Movies Subtitle | زير نويس فيلم

دوستان این فیلمها رو اگه میشه زیرنویس فارسی+انگلیسی:
1-City of God (Cidade de deus) 2002
2-Monty Python and holy grail 1975
3-Sideways 2003
4-Once 2007
5-Friday light nights 2001
6-Love Actually 2002
7-Miracle 2002
مرسی

سلام
زیرنویس فارسی فیلم smokin aces رو میخوام البته 2 پارت هستش دستم به دامنتون:biggrin1:
خیلی مهم هست:biggrin1:
امین جون یه صفایی بده....:biggrin1:

امین جون خوشم میاد همیشه در دسترسی :love:
ولی اینو داشتم دنبال دو پارتیش بودم حالا که فقط همین هست اگه میشه یک نرم افزار برای کار بر روی فایل ها با پسوند sub idx بده خودم دو پارتی میکنم.(البته میدونم جاش اینجا نیست ولی ....)

پ.ن:امین اینجا :biggrin1: امین اونجا :biggrin1: امین همه جا:biggrin1:

دستت دردنکنه ولی وقتی فیلمو پخش میکنم صفحه سیاه میاد و نشون نمیده (classic media player )
بدون زیرنویس هم همین طوره
اسما زیرنویس و فیلم رو یکی کنی مثلا همه رو کن a و پسوند تغییر نکنه البته یک کپی هم ازش داشته باش تا اگه نشد یک راه دیگه بگن

بدون زیرنویس هم همین طوره
اسما زیرنویس و فیلم رو یکی کنی مثلا همه رو کن a و پسوند تغییر نکنه البته یک کپی هم ازش داشته باش تا اگه نشد یک راه دیگه بگن

نه وقتی زیر نویسو میزارم اینطوری میشه بقیه کاراییم که گفتی بلدم

ولی اینو داشتم دنبال دو پارتیش بودم حالا که فقط همین هست اگه میشه یک نرم افزار برای کار بر روی فایل ها با پسوند sub idx بده خودم دو پارتی میکنم.(البته میدونم جاش اینجا نیست ولی ....)

این زیر نویسا که فکر کنم استخراجی از dvd یه اصلا نمیشه توشون دست برد همینین که هستن البته تا اونجایی که من میدنم

امین جون خوشم میاد همیشه در دسترسی :love:

پ.ن:امین اینجا :biggrin1: امین اونجا :biggrin1: امین همه جا:biggrin1:
اگه فقط واسه دیدن میخای و نمیخای save کنی با KMPlayer میتونی ببینیش.
پارت 1 رو با زیرنویس اجرا کن وقتی پارت1 تموم شد زمان و جمله زیرنویسو یادت باشه . پارت2 رو با زیرنویس اجرا کن بعد تصویرو پاز کن .رویه صفحه راست کلیک کن از قسمت subtitels ,subtitel explorer رو انتخاب کن بعد تو پنجره باز شده از بالا سمت چپ با [ و ] زیرنویس رو بکش عقب تا اون زمانی از زیرنویس که حفظ کردی بیاد اول فیلم بعد پارت 2 رو ببین;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or