Movies Subtitle | زير نويس فيلم

سلام
فرمت زیرنویسی که دادی SUB/IDX هست و البته زیرنویس فارسی هست در نتیجه نمیشه به SRT تبدیلش کرد!
اگه زبانش انگلیسی بود میشد با VOBSUB و تکنولوژی OCR به SRT تبدیلش کرد که این متاسفانه فارسی هست....

سلام
فرمت زیرنویسی که دادی SUB/IDX هست و البته زیرنویس فارسی هست در نتیجه نمیشه به SRT تبدیلش کرد!
اگه زبانش انگلیسی بود میشد با VOBSUB و تکنولوژی OCR به SRT تبدیلش کرد که این متاسفانه فارسی هست....
سلام
امين جطوري ميشه زير نويس فارسي رو به فرمت sub/idx تبديل كرد؟
با همون vobsub ميشه؟

ميشه زير نويس فارسي رو به فرمت sub/idx تبديل كرد؟

srt ---------> sub/idx
این یکی رو میشه ولی توضیحش رو امین جون کامل تر میاد میگه
من خودم با برنامه subtitle workshop این کار رو میکنم

جطوري ميشه زير نويس فارسي رو به فرمت sub/idx تبديل كرد؟
با همون vobsub ميشه؟
درود
برای تبدیل زیر نویس Srt 2 Sub/Idx و بلعکس Sub/Idx 2 Srt باید از برنامه Subtitle Creator نسخه 2.1 به بعد استفاده کنید.
SubtitleCreator v2.1
Pass:bazicenter.com
ابتدا برنامه رو نصب کنید.
نکته: اگر در هنگام نصب با ارور زیر مواجه شدید باید Microsoft .NET Framework 2.0 رو نصب کنید:
so03g0.jpg

Microsoft .NET Framework 2.0
یه نمونه حجم Net. زیاد هست (حدود 22 مگ) این برنامه رو میتونید در CD های کینگ یا لرد پیدا کنید.
بعد از نصب برنامه از منوی File گزینه Open Text Subtitles رو انتخاب کنید و زیرنویس SRT خودتون رو فراخوانی کنید.
بعد از اینکه زیرنویس کاملا فراخوان شد برای تغییر فونت میتونید از مونی Format گزینه Change Font رو انتخاب کنید وقتی همه چیز میزون شد به منوی File بروید و گزینه Save VobSub As رو انتخاب کنید:

25f7h9e.jpg

سپس در پنجره باز شده در قسمت Save As Type گزینه VobSub Files رو انتخاب کنید و Save رو بزنید:

52nuv7.jpg

زیرنویس با فرمت Sub/Idx اماده است.;)
تبدیل Sub/Idx 2 SRT
برای اینکار به منوی Tools بروید و گزینه Translate SUP Or VobSub To SRt رو انتخاب کنید در پنجره باز شده در قسمت Original Source Subtitles File زیر نویس Sub/Idx رو فراخوانی کنید و روی Continue کلیک کنید سپس روی ok کلیک کنید ، حالا یه پنجره براتون باز شده که زیرنویس توش موجود می باشد باید تک تک خط ها رو تایپ کنید تا در آخر بتونید به صورت SRt ذخیره کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or