استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را میدهد آمده است:
"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog میباشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرفمان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازهترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.
این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.
شما از طرز نوشتنتون معلومه که از روی منطق حرف نمیزنی:d، اگرم میزنی، یه دلیل قانع کننده برای اون نظرسنجی بالا و مخصوصا نظر منتقدان رو بگو، چون منتقدان هم فک کنم از این بازی بسیار بسیارraying:تعریف کردن...
من دارم میگم شما قضاوتت اشتباه هست که میگی منطق میگه فلانه
من اصلا کار ندای اون بازی بهترینه یا بدترینه :d
به نظر من TLOU تو نسل که گذشت بهترینه در کنار یک سری بازی های دیگه
دارم میگم شما میگی از روی منطق اگه بخوای فکر کنیم ... میگم منطق تو زمان کراش هم میگفت این بازی خیلی عالیه در حال حاضر هم میگه TLOU خیلی عالیه
این نظر سنجی اگه تو زمان کراش بود شما همین جمله رو میگفتی ؟ :d
ضمنا منتقد فکر کردی کیه ؟ اونم مثل ما آدمه حالا 4 نفر جمع میشه یه جا میگن اون بازی خوبه اون بازی بده
ماشالا خیلی هاشونم که با خودشون درگیری دارن :d
شما باید ببینی درک خودت از اون بازی چیه حرف من اینه
اصلا قصد جسارت ندارم فقط میگم اون تیکه منطقی که گفتی درست نیست
و رای من هم به خاطر علاقم به کراشه اگه کراش نبود صد در صد به TLOU رای میدادم کما اینکه این فقط یه نظر سنجیه حالا یکی بالا یکی پایین ، برنده و چرنده به منو شما چیزی نمیرسه
پس خوبه که قبول دارین که بهترین اثر ناتی داگ تلو هستش..قصد منم همین بود که خوشبختانه شما این قضیه رو میدونید..ولی بعضی دوستان مثل اینکه تفسیرشون از این یه عده معلوم نیست چیه؟؟؟
پس خوبه که قبول دارین که بهترین اثر ناتی داگ تلو هستش..قصد منم همین بود که خوشبختانه شما این قضیه رو میدونید..ولی بعضی دوستان مثل اینکه تفسیرشون از این یه عده معلوم نیست چیه؟؟؟
اونکه صد البته ( تو این نسل ) سوء تفاهم نشه
اصلا اینکه جای بحثی نداره ولی به علت علاقه فراوان به کراش رای رو از صندوق همسایه انداختم تو صندوق کراش :d
اون دوستان هم مزاح کردن شما ریلکس باش :d
یعنی واقعا دلتون میخواد ND با اون عظمت بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash بسازه ؟! حیف نیست ؟ :d کرش خیلی بترکونه میخواد در سبک خودش یه چیزی بشه مثل Rayman Legends ! دیگه بهتر که نمیشه ، کلا سبک Crash سبکی نیست که Goty Contender باشه . ND الان فقط باید وقتش رو بذاره برای بازیهایی که دهن پر کن باشه و به اندازه Uncharted و TLOU به چشم بیاد . Crash رو هر کاریش که بکنن و به بهترین حالت موجود بسازنش ولی اون پتانسیل رو نداره .
یعنی واقعا دلتون میخواد ND با اون عظمت بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash بسازه ؟! حیف نیست ؟
:d
کرش خیلی بترکونه میخواد در سبک خودش یه چیزی بشه مثل Rayman Legends ! دیگه بهتر که نمیشه ، کلا سبک Crash سبکی نیست که Goty Contender باشه . ND الان فقط باید وقتش رو بذاره برای بازیهایی که دهن پر کن باشه و به اندازه Uncharted و TLOU به چشم بیاد . Crash رو هر کاریش که بکنن و به بهترین حالت موجود بسازنش ولی اون پتانسیل رو نداره .
