Movies Subtitle | زير نويس فيلم

کدک نصب کردم با کدک هم الحمدلله درست نشد با bsplayer هم نشد نمیدونم مشکل از کجاست :((
شما فایل SRT رو با برنامه NotePad باز کن از منوی فایل Save As رو انتخاب کن اون پایین قسمت Encoding باید روی Unicode یا UTF-8 باشه.
یه دید بده ببین هست.

نه اقا نشد تازه فقط این زیر نویس نیست با همشون مشکل داره زبونش هچلی :(

زیرنویسی که گذاشته بودید رو امتحان کردم برای من مشکلی نداشت!

حالا شما اینکار رو انجام بدید شاید درست شد...

به قسمت تنظیمات Font در برنامه BSplayer برید و از منوی کشویی Script که در پایین پنجره قرار داره Arabic رو انتخاب کنید.

11000978.gif

والا ما فونت توی bs player نمیبینیم که بخوام تغیرش بدم :(

دوست عزیز اگه راهی که [evil] جان گفتند نشده ایراد از ویندوزت میتونی این راه رو هم امتحان کنی برو تو کنترل پنل ویندوزت بعد Regional And Language رو انتخاب کن و سر برگ سوم یعنی advansed رو انتخاب کن پایین صفحه تیکه Default User Acount Settings رو بزن ببین میزون میشه یا نه.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اگه راهی که [evil] جان گفتند نشده ایراد از ویندوزت میتونی این راه رو هم امتحان کنی برو تو کنترل پنل ویندوزت بعد Regional And Language رو انتخاب کن و سر برگ سوم یعنی advansed رو انتخاب کن پایین صفحه تیکه Default User Acount Settings رو بزن ببین میزون میشه یا نه.
اقا دمت گرم بابا ایول ;) دم همتون گرم مخصوصا جناب evil اسمتون رو نمیدونم شرمنده:blushing: از شما هم ممنونم امین خان درست شد :love:اقا فقط یک مشکلی دارم زمانش خیلی مسخره است اولای فیلم درسته اما بعد از یک مدت 1 یا 2 دقیقه زیر نویس عقب میفته چی کارش کنم ؟

آخرین ویرایش:
اقا دمت گرم بابا ایول ;) دم همتون گرم مخصوصا جناب evil اسمتون رو نمیدونم شرمنده:blushing: از شما هم ممنونم امین خان درست شد :love:اقا فقط یک مشکلی دارم زمانش خیلی مسخره است اولای فیلم درسته اما بعد از یک مدت 1 یا 2 دقیقه زیر نویس عقب میفته چی کارش کنم ؟
خواهش میکنم
برای تنظیم زیر نویس میتونی از برنامه Subtitle Workshop استفاده کنی که امین تو اولین پست همین تاپیک گذاشته.

جدیدترین نسخه Subtitle Workshop
Subtitle Workshop 4 Beta
(حجم 1.5 مگ)
این نسخه نیازی به نصب نداره و همچنین فرمت rmvb رو هم ساپورت میکنه.
آخرین چیزایی جدید که به این نسخه اضافه شده رو مشاهده میکنید:
· Added: vertical slider for subtitle positioning
· Added: go subtitle's "Show" time in video by Double click in initial time
· Added: go subtitle's "Hide" time in video by Double click in final time
· Added: audio stream switcher
· Added: volume slider
· Added: color selection for Text/Border/Shadow in "export to image"
· Added: read timings from file
· Added: read texts from file
· Added: adjust subtitles (synchronize)
· Added: mouse click on video to play/pause
· Improved: insert subtitle function