سالهاست دنبال اسم یه فیلمی هستم و این قضیه داره من رو روانی میکنه!
از دورانی که توی IMDb میشد با ملت صحبت کرد (واقعاً چرا اون بخش رو تعطیل کردن؟)، با بقیه در میون گذاشتم تا جاهای دیگه مثل انجمنهای گفتگوی حرفهای سینما تا اخیراً که گفتم یه سر به تکنولوژیهای جدید بزنم و سراغ ChatGPT رفتم، ولی باز به موفقیتی نرسیدم. یعنی یه وضعیتی شده که کمکم دارم به این نتیجه میرسم که شاید کلاً همچین فیلمی وجود نداره و در عالم کودکی، یه سری تصاویر از چیزهای مختلف توی ذهنم ترکیب شده!
چیزهایی که از فیلم یادمه: اواسط دهه ۷۰ از تلویزیون دیدمش. کاراکترها حالت شرقی داشتن و احتمالاً فیلم ژاپنی بوده، ولی مطمئن نیستم و شاید برای یکی دیگه از کشورهای اون ناحیه بوده. چیزی که از داستان یادمه اینه که یه قطاری با محموله خطرناک در حال حرکت بود و نمیدونم چی میشد که محموله به فنا میرفت و یه گاز مرگباری ازش منتشر میشد. همه افرادی که نزدیک اون گاز میشدن (از جمله افرادی که توی قطار بودن) هم میمردن، اون هم به شکل داغونی با خارج شدن کف سفید از دهن. قطار در حال نزدیک شدن به یه شهر بزرگ بود و اونطوری چند میلیون نفر میمردن و برای همین قهرمان داستان فداکاری کرد و خودش شهید شد و قطار رو هم متوقف کرد یا ترکوند یا هرچی. آخرین سکانس فیلم هم یه بچهای بود که لبخند میزد و تصویر روش ثابت میشد.
لطفاً اگه فیلم رو دیدین و اسمش رو میدونین، توی اسپویلر بگین که داستان برای کسی لو نره. البته اگه واقعاً همچین فیلمی وجود داشته باشه، بعیده معروف باشه و کسی بخواد ببینه ولی به هر حال.
همچنین لطفاً فقط در صورتی که همچین فیلمی رو دیدین و اسمش رو میدونین به بنده کمک کنین. نه اینکه این نوشتهها رو توی ChatGPT بزنین و جوابها رو بذارین، چون خودم قبلاً این کار رو کردم و ۵۰ تا فیلم پیشنهاد کرد که هیچکدوم نبود و آخرش انقدر به فلاکت افتاده بود که از خودش فیلم تولید میکرد!یعنی یه اسامی عجیب و غریبی میگفت که اصلاً وجود خارجی نداشتن و توی گوگل نتیجهای نمیاومد و منم از خجالتش در اومدم و بیچاره ابراز پشیمونی کرد.
![]()
ولی بهت پیشنهاد میکنم دنبالش نگردی چون از اون فیلهای ناشناخته آسیایی هست که معروف به tv movie میگن بهشون.
آخرین ویرایش: