Dinosaur
Loyal Member
دقيقأ. توي فيلم اول Batman خود بتمن جوكر رو مينداخت توي اسيد ( فكر كنم اسيد بود درست يادم نيست ) و اون رو تبديل به دشمن اصلي خودش كرد ولي توي Batman Begins جوكر أخر فيلم معرفي ميشه در صورتي كه خود بتمن نميشناستش.من خودم فيلمهاي Batman , Batman Returns رو تقريبأ به اندازه Batman Begins دوست دارم ولي اصلأ از Batman Forever , Batman & Robin خوشم نيومد.ألان هم خيلي به جوكر توي The Dark Knight مشكوك هستم و ميترسم يه أدمكش معمولي با قيافه معمولي رو به جاي جوكر معرفي كنن توي اين فيلم.در مجموع فكر كنم همين تيم برتون بود كه بتمن رو از يه شخصيت جالب كه داشت به مسخره ترين شخصيت كميك تبديل ميشد نجات داد.من ناراحت نیستم زیاد با قسمت اولش، اما مطمئنم که قسمت بعدیش صدام رو بدجوری در میاره !! شخصیت جوکر برای من خیلی مهم بوده و هست و اونطور که تیم برتون اونو نشون داد برای من خیلی معقولتر و خیلی بهتر جا افتاد. و من تو اون جاهائی از فیلم که یا به مرگ پدر و مادر بوروس مربوط میشد و یا در آخر فیلم که راجع به جوکر صحبت شد کلاً اعصابم بهم ریخت! در نسخه تیم برتون خود بتمن یه جورائی جوکر رو بوجود آورد در حالی که اینجا خود به خود بوده!! نه این برای من قابل قبول نیست!!
دستت درد نكنه ! كل فيلم داستانش بود كه واقعأ عالي و جالب بود.فكر نميكنم تعداد زيادي از بيننده هاي فيلم باشن كه أخر داستان رو حدس زده باشن و اين قدرت بالاي داستان رو ميرسونه.دیشب lucky number slevin رو دیدم فیلم جالبی بود هر چند داستان نسبتا زاغارتی داشت ولی چون حالتای کمدی داشت خوشم اومد.