آقا نیما یعنی واقعا خیلی خوشحال شدم همچین حرفی شما زدین، یعنی اصلا خوشحالی بنده حد نداره...میخواستم همچین چیزی بگم ولی گفتم شاید نشه بنابه دلایلی..ولی الان که دیدم این دوست خوبمون حرف شما رو نقل قول کرده اصلا تازه دیدم و فهمیدم که بالاخره کسانی هستن که با من هم عقیده باشن...اصلا با اون قسمت ـی که Bold کردم به شدت موافقم، یعنی باید آب طلا گرفت...:bighug:
ولی خب خود بنده هم همینطور طرفدار بازی های قدیمی هستم و میدونم که دوران کودکی طوری هستش که طرف میتونه از یه کاه یه کوه بزرگ بسازه، مثلا دوران کودکی اون طرف اگه سوپر ماریو رو بازی کرده باشه و دوسش داشته باشه میتونه واسه اون طرف یه قهرمان باشه...ولی خب اینجا قضیه فرق میکنه
میخواستم یه چیزی بگم ولی خب با توجه به پست های صفحه قبل شاید الان وقت مناسبی نباشه......oh what the hell :
اگه بخوایم بهترین بازی ND رو انتخاب کنیم مطمئنا TLOU گزینه مورد نظره. دوستانی که من رو میشناسن میدونند که آنچارتد رو بیشتر دوست دارم (اصلا قبل از اینکه PS3 بگیرم هوادار آنچارتد بودم) ولی خب باید این حقیقت رو قبول کرد که TLOU از هر لحاظ بازی کاملتری نسبت به آنچارتد به حساب میاد.
حالا بحث مسائل گرافیکی یا داستانیش رو هم بزاریم کنار، گیم پلی TLOU فوق العاده عمیقتر و حرفه ای تر از آنچارتدـه. در واقع میشه گفت با TLOU تیم ND به یه بلوغی از نظر گیم پلی رسیده و از اون حالت تکراری و یکنواختی که توی این نسل گریبانگیر سبک TPS شده بود خارج شده.
در مورد اینکه ND نباید وقتش رو روی Crash هدر بده هم 100% مخالفم. این حرف دوستان مثل این میمونه که یکی دو سال دیگه IP شوتر سانتا مونیکا منتشر بشه و کلی جایزه ببره، بعد یه عده بیان بگن سانتا دیگه نباید GOW یا کلا بازی توی سبک HnS بسازه و باید همین سبک شوتر رو ادامه بده
@وحید
وحید نمیشه که بخاطر مسخره بازی یه عده کلا در مورد بازی بحث نکنیم. بهترین کار اینه که توی تاپیک های مختلف اونا رو به حال خودشون رها کنیم تا بعد از یه مدت رفتارشون رو اصلاح کنند.
پ.ن: دوستانی که نمیدونند منظور وحید با کیاست یه سر به تاپیک VGX بزنند همه چیز دستشون میاد.
Crash 4 راه مخفی هاش هم لامصب حال میداد. یه شخصیت الاغ بود تو کراش 4 از همه بیشتر نی پرید بهترین گذینه برای راه مخفی های تونل فاضلاب..... .
=========
علت توهین تلو به شعور بنده =
1. تنها گرافیک مرحله ی اول و دوم رو با هم مقایسه بکنید.مرحله ی اول چون کلا ( تقریبا) حالت سینماتیک داشت گرافیکش خیلی تمیز بود ولی از مرحله دوم تا جنگل ( مرحله 7 ) گرافیک کاملا پیش پا افتاده.
2)در مرحله به ما می گه که آنالوگ رو کاملا آرام ببرید جلو تا صدا ایجاد نکنی ... بعد من هم طبق نکات گفته شده میرم جلو یه دفعه میبینم الی با سرعت 20 کیلومتر در ساعت میدوه صدا پاش از اون طرف سالن به گوش ما میرسه ولی کلیکر ها ککهشدیدان صدای ما رو میشنوم . صدای پای الی رو نمیشنوند....( این صدا نشنیدن رو در خیلی از مراحل دیدم )
3.وقتی گروه نظامی در پیش روی ماست و ما کاور میگیریم که ما را نبینند ، باز اگه الی جلوی یکی از دشمن ها بره یا از جلوشون بودوه هیچ کدوم از دشمن ها نمیبینندش.
