Movies Subtitle | زير نويس فيلم

مطمئنی آخه خودت گفتی هیچ پلیری srt ساپورت نمیکنه خوب مشکل منم همینه دیگه منم idx شو میخوام;)
خب وقتی که فیلم رو به DVD تبدیل میکنی زیرنویس فیلم تبدیل به SUB/IDX میشه و مشکلی واسه پخش شدن تو پلیرها نداره!
تو پی سی دی وی دی رو تست کردی؟زیرنویسش میاد؟!

خب همین طور که حدس میزدم خودت در مراحل ساخت دی وی دی تو این برنامه داری یه اشتباهی میکنی;)
اگه کسی از دوستان زیرنویس Sub/idx فیلم The Mist رو بزاره که ایشون تست کنه خوب میشه شاید مشکل از اون بود(تو نت نبود)

برو چ کسی میتونه یه زیر نویس از فیلم Carver 2008 واسه ما بجوره:biggrin1:( فارسی یا انگلیسی فرقی نداره)
یه سوال هم داشتم. چند وقت پیش برای یکی از دوستام یه فیلم Divx زدم که توی دستگاه دی وی دی نگاه کنه و بعد گفتش که زیر نویش نداشت. من یه برنامه دارم که میتونه زیرنویس رو به فرمت های زیر تبدیل کنه. میخواستم ببینم کدومشون توی دستگاه باز میشه( خودم دستگاه ندارم)
srt sub smi psb ssa ass

آخرین ویرایش:
برو چ کسی میتونه یه زیر نویس از فیلم Carver 2008 واسه ما بجوره:biggrin1:( فارسی یا انگلیسی فرقی نداره)
یه سوال هم داشتم. چند وقت پیش برای یکی از دوستام یه فیلم Divx زدم که توی دستگاه دی وی دی نگاه کنه و بعد گفتش که زیر نویش نداشت. من یه برنامه دارم که میتونه زیرنویس رو به فرمت های زیر تبدیل کنه. میخواستم ببینم کدومشون توی دستگاه باز میشه( خودم دستگاه ندارم)
srt sub smi psb ssa ass
سلام
هر چی گشتم انگلیسیش رو پیدا نکردم!;)
برای نمایش زیرنویس انگلیسی srt میشه استفاده کرده واسه فارسی فقط sub/idx ...

srt sub smi psb ssa ass

ممنون میشم اگه این برنامه رو بزاری ما هم استفاده کنیم

آخرین ویرایش:
دوستان زیرنویس هر فیلمی رو خواستید بگید تا براتون بزارم!

سلام رفيق من زير نويس فيلم step up 2 the streets رو پيدا نكردم . ممنون ميشم اگه واسم جورش كني . ترجيحا انگليسي باشه ولي فارسيش هم بذاري ممنون ميشم

با تشكر :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or