Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

تصور کرن این که شاهکار بعدی ناتی داگ چی هست لذت بخشترین کار ممکن و انتظار برای اون عناوین زجر آورترین کار ممکنه!
خب البته همیشه نباید زیاد هایپ کنیم و انتظارات رو بالا ببریم و چشم انتظار باشیم که همیشه بازی هاش متایهای بالای 90 کسب کنه!
من خودم بخ شخصه آنچارتد بعدی که معرفی شده رو از حالا یک بازی خارق العاده می دونم ولی متاش رو بین 85-90 احساس میکنم! فک نکنم دیگه سری آنچارتد پتانسیل متای بالای 90 رو داشته باشه!
اما اون یکی تیم بازیشون شدیدا خوفناکه و هر چی باشه بالای 90 هست!
حالا سوای این نمرات مهم این هست که تجربه ی بازیهاشون از واجب ترین اعماله!

به نظر من انچارتد بعدی از قبلیا بهتر میشه . من سره The last of us اولای معرفیش اصلا امیدی بهش نداشتم. ولی الان فکر میکنم از بهترین بازیایه عمرم شد . ND کاره بی پشتوانه انجام نمیده وقتی انچارتد رو انتخاب کرده مطمئن باشید یه ایده جدیدی براش داره .

این خبر بهش میاد IP جدیدی تو کار باشه

آخرین ویرایش:
منظورم دقیقا آنچارتد 4 می باشد:d
آنچارتدی که تیم دراکمن ساختن (U2) از نظر من بهتر از آنچارتدی بود که تیم هنیگ ساخت (U3) . الان U4 رو هم تیم هنیگ میسازه احتمال این هست که به اندازه U2 نترکونه ولی در بدترین حالت در حد U3 خواهد بود ینی همچنان شاهکار :دی

ینی فاصلشون یه چیزی بین شاهکار و شاهکارتر میشه در بدترین حالت :دی در بهترین حالت هم ایده جدید و تغییرات تو گیم پلی و یه داستان متفاوت و گرافیک نسل بعد میتونه U4 به یه چیزی خوشمزه تر از U2 تبدیل کنه . البته امیدوارم اینجوری باشه و یهو fail نشیم :دی

پ.ن : البته منتقدا تو این یکی دو سال نشون دادن که اصلا تعادل روانی ندارن :دی

آخرین ویرایش:
آنچارتدی که تیم دراکمن ساختن (U2) از نظر من بهتر از آنچارتدی بود که تیم هنیگ ساخت (U3) . الان U4 رو هم تیم هنیگ میسازه احتمال این هست که به اندازه U2 نترکونه ولی در بدترین حالت در حد U3 خواهد بود ینی همچنان شاهکار :دی

ینی فاصلشون یه چیزی بین شاهکار و شاهکارتر میشه در بدترین حالت :دی در بهترین حالت هم ایده جدید و تغییرات تو گیم پلی و یه داستان متفاوت و گرافیک نسل بعد میتونه U4 به یه چیزی خوشمزه تر از U2 تبدیل کنه . البته امیدوارم اینجوری باشه و یهو fail نشیم :دی

چرا به اسم دراکمن میزنی برادر من ؟؟ :d
چرا اسم Amy Haning رو خراب میکنی ؟؟:d

کارگردانی Uncharted 2 بر عهده Bruce Straley بود:love: ( که به طرز فجیعی مظلوم واقع شده :( )
Creative Directorنسخه 2 و 3 Uncharted هم دوشیزه Amy Haning بودند :d
نیل دراکمن سرپرست طراحان U2 بود ( با Richard Lemarchand البته ) و تو U3 هم نقشی نداشت .
کارگردان U3 جاستین ریچموند بود. میخواید بزنید اینو بزنید :d

نمیدونم تا کی قراره در حق Bruce Straley اجحاف بشه.
انگار نه نگار کارگردان دو تا از بهترین بازیهای این نسل ( به نظر خودم بهترین ) بوده . #:-s

چرا به اسم دراکمن میزنی برادر من ؟؟ :d
چرا اسم Amy Haning رو خراب میکنی ؟؟:d

کارگردانی Uncharted 2 بر عهده Bruce Straley بود:love: ( که به طرز فجیعی مظلوم واقع شده :( )
Creative Directorنسخه 2 و 3 Uncharted هم دوشیزه Amy Haning بودند :d
نیل دراکمن سرپرست طراحان U2 بود ( با Richard Lemarchand البته ) و تو U3 هم نقشی نداشت .
کارگردان U3 جاستین ریچموند بود. میخواید بزنید اینو بزنید :d

نمیدونم تا کی قراره در حق Bruce Straley اجحاف بشه.
انگار نه نگار کارگردان دو تا از بهترین بازیهای این نسل ( به نظر خودم بهترین ) بوده . #:-s
اینا رو میدونم برادر :دی میخاستم تفاوت افراد در دو نسخه رو بگم . میخاستی همشون رو یکی یکی نام ببرم تا پستم به بلندی ـه پست تو بشه ؟ :دی یکیشون رو مثال زدم دیگه وگرنه همه میدونن تک تک افرادی که اونجا کار میکنن عزیز دل هستن :دی بروس هم که :bighug:

اصلن با پورت بازیها از 3 به 4 حال نمیکنم ... امیدوارم هر چی میسازن خبری از این پرت بازیها نباشه و اگه قراره خبری باشه نسخه بعدی عناوین باشه تا پرت بازیهایی که قبلن بازی شدن.
در کل nd :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or