4. اگه به یه گروه از زامبی ها برید زامبی ها 97% به شما حمله می کنند و 3% به الی یا هر کسی که کنارتان هست.
5.در مرحله ی 3 یا 4 ( دقیقا یادم نیست ) بارون می باره و قراره از تونل و اینا بریم اونور اگه شروع کنید و به کسایی که بالای تونل ها یا چاه هایی که ازشون رد میشیم استادن با چراغ قوه.تیر اندازی کردن.. عمرا نمیمیرند.
6.از لحاظ گرافیک در بعضی از مراحل واقعا مزحک می باشد چنان که 10 متر جلوتر بدونه سایه و افکت های گرافیکی می باشند.
7.یک همکاری دو نفری ( آوردن چوب توسط جول و سوار شدن الی بر روی آن را ) در اول خیلی از مراحل گذاشتند.
8.و آخرین دلیل : The last of us ژانر زامبی و واقعی گرایانه رو پیش رو گرفته پس باید در مقابل واقعیت مورد بررسی قرار بگیرد ولی آن بازی که من بازی کردم( تلو ) چیز جالبی نداشت .( همون ویدیو گیم خودمون بود یکم جدی تر و جوی تر).در مورد داستان چیزی ننوشتم چون خیلی ها ناراحت میشن.
لازم به ذکر است : بنده این بازی رو از psn پیش خرید کرده بودم و 22 گیگ از حجم ام رو دادم دانلودش کردم که درست موقع رلیز بازیش کنم. ولی در مرحله ی 7 ام از بازی کردنش منصرف شدم چون واقعا مزخرف بود.
Crash 4 راه مخفی هاش هم لامصب حال میداد. یه شخصیت الاغ بود تو کراش 4 از همه بیشتر نی پرید بهترین گذینه برای راه مخفی های تونل فاضلاب..... .
=========
علت توهین تلو به شعور بنده =
1. تنها گرافیک مرحله ی اول و دوم رو با هم مقایسه بکنید.مرحله ی اول چون کلا ( تقریبا) حالت سینماتیک داشت گرافیکش خیلی تمیز بود ولی از مرحله دوم تا جنگل ( مرحله 7 ) گرافیک کاملا پیش پا افتاده.
2)در مرحله به ما می گه که آنالوگ رو کاملا آرام ببرید جلو تا صدا ایجاد نکنی ... بعد من هم طبق نکات گفته شده میرم جلو یه دفعه میبینم الی با سرعت 20 کیلومتر در ساعت میدوه صدا پاش از اون طرف سالن به گوش ما میرسه ولی کلیکر ها ککهشدیدان صدای ما رو میشنوم . صدای پای الی رو نمیشنوند....( این صدا نشنیدن رو در خیلی از مراحل دیدم )
3.وقتی گروه نظامی در پیش روی ماست و ما کاور میگیریم که ما را نبینند ، باز اگه الی جلوی یکی از دشمن ها بره یا از جلوشون بودوه هیچ کدوم از دشمن ها نمیبینندش.
4. اگه به یه گروه از زامبی ها برید زامبی ها 97% به شما حمله می کنند و 3% به الی یا هر کسی که کنارتان هست.
5.در مرحله ی 3 یا 4 ( دقیقا یادم نیست ) بارون می باره و قراره از تونل و اینا بریم اونور اگه شروع کنید و به کسایی که بالای تونل ها یا چاه هایی که ازشون رد میشیم استادن با چراغ قوه.تیر اندازی کردن.. عمرا نمیمیرند.
6.از لحاظ گرافیک در بعضی از مراحل واقعا مزحک می باشد چنان که 10 متر جلوتر بدونه سایه و افکت های گرافیکی می باشند.
7.یک همکاری دو نفری ( آوردن چوب توسط جول و سوار شدن الی بر روی آن را ) در اول خیلی از مراحل گذاشتند.
