Movie Center

والا قضیه این 100 فیلم چیز جالبی بنظر نمیاد چون ما سلیقه ای میگیم و مثلاً اون 100 فیلمی رو که دیدیم خوشمون اومده میگیم. پس جالب نخواهد بود! حالا با 10 تاش میشه کنار اومد یا حالا 20 تا! اما 100 تا هم زیاده، هم از حوصله جمع خارجه و هم اصلاً بنظر من مهم نیست!! و هم اینکه یک بحث سلیقه ایه و ارزش چندانی نداره!

حالا اون 10 تا رو هستید بشینیم با هم دیگه چونه بزنیم؟
رای گیری کنیم هر کی 10 فیلم برتر خودش رو بگه آ10 روز مهلت بغدش رتبه بندی میکنیم
چه طوره؟

a scaner darkly

کسی اینجا خبر از فیلم a scaner darkly که کیانو ریوز
توش بازی کرده داره ؟؟
اصلا هنوز اکران شده یا نه ؟
توی تریلر هایی که از این فیلم دیدم یه سبک جدید بصری
برای فیلم استفاده شده بود .
اگه کسی اطلاعاتی از این فیلم داره لطفا بگه .
موفق باشید .:cool:

خوب يه خبر بد بدم در مورد فيلم افسايد ساخته جعفر پناهي.

همون طور كه قبلا هم گفتم سوني پيكچرز امتياز اونو خريد و احتمال اينكه تو اسكار امسال باشه زياد شد.

اما يه نكته اي هست اونم اينه كه فيلمي ميتونه تو اسكار شركت كنه كه در كشور سازنده فيلم اكران شده باشه و افسايد هم كه جلوش گرفته شد.

الانم ظاهرا مسئولان سوني نامه اي نوشتن كه اين فيلم در ايران براي يه مدت كوتاهي هم شده اكران بشه كه بتونه در اسكار امسال شركت كنه.

به اميد اينكه از خر شيطون بيان پايين و فيلم اكران بشه و بتونه تو اسكار هم نماينده اي از ايران باشه.

این آفساید رو من چند روز پیش نصفه نیمه دیدم به این صورت که اوله فیلم رو دیدم بعد آتش بس رو دیدم بعد آخره فیلم رو دیدم :) جفتشونم مزخرف بودن در نظره من! ولی از این جهت که آفساید داره میره واسه تیم ملی! امیدوارم موفق شه. فعلآً که ملت دنیا مشغول دانلود Execution Of A 16 Year Old Girl in Iran (Xvid 49 mins) هستن ... آفساید هم ببینن بلکه روشن تر شدن!

X-Men 3 هم نسخه پدر مادر دارش اومده، دیشب دیدم جالب بود خوشم اومد ( تا حالا ندیده بودم هیچ کدومش رو، الان دارم 1و2 رو هم میگیرم! ) کلاً یه سری فیلما هست 2 ساعت کامل سرگرم میکنه آدم رو بعد میره پی کارش ( مثل این! ) یه سری هم هستن 2 ساعت نگاه میکنی 2 ماه فکر میکنی! من از هر 2 نوع خوشم میاد.

بحث 7 بود، هر کس 7 رو دیده و خوشش اومده یا 7 رو دیده و خوشش نیومده یا 7 رو ندیده بره Fight Club رو حتماً ببینه :) ( همون کارگردان و همون برد پیت! ) و هر کس تا آخر هفته فایت کلاب رو ندیده باشه دیگه حق نداره اینجا لاگین کنه :)

این Slither هم یه تیکه هاییش رو دیدم چیز چرت و پرتی بود ... چند ماه پیش میگفتن نمیدونم این خفن ترین فیلم ترسناک میشه و این حرفا! داستان و اون موجودات فضاییش در حد مهد کودک هستن. امین رو میبردن جلو دوربین از این ترسناک تر میشد :)

توی لیست جدید AFI فیلم آلمانیه Downfall به عنوان بهترین فیلم قرن 21 انتخاب شد!(قابل توجه یکی از ادمین ها!)فیلم دوم هم Requiem for a dream بود.
آقا جان من نخوام این فیلم رو ببینم باید کی رو ببینم؟ :)
ولی مرثیه ای بر یک رویا رو قبول دارم میشه گفت قویترین فیلم در زمینه drug هست و بسی تأثیرگذار.

