نداره، منظور من این هستش:|، مثلا شاید خیلی از جوایز رو درو کنه ولی دیگه همچین محتوایی رو نداره که Award بازی سال به این عنوان تعلق بگیره
یعنی واقعا میخوای فقط آخر سال باهاش کلاس بزارید که GOTY گرفته؟ اگر اینطوره باشه! از ND خواهش میکنیم دنبال سبک آشغال پلتفرمر نره!
همون سبکی که نینتندو این نسل توش 2تا ماریو بالای بازی های ND داشت، همون سبکی که MM فعلا 3 بازی داده و با اون 3تا تونسته بهترین میانگین امتیازات بین استودیوهای سونی رو داشته باشه! :-" (البته شخصا برای من نه متا مهمه،نه GOTY ! فقط به درد کل کل میخوره! ولی مثل اینکه برای شما خیلی مهمه! پس ما هم ازشون استفاده میکنیم! :d )

کلا چندتا سؤال پرسیدم،جوابی نگرفتم! یکی دیگشم این بود که آیا نوآوری توی آنچارتد و TLOU ، از LBP بیشتر بود که فکر میکنید سبک پلتفرمر نمیتونه یا کمتر نسبت به این چیزها توش نوآوری دیده میشه؟

بعد این وسط من ندیدم بچه های کراش دوست(چون فعلا روی صحبتت با ماست! ) فکت صادر کرده باشن! فکت رو از طرف بعضی ها داریم میبینیم که میگن کراش اگر ساخته بشه، نهایتش میشه Knack !
اینجا تنها کسی که دقیقا جبهه گرفته جلوی بقیه ی بازی های ND خود شمایی! ( و یکی دوتا دیگه مثل نیما که کلا با پلتفرمر مخالفن! :-" )

یکبار برو از اول بی زحمت پست ها رو بخون، این 2تا سؤال من هم جوابشون فراموش نشه! :-s

آخرین ویرایش:
صبر کن! انقدر تند نرو ! :d
یعنی واقعا میخوای فقط آخر سال باهاش کلاس بزارید که GOTY گرفته؟ اگر اینطوره باشه! از ND خواهش میکنیم دنبال سبک آشغال پلتفرمر نره!
همون سبکی که نینتندو این نسل توش 2تا ماریو بالای بازی های ND داشت، همون سبکی که MM فعلا 3 بازی داده و با اون 3تا تونسته بهترین میانگین امتیازات بین استودیوهای سونی رو داشته باشه! :-" (البته شخصا برای من نه متا مهمه،نه GOTY ! فقط به درد کل کل میخوره! ولی مثل اینکه برای شما خیلی مهمه! پس ما هم ازشون استفاده میکنیم! :d )

خدمت شما كاربر گرامي بگم كه اولا بالاترين متا بين انحصاري هاي ps3 متعلق به nd هست نه mm بالاترين متا 96 و 95 هست كه متعلق به U2 و TLOU ....
بهترين بازيه mm از لحاظ متا شاهكاري به اسم LBP 1 هست كه متاش 95 هست و به خاطر تعداد نقد كمتر نسبت به تلو در رتبه سوم قرار ميگيره در بين بازي هاي ps3........ ضمنا LBP از لحاظ تعداد جوايز goty هم كه اصلا قابل مقايسه با بازي هاي nd نيست
اما در مورد ماريو بله حرف شما درسته smg2 متاي بالاتري نسبت به بازي هاي nd داره و متاش 97 اما اگر از لحاظ تعداد جوايز goty بخوايم حساب كنيم كه اصل كاري هم هست خيلي كمتر از U2 يا TLOU هست كه نشون ميده اين سبك شايد در متا در صورت شاهكار بودن عالي عمل كنه اما در كسب جوايز goty اصلا موفق عمل نميكنه
به خاطر همين هم هست كه بهتر در مورد اين جور مسائل اصلا ورود نكنيد و اين كه يه سري از دوستان ميگن بهتر nd وقت و هزينه خودش رو براي اين سبك بازي تلف نكنه براي همين دلايل هست و كاملا حرف درستي هست
در شاهكار بودن كرش هيچ شكي نيست ولي بهتر nd به بازي هايي مثل tlou يا u بپردازه و مثلا استديو هاي رده پايين تر سوني مثل bend برن كرش بسازن
منظور امیر میانگین بازی ها استدیو ها بود که Mm اوله.
اگر اینجوری بخوای حساب کنی بالاخره هر بازی یه افتخاری تو ویترینش پیدا میشه. این قبول و اون قبول و این اصل هستو اون نیست نشد حرف حساب. یه فکتی هست که بعضی بازیای به ظاهر ساده نینتندو یا پلتفرمر متاشون از هر بازی یا خیلی بازی ها بالاتره حالا اینکه شما خیلی از ظاهر و سبک اون ها خوشت نمیاد میای میگی تو کسب جوایز فیلان و بیسار موفق نبوده ... .
در کل اگر یکم محدوده اطرافمون رو بازتر کنیم و به چندتا سبک محدود نشیم میبینیم شاهکارهای بزرگی اطرافمون بودن که خبر نداشتیم ازشون. مثلا همین امسال با وجود عناوینی مثل TLOU و GTA5 یک بازی که TearAway باشه آنچنان نظر من رو به خودش جلب میکنه که کل TLOU و GTA رو به یدونه اش نمیدم (که البته از نظر شخص من اینجوریه)
خب اين جوري هم بخوايم حساب كنيم تا الان دوتا LBP و tearaway كه mm ساخته رو شما ميانگين بگيري از ميانگين چهار تا بازيي كه nd در اين نسل ساخته كمتر هست اگر هم منظورتون تمام بازي هايي هست كه nd از بدو به جود امدنش ساخته كه خيلي جالبه و بامزس كه بيايم ميانگين سه تا بازي رو با ميانگين 10 تا بازي مقايسه كنيم مسلما وقتي تعداد بازي ميره بالاتر ميانگين ميادپايين تر
در مورد مابقي حرفتون هم من كجا تو پستم گفتم از اين سبك بازي بدم مياد فقط گفتم الان مناسب nd نيست كه دوباره در اين سبك بازي بسازه
در مورد اينكه ميگيد فكتي هست كه متا بازي نينتندو از بازي هاي ديگه بيشر خب فكتي هم هست كه تعداد جوايز goty اين بازي ها نسبت به بازيه هاي ديگه خيلي كمتر هست
در مورد اهميت جوايز goty هم كه فكر كنم بهتره ديگه توضيح ندم

آخرین ویرایش:
کلا چندتا سؤال پرسیدم،جوابی نگرفتم! یکی دیگشم این بود که آیا نوآوری توی آنچارتد و TLOU ، از LBP بیشتر بود که فکر میکنید سبک پلتفرمر نمیتونه یا کمتر نسبت به این چیزها توش نوآوری دیده میشه؟
هان؟؟؟ اینجا مگه کسی میگه تو پلتفرمر نوآوری نیست یا کمتر از سبک ها دیگه هست؟!:-/ اتفاقا از نظر من پلتفرمر مهد و بستر نوآوریه حالا کاری به کیفیت پلتفرمر ها ندارم ولی صرف خلق نوآوری که سبک پلتفرمر جون میده برای ایده ها تازه! اثبات این حرف هم دو حرفه؛ Mm :d البته بازی های نوآور زیادی همین اواخر داریم مثلا از استدیو ژاپن پاپیتر و ... . از نظر من بازی هایی تو سبک TLOU و آنچارتد اگر توانایی بهبود بخشیدن به یک سری ویژگی ها و قوانین تو سبک خودشون رو دارن ( و در آخر هم تبدیل به شاهکار میشن که شکی توش نیست) عناوین پلتفرمر تو هر نسخه اشون توانایی جا دادن دنیایی از نوآوری هستن چه تو داستان و روایت چه گیم پلی و گرافیک و ... . و در آخر چو پلتفرمر نباشد تن من مباد:d

خدمت شما كاربر گرامي بگم كه اولا بالاترين متا بين انحصاري هاي ps3 متعلق به nd هست نه mm بالاترين متا 96 و 95 هست كه متعلق به U2 و TLOU ....
بهترين بازيه mm از لحاظ متا شاهكاري به اسم LBP 1 هست كه متاش 95 هست و به خاطر تعداد نقد كمتر نسبت به تلو در رتبه سوم قرار ميگيره در بين بازي هاي ps3 ضمنا LBP از لحاظ تعداد جوايز goty هم كه اصلا قابل مقايسه با بازي هاي nd نيست
منظور امیر میانگین بازی ها استدیو ها بود که Mm اوله.
اما در مورد ماريو بله حرف شما درسته smg2 متاي بالاتري نسبت به بازي هاي nd داره و متاش 97 اما اگر از لحاظ تعداد جوايز goty بخوايم حساب كنيم كه اصل كاري هم هست خيلي كمتر از U2 يا TLOU هست كه نشون ميده اين سبك شايد در متا در صورت شاهكار بودن عالي عمل كنه اما در كسب جوايز goty اصلا موفق عمل نميكنه
اگر اینجوری بخوای حساب کنی بالاخره هر بازی یه افتخاری تو ویترینش پیدا میشه. این قبول و اون قبول و این اصل هستو اون نیست نشد حرف حساب. یه فکتی هست که بعضی بازیای به ظاهر ساده نینتندو یا پلتفرمر متاشون از هر بازی یا خیلی بازی ها بالاتره حالا اینکه شما خیلی از ظاهر و سبک اون ها خوشت نمیاد میای میگی تو کسب جوایز فیلان و بیسار موفق نبوده ... .
در کل اگر یکم محدوده اطرافمون رو بازتر کنیم و به چندتا سبک محدود نشیم میبینیم شاهکارهای بزرگی اطرافمون بودن که خبر نداشتیم ازشون. مثلا همین امسال با وجود عناوینی مثل TLOU و GTA5 یک بازی که TearAway باشه آنچنان نظر من رو به خودش جلب میکنه که کل TLOU و GTA رو به یدونه اش نمیدم (که البته از نظر شخص من اینجوریه)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or