Movie Center

پادشاه.
بی ادعا.
بی همتا.

خیلی ها خواستن و میخوان که اداتو‌ در بیارن ولی انگشت شست پات هم نمیشن.
art house films درسته الان دیگه حقیقتا جونی نداره ولی Lynch تا یجایی یک تنه‌ زنده نگهش داشته بود.

اینجوری یهش نگاه کنید:

> یک آدم artsy باش، همه مدل ایده و فکر های خارق العاده تو ذهنت داشته باش

> کاری رو بکن که عاشقشی، هنری که دوست داری رو خلق کن و vision خودت رو به طور خالص با دنیا در میون بزار

> یک career بسیار موفق از استعدادت بساز و کلمه Lynchian رو در ادبیات سینما جاودانه کن

یک عمر خوب زندگی کردن معنی ای جز این میتونه داشته باشه؟

1737062825347.jpeg

ببخشید شلوغش میکنم ولی این یکی واقعا دردناکه.
…Fuck
اصلا آمادگی این خبر رو نداشتم.
یخورده آروم شدم ولی الان پست Kyle MacLanchlan رو درباره اش خوندم و ناخودآگاه اشک هام سرازیر شد…
1737063436980.jpeg

با تمام این وجود خوشحالم که بودم و دیدم و به فکر فرو رفتم.
هم لبخند میزنم هم اشک در چشم دارم.

به قول خودش:

Keep your eye on the doughnut, not on the hole.

Rest in peace

IMG_9786.jpeg

نمی‌تونم بگم موردعلاقه، زیرا تقلیل دادنه، بسیار تقلیل دادن.
بلکه می‌گم دیوید لینچ یکی از هنرمندان و انسان‌های موردپرستش من بود که سال‌ها هر اثر به‌جامونده ازش، هر سخن، تصویر موسیقی، نگاهش،
چه در سینما، چه در تلویزیون، چه در کتاب و مصاحبه و سخنرانی رو دنبال می‌کردم، حس می‌کردم و سعی می‌کردم که یاد بگیرم.
و حالا در این ساعت، در بهت و غم هستم.
چون‌که مردن بهش نمیومد. همیشه بود، دیوید لینچ همیشه بود.

photo_2025-01-17_01-25-59.jpg

این استوری هم از صفحه امین نور، از خوبای سینه‌فیلی ایرانی.

با وجود بیش از هزار فیلمی که تا این لحظه دیدم هیچکدوم نتونستن تجربه ای مثل فیلم مالهند درایو برام رقم بزنند و فقط برای تماشای این فیلم و حسی که باهاش تجربه کردم همیشه دیوید لینچ برام تکرار نشدینی است. روحش شاد

دیوید لینچ سینمای ناب بود. اون موقعی که وی‌اچ‌اس مالهالند درایور رو تو یه تلویزیون بیست و یک اینچی دیدم و جادوش ‌گرفتتم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم روحت شاد مرد بزرگ چقدر فیلم خوب درست کردی IMG_7042.jpeg

• Like
Reactions: a2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or