دقیقآ. به نظر منم اگه جوکر و پنگوئن با هم توی فیلم باشن گند زده میشه به فیلم.چون دو تاشون از دشمنای اصلی بتمن هستن و با هم سازگار هم نیستن.ولی اگه هاروی دنت توی فیلم باشه و هنوز Two-Face نشده باشه خیلی خوبه و میشه توی قسمت بعدی Two-Face رو وارد ماجرا کرد. ولی از حق نگذریم قیافه باب هاسکینز جون میده برای نقش پنگوئن !
اون هارلی کویین ( هاروی ! ) هم که گفتی تقریبآ میشه گفت 99% توی فیلم هست.وقتی جوکر باشه با وجود هارلی کویین جذابیتهای فیلم خیلی خیلی بیشتر میشه.
راستی یه سوال : این شخصیت هارلی کویین از سری کارتونهای 1992- ... بتمن وارد ماجرا شده یا توی کمیکهاش هم قبلآ بوده ؟
ببخشید
گفتم که مطمئن نیستم یه لحظه هاروی دنت رو با هارلی کویین قاط زدم (چقدر هم که این دو تا شبیهن )
آره این یارو هارلی رو می گم اصلا تو کمیک ها نبود یه دفعه به خاطر محبوبیتی که در اثر اون کارتون ها براش درست شد اومد توی کمیک ها
-----------------------
این لیست که عماد از اونجا داده بود بسی زیبا بود و جای تفکری بس عمیق داشت
------------------------
در مورد سانسور یه چیزی بگم
اینا فیلمای داخلی رو هم که از تلویزیون نشون می دن می برن چه برسه به خارجی ها
در مورد سریال نرگس هم اسم این چند قسمتش رو می شه گذاشت Shokat Strikes Back آقا مثل همیشه سریالتون رو آبکی تموم می کردین بره دیگه این کش دادنا چی بود
واقعا که این چیه تو تابستون دادن
جالب اینکه ملت برای این سریاله می میرن هر جا میری حرف نرگسه
من خودم حدود 8-7 قسمت اخیرش رو دیدم واقعا شاهد بازی های زیبایی بودیم
به خاطر این سریال می خوام از روش رولت روسی استفاده کنم
--------------------------
آقا بی خیال چقدر اسمایل اومد
--------------------------
من به جمع طرفداران Ghost Rider پیوستم این فیلم بهترین فیلم کمیک استریپی خواهد بود چه 100 میلیون بفروشه چه یه میلیارد
من که بی صبرانه منتظرشم
Nicolas Cage Vs. Evil 's Son
بسیار زیبا خواهد بود همراه با آتش بسیار و اتفاق افتادن اکثرا در شب خیلی توپ می شه
خدا کنه این Transformers گند بزنه که من به شدت ازشون متنفرم