X-Men 3 هم نسخه پدر مادر دارش اومده، دیشب دیدم جالب بود خوشم اومد ( تا حالا ندیده بودم هیچ کدومش رو، الان دارم 1و2 رو هم میگیرم! ) کلاً یه سری فیلما هست 2 ساعت کامل سرگرم میکنه آدم رو بعد میره پی کارش ( مثل این! ) یه سری هم هستن 2 ساعت نگاه میکنی 2 ماه فکر میکنی! من از هر 2 نوع خوشم میاد.

سلام ...
من هم بلاخره X-Men3 و Silent Hill را توي اين دو روز تعطيلي ديدم و كاملا لذت بردم فيلم هاي بسيار سرگرم كننده اي بودن ... از اول تا انتها صحنه هايي داشتند كه تماشاگر پسند بودند و فيلم ها كسالت بار نميشدند ... من كلا فيلم هاي X-Men را بيشتر از شخصيت هاي ديگه Marvel ميپسندم البته در فيلم! سعي ميكنم به زودي يك مطلب درست و حسابي در مورد فيلم Silent Hill بنويسم كه از خيلي جهات به بازي وفادار بود ...

در ضمن محمد اين پست هاي تو هم از اون پست هايي هست كه ادمو تا اخرش سرگرم ميكنه و لذت ميبري ميخونيش :)

موفق باشيم ...

فکر نکنم آفساید راحت اکران کنن،اگه هم بخوان از سر و تهش بزنن همون بهتر که نره برای اسکار!
کسی که تریلر دوست داره ولی Usual Suspects رو نمیبینه،از اول و آخر فیلم راجه به فیلم قضاوت میکنه و تپه ها چشم دارند دوست داره،همون بهتر که Downfall نبینه:)
الان One Flew Over Cuckoo's Nest رو دیدم،فوق العاده بود.یکی از بهترین فیلمایی بود که دیدم،از نظر نشون دادن قدرت اراده و Courage به قول خارجیا خیلی بیشتر از Shawshank Redemption خوشم اومد.کلا به نظر من بهتر از Shawshank Redemption بود،هم بازیاش،هم داستانش و هم ریتم فیلم و هم کلا!
بزرگترین افتخار فیلم اینه که یکی از 3 فیلمی هست که Oscar Grand Slam برده،یعنی بهترین فیلم،کارگردان،سناریو،بازیگر نققش اول مرد و زن.(هر چند من خودم از بازی پرستاره خوشم نیومد،شایدم به خاطر این بود که چندبار میخواستم مانیتور رو بکشنم با مشت بزنم تو صورتش!)
اونجایی که میخواد آبخوری رو بلند کنه ولی نمیتونه،بعدش میگه but i tried،یکی از جاهایی بود که خیلی فوقالعاده بود.اونجایی هم که هندیه حرف میزنه خیلی ذوق زده شدم!اونجایی هم که مک مورفی رو مغزشو دستکاری کرده ن،اصلا ناراحت نشدم،بیشتر افتخار کردم.
کلا فیلم فوق العاده ای بود.

