Movies Subtitle | زير نويس فيلم

نه من ایکس پی دارم.
مشکلی بس عجیب است...:( حالا همینو دانلود کنم ببینم چی میشه.البته به احتمال زیاد به پلیر ربطی نداره.
نصبش کن برنامه ی خیلی خوبی هست کلا واسه همه چیز خوبه از جمله فیلم دیدن!
خبرشو بده..

درود
آقا این زیر نویس فیلم مکس پین رو کسی نداره خودم پیدا نکردم
اگه دارید مارو از لطف خودتون دریق نکنید همانا خداوندگار آمون بزرگ نگهدار شما باد:biggrin1:

آقا من این KMplayer رو نصب کردم.برنامه ی خوبیه ولی باز همون مشکل رو دارم.البته تقریبا فهمیدم مشکل از کجاست.با زیرنویس انگلیسی جواب میده ولی هر زیرنویس فارسی که بزارم رو فیلم یه چیز دیگه نشون میده.ظاهرا فعلا باید با انگلیسی بسازم.از هیچی بهتره که. ;)
اگه کس دیگه ای این مشکلو داره بگه.

آقا من این KMplayer رو نصب کردم.برنامه ی خوبیه ولی باز همون مشکل رو دارم.البته تقریبا فهمیدم مشکل از کجاست.با زیرنویس انگلیسی جواب میده ولی هر زیرنویس فارسی که بزارم رو فیلم یه چیز دیگه نشون میده.ظاهرا فعلا باید با انگلیسی بسازم.از هیچی بهتره که. ;)
اگه کس دیگه ای این مشکلو داره بگه.

واقعا مشکل عجیبی داری!!
من تا حالا ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه....

سلام
دوستان این تنظیمات رو واسه kmplayer تون انجام بدین(بخش زیرنویس) بهترین هست واسه دیدن فیلم...

121pftd.jpg

اینم فونت ترافیک که من پیشنهاد کردم و تو این برنامه زیرنویس رو گزاشتم که با این فونت نشون بده...

http://www.2shared.com/file/4384623/4993fa86/font.html

اگه کسی زیر نویس Eagle Eye رو داره بزاره این امین که میگه نیست امیدوارم چرت گفته باشه :دی ( خودمم میگردم چیزی پیدا نمیکنم ! :دی )
اگه کسی فیلمشو داره که زیرنویس همراشه جداش کنه بزاره واسم مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or