hassan_110
کاربر سایت
اقا من زیر نویس فارسی با پسوند sub گرفتم با فیلم مغایرت داست خوستم زمانش درست کنم این برنامه Subtitle Workshop قبول نکرد بعد رفتم srt گرفتم وقتی تو مدیا پلیری یا برنامه دیگری میخوام نگاه کنم زبونش هچل هفت وقتی تو برنامه Subtitle Workshop نگاه میکنم درسته درسته ! ای خدااااااااااا یکی کمک کنه
نه نشد
عزیزم مشکل از کدک سیستمته !برنامه دیگری میخوام نگاه کنم زبونش هچل هفت وقتی تو برنامه Subtitle Workshop نگاه میکنم درسته درسته ! ای خدااااااااااا یکی کمک کنه
سلام
آقا من پدرم در اومد آخرش هم نتونستم فایل های زیر نویس با فرمت های SUB/idx رو بندازم رو فیلم . نرم افزار vobsub هم دارم ولی بازم نمیتونم . لطفا یه نفر کمک کنه.(در ضمن فرمت فیلم avi هست).
یا علی مدد
حسن جان برای اضافه کردن فرمت Sub/idx من یه راهی تجربی بلدم خودم امتحان کردم جواب دادهسلام
آقا من پدرم در اومد آخرش هم نتونستم فایل های زیر نویس با فرمت های SUB/idx رو بندازم رو فیلم . نرم افزار vobsub هم دارم ولی بازم نمیتونم . لطفا یه نفر کمک کنه.(در ضمن فرمت فیلم avi هست).
یا علی مدد
یه سری فایل های کمکی که روی ویندوز نصب میشه و فرمت های صوتی و ویدویی که ویندوز قبلش پشتیبانی نمیکرده رو ، پشتیبانی کنه.منظورتون از کدک چیه خوب توضیح بدین :blushing: