Movie Center

من یک سوالی همیشه پشت ذهنم بوده راجع به فیلم دشمن پشت دروازه. فکر میکنم باید تو تاپ تن خیلی از لیست های بهترین فیلم های مربوط به جنگ جهانی دوم هم باشه و واقعا هم فیلم اپیک و حماسیه. حالا چرا باید هالیوود و آمریکایی جماعت با اون سابقه دشمنی با روس ها باید بیان با یک کست نامبر وان یک همچین فیلم غرور انگیزی برای روس ها بسازن؟ بله آلمان دشمن مشترکشون بوده ولی آمریکا تو اون جنگ روسیه نقشی نداشت و بعدشم که دهه ها نفرت و جنگ سرد. واقعا برام عجیبه مثل این میمونه که بیان چی میدونم مثلا از باز پسگیری خرمشهر برای ایران فیلم حماسی بسازن. خلاصه اگه این فیلم پشت پرده خاصی داره به ما هم بگین از جهالت دربیاییم

In an August 2024 interview with Sight and Sound, Lynch said he was suffering from emphysema due to years of smoking, and had become housebound due to health risks. He said this would likely preclude any further directorial projects

In November 2024, Lynch told People that he quit smoking in 2022, two years after he was diagnosed with emphysema, and that he had started smoking when he was 8. He said he is now reliant on supplemental oxygen for most daily activities. "I can hardly walk across a room", he said

In January 2025, Lynch evacuated his Los Angeles home due to the Southern California wildfires; Deadline Hollywood reported that these events preceded a terminal decline in his health, and on January 16, 2025, Lynch's family announced that he had died at the age of 78

68 سال سیگار کشیدن ریه هاش نابود کرده بود :( ظاهرا اتش کالیفرنیا اخرین نفس های استاد گرفت :((

من سمت هیچ فیلم و سریالی نرم بهتره
چند وقت پیش هم یه چیزی میدیم تو همون تایما کارگردان یا بازیگرش مرد
الان هم 2 ساعت پیش فصل 3 تویین پیکسو میدیدم

• Like
Reactions: AmirPXP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or