راستش من خودم سری بتمن رو خیلی دوستدارم اما هیچ کدومشون از نظر من به مزخرفیه Batman Begins نبود!! و اوج کارهم دوتا بتمنی بود که استاد بزرگ تیم برتون عزیز دل من ساخته بود شاید یک مقدار توی خیلی از مسائل هم اغراق کرده بود مثل محیط های تاریک شهر گاتام اما در کل همه چیز و همه کس مناسب بودن! هم مایکل کیتون یک بتمن به تمام معنی بود و هم خط داستانی فیلم بسیار جذاب و خوشساختی رو داشت. از همه مهمتر بدمن های فیلم بسیار عالی انتخاب شده بودن. نگاه کنید به استاد جک نیکلسون بزرگ که نقش جوکر رو بازی میکرد!! شما فکر میکنید جوکر جدید به اندازه دماغ جک نیکلسون بتونه نقش بازی کنه؟! یا پنگوئن که دنی دویتو نقشش رو بازی کرد!! هرچی من از Superman Returns خوشم اومد و از اون لذت بردم برعکس از Batman Begins اصلاً خوشم نیومد. واقعاً شخصیتی رو که تیم برتون ساخته بود از بتمن و انتخاب هنرپیشه مثل مایکل کیتون برای این نقش اصلاً بمن اجازه نمیده از بتمن جدیده خوشم بیاد!!

راستش من با نظر شما در مورد بت من موافق نیستم ! به نظر من اون جذابیت . جدیت و چطور بگم اون حس تاریکی که بتمن کریستوفر نولان داره هیچ کدوم از بت من های قبلی نداره . . . البته من از همه بت من ها Batman Returns رو ندیدم در مورد اون قضاوت نمی کنم .

درمورد سوپرمن هم دستت طلا :love: . :cheesygri.... Kal el متعلق به همس ....

دیشب نشستم فیلمه she's the man رو نگاه کردم .
فیلم چرت و پرتی بود و به زور ارزش 1 بار دیدن رو داره . امتیازم 4.5/10

پرهام She's the man از نظر من یکی از بهترین کمدی هایی بود که دیده بودم ... مخصوصا بازی عالی آماندا بینز . درسته یکم داستانش کلیشه ای بود ولی بازم آدم رو می خندوند !

پ.ن2:کیف Lindsay Lohan رو زدن!

عماد بیشتر گریه لینزی لوهان به خاطر یه دستبند 1 میلیونی توش بود !

کسی اینجا خبر از فیلم a Scanner Darkly که کیانو ریوز
توش بازی کرده داره ؟؟
اصلا هنوز اکران شده یا نه ؟
توی تریلر هایی که از این فیلم دیدم یه سبک جدید بصری
برای فیلم استفاده شده بود .
اگه کسی اطلاعاتی از این فیلم داره لطفا بگه .
موفق باشید .:cool:

منا ببخشید جای شما جوب میدم ! اقا من اینا رو از وبلاگ خدا بیامرز خودم ورداشتم :cheesygri ....

scannerdarklysmall.jpg

بازيگران :کيانو ريوز . وينونا رايدر . رابرت داوني جونيور و وودي هارلسون
کارگردان : ريچارد لينکلير ( خرس های بد خبر و ساعات بيداري )
تهيه کنندگان : جرج کلوني . استيون سودربرگ و جونا اسميت
تاريخ انتشار : 1 مارس 2006
استديو : وارنر برادر
نوع فيلم: اکشن/ معمايي/ انيمشن فانتزي
درجه بندي سني: معلوم نيست
مدت زمان نمايش : معلوم نيست

scanner5.jpg
scanner2.jpg

خلاصه داستان : امريکا در جنگ با مواد مخدر شکست خورده . فرد ( کيانو ريوز ) يک پليس مخفي هست که مانند بيشتر همکارانش در دام ماده مخدري به نام D افتاده ( ماده باعث دو شخصيتي مصرف کننده مي شود ) او هم فرد ( پليس ) و هم باب ( بزرگترين قلچاقچي منطقه ) با مافوقش از يک طرف نقشه ماهرانه دستگيري باب رو ميکشه از طرف ديگر عمليات رو خراب ميکنه ..........
در اين فيلم اومدن به کمک برنامه اي به نام روتو شاپ فيلمي که به کمک يک دوربين ويديويي گرفتن رو نقاشي مي کنن با اين برنامه مي تونند روي تصاوير ويديويي رو تبديل به تصاوير نقاشي شده کرد ..... من طبق داستان معني تاريکي تاريخ رو به اين فيلم دادم حالا ممکنه درست نباشه.

