Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟
خب تابلوئه دیگه:dاگه بخوایم حس طرفدارای و خاطره بازی رو بزاریم کنار مثل روز روشن تابلوئه که آخرین ما قطعا بهترین اثر ساخته شده توسط ناتی داگ هستش;)

بهترین عنوان ساخته شده توسط ND همون Uncharted 2 هست ، اگه الان میبینید TLOU و Crash بیشتر رای آوردن دلیلش اینه که خب TLOU آخرین ساخته ی ND هست و هنوز عطشش نخوابیده و بچه ها هنوز تو جو TLOU هستن ، مخصوصا که با انتخابهای GOTY این جو بیشتر هم شده . :d
Crash هم که دلیلش خاطرات کودکی و حس نوستالژی اون زمانه که کلا هرچی مال اون زمانهاست دلنشین تره :d

پس شک نکنید اگه منطقی بخوایم نگاه کنیم بهترین بازی ND همون U2 هست و بعدش با اختلاف کمی TLOU :d

آخرین ویرایش:
بهترین عنوان ساخته شده توسط ND همون Uncharted 2 هست ، اگه الان میبینید TLOU و Crash بیشتر رای آوردن دلیلش اینه که خب TLOU آخرین ساخته ی ND هست و هنوز عطشش نخوابیده و بچه ها هنوز تو جو TLOU هستن ، مخصوصا که با انتخابهای GOTY این جو بیشتر هم شده . :d
Crash هم که دلیلش خاطرات کودکی و حس نوستالژی اون زمانه که کلا هرچی مال اون زمانهاست دلنشتن تره :d

پس شک نکنید اگه منطقی بخوایم نگاه کنیم بهترین بازی ND همون U2 هست و بعدش با اختلاف کمی TLOU :d
نمیدونم آقا نیما ملاک تون واسه انتخاب U2 چی هست؟؟ ولی من قطعا به صورت بی طرفانه گفتم و منطقی...دیگه فک نکنم ربطی به عطش و اینجور چیزها داشته باشه، البته نظر من هستش..چیزی که تو نظرسنجی هم نشون میدهl-)
به نظر من آخرین ما از همه لحاظ (فنی و گرافیکی و داستانی و ...) سنگ تموم گذاشته بود و یه تجربه فراموش نشدنی رو برای طرفداران این بازی به ارمغان آورد...هرچند که نظرها و سلیقه ها متفاوت هستش ولی کلی گفتم.

Crash هم که دلیلش خاطرات کودکی و حس نوستالژی اون زمانه که کلا هرچی مال اون زمانهاست دلنشتن تره :d

البته آنچارتد2 و تلو هردو شاهکارهای بی مانندی هستن ولی با نظر شما مخالفم, الان بچه ها جوگیر شدن به تلو رای میدن چون 2013 اومده قبول , حالا سوال اینجاست که منتقدا چطور؟!!
با انتشار تلو اکثر قریب به اتفاق منتقدا به این نکته اشاره کردن که تلو بهترین بازی نسل هست و بعضی هم از ever یا all time استفاده کردن که این نشون میده تلو به مراتب حرفه ایی تر از آنچارتد هاست:

یک نمونش:
مثلا Edward Smith:

What Naughty Dog has created is something I don't feel like I've ever played before.

Druckmann has an understated, toned down style of writing that wouldn't look at of place at HBO. In videogames, though, it's unique; it's the best, ever.

