Movie Center

:cheesygri.....سلام
فک کردم چون خودم دیشب دیدم..بقیه هم دیدن:D
Donnie Brasco (با بازی آل پاچینو و جانی دپ)
Edward Scissorhands (فک کنم اسمش همین بود!!!)
من هر دو تا رو توصیه می کنم......
بهزاد مطمئني؟ اوني كه در مورد كتاب هست اسمش The Ninth Gate هست.

Edward Scissorhands ادوارد دست قيچي هست .

بهزاد مطمئني؟ اوني كه در مورد كتاب هست اسمش The Ninth Gate هست.

Edward Scissorhands ادوارد دست قيچي هست
'گفتم که فک کنم!!!
دستت درد نکنه...من این یکی رو ندیدم....بگو داستانش چیه تا من برم تو نخش:)

سلام دوستان .
شبکه دو الان داشت Spider man I رو پخش می کرد ( تکرار ) . یه نکته ی جالبی که تو پخش فیلم ( برای دفعه ی n ام ) برام خنده دار بود اینه که چند بار تو فیلم موسیقی متن " ارباب حلقه ها " رو رو صحنه ها گذاشته بودند . . .:cheesygri
صدا و سیمای ایران نشون داد که غیر از سانسور کردن فیلم ها تو تدوین اونها هم تبحر خاصی داره ...
;)

چرا همتون پشت سر هم دارید فیلم می بینید ؟! منم میخوام فیلم ببینم دیگه !!
حسودیم شد !!

ولی جدای از شوخی امروز پس از مدتها یه فیلم دیدم اونم فکر کنم همتون دیده باشینش !

The girl next door

فیلم جالبی بود ... بخصوص برای من که از الیشا خیلی خوشم میاد بعد از 24 .. خیلی جذابیت داشت
داستان خوبی هم داشت ..... خیلی کلیشه نکرد آخرشو .....

خداییش 6 از 10 حقشه دیگه !!

-----------------------

راستی اینم چند تا عکس با کیفیت تر از سوری (فعلا که سوری جان خیلی افتادی تو بورس ... بزرگ بشی چی میشی !! )(ابلته عکسا png هستن !)

سلام
الان One Flew Over Cuckoo's Nest رو دیدم،فوق العاده بود
عماد خوب فیلمی رو دیدی .
از فیلماییه که من واقعا ازشون خوشم میاد . از 10 بهش 11 میدم
76.gif

=====
در باره batman هم به نظرر من batman begins از قبلیاش خیلی بهتر بود .
فضایی که نولان خلق کرده بود به فضایه داستان اصلی نزدیکتر بود .
من از بتمنهای قبلی از " جورج کلونی " خوشم میاد .
ولی بیلل تو این فیلم نقشش رو خوب بازی کرده بود .
شکنندگی یه انسان معمولی و قدرت یه ابر قهرمان رو خوب به تماشاچی منتقل میکرد .

عماد بیشتر گریه لینزی لوهان به خاطر یه دستبند 1 میلیونی توش بود !
این خانمی که در موردش صحبت میکنین احیانا سفری به اهواز نداشته ؟:-" اخه اینجا روزی نیست که کیف این دخترای بیچاره رو نزنن. که البته دستبندهای 1500 تومنی توشه:)

'گفتم که فک کنم!!!
دستت درد نکنه...من این یکی رو ندیدم....بگو داستانش چیه تا من برم تو نخش
فیلم ادوارد دست قیچی خیلی خداس. جانی دپ با این فیلم معروف شد.کارگردانش هم تیم برتونه. اول قرار بود نقش رو بدن به تام کروز که گویا خیلی اما و اگر تو کار میاره و تیم برتون هم نقش رو میده به دپ..

داستانش در مورد یه مخترع هست که یه ادم میسازه! یه ادم واقعی. اما وقتی میخواد تکمیلش کنه میمیره و اون ادم مکانیکی ناتموم باقی میمونه. به این صورت که به جای دستهاش دوتا قیچی هست. مخترعه دو تا دست برای "ادوارد" ساخته بوده اما عمرش کفاف نمیده که نصبشون کنه
خواستم پوستر هم بذارم یادم افتاد هر کی پوستر میخواد به شما میگه , بیخیالش شدم;)

