Movies Subtitle | زير نويس فيلم

امین جان زیر نویس واسه HD هم کار میکنه ؟ ( چرا برنامه Direct Vob Sub واسه این زیر نویس اجرا نمیشه؟)

مشکل حل شد .فقط همزمان سازی مونده . :biggrin1:
راستی از دوستان کسی زیر نویس The Good, the Bad and the Ugly رو نداره ؟(SRT)
اگه Star.Wars.Episode.III رو هم بذارین ممنون میشم .البته SRT شو

آخرین ویرایش:
سلام. من تازه واردم :دی میخوام زیرنویس بذارم همه چیش رو هم طبق گفته ی پست اول، درست کردم ولی وقتی فیلم رو اجرا میکنم زیرنویس رو خرچنگ غورباقه میزنه !!! چی کار باید بکنم ؟

یک سوال دیگه. اگر من بخوام دو تا زیرنویس داشته باشم که نمیشه ! چون تو 1 فولدر نمیشه دو تا فایل هم نام وجود داشته باشن !!!

سلام. من تازه واردم :دی میخوام زیرنویس بذارم همه چیش رو هم طبق گفته ی پست اول، درست کردم ولی وقتی فیلم رو اجرا میکنم زیرنویس رو خرچنگ غورباقه میزنه !!! چی کار باید بکنم ؟

یک سوال دیگه. اگر من بخوام دو تا زیرنویس داشته باشم که نمیشه ! چون تو 1 فولدر نمیشه دو تا فایل هم نام وجود داشته باشن !!!
برای درست کردن حروف زيرنويس رو با Word اي چيزی باز کن بعدش Save as رو که ميزنی Unicode 8 يا Arabic رو انتخاب کن احتمالاً درست ميشه ...

برای دو تا زيرنويس هم فکر کنم BS Player یا VLC بتونه اين کار رو انجام بده.يعنی زيرنويس رو از يه فلدر ديگه انتخاب کنی

برای اینکه از چندتا زیر نویس (نهایتا سه تا) استفاده کنید خیلی راحت با KMPlayer فیلم رو اجرا کنید بعد از طریق رایت کلیک و در قسمت Subtitles اول یه Load Subtitle بزنید (یا از اول یه alt+O وقتی فیلم پخش میشه بزنید) و اون زیرنویسی رو که می خواین انتخاب کنید (این میشه زیرنویس اول) بعد از همون قسمت Subtitles به قسمت subtitle languages و بعد 2d subtitle برید و زیرنویس دوم (در واقع بالا نویس دی: ) رو هم انتخاب کنید اگه زیر نویس سوم (دیگه میشه وسط نویس دی: ) هم میخواین از همین روش میشه اجراش کرد.

اگه زیر نویس هم با فیلم sync نبود راحت میشه از طریق Subtitle resync درستش کرد.

برای درست کردن حروف زيرنويس رو با Word اي چيزی باز کن بعدش Save as رو که ميزنی Unicode 8 يا Arabic رو انتخاب کن احتمالاً درست ميشه ...

برای دو تا زيرنويس هم فکر کنم BS Player یا VLC بتونه اين کار رو انجام بده.يعنی زيرنويس رو از يه فلدر ديگه انتخاب کنی

تو Word رفتم درستش کردم، تو همون Word درست هم شد ولی اسمش رو هر کاری میکنم نمیتونم پسوند SRT رو بذارم !! (.SRT) این ارور رو میده وقتی Rename میکنم:

2ym817b.jpg

تو Word رفتم درستش کردم، تو همون Word درست هم شد ولی اسمش رو هر کاری میکنم نمیتونم پسوند SRT رو بذارم !! (.SRT) این ارور رو میده وقتی Rename میکنم:

2ym817b.jpg
اینکه ارورش تابو هستش:دی.قبلش باید Word رو ببندی بعد Rename کنی.

پ.ن:با Notepad بازش کن خو

میخوام زیرنویس بذارم همه چیش رو هم طبق گفته ی پست اول، درست کردم ولی وقتی فیلم رو اجرا میکنم زیرنویس رو خرچنگ غورباقه میزنه !!! چی کار باید بکنم ؟
سلام !
اگه از برنامه Vobsub استفاده ميكنين در قسمت تنظيمات برنامه به اين شكل عمل كنيد:
General Tab>Launch Config Dialog>Font
در اينجا فونت رو كه روي Default قرار داره به Arabic تغيير بدين.

اگر من بخوام دو تا زیرنویس داشته باشم که نمیشه ! چون تو 1 فولدر نمیشه دو تا فایل هم نام وجود داشته باشن !!
در اين باره هم بچه ها توضيحات لازم رو دادن.بايد با كمك پليرهايي كه اين قابليت رو ساپورت ميكنن زيرنويس رو لود كنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or