The best performances ever given in a videogame

The Last of Us scores the first ten out of ten I've ever awarded

درسته uncharted 2 خــــــــــــــــــــــــــیلی بازی شاخ و خفنی بود و خیلی هم بازی تاثیرگذاری بود ، ولی باز هم جلو TLOU چیزی نداره که بگه :> :دی

کاری به GOTY MOTY و متا ندارم چون تو این زمینه ها نه تنها Tlou برتری نداره که برتری با uncharted 2 هم هست :-" شاید الآن ملت یادشون رفته ولی 2009 این uncharted 2 بود که رکورد GOTY رو زد VGA هم که الآن VGX شده آشغال و نامعتبر رو هم برده بود و بی چون و چرا بازی سال = GOTY بود :-" :دی

ولی هرجوری که نگاه بکنیم جز به جز هم که بررسی کنیم به نظرم TloU تو تمام زمینه ها uncharted 2 رو درسته قورتش میده :> :دی البته شاید گرافیک u2 تو سال 2009 به نسبت TloU تو سال 2013 چیز بهتری بود ؛ شاید :دی ولی مثلاً تو چیزهای مهمتری مثل گیم پلی فک کنم اختلاف 2 تا بازی خیلی زیاد باشه >:) :دی حالا هوش مصنوعی رو هم نگیم که برا خود uncharted 2 بهتره :دی
Crash هم که دلیلش خاطرات کودکی و حس نوستالژی اون زمانه که کلا هرچی مال اون زمانهاست دلنشین تره :d
خیر !! :دی
درسته همه چیزهای دروران کودکی شیرینتر و بیاد موندنی تره ولی Crash اون موقع که اومد هم آخرت لذت رو میداد هم آخرت Perfect بود :love: :دی دیگه مگه قراره یه بازی فوق العاده چه چیز دیگه ای داشته باشه !؟ :دی
من که الآن بازی نکردم :-" ولی بچه ها تو همین تاپیک گفتن الآنش هم همونه :x :bighug: :دی

این ها هم فکت صادراتی نبود نظر شخصی بود :-" :دی

گل گفتی نیما و دقیقا حرف دل من و خیلی ها رو زدی . :bighug::d

یه عده که خب از سر جوگیری و داغ بودن رای دادن به TLOU و یه عده از سر نوستالوژی وگرنه واقعا U2 ناتی اصلا رقیب نداره و تو لیست تاپ 3 بهترین بازی های نسل هست .

گل گفتی نیما و دقیقا حرف دل من و خیلی ها رو زدی . :bighug::d

یه عده که خب از سر جوگیری و داغ بودن رای دادن به TLOU و یه عده از سر نوستالوژی وگرنه واقعا U2 ناتی اصلا رقیب نداره و تو لیست تاپ 3 بهترین بازی های نسل هست .

فقط یه سوال انچارتد 2 رو روی very easy بازی کردی ؟؟؟‌

من کردم برای اینکه گنجینه ها رو سریع جمع کنم . کاش نمیکردم تا بزرگترین ضعف های بازی برام نمایان شه :|

اینم که دیگه بگیم کراش بهتر از انچارتد 2 ... فقط گیر کردن تو خاطرات دوران کودکیه .

اصلا نمی تونید با این حرفا شاخ بودن Crash رو زیر سوال ببرید !‌:دی مطمئن باشید اگه تو یک نسل بودن این 2 تا IP کراش باز هم سر بود :دی
و اینکه تنها کسانی که با جوگیری رای ندادن همین فن های Crash بودن :دی

نظر من به نظر امین رضا نزدیک تر است! :d
وقتی TLOU رو با U2 مقایسه میکنم،هیچجوره راه نداره که برتری رو بدم به U2 ! :-"
فکر کنم بارها گفتم که هرچقدر یک بازی به گذشته(یا آینده! ) مربوط باشه و از زمان حال دور باشه،من باهاش بیشتر حال میکنم! :d
رابطه ی U2 هم با گذشته و تاریخ و افسانه خیلی بیشتره، و قاعدتا باید آنچارتد رو بهتر بدونم، ولی خوب در مقابل TLOU خیر! واقعا خیر! :-" مطلب بالا صدق نمیکنه و TLOU رو خیلی بیشتر چه از نظر شخصیت پردازی و اینا،چه از نظر گیم پلی دوست داشتم! :d (تازه من U3 رو هم بیشتر U2 دوست دارم:-" )

