Movie Center

سلام
.Rachel Weisz بازیگر اسکار برده،بهش پیشنهاد شده که توی Mummy3 نقش مقابل براندن فریزر رو بازی کنه،اونم گفته من خیلی دوست دارم تو همچین فیلمی بازی کنم،ولی حالا یکم دودلم
نصف با حالی و فروش 2 فیلم قبلی برای بده بستونهای " وایز " و " فریز " با برادره زنه بود .
حالا اگر قبول نکنه و تو شماره 3 بازی نکنه که دیگه فیلم بدرد نمیخوره .
52.gif

تازه همه معروفیتش رو از همین mummy داره .
چرا هیچی کی جواب من رو نمیده؟؟
خوب دلبندم حتما کسی جوابی نداشته .
39.gif

من دیروز فیلم KC jacky chen رو دیدم ... تقریبا" چیزه زیادی ازش نفهمیدم چون چینی حرف میزدن:cheesygri ... ولی به زور با زیرنویس انگلیسی دیدم یه چیزایی دستگیرم شد... حالا کسی هست خلاصه توضیح بده چه خبر بود؟

امین سوالت چرته!:)چون هیچ کسی نمیتونه اینطور تصور کنه که وقتی یه فیلم هنوز رو پرده س،DVD ایش بیاد!
مجله معتبر Premiere(دومین یا سومین تو دنیا)لیست 50 بازیگر برتر تاریخ از نظر خودشو اعلام کرده:
1.کری گرانت
2.مرلین مونرو
3.تام کروز!!!
4.جان وین
5.اینگرید برگمن
6.پل نیومن
7.جولیا رابرتز
8.گرتا گاربو
9.جیمز استیوارت
10.هنری فوندا
11.جیمز کنی
12.گریس کلی
13.هامفری بوگارت
14.کاترین هپ بورن(رکورد دار اسکار با 4 بار برنده شدن و 12 بار کاندید)
15.مارلون براندو
16.جک نیکلسون(از نظر من بهترین و تو مردا با 3 اسکار از 12 بار کاندید بودن رکورد دار)
17.رابرت ردفورد
18.آدری هپ بورن
19.اسپنسر تریسی
20.سیدنی پویتر
21.کلارک گیبل
22.فرد استری
23.جودی گارلند
24.دوریس دی
25.بت دیویس
26.ارول فلین
27.گریگوری پک
28.تام هنکس
29.وارن بیتی
30.جیمز دین
31.استیو مک کوئین
32.جین فوندا
33.شرلی تمپل
34.ریتا هی ورث
35.هریسون فورد(اه اه حالم به هم خورد!)
36.شن کانری
37.آل پاچینو(پایین تر هریسون فورد تام کروز و جیمز کنی و ......؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:)
38.رابرت دنیرو
39.دنزل واشنگتن(واقعا هریسون فورد از اینا بهتره؟!)
40.الیزابت تیلور(فکر کنم لیستو باید برعکس بخونیم!)
41.پیتر سلرز(مطمئنا باید برعکس بخونیم!!)
42.گری کوپر(شاید تو خارجه رتبه بیشتر بهتره!)
43.کلینت ایستوود(......)
44.ویل اسمیت(اگه باید برعکس بخونیم پس این اینجا چیکار میکنه؟!)
45.جک لمون
46.مریل استریپ
47.حانی دپ
48.نیکول کیدمن
49.راسل کرو
50.برد پیت!
لیست بس جالبی بود!البته من چون تو کار کلاسیک نیستم حدود 15 تاشونو نمیشناسم!
این اواخر لیست واقعا جالب بود!حصور هریسون فورد(بدترین بازیگر تاریخ!در حد بن افلک!) و نبود شن پن عجیب ترین نکته های لیست بود.در هر صورت پریمیر گند زد!از اون کری گرانت که نفر اول بود گرفته تا راسل کرو 49 بود و دنیرو و پاچینو و جک لمون و پیتر سلرز و گریگوری پک و الیزابت تیلور و تام کروز! و همش گند زد تو لیست.
در ضمن بهار فیلمها داره شرو میشه.توی دو هفته ی آینده،Black Dahlia و Departed و All the King's Men و ّFountain(که گویا گند زده!) و Babel و همه اینا قراره اکران بشن.

عماد جان این مجله ی ... لیست دیگه ای نداده ؟
لیست کارگردان هاش فکر کنم باید جالب تر باشه ...
معیار انتخابشون چی بوده که این لیست این شکلی شده !!! :eek:

:::::::::::

راستی کسی خبری از فیلم devil may cry که ساخته شده بود نداره ؟

هه هه ... با اینکه اونایی که پایین بودنو همشونو دوست داشتم ...... و واقعا حقشون نیست اونجا باشن
ولی نفر سوم برام خیلی جالب بود ..... حال کردم !!

من نمی دونم چه سادیسمیه که پنگوئن توی فیلم باشه خوب جوکر کافیه
درسته توی نسخه ی قبل هم رازالقول بود هم Scarecrow اما اونجا SC هنوز اون شخصیت واقعی نشده بود تا آخراش
تازه یه خبرایی هست در مورد حضور دنت (تو فیس قبل از تو فیس شدن)
نمی دونم آخه جوکر چشه که می خوان دو تا نون خور اضافی هم بزارن جفتش
بهرحال ترجیحا اگر جوکر و هاروی کویین (اشتباه نوشتم؟) باشن بهتره ولی ترجیحا اگه یه دونه (جوکر) باشه بهتره
دقیقآ. به نظر منم اگه جوکر و پنگوئن با هم توی فیلم باشن گند زده میشه به فیلم.چون دو تاشون از دشمنای اصلی بتمن هستن و با هم سازگار هم نیستن.ولی اگه هاروی دنت توی فیلم باشه و هنوز Two-Face نشده باشه خیلی خوبه و میشه توی قسمت بعدی Two-Face رو وارد ماجرا کرد. ولی از حق نگذریم قیافه باب هاسکینز جون میده برای نقش پنگوئن !
اون هارلی کویین ( هاروی ! ) هم که گفتی تقریبآ میشه گفت 99% توی فیلم هست.وقتی جوکر باشه با وجود هارلی کویین جذابیتهای فیلم خیلی خیلی بیشتر میشه.
راستی یه سوال : این شخصیت هارلی کویین از سری کارتونهای 1992- ... بتمن وارد ماجرا شده یا توی کمیکهاش هم قبلآ بوده ؟

نمیدونم این چرت وپرتی که به نام crash امشب پخش شد دید یا نه
وجود کسایی که این فیلمو پخش کردن جای تاسف داره چون نبودنشون بهتر از بودنشونه.

من که 20 دقیقه آخرشو دیدم فقط حرص خوردم

یه وقت میان فیلم هندی سانسور میکنن به درک ، ولی برای چی فیلمی مثل اینو اینجوری نشون دادن معلوم نیست

فکر کنم به آبدارچی داده بودن فیلمو آماده کنه.

-----------------------------
این لیستی هم که عماد از آن مجله دادی درسته فقط فکر میکنم بهتره بگیم مجله نامعتبر Premiere

چون اگه اعتباری هم داشت با این لیست از بین رفت

البته اگر لیست خودشون باشه

من نصف اول کرش رو دیدم بعد با حالت تهوع برگشتم تو اتاقم!
قدیما فقط سانسور میکردن جدیداً فیلمنامه و موزیک متن رو هم عوض میکنن!
یکی نیست بهشون بگه برین همون نرگستون رو پخش کنین بجای به لجن کشیدن همچین آثاری.

من نصف اول کرش رو دیدم بعد با حالت تهوع برگشتم تو اتاقم!
قدیما فقط سانسور میکردن جدیداً فیلمنامه و موزیک متن رو هم عوض میکنن!
یکی نیست بهشون بگه برین همون نرگستون رو پخش کنین بجای به لجن کشیدن همچین آثاری.

آخ گفتی محمد!! آخ گفتی... بقول گفتنی، نوائی گفتیو کردی کبابم...
بعنوان مثال، تازه اینائیش که من دیدم!! موزیک متن فیلمهای هری پاتر، ارباب حلقه ها و اسپایدر من همشون یکی بوده!! بابا شماها که امکانات ندارین نکنین... OST پیدا کردنم کاری داره؟! ساندترک همه فیلمها تو اینترنت ریخته بابا... برید بگیرید خوب :) :D من فکر کنم کارگردانای این فیلمها نسخه دوبله شده فیلم خودشونو ببینن (زیرنویس ترجمه های اینارم براشون بگذاریم) خیلیاشون سکته میکنن، خیلیاشون راهیه تیمارستان میشن، یک سری هم اصلاً متوجه نمیشن این فیلم خودشون بوده چون دیالوگها همه عوض شدن...

دقیقآ. به نظر منم اگه جوکر و پنگوئن با هم توی فیلم باشن گند زده میشه به فیلم.چون دو تاشون از دشمنای اصلی بتمن هستن و با هم سازگار هم نیستن.ولی اگه هاروی دنت توی فیلم باشه و هنوز Two-Face نشده باشه خیلی خوبه و میشه توی قسمت بعدی Two-Face رو وارد ماجرا کرد. ولی از حق نگذریم قیافه باب هاسکینز جون میده برای نقش پنگوئن !
اون هارلی کویین ( هاروی ! ) هم که گفتی تقریبآ میشه گفت 99% توی فیلم هست.وقتی جوکر باشه با وجود هارلی کویین جذابیتهای فیلم خیلی خیلی بیشتر میشه.
راستی یه سوال : این شخصیت هارلی کویین از سری کارتونهای 1992- ... بتمن وارد ماجرا شده یا توی کمیکهاش هم قبلآ بوده ؟
ببخشید
گفتم که مطمئن نیستم یه لحظه هاروی دنت رو با هارلی کویین قاط زدم (چقدر هم که این دو تا شبیهن )
آره این یارو هارلی رو می گم اصلا تو کمیک ها نبود یه دفعه به خاطر محبوبیتی که در اثر اون کارتون ها براش درست شد اومد توی کمیک ها
-----------------------
این لیست که عماد از اونجا داده بود بسی زیبا بود و جای تفکری بس عمیق داشت
------------------------
در مورد سانسور یه چیزی بگم
اینا فیلمای داخلی رو هم که از تلویزیون نشون می دن می برن چه برسه به خارجی ها
در مورد سریال نرگس هم اسم این چند قسمتش رو می شه گذاشت Shokat Strikes Back آقا مثل همیشه سریالتون رو آبکی تموم می کردین بره دیگه این کش دادنا چی بود
واقعا که این چیه تو تابستون دادن
جالب اینکه ملت برای این سریاله می میرن هر جا میری حرف نرگسه
من خودم حدود 8-7 قسمت اخیرش رو دیدم واقعا شاهد بازی های زیبایی بودیم
65.gif
65.gif

به خاطر این سریال می خوام از روش رولت روسی استفاده کنم
223.gif

--------------------------
آقا بی خیال چقدر اسمایل اومد
--------------------------
من به جمع طرفداران Ghost Rider پیوستم این فیلم بهترین فیلم کمیک استریپی خواهد بود چه 100 میلیون بفروشه چه یه میلیارد
من که بی صبرانه منتظرشم
Nicolas Cage Vs. Evil 's Son
بسیار زیبا خواهد بود همراه با آتش بسیار و اتفاق افتادن اکثرا در شب خیلی توپ می شه
خدا کنه این Transformers گند بزنه که من به شدت ازشون متنفرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or