8.و آخرین دلیل : The last of us ژانر زامبی و واقعی گرایانه رو پیش رو گرفته پس باید در مقابل واقعیت مورد بررسی قرار بگیرد ولی آن بازی که من بازی کردم( تلو ) چیز جالبی نداشت .( همون ویدیو گیم خودمون بود یکم جدی تر و جوی تر).در مورد داستان چیزی ننوشتم چون خیلی ها ناراحت میشن.
لازم به ذکر است : بنده این بازی رو از psn پیش خرید کرده بودم و 22 گیگ از حجم ام رو دادم دانلودش کردم که درست موقع رلیز بازیش کنم. ولی در مرحله ی 7 ام از بازی کردنش منصرف شدم چون واقعا مزخرف بود.
فهمیدم، کل منظور شما برمیگرده به الی...
الی این کارو کرد، الی اون کارو نکرد..الی دوید ولی کلیکرها نفهمیدن ولی من باید آروم برم و از اینجورحرفا...
خب دوست من میتونستی همونجا مشکلت رو عرض کنی نه اینکه بگی کل بازی بدردنمیخوره...
فک کنم برای همچین مشکلی ناتی داگ یه آپدیت منتشر کرده که تمام مشکلات رو رفع میکنه..حالا بچه ها بیشتر در جریانن ولی فک کنم خیلی وقته منتشر شده...
=========
در مورد اینکه ND نباید وقتش رو روی Crash هدر بده هم 100% مخالفم. این حرف دوستان مثل این میمونه که یکی دو سال دیگه IP شوتر سانتا مونیکا منتشر بشه و کلی جایزه ببره، بعد یه عده بیان بگن سانتا دیگه نباید GOW یا کلا بازی توی سبک HnS بسازه و باید همین سبک شوتر رو ادامه بده
دوست من منظور من مگه چی بود؟؟من همون اول هم گفتم ولی متاسفانه دوستان اصلا به حرفهای بنده، حتی گوش نمیدن و زحمت نمیدن پست ها رو بادقت بخونن...!! اولا امتیاز این بازی در دست کمپانی اکتیوژن هستش..شما که طرفدارشی اینو از من بهتر باید بدونی..!! دوما بنده گفتم اگر هم کراش جدیدی بسازن و دیگه خیلی خیلی خیلی هم بخواد بترکونه که صددرصد هم میترکونه، محتوایی آنچنانی برای بازی سال شدن نداره، منظور من این هستش، مثلا شاید خیلی از جوایز رو درو کنه ولی دیگه همچین محتوایی رو نداره که Award بازی سال به این عنوان تعلق بگیره...مثلا از یه Action Adventure ناب و زیبا که همون سال هم منتشر شده بگذرن و Award رو به بازی کراش که نهایتا مثل Knack هستش بدن...منظور شما اینه دیگه ، آره؟؟؟ ، اگه میگی اشتباه میگم ، بگو اشتباهه ... ولی فک کنم انصافا بیشتر بچه ها نظرشون مثل من باشه....
کلی بخوام بگم یعنی این:(بابا باور کنین ما هم مثل شما طرفدار کراش هستیم ولی نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینطوری فک میکنند و مخالف هستند:d)
ما هم میخوایم ناتی داگ کراش بسازه ولی باور کنین وقتش رو صرف یه عنوان بزرگتر و نوآوارنه تر بکنه خیلی بهتره...کل منظور من این هستش...چون ریسک خیلی زیادی هستش...شاید این پتانسیل ادامه دار بودن این آی پی رو ناتی داگ نتونه به خوبی نشون بده که البته الان هیچ چیزی معلوم نیست ، چون قضیه اکتیوژن و ...
پ.ن: دوستانی که نمیدونند منظور وحید با کیاست یه سر به تاپیک VGX بزنند همه چیز دستشون میاد.
داداش براچی همیشه آخر هر بحث شماها میپیچونین یعنی انقدر شنیدن حرف حقیقت تلخه؟؟؟؟
در مورد اون طرفی هم که شما میگی اصلا نمیخوام بشنوم و نمیخوامم ببینم..دیگه فکر نکنم جای سوالی مونده باشه که بگم...همین که تونستم نظر خودم رو به صورت خیلی محترمانه به عرض شماها برسونم ، برام کافیه دیگه اینکارا نمیدونم واسه چی هست!!!!
من نمی فهمم یه نظر سنجی ساده که هر کسی به بازی مورد علاقه خودش رای می ده ، واقعا اینقدر بحث داره :confused:
اون یه نفرم داره خودشو زیر سوال می بره! نظر شخصیتو یه بار گفتی فهمیدیم .
دوست من منظور من مگه چی بود؟؟من همون اول هم گفتم ولی متاسفانه دوستان اصلا به حرفهای بنده، حتی گوش نمیدن و زحمت نمیدن پست ها رو بادقت بخونن...!! اولا امتیاز این بازی در دست کمپانی اکتیوژن هستش..شما که طرفدارشی اینو از من بهتر باید بدونی..!! دوما بنده گفتم اگر هم کراش جدیدی بسازن و دیگه خیلی خیلی خیلی هم بخواد بترکونه که صددرصد هم میترکونه، محتوایی آنچنانی برای بازی سال شدن نداره، منظور من این هستش، مثلا شاید خیلی از جوایز رو درو کنه ولی دیگه همچین محتوایی رو نداره که Award بازی سال به این عنوان تعلق بگیره...مثلا از یه Action Adventure ناب و زیبا که همون سال هم منتشر شده بگذرن و Award رو به بازی کراش که نهایتا مثل Knack هستش بدن...منظور شما اینه دیگه ، آره؟؟؟ ، اگه میگی اشتباه میگم ، بگو اشتباهه ... ولی فک کنم انصافا بیشتر بچه ها نظرشون مثل من باشه....
کلی بخوام بگم یعنی این:(بابا باور کنین ما هم مثل شما طرفدار کراش هستیم ولی نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینطوری فک میکنند و مخالف هستند:d)
ما هم میخوایم ناتی داگ کراش بسازه ولی باور کنین وقتش رو صرف یه عنوان بزرگتر و نوآوارنه تر بکنه خیلی بهتره...کل منظور من این هستش...چون ریسک خیلی زیادی هستش...شاید این پتانسیل ادامه دار بودن این آی پی رو ناتی داگ نتونه به خوبی نشون بده که البته الان هیچ چیزی معلوم نیست ، چون قضیه اکتیوژن و ...
داداش براچی همیشه آخر هر بحث شماها میپیچونین یعنی انقدر شنیدن حرف حقیقت تلخه؟؟؟؟
در مورد اون طرفی هم که شما میگی اصلا نمیخوام بشنوم و نمیخوامم ببینم..دیگه فکر نکنم جای سوالی مونده باشه که بگم...همین که تونستم نظر خودم رو به صورت خیلی محترمانه به عرض شماها برسونم ، برام کافیه دیگه اینکارا نمیدونم واسه چی هست!!!!
یعنی این خط رو که دیدم، میخواستم همون موقع موبایل رو بکوبم تو دیوار
یعنی واقعا فکر میکنید Crash نهایتا میشه یه چیزی مثل Knack ؟
من قشنگ مطمئن شدم به چشمت حتی کراش رو هم ندیدی! دیگه چه برسه به اینکه بازی کرده باشی! (حتی پست هامون رو هم نخوندی در مورد کراش که چنین چیزی گفتی! )
Knack یه بهانه ای داده دست هیترهای پلتفرمر که اگر مثلا یه بازی ساز خفن، بره پلتفرمر بسازه،انگار آشغال داره میسازه و آخرش میشه Knack !
این وسط SMG هم نخود تشریف داره و وارد معادلات نمیکنند
بعد من کاملا احساس میکنم،شما بازی میکنید برای GOTY شدنش و کلاس گذاشتن! نه لذت بردن! یکبار دیگه خودت پستت رو بخون،واقعا میتونی برداشت دیگه ای غیر از این بکنی؟
در مورد بازی نوآورانه تر هم، بخوایم حساب کنیم، LBP چه از TLOU ، چه از آنچارتد نوآورانه تره! سبکش هم که...!
