Movies Subtitle | زير نويس فيلم

سلام
محمد جان دستت درد نکنه اینو خودم داشتم ولی متاسفانه این اصلا جور در نمیاد . کلا اصلا جملاتش ربطی به فیلم نداره . از همون اولش که با اوشن تو زندان شروع بع مصاحبه میکنن میشه فهمید. ولی در هر صورت دستت درد نکنه.
یا علی مدد

اقا من زیر نویس فارسی با پسوند sub گرفتم با فیلم مغایرت داست خوستم زمانش درست کنم این برنامه Subtitle Workshop قبول نکرد بعد رفتم srt گرفتم وقتی تو مدیا پلیری یا برنامه دیگری میخوام نگاه کنم زبونش هچل هفت وقتی تو برنامه Subtitle Workshop نگاه میکنم درسته درسته ! ای خدااااااااااا یکی کمک کنه :((

اقا من زیر نویس فارسی با پسوند sub گرفتم با فیلم مغایرت داست خوستم زمانش درست کنم این برنامه Subtitle Workshop قبول نکرد بعد رفتم srt گرفتم وقتی تو مدیا پلیری یا برنامه دیگری میخوام نگاه کنم زبونش هچل هفت وقتی تو برنامه Subtitle Workshop نگاه میکنم درسته درسته ! ای خدااااااااااا یکی کمک کنه :((

زیرنویس رو در برنامه Subtitle Workshop باز کنید و دوباره با فرمت " SubRip " یا همون " Srt " ذخیره کنید. شاید درست بشه...

نه نشد :((

از چه برنامه‌ای برای نگاه کردن زیرنویس‌ها استفاده میکنید؟ با همه زیرنویس‌ها این مشکل رو دارید؟

برای پلیر هم بهتره از برنامه BSPlayer استفاده کنید...

اگر درست نشد زیرنویس رو همینجا Attach کنید امتحانش کنم...

سلام
آقا من پدرم در اومد آخرش هم نتونستم فایل های زیر نویس با فرمت های SUB/idx رو بندازم رو فیلم . نرم افزار vobsub هم دارم ولی بازم نمیتونم . لطفا یه نفر کمک کنه.(در ضمن فرمت فیلم avi هست).
یا علی مدد

بله با همه اینجوری فرمت فیلمم avi هست هنوز bs player امتحان نکردم امتحان میکنم اگه نشد براتون میزارمش امه نمیدونم تو خود برنامه درسته اما وقتی save میکنم انگار نه انگار :((

سلام
آقا من پدرم در اومد آخرش هم نتونستم فایل های زیر نویس با فرمت های SUB/idx رو بندازم رو فیلم . نرم افزار vobsub هم دارم ولی بازم نمیتونم . لطفا یه نفر کمک کنه.(در ضمن فرمت فیلم avi هست).
یا علی مدد

اسم هر دو فایل SUB/idx و فیلم رو یکی گذاشتید؟

ببینید موقع اجرای فیلم ایکون سبز رنگی که شکل فلش هست باید در قسمت " Notification area " بیاد و بشینه..
به عکس زیر دقت کنید.

220903.gif

گذینه‌ای هم که کادر قرمز دورش هست باید حتما تیک خورده باشه...

آخرین ویرایش:
سلام
یا علی مدد
حسن جان برای اضافه کردن فرمت Sub/idx من یه راهی تجربی بلدم خودم امتحان کردم جواب داده
اولین قدم باید سه تا برنامه زیر رو داشته باشی:

TMPGEnc 2.5
VirtualDubMod 1 5_10_2_All_inclusive
vobsub (لینکش تو پیوست هست )
وقتی برنامه هارو دانلود کردی و نصب کردی ، میریم سراغ برنامه VirtualDubMod ، برنامه رو باز کن ( قبل از باز کردن ، برو به پوشه برنامه و فایل AuxSetup رو انتخاب کن و Install Handle رو بزن تا یه سری Codec نصب بشه) خوب حالا از منوی فایل برنامه Open Video رو بزن و فیلم Avi رو انتخاب کن بعد از بارگذاری شدن فیلمت توسط برنامه از منوی Video گزینه ***** رو انتخاب کن و در پنجره باز شده Add رو بزن و از گزینه ها ، آخرین گزینه VobSub رو انتخاب کن و فایل Sub زیرنویستو انتخاب کن و ok بزن تو صفحه اصلی برنامه میتونی زیرنویستو تو پنجره سمت راست که فیلمتو پخش میکنه ببینی اگه مشکلی نبود میری از منوی File گزینه Start Frame Server رو انتخاب می کمی یه پنجره کوچیک باز میشه Start رو بزن و فایل رو روی Desktop با پسوند Vdr ذخیره کن
تا پنجره Frame sarver mod پدیدار بشه ، وقتی امد بالا مینیمایزش میکنی و میری سراغ برنامه TMPGEnc 2.5 برنامه رو باز میکنی و از منوی File گزینه Project Wizard رو انتخاب کن توی این پنجره زیر Video CD فرمت PAL رو انتخاب کن و NEXT رو بزن سپس Brows جلوی video File رو بزن و فایلی که روی Desktop با پسوند vdr ذخیره کردی رو انتخاب کن (اگه پیدا نکردیش All File رو انتخاب کن) بعد از این کار منوی Audio File هم به صورت خودکار آدرس صدای فایلت رو میزنه، دوباره Next رو بزن با این قیمت کاری نداریم و Next رو میزنی ، این قسمت هم زیاد مهم نیست و Next رو میزنی تو این قیمت هم آدرس فایل خروجیتو رو انتخاب میکنی و ok رو میزنی تا عملیات شروع بشه.
بعد از اتمام کار فایلت به پسوند Video Cd (MPEG تبدیل شده و میتونی تو دستگاهای خونگی هم فیلمتو ببینی.
پایان.
ویرایش: این آموزش برای چسبوندن زیرنویس به فایل های AVi و MPٍEG هست.

Attachments

منظورتون از کدک چیه خوب توضیح بدین :blushing:
یه سری فایل های کمکی که روی ویندوز نصب میشه و فرمت های صوتی و ویدویی که ویندوز قبلش پشتیبانی نمیکرده رو ، پشتیبانی کنه.
از لینک زیر میتونی K-Lite Codec Pack 3.9.0 Full رو که امین گذاشته دانلود کنی و دیگه خیالت از بابت کدک راحت باشه:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=383702&postcount=384

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or