Movies Subtitle | زير نويس فيلم

خیلی ممنون ولی این srt نیست که به دیویدی ریپ میخوره آخه؟ 2 تا فایل داره شبیه زیر نویس دیویدی

Sub/Idx هم یه فرمت هست که همین طور که احمد گفت از دی وی دی استخراج میشه و برای تبدیل divx به Dvd با زیرنویس این نوع فرمت انتخاب بهتری نسبت به srt هستن و واسه دیدن با فیلم هم باید اسم هر 3 تا فایل(1 فایل فیلم و 2 تا زیرنویس) یکی باشه..

سلام

زیرنویس انگلیسی فیلم Shanghai Dreams (اسم چینی ژاپنیش Qinghong هست) به شدت مورد نیازه :دی

البته 1CD میخوام باشه
زبون دیگه‌ایم بود حالا خوبه ولی 1CD باشه

ممنون

سلام

زیرنویس انگلیسی فیلم Shanghai Dreams (اسم چینی ژاپنیش Qinghong هست) به شدت مورد نیازه :دی

البته 1CD میخوام باشه

ممنون

سلام
این فیلم های خوشحال چیه میبینی منچستری؟!:biggrin1:

این 2 سی دیش هست که میزارم خودت که فیلم رو داری 2 تا زیرنویس رو یکی کن بعد زمان بندیش رو درست کن کاره 5 دقیقست!:biggrin1:

Attachments

سلام
این فیلم های خوشحال چیه میبینی منچستری؟!:biggrin1:

این 2 سی دیش هست که میزارم خودت که فیلم رو داری 2 تا زیرنویس رو یکی کن بعد زمان بندیش رو درست کن کاره 5 دقیقست!:biggrin1:

برای یه شخص محترم میخوام من خودم اصلا فیلم نمی‌بینم :دی

کجاش کاره 5 دقیقس؟ :دی
اگه راه ساده‌ای داره که بیشتر از 5 دقیقه نمیشه بگو :دی

از دوستان کسی زیر نویس فارسی Star Wars.Episode.III رو داره؟
با تشکر از امیر جان واسه اپلود زیرنویس...

دانلود زیرنویس استخراجی

برای یه شخص محترم میخوام من خودم اصلا فیلم نمی‌بینم :biggrin1:

کجاش کاره 5 دقیقس؟ :biggrin1:
اگه راه ساده‌ای داره که بیشتر از 5 دقیقه نمیشه بگو :biggrin1:

خب زیرنویس رو با Subtitle Workshop بکن یک زیرنویس بعد اگه فیلم رو داری مجددا با Subtitle Workshop زمان بندی زیرنویس رو درست کن(اموزش صفحه ی 1 )

آخرین ویرایش:
من یه تشکر بده کار بودم که بزارید اول بگم"تشکر" خوب حالا یه در خواست دیگه (یکی نیست بگه تو چه قدر پررویی)من زیر نویس دیویدی ریپ یا ازاین استخراجیای فیلم the holiday 2006 که کامرون دیاز بازی کرده رو میخوام یه سوال مهمه دیگه اینکه من اینارو که زیر نویس میکنم برای پخشش بهترین حالتش با چه پلیریه؟آخه مدیا پلیر که اصلا حرفشم نزنین وینمپم نمیدونم چرا اصلا صفحه نمیاد ولی صداش میاد جت آودیو هم که صفحه رو بر عکس می کنه پس من با چی ببینم اینارو:((؟

با تشکر از امیر جان واسه اپلود زیرنویس...

دانلود زیرنویس استخراجی

خب زیرنویس رو با Subtitle Workshop بکن یک زیرنویس بعد اگه فیلم رو داری مجددا با Subtitle Workshop زمان بندی زیرنویس رو درست کن(اموزش صفحه ی 1 )

امین جان زیر نویس واسه HD هم کار میکنه ؟ ( چرا برنامه Direct Vob Sub واسه این زیر نویس اجرا نمیشه؟)

سلام

البته 1CD میخوام باشه

ممنون

نسخه 1ِCD به زبان ترکی رو تونستم پیدا کنم...

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or