پ.ن به قول سینا : چون این توضیحات مال زمان تیر کمون سنگی هست اون موقع برای این فیلم زمان و درجه MPAA مشخص نبود ;). .

littlemisssunshineposterbig.jpg
greg_kinnear6.jpg

نمی دونم دوستان این جا Top 10 v رو دنبال می کنند یا نه یه فیلم جدید از استیو کارل هست که هفته اولی که اکران شد شد 12 ... دو روز بعد شد 10 ..... بعد شد 3 سوم :eek: حالا با 41 میلیون شده هفتم ! به این فیلمها میگن پوست کلفت .... اگه جز طرفداران استیو کارل هستین حتما این فیلم رو نگاه کنین باید خیلی خنده دار باشه تو رتبه ها بش B+ دادن !

اونایی که تریلر کازینو رویال رو دیدن میگن گفتن که خیلی امید دارن که یکی از بهترین سری جیمز باند بشه ... هنوز من تریلری کمتر از 40 مگ پیدا نکردم ... اگخ پیدا شد یا تبدیل شد حتما لینک میزارم .

عکسی از فیلم بردای فنتستیک 4 ( RISE OF THE SILVER SURFER )

در آخر اگه کسی عکس دیگه از Suri داره بزاره از عکس هایی که تو E! نشون داد. ممنونش میشم .... وای خیلی خوشکله ... خیلی شبیه باباشه ... باید منتظر بیشتر شدن محبوبیت تام کروز باشیم ( محبوبیت های از دست رفته ) .

آخرین ویرایش:
من هم بلاخره X-Men3 و Silent Hill را توي اين دو روز تعطيلي ديدم و كاملا لذت بردم فيلم هاي بسيار سرگرم كننده اي بودن ...
سلام
اوه...چطوری حامد جون:cheesygri!

خب من هم دیشب دو تا فیلم از هنرپیشه مورد علاقه خودم یعنی جانی دپ دیدم.......یکیش که با استاد آل پاچینو بود که بسیار لذت بردم...این دو تا کنار هم چی می شن!!!
و اون یکی هم در مورد یه کتاب بود که جانی دپ کارآگاه کتاب بود به اصطلاح......
هر دو فیلم رو پیشنهاد می کنم.....

سلام
اوه...چطوری حامد جون:cheesygri!

خب من هم دیشب دو تا فیلم از هنرپیشه مورد علاقه خودم یعنی جانی دپ دیدم.......یکیش که با استاد آل پاچینو بود که بسیار لذت بردم...این دو تا کنار هم چی می شن!!!
و اون یکی هم در مورد یه کتاب بود که جانی دپ کارآگاه کتاب بود به اصطلاح......
هر دو فیلم رو پیشنهاد می کنم.....

واقعاً ممنون از این همه راهنمائی :cheesygri آخه برادر این دوتا فیلم اسم ندارن؟! :confused:

البته من بیشتر فیلمهای جانی عزیزم رو دیدم :-" ولی خوب به هر حال دیگه اسماشونم بگو.

واقعاً ممنون از این همه راهنمائی :cheesygri آخه برادر این دوتا فیلم اسم ندارن؟! :confused:

البته من بیشتر فیلمهای جانی عزیزم رو دیدم :-" ولی خوب به هر حال دیگه اسماشونم بگو.
:cheesygri.....سلام
فک کردم چون خودم دیشب دیدم..بقیه هم دیدن:D
Donnie Brasco (با بازی آل پاچینو و جانی دپ)
Edward Scissorhands (فک کنم اسمش همین بود!!!)
من هر دو تا رو توصیه می کنم......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or