Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

البته بگذریم یه عده میخوان هی با مسخره بازی سر TLOU الکی الکی انقدر ازش تعریف کنند و انقدر ببرنش بالا قضیه یه جور دیگه بشه . چون تو این چندساله تا حالا مورد های این چنینی نداشتیم که امیدوارم اینجوری نباشه . البته یه سری بچه ها هستند که ادم میشناستشون و مطمئنه که از این کار ها نمیکنند و اگه هم رای میدن بخاطر علاقه واقعیشون هست ولی خب یه عده هم هستند که بدجور با TLOU دارن میرن رو مخ .

بابا بیخیال این چه حرفایی میزنین . ینی مردم جو گیر شدن به تلو رای دادن ?
من درسته به u2 رای دادم ولی واقعا تلو اوج پختگی ناتی داگ هست و خیلی راحت مشه گفت بهترین بازی ناتی هست .

شک میکنم واقعا تلو رو قشنگ رو درجه سختی بالا بازی کردین یا نه !

بابا بیخیال این چه حرفایی میزنین . ینی مردم جو گیر شدن به تلو رای دادن ?
من درسته به u2 رای دادم ولی واقعا تلو اوج پختگی ناتی داگ هست و خیلی راحت مشه گفت بهترین بازی ناتی هست .

شک میکنم واقعا تلو رو قشنگ رو درجه سختی بالا بازی کردین یا نه !
نه امین بحث کلا سر یه چیز دیگست . تو که خودت نظر منو در مورد TLOU میدونی پس این به در کلا .
یه عده هستند دیگه زیادی دارند با TLOU سر همه چی رو میبرن . البته گفتم بغیر از اونایی که خب میشناسیمشون و میدونیم که واقعا از رو علاقه هست مثل امین و امیر و امید و ......

یه عده که خب از سر جوگیری و داغ بودن رای دادن به TLOU و یه عده از سر نوستالوژی وگرنه واقعا U2 ناتی اصلا رقیب نداره و تو لیست تاپ 3 بهترین بازی های نسل هست .
قبول ندارم وحید. یعنی Crash فقط حس نوستالوژیک ادم رو برمیانگیزه؟:d
گیم پلی و اون جو و رنگ بندی شاد و طراحی مراحل، موسیقی و اینا همه جلبک؟:| به جرات میتونم بگم Crash خیلی راحت امثال Rayman رو توی جیبش میذاره.
خیلیا مثل من و بقیه دوستان به معنای کلمه کیف میکنن وقتی بازیش میکنن. یکی از دلایل خریدن کنسول افسانه ای PS1 (ع) برای من همین کرش بود:d توی خونه هر کسی یک فروند کرش اونم از نوع 3 لبه پیدا میشد:bighug:

قبول ندارم وحید. یعنی Crash فقط حس نوستالوژیک ادم رو برمیانگیزه؟:d
گیم پلی و اون جو و رنگ بندی شاد و طراحی مراحل، موسیقی و اینا همه جلبک؟:| به جرات میتونم بگم Crash خیلی راحت امثال Rayman رو توی جیبش میذاره.
خیلیا مثل من و بقیه دوستان به معنای کلمه کیف میکنن وقتی بازیش میکنن. یکی از دلایل خریدن کنسول افسانه ای PS1 (ع) برای من همین کرش بود:d توی خونه هر کسی یک فروند کرش اونم از نوع 3 لبه پیدا میشد:bighug:
علی بخدا من خودم با کراش پاره کردم خودم رو :d البته بگذریم من واقعا به اونایی که به Crash رای دادن ذره ای ایراد نمیگیرم و برعکس کارشون هم خیلی درسته و انتخاب عالی هم در کنار U2 کردن :d
Rayman دوران اوجش هم زیر Crash بود و کلا بحثی نیست :d ( الان قیصر میاد :d ) من همین الانم کرش 5 رو چند نفره بازی میکنم :d

کلا باو شما که من رو میشناسین :d من بدبخت با اینا بزرگ شدم :d

نه امین بحث کلا سر یه چیز دیگست . تو که خودت نظر منو در مورد TLOU میدونی پس این به در کلا .
یه عده هستند دیگه زیادی دارند با TLOU سر همه چی رو میبرن . البته گفتم بغیر از اونایی که خب میشناسیمشون و میدونیم که واقعا از رو علاقه هست مثل امین و امیر و امید و ......

قبلت هم گفتم اون یه عده دلیل نمیشن که بگیم چون تلو جدید هست و گوتی اینا میگیره ملت الکی جوگیر شدن وگرنه جلو
U2 چیزی نیست ! این درست نیست و فقط نظرشخصی میتونه باشه .

پ.ن : جمع شیم نیما رو بن کنیم . اومد جنگ داخلی را انداخت :دی

U2 چیزی نیست ! این درست نیست و فقط نظرشخصی میتونه باشه .

من دارم جلوگیری از یه کاری میکنم که فردا علم نشه برامون حالا خود دانید :|:d

جمع شیم نیما رو بن کنیم . اومد جنگ داخلی را انداخت

بسم الله اکانت ها رو اتیش کنیم و حمله کنید به تاپیک انتقادات و پیشنهادات :d

بعدشم دوستان طوری جبهه گیری میکنن انگار مثلا ما طرفدار کراش و سری آنچارتد نیستیم و داریم با بی رحمی تمام از این بازی ها بد میگیم
نه آقا اینطور که شما میگی نیست، باور کنین ما هم مثل شما طرفدارا این استودیوی بزرگ و آثار ماندگارش هستیم ولی بحث منطق که میاد وسط دیگه نمیشه از حقیقت گذشت;)
امیدوارم دیگه جای هیچ سوالی باقی نمونده باشه دیگه..چون نظرسنجی هم نشون میده که بیشتر بچه ها طرفدار کدوم اثر ناتی داگ هستن:bighug:

شما داری یه بازی اِند قرن پیش رو با او شرایط زمان خودش با یه بازی نسل جدید و گرافیک حال حاظر مقایسه میکنی بعد بحث منطق و پیش میکشی ؟ :d
اگه به منطقه که منطق میگه کراش تو زمان خودش یکی از بهترین بازی ها بود و هنوزم هست همنیطور همین مورد در مورد TLOU هم صدق میکنه تو نسل قبل :d
اینکه کی طرفداره کیه و چیه مهم نیست مهم اینه شما از یه بازی لذت ببری و اون بازی برات خاطرات خوبی رو تداعی کنه ;;)

آخرین ویرایش:
البته بگذریم یه عده میخوان هی با مسخره بازی سر TLOU الکی الکی انقدر ازش تعریف کنند و انقدر ببرنش بالا قضیه یه جور دیگه بشه . چون تو این چندساله تا حالا مورد های این چنینی نداشتیم که امیدوارم اینجوری نباشه . البته یه سری بچه ها هستند که ادم میشناستشون و مطمئنه که از این کار ها نمیکنند و اگه هم رای میدن بخاطر علاقه واقعیشون هست ولی خب یه عده هم هستند که بدجور با TLOU دارن میرن رو مخ .

میشه به ما چند تا از اون دلایلتون رو بگید که الکی داره از تلو تعریف میکنن و چیزی خاصی نبوده

و از طرفی میشه دلایل برتری انچارتد 2 رو نسبت به تلو بدونیم ... ؟؟؟

Rayman دوران اوجش هم زیر Crash بود و کلا بحثی نیست :d ( الان قیصر میاد :d )
من و ریمن از بچگی با هم دیگه دوست بودیم :دی ولی هیچوقت هیچوقت Rayman به Crash نمیرسه ، حتی تو رویا :دی

نکته ی که هست اینه که من نمیتونم بین اولین گزینه و آخرین گزینه این نظرسنجی گزینه ای رو انتخاب کنم :| :دی

پ.ن: در مورد اون بحثت :-" میدونم چی میگی :| واقعاً اون هایی که میگی رو مخن :| :| :| به شخصه چندین بار خواستم پاچه بعضی هاشون رو بگیرم ، کظم غیظ کردم o:-) :دی

امین تحویل بگیر !!

این که نشد که :d

امین تحویل بگیر شد جواب ... :-/

بعضی ها اینجا خیلی احساس ها بهشون دست داده ... سرقفلی از این حرفا :|

اگه مطلب و منطقی پشت حرفتون هست ... صحبت کنیم خیلی خوب میشه ... ولی این جور رفتار کردن ها اصلا قابل درک نیست

من و ریمن از بچگی با هم دیگه دوست بودیم
:biggrin1:
ولی هیچوقت هیچوقت Rayman به Crash نمیرسه ، حتی تو رویا
بهش میگم :bighug:

Rayman از نظر تنوع و کاراکتر و گرافیک هنری و فنی و نمره زیر Crash هم نیست :bighug::d

فقط دهنت سرویس قیصر که مجبورم داری میکنی دوتا از بهترین سری بازی های عمرم رو مقایسه کنم :|:d

نکته ی که هست اینه که من نمیتونم بین اولین گزینه و آخرین گزینه این نظرسنجی گزینه ای رو انتخاب کنم
:|

از بس بی استعداد و بی سلیقه هست :bighug::d

معلومه گزینه چهارم از بالا باید رای بدی :x

در مورد اون بحثت
:-"
میدونم چی میگی
واقعاً اون هایی که میگی رو مخن
به شخصه چندین بار خواستم پاچه بعضی هاشون رو بگیرم ، کظم غیظ کردم
o:-)

خدارو شکر یکی فهمید ما چی میگیم .

البته اگه بهنام یاکوزا هم بود میدونست چیکار کنه در مورد این قضیه .

انتخاب

اول بگم من تو نظرسنجی شرکت نکرد و نمیکنم چون قدرت انتخاب ندارم بین گزینه ها بعدشم به عنوان طرفدار پرو پا قرص انچارتد2د بگم در زمینه عمق گیم پلی به شدت ضعیف تره اخرین ماست و از لحاظ عمق گیمپلی مثل مقایسه عمق نعلبکی با عمق اقیانوس ارام اینو داره کسی میگه که تازمیونه خوبی با بازی های مخفی کاری نداره داستان انچارتد 2 هم عالی بود امادربرابر اخرین ما جکی بیش نیست کراش ها ه کماکان بی رقیب در لول دیزاین چراانچارتد 2 فقط شونه به شونشون میزنه در این زمینه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or