در مورد کراش هم موافقم :| واقعا چقدر از یک بازی تنوع میخواید که میاید میگید کراش نوستالژی و اینا ؟ :|
بی شوخی بشین یکبار همین کراش3 رو که آریا مثال زد رو بازی کن،تا به خاطر تنوعش فک ـت بچسبه زمین! :-" تنوعی که شوتر جماعت خودش رو هم بکشه،نمیتونه بهش برسه :d (برای همینه که کلا پلتفرمر > شوتر :-" نظر کاملا شخصی :d )
کلا کراش اگر گرافیک رو فاکتور بگیریم در مقایسه با TLOU و آنچارتد! و بریم چیزای دیگشون رو مقایسه کنیم،همین نسل هم حرف های خیلی زیادی برای گفتن داره! :d بازی دوران PS1 !!! :d

یه عده این دسته از افراد میشوند:
1-بازیبازهایی که بیشترین آمار را در این بین دارند2-منتقدان3-طرفداران دو آتیشه
اینو محض اطلاع گفتمl-)
-------------------------------------
داداش از اونجایی که خودم هم سونی فن هستم این رو بهت میگم:
اولا یه ( به نظرم )به اون جمله ات اضافه کن،بهتره اونجوری کسی فک نمیکنه که جرف شما حقیقت محض باشه;)
دوما اون یه عده اصلا جوگیر نشدن،بلکه به شدت حرف منطقی رو زدن...:|دیگه نمیدونم این نوستالژی بازیا واسه چیه یا اینکه UC 2 اینجوریه...راستی یادم رفت بگم...نکنه منتقدها هم که از ماها بیشتر تجربه دارن(توی نقد و اینجورچیزها منظورم هست)اونها هم از سر جوگیری /:)اینکارو کردن؟؟؟
اگه میشه موشکافانه توضیح بدین؟؟؟چون به این راحتی نمیشه حرفتون رو قبول کرد:|

آخرین ویرایش:
درسته uncharted 2 خــــــــــــــــــــــــــیلی بازی شاخ و خفنی بود و خیلی هم بازی تاثیرگذاری بود ، ولی باز هم جلو TLOU چیزی نداره که بگه :> :دی
عاقا بیخیال :دی دیگه اینطوری ام نیست...Uncharted 2 شاهکاری بود که مثالش و نه تو صنعت فیلم دیدیم...نه تو بازی ها دیدیم نه حتی تو خود Uncharted ها!:دی

بعدشم دوستان طوری جبهه گیری میکنن انگار مثلا ما طرفدار کراش و سری آنچارتد نیستیم و داریم با بی رحمی تمام از این بازی ها بد میگیم
نه آقا اینطور که شما میگی نیست، باور کنین ما هم مثل شما طرفدارا این استودیوی بزرگ و آثار ماندگارش هستیم ولی بحث منطق که میاد وسط دیگه نمیشه از حقیقت گذشت;)
امیدوارم دیگه جای هیچ سوالی باقی نمونده باشه دیگه..چون نظرسنجی هم نشون میده که بیشتر بچه ها طرفدار کدوم اثر ناتی داگ هستن:bighug:

عاقا بیخیال :دی دیگه اینطوری ام نیست...Uncharted 2 شاهکاری بود که مثالش و نه تو صنعت فیلم دیدیم...نه تو بازی ها دیدیم نه حتی تو خود Uncharted ها!:دی
دقیقاً چه ربطی داره شاید تو 100000000000000 تا چیز دیگه هم ندیده باشیم ، خب چی کار کنیم حالا !؟ :-/

مگه من گفتم بازی بده !؟ :| :| :| :| :|
دارم میگم این در مقابل اون چیزی نداره که بگه ، نمیگم بازی در حد Big Rigs: Over the Road Racing هستش که 8-| اگه شما میگی داره خوشحال میشم به ما بگی دقیقاً تو چه زمینه ای هست ؟ :دی

آخرین ویرایش:
خیلی وقت پیش قبل از اومدن tlou یه نظرسنجی مثل این تو یه سایت دیدم که کرش اول بود :d حالا هر چی می گردم سایتو پیدا نمیکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or