Movie Center

من ناراحت نیستم زیاد با قسمت اولش، اما مطمئنم که قسمت بعدیش صدام رو بدجوری در میاره !! شخصیت جوکر برای من خیلی مهم بوده و هست و اونطور که تیم برتون اونو نشون داد برای من خیلی معقولتر و خیلی بهتر جا افتاد. و من تو اون جاهائی از فیلم که یا به مرگ پدر و مادر بوروس مربوط میشد و یا در آخر فیلم که راجع به جوکر صحبت شد کلاً اعصابم بهم ریخت! در نسخه تیم برتون خود بتمن یه جورائی جوکر رو بوجود آورد در حالی که اینجا خود به خود بوده!! نه این برای من قابل قبول نیست!!
دقيقأ. توي فيلم اول Batman خود بتمن جوكر رو مينداخت توي اسيد ( فكر كنم اسيد بود درست يادم نيست ) و اون رو تبديل به دشمن اصلي خودش كرد ولي توي Batman Begins جوكر أخر فيلم معرفي ميشه در صورتي كه خود بتمن نميشناستش.من خودم فيلمهاي Batman , Batman Returns رو تقريبأ به اندازه Batman Begins دوست دارم ولي اصلأ از Batman Forever , Batman & Robin خوشم نيومد.ألان هم خيلي به جوكر توي The Dark Knight مشكوك هستم و ميترسم يه أدمكش معمولي با قيافه معمولي رو به جاي جوكر معرفي كنن توي اين فيلم.در مجموع فكر كنم همين تيم برتون بود كه بتمن رو از يه شخصيت جالب كه داشت به مسخره ترين شخصيت كميك تبديل ميشد نجات داد.
دیشب lucky number slevin رو دیدم فیلم جالبی بود هر چند داستان نسبتا زاغارتی داشت ولی چون حالتای کمدی داشت خوشم اومد.
دستت درد نكنه ! كل فيلم داستانش بود كه واقعأ عالي و جالب بود.فكر نميكنم تعداد زيادي از بيننده هاي فيلم باشن كه أخر داستان رو حدس زده باشن و اين قدرت بالاي داستان رو ميرسونه.

فكر نميكنم تعداد زيادي از بيننده هاي فيلم باشن كه أخر داستان رو حدس زده باشن و اين قدرت بالاي داستان رو ميرسونه.

نه،
اين قدرت بالاي فرم داستان رو نشون ميده. موضوع فيلم اصلا پيچيده و غير قابل پيش بيني نبود. بلكه اين نحوه ي روايت و دستكاري در فرم خطي و كلاسيك بود كه موضوع فيلم رو غير قابل حدس زدن ميكرد. فرم ميپيچيد، موضوع رو هم ميپيچوند.

اصولا چگونه گفتن، از چه گفتن مهم تر هست.

دستت درد نكنه ! كل فيلم داستانش بود كه واقعأ عالي و جالب بود.فكر نميكنم تعداد زيادي از بيننده هاي فيلم باشن كه أخر داستان رو حدس زده باشن و اين قدرت بالاي داستان رو ميرسونه.

داستان فیلمه lucky number slevin : پدر و مادر یه پسربچه ایی رو میکشن وقتی بزرگ میشه انتقام میگیره;)

در کل فیلم خوبیه....
من این "جاش هارتنت" رو کجا دیدم؟:thinking:

سلام
داستان فیلمه lucky number slevin : پدر و مادر یه پسربچه ایی رو میکشن وقتی بزرگ میشه انتقام میگیره
قربون شکلت وقتی میخوان داستان فیلمی رو تعریف کنن میزارنش تو اسپویلر ( اسمش رو درست گفتم ؟ ) تا اونایی که ندیدنش فیلم براشون بی مزه نشه .
به نظر من که فیملش عالی بود .
بعد از مدتها یه فیلم درست و حسابی از " بروس ویلیس " دیدم .
به طور کلی غیر از " لوسی لیو " از بقیه بازیگرایه فیلم نسبتا خوشم میاد .
از 2 نفرشون بیشتر خوشم میاد " بن کینگزلی " و " مورگان فریمن " .
از 1 نفر خیلی خیلی بیشتر : " مورگان فریمن " .
فکر کنم فیلمش جا برا بحث زیاد داره .
ولی فعلا بحث سره بتمنه .
=====
درمورد " جوکر " جدید تو بتمن جدید هم خدا به داد برسه .
جوکری که " لجر " بخواد نقشش رو بازی کنه اصلا نمیتونه با جوکر " نیکلسون " قابل مقایسه باشه .
فقط امیدوارم واقع گرایی فیلم در حد همون batman begins بمونه .
اگر بخواد " جوکر " رو غیر فانتزی نشون بده که دیگه اسمش " جوکر " نمیشه .
ولی من به کلیت فیلم امیدوارم .

قربون شکلت وقتی میخوان داستان فیلمی رو تعریف کنن میزارنش تو اسپویلر ( اسمش رو درست گفتم ؟ ) تا اونایی که ندیدنش فیلم براشون بی مزه نشه .
شوخی نکن بابا . این که اون پسر بچه ی اول فیلم همون جاش هارتنت هست که دیگه کاملا تابلوئه!:D بقیه اش هم حدس زدن نمیخواد اصلا داستان چیزی برا لو دادن نداره
نوع روایت داستانه که فیلم رو زیبا میکنه

رايزني با جرج كلوني براي ساخت فيلمي از رمان ايراني

«سفر به گراي 270 درجه»
خبرگزاري فارس:پال‌اسپراكمن،استاد زبان فارسي دانشگاه راتگرز، ترجمه خود از رمان «سفر به گراي 270 درجه» نوشته احمد دهقان را براي «جرج كلوني»كارگردان و هنرپيشه مطرح هاليوود فرستاده است.

به گزارش خبرگزاري فارسبه نقل از روابط عمومي حوزه هنري پال‌اسپراكمن، استاد زبان فارسي دانشگاه راتگرز، ترجمه‌اش از زمان «سفر به گراي 270 درجه» احمد دهقان را براي جرج كلوني،كارگردان و هنرپيشه مطرح هاليوود فرستاده است تا وي براي ساخت نسخه سينمايي آن اقدام كند.
اين مترجم كه چندي پيش براي حضور در جشن رونمايي ترجمه‌اش از رمان دهقان به ايران آمده بود با اعلام اين خبر به واحد خبر حوزه هنري گفته بود ،سرانه مطالعه كتاب در امريكا بسيار پايين است و مردم آمريكا بيشتر از فيلم و عكس استفاده مي‌كنند.اگر از روي اين كتاب فيلم ساخته شود،خوانندگان انگليسي زبان را مشتاق به خواندن آن خواهد كرد.
به اعتقاد اسپراكمن فيلمي كه از روي «سفر به گراي 270 درجه» ‌فيلمي هيجان‌انگيز خواهد بود.
وي علاوه بر گيرايي و جذابيت داستان،به نقش فرهنگي فيلمي كه از روي اين اثر تهيه خواهد شد نيز اشاره كرد و اظهار داشت: به وسيله اين فيلم و كتاب ما مي‌توانيم روابط انساني بين دو كشور راتشديد كنيم.
اسپراكمن هدف خود را از ترجمه رمان احمد دهقان پل‌زدن بين دو فرهنگ عنوان كرده است.
اين استاد زبان فارسي دانشگاه راتگرز افزود:مردم آمريكا با خواندن رمان دهقان خواهند ديد كه ايراني‌ها نيز مثل آنها صاحب مادر و فرزند هستند به زندگي اعتقاد دارند.
جرج كلوني در فيلم «سيريانا» نقش «باب‌بارنز» مامور سازمان سيا در خاورميانه را ايفا كرده است.وي همچنين در اين فيلم به زبان‌هاي عربي و فارسي صحبت مي‌كند.
لازم به يادآوري است كه پيش از اين نيز مجيد جعفري جوزاني و محمد‌رضا اعلامي نيز خبر از مذاكره با بازيگران صاحب نام هالييود را داده بوده‌اند،كه اين همكاري هرگز عملي نشد.

خبرگزاري فارس

شوخی نکن بابا . این که اون پسر بچه ی اول فیلم همون جاش هارتنت هست که دیگه کاملا تابلوئه!:D بقیه اش هم حدس زدن نمیخواد اصلا داستان چیزی برا لو دادن نداره
نوع روایت داستانه که فیلم رو زیبا میکنه
مسعود جان يعني شما تا وسط فيلم رو كه ديدي فهميده بودي آخر فيلم چي ميشه و جاش هارتنت كي هست ؟ من كه فكر نميكنم كسي اين موضوع رو فهميده باشه. به نظرم بازي همه بازيگرا ( حتي لوسي ليو كه حالم ازش به هم ميخوره ) عالي بود و به زيبايي فيلم خيلي كمك كرد.به جز بازيگرهاي معروف و درجه اول فيلم از بازي Stanley Tucci كه نقش اون كارآگاه و پليس فاسد رو بازي ميكرد هم خيلي خوشم اومد. در مجموع يكي از بهترين فيلمهايي كه ديدم همين Lucky Number Slevin بود.طوري كه تا وسطهاي داستان گيج شده بودم كه چه خبره و كي به كيه ولي آخر داستان همه گره ها باز شد و همه چيز مشخص شد. من ميميرم براي فيلمهاي اين طوري و هر كي از اين جور فيلما سراغ داره حتمآ خبرم كنه !

یه چیزی بگم
من خودم ترجیح می دم که دشمن بتمن توی Dark Knight جوکر باشه و فقط خودش باشه یعنی تک و تنها بار منفی فیلم باشه .
نکته ی مهم
تا اونجایی که من به خاطر دارم جوکر از اول هم توی کمیک بوک ها به عنوان یه جنایتکار با چهره ی دلقکی مطرح شد که پس مانده هاش (منظورم جسد قربانیاشه) رو خنده بر لب باقی می گذاشت اما توی یه کتاب از آلان مور به شکلی توی فیلم مطرح شد (البته بازم تفاوت های زیادی با جوکر فیلم داشت) یعنی از اول معرفی درست و حسابی در مورد اینکه چطوری به وجود اومده رو نداشته اما وقتی توی اسید میوفته به شکلی که تو فیلم نشون داد نمی شه بلکه موهاش یه کاره سبز ، پوستش سفید می شن و لباش قرمز می شن و اون شکلی می شن . من جوکر اون فیلم اول رو فقط به خاطر بازی بسیار شاهکار جک نیکلسون دوست دارم نه به خاطر شخصیتی که برتون ازش ساخت توی اون فیلم بیشتر از اینکه جوکر به صورت یه موجود روانی نشون داده بشه یه نابغس که چون فقط به فکر انتقامه کله کرده تازه مرگ پدر و مادر بروس رو انداخت گردن جوکر البته جک نپیر . البته هیچ وقت فیلما به کمیک ها اونطور که من دوست دارم وفادار نبودن اما تیم برتون هم دیگه خداییش یه کارایی کرده بود که ... اما بتمن آغاز می کند واقعا اون وفاداری واقعی رو داشت حالا شاید استفاده از رازالقول به عنوان دشمن در شروع یه کار پر ریسک می تونست زیاد جالب نباشه اما با تغییراتی که توی این شخصیت دادن (از عرب تبدیل شد به تبتی با افکار اروپایی و ...) و بازی خوب لیام نلسون (نمی دونم اگه توی SW بازی نکرده بود من انقدر ازش تعریف میکردم یا نه) باعث شد که رازالقول خیلی باحال از آب در بیاد و برعکس تغییرات جوکر این تعییرات اصلا تو ذوق نمی زد . اما حالا خیلی راحت می تونن از هر کدوم از ضد قهرمان ها استفاده کنن چرا که شاهکار نولان یه راه عالی بود برای شروع یه راه تازه که اصولا فیلمای بتمن بهش نیاز داشتن چون انقدر این فیلما سقوط داشتن که سازنده ها بعد از فاجعه ی بتمن و رابین بی خیال ساخت نسخه های بعدی شدن . جالبی جوکر اینه آدم کشی براش راحته اما ترجیح می ده بتمن رو نکشه چون از مبارزه با اون لذت می بره از طرفی به زنده شدنش مطمئنه .
تازه من اکثر جاها دیدم که Heath Ledger قراره نقش جوکر رو بازی کنه اما اینجا هم می گن پنگوئن چرا؟

در آخر بگم که من کمیک های مارول رو ترجیح می دم مخصوصا اگر مارک میلار هم ربطی بهشون داشته باشه خصوصا اون ماجرای Civil War که میلر در موردش گفته بود "درسته سیاسیه اما کم سن و سالها می تونن از حضور ابرقهرمان ها لذت ببرن چون اصولا نمی فهمن سیاست یعنی چی" .
یه نکته هم داشتم مخصوص میلاد که از گفتنش صرف نظر کردم .
----------------------------------------
از بحث بتمن که بگذریم برسیم به سینمای ایران
می گم توجه کردین خیلی وقته فیلم اکشن شهری نداشتیم . یادش به خیر قدیما جمشید آریا یا فرامرز قریبیان یه کلت می گرفتن دستشون برای کشتن قاچاقچی (معمولا قاچاقچی ها عتیقه) اما الان دیگه همه ی فیلم شده از نوع دختر و پسری یا فیلمای طنز آبکی با حضور بازیگران پرطرفدار تلویزیونی . من خودم منتظر بودم بعد از سریال بسیار زیبا و پرطرفدار "خواب و بیدار" سیل عظیم اینجور فیلما به سینما سرازیر بشه اما نشد .
حالا می خوام ببینم یه فیلم اکشنی چیزی در دست ساخت نیست .
راستی کسی از این فیلم بهمن تیرگان خبر داره ؟

مسعود جان يعني شما تا وسط فيلم رو كه ديدي فهميده بودي آخر فيلم چي ميشه و جاش هارتنت كي هست
والا حقیقتش رو بخوای دایناسور جان!!:D همون دقیقه 2 فیلم که جاش هارتنت تو ایینه نگاه میکنه به دماغ شکسته اش تابلو بود همون پسر بچه ی اول فیلمه.خداییش حدس نزدنش خیلی سخت بود.یعنی من که اینطوری فک میکنم
بگذریم......
من ميميرم براي فيلمهاي اين طوري و هر كي از اين جور فيلما سراغ داره حتمآ خبرم
یه فیلم من چند صفحه قبل به بچه ها پیشنهاد کردم به اسم a tale of two sister تو همین مایه هاست که شما دوست داری. یه فیلم ژاپنیه بسیار زیبا. از این فیلمهای روانشناسانه و کمی هم ترسناک

1.Luc Besson گفته که فیلم بعدیش آخرین فیلمش خواهد بود.این کارگردان فرانسوی که فیلمای معروف Leon,Joan of Arc,Fifth Element رو ساخته،گفت که فیلم بعدیش آخرین فیلمشه و بعد از او میخواد یه شرکت بزرگ برای حمیت از جوونای فرانسه بزنه.
-------------------------------------------------------
2.Rachel Weisz بازیگر اسکار برده،بهش پیشنهاد شده که توی Mummy3 نقش مقابل براندن فریزر رو بازی کنه،اونم گفته من خیلی دوست دارم تو همچین فیلمی بازی کنم،ولی حالا یکم دودلم.
-------------------------------------------------------
3.MGM که یه چندوقتی بود بیکار بود،حسابی تو زحمت افتاده!بعدی از پروژه پرخرج Rocky IV:Balboa،الان دو تا پروژه دیگه هم ورداشتن،Terminator4 و The Hobbit.اولی که معرف حضور هست(هر چند هنوز یه ذره از Cast&Crew هم معلوم نشده)دومی هم Middle Earth تاکین و باقی قضایا.البته هابیت احتمالا برای اینکه کاملا به کتاب اصلی وفادار باشه توی دو یا سه اپیزود ساخته شه،همچنین مترو گلدن مایر شدیدا دنبال پیتر جکسونه که بیاد هابیت رو بسازه،ولی خوب چون فعلا جکسون به عنوان executive prducer هیلو مشغوله،معلوم نیست این پروژه رو قبول کنه یا نه.
----------------------------------------------------
4.آقای بیشعور!Heath Ledger گند دماغ!گفته که من خیلی از فیلمهایی که از روی Comic Book ساخته میشه بدم میاد!کاش این نقسو بدن دوباره به استاد نیکلسون!
5.Joel Schumacher،کارگردان شبح اپرا،8 میلیمتر،باجه تلفن و بدترین بتمن های تاریخ!قراره یه فیلم بسازه قراره یه فیلم Nazi Vampire بسازه،دیگه خودتون حدس بزنین در چه مواردیه!
6.جیم کری و استیو کارل تو یه فیلم!جیم کری که هیچی،استیو کارلم همونی که توی باکره40 ساله بازی کرده.اسم فیلم Horton هستش و سازنده ش Dr Suess،معروف ترین فیلمشم How Grinch Stole the Christmass هستش.
7.رومن پولانسکی عزیز قراره طی مراسم ویجه ای!بهش جایزه یک عمر فعالیت هنری رو بدن(البته نه اسکار،یه جایزه ی دیگه!)
8.گویا بریتینی اسپیرز قراره دوباره بزاد!
9.فیلم بازی Clocktower رو قراره بسازن،مثل اینکه تو همین مایه های فیلم جاپونی های ترسناکه،رینگ و اینا.
10.این قضیه پنگوئن تو Dark Knight داره جدی میشه،قبلا یه بلاگر معروفی گفته بود کاشکی Bob Hoskins ورداره این نقشو،ولی الان خود باب هاسکینز گفته من همیشه دوست داشتم تو فیلمای بتمن بازی کنم!حالا باید منتظر حرف وارنر بود.
--------------------------------------------------
خبر خیلی زیاده،در ضمن یه گزارش توپ هم از جشنواره فیلم ونیز پیدا کردم که یکم طولانیه،میره برای فردا.

سلام بر بروچز موویسنتری!!!

آقا من چند روز پیش فیلم Dead End (بن بست) رو دیدم هنوز که هنوزه اسمش که میاد موهای تنم سیخ میشه!

من این فیلم رو بصورت VCD و دوبله دیدم ولی خیلی خیلی چسبید

داستان فیلم از این قراره که یه خونواده (مادر ، پدر ، پسر ، دختر ، و شوهر دختره!)

میخوان شب کریسمس برن ددر!!! (Dadar ! یعنی گردش ، سفر ، پیک نیک:))

پدر وسط رانندگی خوابش میبره و چیزی نمیمونه که تصادف کنه ولی جون سالم به در می برن!

بقیه داستان توی اسپویلر(آخرش هم هست ، نخونین ، فیلم رو اول تهیه کنین)

خلاصه ، بعد از مدتی رانندگی اونها زنی رو با بچه نوزادش می بینن ، که بعد از مدتی!!! زنه بچه شو نشون میده که صورتش متلاشی شده:-"
هر کسی که تنها بشه نیست میشه! و بعد از مدتی یه ماشین نعش کش (مرده حمل کن ! املام اشتباهه) اونو از جلوی دیگرون رد می کنه و همه اون کسی رو که تنها شده رو پشت نعش کش در حال دست و پا زدن می بینن و بعد از کلی دنبالش دویدن جنازه اون شخص رو که به طرز واقعا فجیعی کشته شده می بینن ، این اتفاق واسه همه میافته جز دختره و ما آخر فیلم می فهمیم که (آخر فیلم تو اسپویلر بعدی ، نخونینش!

می فهمیم که همه توی اون تصادف اول مردن و دختره داشته همه رو خواب میدیده
نکته مهمی اینجاست که وقتی پدره بد از تصادف توی یه جاده میافتن که تمومی ندازه و اعضای خانواده توی این جاده میمیرن
توی این جاده همش یه تابلویی هست که نوشته Marcoth مستقیم! یعنی مستقیم بری میرسی به مارکات ولی مارکاتی وجود نداشته
دختره توی بیمارستان بوده و اسم پزشک معالجش مارکات بوده! هر چند وقت یه بار که میومده بالا سرش کارت شناسایی روی سینه زنه رو بصورت تابلوی راهنما توی خواب می بینه اما دوتا نکته ای که میر**** به آدم اینه که آخر فیلم دکتر معالج دختره ماشینش خراب میشه و سوار ماشین کسی میشه که دختره رو به بیمارستان رسونده! این ماشین همون نعش کشه:)

نکته ی دوم هم این که توی فیلم جای که فقط پدره و دختره موندن پدره قاطی می کنه یه در میاره و روش مینویسه: "چیزهایی که میخوام بعد از تموم شدن این دردسر ها بخرم، یه آتاری! و یه آلبوم مرلین منسون:)" آخر فیلم بعد از تیتراژ پایانی یه تیکه نشون میده که این کاغذ توی خیابون پیدا میشه!!!!!!
راستی! اینها با اون زن و بچه نوزاده تصادف کرده بودن!

Clock Tower Time

با سلام

دوستداران قدیمی کپکام حتما این بازی رو میشناسن.خوب حالا قراره فیلم این بازی هم ساخته بشه به کارگردانی(Jorge Olguin)...فیلم نامه نویسی(Todd Farmer, Jake Wade Wall, and David Coggeshall).

Clock Tower داستانه دختری به نام(Alyssa Hamilton)است که با مادرش زندگی میکنه ودارای قدرت عجیبی.اون میتونه با استفاده از قدرتش جلوی نیروهای شیطانی ایستاده و تلسمها و جادوهای اونها رو باطل کنه.

حالا آلیسا باید از قدرتش استفاده کنه تا شیطان رو به جای که بهش تعلق داره بر گردونه قبل از اینکه ساعت برج
ساعت 12 رو نشون بده.
She must employ sacred weaponry in order to send the Evil Servants back to where they came from before the clock tower reaches midnight.

آخرین ویرایش:
من نمی دونم چه سادیسمیه که پنگوئن توی فیلم باشه خوب جوکر کافیه
درسته توی نسخه ی قبل هم رازالقول بود هم Scarecrow اما اونجا SC هنوز اون شخصیت واقعی نشده بود تا آخراش
تازه یه خبرایی هست در مورد حضور دنت (تو فیس قبل از تو فیس شدن)
نمی دونم آخه جوکر چشه که می خوان دو تا نون خور اضافی هم بزارن جفتش
بهرحال ترجیحا اگر جوکر و هاروی کویین (اشتباه نوشتم؟) باشن بهتره ولی ترجیحا اگه یه دونه (جوکر) باشه بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or