راستش من خودم سری بتمن رو خیلی دوستدارم اما هیچ کدومشون از نظر من به مزخرفیه Batman Begins نبود!! و اوج کارهم دوتا بتمنی بود که استاد بزرگ تیم برتون عزیز دل من ساخته بود شاید یک مقدار توی خیلی از مسائل هم اغراق کرده بود مثل محیط های تاریک شهر گاتام اما در کل همه چیز و همه کس مناسب بودن! هم مایکل کیتون یک بتمن به تمام معنی بود و هم خط داستانی فیلم بسیار جذاب و خوشساختی رو داشت. از همه مهمتر بدمن های فیلم بسیار عالی انتخاب شده بودن. نگاه کنید به استاد جک نیکلسون بزرگ که نقش جوکر رو بازی میکرد!! شما فکر میکنید جوکر جدید به اندازه دماغ جک نیکلسون بتونه نقش بازی کنه؟! یا پنگوئن که دنی دویتو نقشش رو بازی کرد!! هرچی من از Superman Returns خوشم اومد و از اون لذت بردم برعکس از Batman Begins اصلاً خوشم نیومد. واقعاً شخصیتی رو که تیم برتون ساخته بود از بتمن و انتخاب هنرپیشه مثل مایکل کیتون برای این نقش اصلاً بمن اجازه نمیده از بتمن جدیده خوشم بیاد!!
منم نظرم رو بگم (طبق معمول ضد حال)
Batman Begins بسیار فیلم زیبایی بود
ارزش های این فیلم سری قبلی رو کاملا زیر سوال می برد
تیم برتون از نظر من مناسب ساخت بتمن نبود اغراق زیادیش خیلی زیادی بود اصولا بتمن های قبلی هر چیزی که داشتن از بازیگرا داشتن تنها مزیتشون انتخاب بسیار خوب بازیگرا بود البته منهای اون بتمن و رابین که واقعا مضخرف زیبایی
البته همین بتمن می آغازد هم کم بازیگر نداشت : مایکل کین ، لیام نلسون ، گری اولدمن و ... خودشون به اندازه ی کافی خوب هستن که بتونن یه فیلم رو مطرح کنن
من یکی اصلا موافق این نیستم که بتمن آغاز می کند ضعیف تر از آثار قبلی بود بر خلاف نظر شما سیاوش جان به نظر توی این نسخه بود که بتمن به عنوان یه شخصیت مطرح شد نه به عنوان یه نماد جالب که می تونه فروش فیلم رو تضمین کنه

خواستم پوستر هم بذارم یادم افتاد هر کی پوستر میخواد به شما میگه , بیخیالش شدم
دیگه این یکی رو نداشتم!!!
ولی نمی دونم این چرا از زیر دست من در رفته که من تا حالا ندیدمش!
ازش پوستری داری بذار ....ممنون می شم

منم نظرم رو بگم (طبق معمول ضد حال)
Batman Begins بسیار فیلم زیبایی بود
ارزش های این فیلم سری قبلی رو کاملا زیر سوال می برد
تیم برتون از نظر من مناسب ساخت بتمن نبود اغراق زیادیش خیلی زیادی بود اصولا بتمن های قبلی هر چیزی که داشتن از بازیگرا داشتن تنها مزیتشون انتخاب بسیار خوب بازیگرا بود البته منهای اون بتمن و رابین که واقعا مضخرف زیبایی
البته همین بتمن می آغازد هم کم بازیگر نداشت : مایکل کین ، لیام نلسون ، گری اولدمن و ... خودشون به اندازه ی کافی خوب هستن که بتونن یه فیلم رو مطرح کنن
من یکی اصلا موافق این نیستم که بتمن آغاز می کند ضعیف تر از آثار قبلی بود بر خلاف نظر شما سیاوش جان به نظر توی این نسخه بود که بتمن به عنوان یه شخصیت مطرح شد نه به عنوان یه نماد جالب که می تونه فروش فیلم رو تضمین کنه

بهتر دلیلم رو بهتر توضیح بدم!! اولاً من منکر بازیگرای این فیلم نیستم!! مثلاً مایکل کین و گری اولدمن یکی از بهترین بازیگرای تاریخ سینما هستن! و گری اولدمن یکی از محبوبترین هنرپیشه های منه! کاری با این قسمتش ندارم! مشکل من اینه که فیلمنامه این فیلم جوری نوشته شده که طرف فکر میکرده که فقط خودشه که میفهمه و اون قبلی ها که 4 نسخه ساختن حالیشون نبوده!! اومده به کل ساختار فیلم رو عوض کرده!! من ناراحت نیستم زیاد با قسمت اولش، اما مطمئنم که قسمت بعدیش صدام رو بدجوری در میاره !! شخصیت جوکر برای من خیلی مهم بوده و هست و اونطور که تیم برتون اونو نشون داد برای من خیلی معقولتر و خیلی بهتر جا افتاد. و من تو اون جاهائی از فیلم که یا به مرگ پدر و مادر بوروس مربوط میشد و یا در آخر فیلم که راجع به جوکر صحبت شد کلاً اعصابم بهم ریخت! در نسخه تیم برتون خود بتمن یه جورائی جوکر رو بوجود آورد در حالی که اینجا خود به خود بوده!! نه این برای من قابل قبول نیست!! شاید قسمت بوجود اومدن خود بتمن رو قبول داشته باشم و بهش ایرادی نگیرم اما اینکه فکر کنه طرف بیشتر از تیم سازنده دو تا شماره اول میفهمه هم برام اذار دهنده است هم غیر قابل قبول...

پوستر ادوارد دست قیچیی. چقدر من این دپ رو دوس دارم:love:
200px-Movie_DVD_cover_edward_scissorhands.jpg

دیشب lucky number slevin رو دیدم فیلم جالبی بود هر چند داستان نسبتا زاغارتی داشت ولی چون حالتای کمدی داشت خوشم اومد

"وقتی همه به راست نگاه میکنن تو به چپ نگاه میکنی"

poster_lucky_number_slevin.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
اقا یون جاتون خالی دیشب american pie)1,2,3,4,باهم همه گی زیر نویس بدون سانسور گیرم اومد شماره 3 را نگاه کردم اینقدر خندیدم که حد نداشت
بشین 1 و 2 رو ببین .
3 و 4 واقعا چرت و پرت بودن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or