Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

نظرسنجی جالبیه :دی
من بین Crash و The Last Of Us مونده بودم اما به شخصه دلست بیشتر دوست دارم و بهش رای دادم ... اون 2 نفری که به انچارتد 3 رای دادن دقیقا به جز گرافیک چه برتری نسبت انچارتد 2 در این بازی دیدن ؟ :دی

ینی انتظار دارین در حضور تلو،که IP ـی به نام GTA رو هم تا اینجا زده کنار ،به کرش رای بدیم ؟:-/
مهدی داری در مورد کرش صحبت میکنیا ! :دی مطمئن باش زمان خودش کرش هیچی از The Last Of Us کم نداشت هر دو به نسبت زمان خودشون شاهکار هستن

الان بعد از حدود 15 سال برو Crash Team Racing یا نسخه های قبلش بازی کن برخلاف 99% عناوین نسل پنجم هنوزم گیم پلی بازی برات جذابه این چیزیه که کرش خاص کرده اما همون نسل پنجم شاهکارهای دیگه ای هم داشت اما انصافا با پیشرفت هایی که صنعت گیم داشته سخته گیم پلی اونارو الان تحمل کنیم اما الان در سال 2013 هنوزم برای من هیچ مولتی پلیر افلاینی جذابتر از Crash Team Racing نیست خود من خیلی وقته بازیش از PSN گرفتم و زیاد بازی میکنیم

در مورد کرش کاملا با نظر این دوستمون موافقم

Crash یه عنوان کاملا یونیک بود و اینقدر جذابیت داشت و داره که بعد از گذشت 2 نسل اگر همین الان هم بازیش کنیم، بازم برامون تازگی داره. گیم پلی، موسیقی، طراحی مراحل و ... همگی در بالاترین حد ممکن خودشون قرار داشتن. اصن یه لذت خاصی توی بازی بود. هنوزم ریسک هایی که توی بازی بود و لذت ترکیدن به معنای کلمه توسط TNT و Nitro زیر دندونمه:

کلا هر کس به این لحظات میرسد پیش خودش کلی فکر میکرد که ریسک بکنه یا نه:d

36343261029217180736.jpeg

اگه همین الان از دنیا برم، خیالم راحته به غیر از جک اند دکستر، همه ی شاهکارهای ناتی داگ رو بازی کردم ^:)^

توی کراش ها که همشون شاخ بودن، آنچارتدها به ترتیب اول 2 یعد 3 و بعدشم 1، The Last of Us هم که اوج کار های ناتی داگه :دی یکی از دلایلی که به نظرم TLOU رو به چیزی که هست تبدیل کرد، دیالوگ های الی بود :دی لامصب خیلی باحال حرف میزد :دی

یعنی واقعا دلتون میخواد ND با اون عظمت بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash بسازه ؟! حیف نیست ؟ :d کرش خیلی بترکونه میخواد در سبک خودش یه چیزی بشه مثل Rayman Legends ! دیگه بهتر که نمیشه ، کلا سبک Crash سبکی نیست که Goty Contender باشه . ND الان فقط باید وقتش رو بذاره برای بازیهایی که دهن پر کن باشه و به اندازه Uncharted و TLOU به چشم بیاد . Crash رو هر کاریش که بکنن و به بهترین حالت موجود بسازنش ولی اون پتانسیل رو نداره .
اینم میزاریم کنار اون نظراتت راجع به Mature شدن و وجود خون و خونریزی خیلی بیشتر تو سری آنچارتد ! :biggrin1: مشخصه کلا با ژانر پلتفرمر ارتباط برقرار نمیکنی دلایلتم در راستای علایقت هست که به نظر من اشتباه فکر میکنی ! :دی
===========
دارم تحریک میشم به Crash رای بدم ! :biggrin1:

واقعاً به هیچکدوم نمیتونم رای بدم چون سخت ترین نظرسنجی ممکنه هست ! :d

اون 2 نفری که به انچارتد 3 رای دادن دقیقا به جز گرافیک چه برتری نسبت انچارتد 2 در این بازی دیدن ؟ :دی
این هم بحثش خیلی وقت میبره و اینجا پاشو نکشیم وسط شاید بهتر باشه ! :d ولی اگر مایلید بیاین تو پروفایل بحث کنیم :d

اولش یکم فکر کردم ولی به tlou رای دادم اصلا این بازی روح و روان آدمو دگرگون میکنه
دوستانی که هی صحبت از کرش میکنن اخه اکتیویژن که بازیشو نمیده استدیو first party سونی اونو بسازه لطفا یکم منطقی فکر کنید

