Arios 22
کاربر سایت
لمپنی که ادعا داره بدون تماشا فیلم توانایی نقد اون فیلم رو داره ، خودش مسخره هست دیگه نیازی به مسخره کردن نداره.
این اواخر رفتم و یک کتاب از شوپنهاور خواندم، خواستم ببینم اصلا این بشر کیست که مرا چند باری با این نام خطاب کرده اند. او را انسانی ملایم و خوشبرخورد یافتم از آن دست از آن آدم هایی که یه گوشه می شیندند گربه شان را نوازش می کنند و چایشان را می نوشند. اما من نه بجایی تعلق دارم و نه جایی هست که به تعلق خاطر داشته باشم، من تنها یک مسافرم و مقصدم هیچکجاست.والا چه عرض كنم اقاى شوپنهاور
پنکه های خاموشاین اواخر رفتم و یک کتاب از شوپنهاور خواندم، خواستم ببینم اصلا این بشر کیست که مرا چند باری با این نام خطاب کرده اند. او را انسانی ملایم و خوشبرخورد یافتم از آن دست از آن آدم هایی که یه گوشه می شیندند گربه شان را نوازش می کنند و چایشان را می نوشند. اما من نه بجایی تعلق دارم و نه جایی هست که به تعلق خاطر داشته باشم، من تنها یک مسافرم و مقصدم هیچکجاست.
لمپنی که ادعا داره بدون تماشا فیلم توانایی نقد اون فیلم رو داره ، خودش مسخره هست دیگه نیازی به مسخره کردن نداره.
اون موقع ها که تو Underworld لباس اسکینی مشکی براق میپوشید، 3 هیچ از اون صحنه معروف تایتانیک داخل ماشین تو گاراژ کشتی که جا دست کیت وینلست میوفته روی شیشه جلوتر بود.عمو (خاله) پورنگ خارجی هارو پیدا کردم.
این پیر که نمیشه هیچی هرسال جذاب تر میشه لامصب
View attachment 362901
برای ایشون باید ویدئو رو reverse دید!عمو (خاله) پورنگ خارجی هارو پیدا کردم.
این پیر که نمیشه هیچی هرسال جذاب تر میشه لامصب
View attachment 362901
نهالبته اینو نگفت؛ اشارهاش به فیلمهای کمدی ایران بود که میشه پنج دقیقهاش دید و نقدش کرد!
این بابا هرجای دنیا بود هیچ خری حسابش نمیکردند. حالا اینجا استاد مستاد شده.نه
View attachment 362919
View attachment 362920
شخصیت و ادعا و لحن حرف زدن طرف سزاوار همون کلمه است که گفتم.
آقا من خودم نقدهای فراستی رو نگاه میکنم و قبول هم دارم که سواد سینماییش بسیار بالا هست. ولی موضوع اینجاست که معیار اصلی ایشون در نقدهاش رعایت فرم و قاب بندی هست. ولی این استاندارد چرا تغییر میکنه؟ مثلا اومده گلادایاتور 2 رو نقد کرده ولی هیچ حرفی از فرم و شخصیت پردازی و ... نزده. ولی یه فیلم رو میبنی به کوچکترین جزییاتش هم دقت میکنهاین همه گارد در مقابل فراستی این یعنی همان چیزی که فراستی می خواهد. جلب توجه ! این یعنی همه شما به بازی گرفته شده اید. یک چیزی هم این وسط است و آن این است فراستی و نظرش برای شما اهمیت دارد، تمسخر یک شخص رابطه ی مستقیم با تنفر از آن شخص دارد. و دلیل تنفر رابطه مستقیم با جایگاه آن شخص. اینجا افراد بیشتر از انکه فیلم ببیندند یا بازی کنند در مورد آن صحبت می کنند. شما حتی سواد این را ندارید که با فراستی مشاجره کنید، به این خاطر به تمسخر آن روی آورده اید. مورد تمسخر قرار دادن یک شخص ناشی از ضعف شماست اطلاعات را با دانش اشتباه نگیرید. حداقل فراستی می داند چه می گوید.
نه
View attachment 362919
View attachment 362920
شخصیت و ادعا و لحن حرف زدن طرف سزاوار همون کلمه است که گفتم.
البته اینو نگفت؛ اشارهاش به فیلمهای کمدی ایران بود که میشه پنج دقیقهاش دید و نقدش کرد!
کجا حرف شما شد؟خب اینکه حرف بنده شد؛ اشارهاش به فیلمهای داخلی بود؛ نه سینمای بینالملل؛ مشکل کاربران BC با فراستی سر دانشاش نیست؛ سر ایدئولوژی که داره! بارها بحث کردیم؛ اما همش برمیگردیم به نقطه اول!
پ.ن: والله ما خودمون نیومده از یک تریلر دو دقیقهای اومدیم Resident Evil Netflix رو کوبیدیم (سندش هست)؛ خیلیها ندیده کباب کوبیدند رو سر گلادیاتور 2 شروع کرده بودند؛ من سر سکانس فهمیدم که پنگوئن ادای سوپرانوز رو درمیاره و دیگه نرفتم سمتش؛ زیاده آقا! بگم بگم راه نندازید ...