کلا بهانه ای برای زیرپا له کردن این سبک دستتون نمیاد،انقدرم از Knack سو استفاده نکنید که فن های کراش،از همون اولشم میدونستن این پلتفرمر،چیز خاصی نمیشه!
یعنی این خط رو که دیدم، میخواستم همون موقع موبایل رو بکوبم تو دیوار
یعنی واقعا فکر میکنید Crash نهایتا میشه یه چیزی مثل Knack ؟
من قشنگ مطمئن شدم به چشمت حتی کراش رو هم ندیدی! دیگه چه برسه به اینکه بازی کرده باشی! (حتی پست هامون رو هم نخوندی در مورد کراش که چنین چیزی گفتی! )
Knack یه بهانه ای داده دست هیترهای پلتفرمر که اگر مثلا یه بازی ساز خفن، بره پلتفرمر بسازه،انگار آشغال داره میسازه و آخرش میشه Knack !
این وسط SMG هم نخود تشریف داره و وارد معادلات نمیکنند
بعد من کاملا احساس میکنم،شما بازی میکنید برای GOTY شدنش و کلاس گذاشتن! نه لذت بردن! یکبار دیگه خودت پستت رو بخون،واقعا میتونی برداشت دیگه ای غیر از این بکنی؟
در مورد بازی نوآورانه تر هم، بخوایم حساب کنیم، LBP چه از TLOU ، چه از آنچارتد نوآورانه تره! سبکش هم که...!
کلا بهانه ای برای زیرپا له کردن این سبک دستتون نمیاد،انقدرم از Knack سو استفاده نکنید که فن های کراش،از همون اولشم میدونستن این پلتفرمر،چیز خاصی نمیشه!
بابا به خدا ما هم طرفدار کراش هستیم...شما برای چی این قضیه رو باور نمی کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــید؟؟؟؟!!!!!!
اصلا حرف شما، از همون اول هم میدونستم که شما انقدر عاشق کراش هستید که فک میکنید این آی پی هنوز دست ناتی داگ هستش و میخوان یه عنوان جدید ازش بسازن...بابا این باور رو از خودتون دور کنید... در ضمن نظرسنجی بالا جوابگوی شما دوستان هست...l-)دیگه اصلا این پست های الکی رو جواب نمیدم، خواهشا دوستان اگه دلیل واقعا قانع کننده دارن پست بدن، به خدا اگه دلیل ـتون قانع کننده باشه من هم قبول میکنم ، اینو مطمئن باشین...
بعدشم انقدر صفت جوگیرشدن رو به من و اون 133 نفر نچسبونید، من هرچی میخوام محترمانه و منطقی جواب بدم ولی بعضی دوستان متاسفانه اصلا نمیخوان باور کنن ، الکی میگن :
پس تو اصلا کراش بازی نکردی و اصلا نمیدونی چی هستش و از این جور حرفا....
اصلا این بازی ها ارزش جوگیر شدن بنده رو نداره ،اگر بحث جوگیرشدن باشه من به شخصه عاشــــق بازی های تیم آیکو هستم:
Shadow of the colossus و TLG و ... خواهشا دیگه نگین که من جوگیر و دیوونه بازی The last of us هستم..فک کنم به اندازه کافی این مطلبو به عرض دوستان رسونده باشم...
محض اطلاع فک نکنین من فقط این حرف رو میزنم:
یعنی واقعا دلتون میخواد ND با اون عظمت بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash بسازه ؟! حیف نیست ؟
کرش خیلی بترکونه میخواد در سبک خودش یه چیزی بشه مثل Rayman Legends ! دیگه بهتر که نمیشه ، کلا سبک Crash سبکی نیست که Goty Contender باشه
. ND الان فقط باید وقتش رو بذاره برای بازیهایی که دهن پر کن باشه و به اندازه Uncharted و TLOU به چشم بیاد . Crash رو هر کاریش که بکنن و به بهترین حالت موجود بسازنش ولی اون پتانسیل رو نداره .