یه نکته خوب در مورد Crash Bandicoot تنوع فوق العاده بالای بازی هست ! :دی من با اینکه همه نسخه ها رو توی PS1 بازی کرده بودم و مخصوصاً نسخه سوم رو بارها تموم کرده بودم ، این قضیه رو یادم نبود. تا اینکه چند روز پیش دوباره رفتم سراغ Crash Bandicoot 3 و تازه یادم افتاد عجب چیزی بوده ! :دی
از مراحل معمولی 3D و 2D بگیرین تا ببر سواری و دایناسور سواری. از تعقیب توسط چیزهای مختلف تا مراحل زیر دریا. از جت اسکی تا هواپیما و موتورسواری ! دیگه چیزهایی مثل آر‌پی‌جی گرفتن Crash به کنار ! :دی همه اینا هم برای زمانی بوده که ND خیلی از حالت فعلی کوچیک تر بود و اوایل کار حرفه ای ـشون هم بودن. (اگه از بازی های داغون اولیه ـشون صرف نظر کنیم)
یعنی بازی پتانسیلش رو داره که کلی تنوع داشته باشه و فقط مربوط به مراحل پلتفورمری معمولی نشه. حالا این فقط برای بخش تک نفره هست ، خود بخش مولتی پلیر کلی پتانسیل داره و میشه قشنگ یه Crash Team Racing رو با بازی ترکیب کرد تا بخش مولتی پلیر بترکونه ! در کنارش مینی گیم هایی به سبک Crash Bash (البته این رو ND نساخت) هم باشه دیگه همه چی تکمیله ! :دی
==========
در مورد نظرسنجی هم واقعاً نمیشه راحت رأی داد ! :| هرکدوم نسبت به زمان خودشون یه چیز خاصی بودن. به جز Jak & Daxter که فقط با نسخه اولش حال کردم و 2 و 3 رو زیاد بازی نکردم ، سری بازی های Crash و Uncharted و بازی TLoU در حدی هستن که نمیتونم انتخاب کنم. حتی توی همین نسل هم نمیتونم راحت انتخاب کنم ! :دی Uncharted با سلیقه خودم بیشتر جور هست و حال و هواش رو خیلی دوست دارم و عاشق این جور بازی ها هستم ، ولی به نظرم TLoU بازی کامل تر و حرفه ای تری هست. :دی

میرفتم دوم راهنمایی که برای اولین بار خونه عموم Crash رو بازی کردم نمیدونم بابام چی تو چهرم دید که بدون اینکه ازش بخوام هفته بعدش برام PS1 خرید :دی
حالا 15 16 سال میگذره و با بازی کردن TLoU میفهمم بابام چی تو چهرم دیده بود !
رای من هم TLoU :دی از هر لحظه ـش لذت میبرم :bighug: :دی

تو به چه حقی داری بین ما پست میدی ؟ :|:d
به همون حقی که شما خجالت نمیکشید با وجود کراش،به TLOU و U رای میدید؟ :|
اصلا چطور به خودتون اجازه میدید کراش جایی باشه و به چیز دیگه ای غیر از اون فکر کنید؟ :((

یعنی واقعا دلتون میخواد ND با اون عظمت بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash بسازه ؟! حیف نیست ؟ :d کرش خیلی بترکونه میخواد در سبک خودش یه چیزی بشه مثل Rayman Legends ! دیگه بهتر که نمیشه ، کلا سبک Crash سبکی نیست که Goty Contender باشه . ND الان فقط باید وقتش رو بذاره برای بازیهایی که دهن پر کن باشه و به اندازه Uncharted و TLOU به چشم بیاد . Crash رو هر کاریش که بکنن و به بهترین حالت موجود بسازنش ولی اون پتانسیل رو نداره .
بلی ، واقعا دلمون میخواد یک پلتفرمر شاهکار ببینیم! :d حیف؟؟؟ اتفاقا بهترین اتفاق ممکنه! :d
کراش خیلی بترکونه، روی PS1 هم از Rayman Legends الان لذت بخش تره! :-" به همین پست آریا دقت کن، تنوعی که کراش داشته واقعا الان تو کمتر بازیی پیدا میشه! :-" به عنوان یک فن GTA که با اون تنوع خفنش حال میکنی،یکم به همین کراش3 هم بنگری،میبینی تنوعی در حد GTA داره! :-"
برای بحث GOTY و اینا هم، همین ماریو برای VGX نامزد بودا! :-" خیلی جاها هم ریمن و ماریو جزو کاندیدا ها هستن! :-" حالا شاید شماره 1 نشن،ولی جزو بهترین بازی های سال هستن :d

Crash یه عنوان کاملا یونیک بود و اینقدر جذابیت داشت و داره که بعد از گذشت 2 نسل اگر همین الان هم بازیش کنیم، بازم برامون تازگی داره. گیم پلی، موسیقی، طراحی مراحل و ... همگی در بالاترین حد ممکن خودشون قرار داشتن. اصن یه لذت خاصی توی بازی بود. هنوزم ریسک هایی که توی بازی بود و لذت ترکیدن به معنای کلمه توسط TNT و Nitro زیر دندونمه:

کلا هر کس به این لحظات میرسد پیش خودش کلی فکر میکرد که ریسک بکنه یا نه:d

36343261029217180736.jpeg
:bighug:
ای آن هایی که میگید کراش اون زمان خوب بود و ...! آخرین بار کی کراش رو بازی کردید؟ همون 2 قرن پیش؟ پیشنهاد میکنم همین الان دوباره برید سراغش، 99% حرفتون رو پس میگیرید! :d
یه نکته خوب در مورد Crash Bandicoot تنوع فوق العاده بالای بازی هست ! :دی من با اینکه همه نسخه ها رو توی PS1 بازی کرده بودم و مخصوصاً نسخه سوم رو بارها تموم کرده بودم ، این قضیه رو یادم نبود. تا اینکه چند روز پیش دوباره رفتم سراغ Crash Bandicoot 3 و تازه یادم افتاد عجب چیزی بوده ! :دی
از مراحل معمولی 3D و 2D بگیرین تا ببر سواری و دایناسور سواری. از تعقیب توسط چیزهای مختلف تا مراحل زیر دریا. از جت اسکی تا هواپیما و موتورسواری ! دیگه چیزهایی مثل آر‌پی‌جی گرفتن Crash به کنار ! :دی همه اینا هم برای زمانی بوده که ND خیلی از حالت فعلی کوچیک تر بود و اوایل کار حرفه ای ـشون هم بودن. (اگه از بازی های داغون اولیه ـشون صرف نظر کنیم)
یعنی بازی پتانسیلش رو داره که کلی تنوع داشته باشه و فقط مربوط به مراحل پلتفورمری معمولی نشه. حالا این فقط برای بخش تک نفره هست ، خود بخش مولتی پلیر کلی پتانسیل داره و میشه قشنگ یه Crash Team Racing رو با بازی ترکیب کرد تا بخش مولتی پلیر بترکونه ! در کنارش مینی گیم هایی به سبک Crash Bash (البته این رو ND نساخت) هم باشه دیگه همه چی تکمیله ! :دی
==========
در مورد نظرسنجی هم واقعاً نمیشه راحت رأی داد ! :| هرکدوم نسبت به زمان خودشون یه چیز خاصی بودن. به جز Jak & Daxter که فقط با نسخه اولش حال کردم و 2 و 3 رو زیاد بازی نکردم ، سری بازی های Crash و Uncharted و بازی TLoU در حدی هستن که نمیتونم انتخاب کنم. حتی توی همین نسل هم نمیتونم راحت انتخاب کنم ! :دی Uncharted با سلیقه خودم بیشتر جور هست و حال و هواش رو خیلی دوست دارم و عاشق این جور بازی ها هستم ، ولی به نظرم TLoU بازی کامل تر و حرفه ای تری هست. :دی
با این چیزایی که خودت گفتی،دلت میاد واقعا به کراش رای ندی؟ :-s

خطاب به بقیه:-"
از همه نظر سری کراش عالی بود! از طراحی کاراکتر بگیر،تا مراحل مخفی و تنوع خود بازی و ...! واقعا الان کدوم بازیی انقدر مراحل مخفی داره؟ :d نهایت چیزای مخفی تو بازی ها،پیدا کردن 4تا آیتم ـه :|
اما کراش 1و2و3 ، الماس های رنگی داشتن که هرکسی پیداشون نمیتونست بکنه! :d از اونطرف 3 و Bash هم یک طبقه ی مخفی داشتن!
یا طراحی کاراکترهاش! :d چه دوست ها و باس ها ، چه سربازهای عادی! :d (این چیزایی که آریا و علی صلح و صفا گفتن + 2-3 خط بالا رو بزارید کنار هم، بعد ببینید ما چی میگفتیم سر Knack :-" )

اصلا میدونستید که همه ی کراش ها (1و2و3و4) هر کدوم 2تا پایان داشتن؟ :d

کلا کراش اگر برگرده دست ND ، مطمئنا باز هم شاهکار میسازه! :bighug: شاهکاری از همه ی شاهکارهای PS3 ، شاهکارتر:-" (چی گفتم خداییش؟ :d )
78974120980320493651.gif

با تشکر از رضا! :d

من آخر به این نتیجه رسیدم رای من Uncharted 1 هستش .:d

به خاطر اینکه اگه این عنوان در زمان خودش عالی نبود امکان داشت آنچارتد 2 یا 3 یا حتی TLOU وجود نداشته باشه .:d

من قبل تر هم گفتم اگه قرار باشه ناتی داگ کراش رو بسازه من یکی پول پای آنچارتد4 هم نمیدم و گزینه اول میشه کراش (2تا کراش از همه کراش ها عالی تر بودن 3و4 )

یعنی فقط 4 نفر به uc3 رای دادند؟! البته شاید خودمم یه ذره جو گیر شدم بهش رای دادم چون بعد یه سال بی خبری از دنیای گیم رفتم سمتش و خیلی بهم مزه کرد! گیم پلیش خیلی روون اعتیاد آور بود چیزیم کم نداشت!
در کل من جک رو بازی نکردم و uc1 هم بهم نچسبید اما بقیه واقعا به نظر یه جایگاه رو دارند. اصلا راه هم نداره یکی از یکی دیگه بهتر باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or