خودت این وسط یه جایی داری اشتباه میکنی!
منم تست کردم اصلا مشکلی نداره...
خب وقتی که فیلم رو به DVD تبدیل میکنی زیرنویس فیلم تبدیل به SUB/IDX میشه و مشکلی واسه پخش شدن تو پلیرها نداره!مطمئنی آخه خودت گفتی هیچ پلیری srt ساپورت نمیکنه خوب مشکل منم همینه دیگه منم idx شو میخوام
خب وقتی که فیلم رو به DVD تبدیل میکنی زیرنویس فیلم تبدیل به SUB/IDX میشه و مشکلی واسه پخش شدن تو پلیرها نداره!
تو پی سی دی وی دی رو تست کردی؟زیرنویسش میاد؟!
دقیقا همون چیزهایی که تو راهنما نوشته بودم رو انجام دادی؟!من فقط اول فیلمو add می کنم بعدشم زیر نویسو add می کنم دیگه همین مگه کاره دیگه ای هم باید بکنم؟
سلامبرو چ کسی میتونه یه زیر نویس از فیلم Carver 2008 واسه ما بجوره:biggrin1 فارسی یا انگلیسی فرقی نداره)
یه سوال هم داشتم. چند وقت پیش برای یکی از دوستام یه فیلم Divx زدم که توی دستگاه دی وی دی نگاه کنه و بعد گفتش که زیر نویش نداشت. من یه برنامه دارم که میتونه زیرنویس رو به فرمت های زیر تبدیل کنه. میخواستم ببینم کدومشون توی دستگاه باز میشه( خودم دستگاه ندارم)
srt sub smi psb ssa ass
برو چ کسی میتونه یه زیر نویس از فیلم Carver 2008 واسه ما بجوره:biggrin1 فارسی یا انگلیسی فرقی نداره)
یه سوال هم داشتم. چند وقت پیش برای یکی از دوستام یه فیلم Divx زدم که توی دستگاه دی وی دی نگاه کنه و بعد گفتش که زیر نویش نداشت. من یه برنامه دارم که میتونه زیرنویس رو به فرمت های زیر تبدیل کنه. میخواستم ببینم کدومشون توی دستگاه باز میشه( خودم دستگاه ندارم)
srt sub smi psb ssa ass
تو میخوای srt به sub/idx تبدیل کنی دیگه؟ چنین برنامه ای نیست یعنی هست ولی زیرنویس فارسی نمیشه باهاش تبدیل کرد!
با استفاده از برنامه Subtitle Workshop میتونی این کارو بکنی.چطور میشه SRT رو به SUB/IDX تبدیل کرد
دوستان زیرنویس هر فیلمی رو خواستید بگید تا براتون بزارم!