Origami 2008
عضو تحریریه
همین دو مورد به اندازه کافی بازدارنده هست که کسی دنبال دیدنش نرهدوستان کسی Emilia.Perez رو دیده؟ توصیه می کنیدش؟ فکر کنم موزیکال و woke باشه به غیر از اون ارزش وقت گذاشتن و دیدن داره؟
The Intern 2015یه تعداد فیلم معرفی می کنین بی زحمت که حال خوب کن باشن و داخلشون کمدی و صحنه های بعضا کمی تراژدیک هم داشته باشه و صحنه های ریلکسینگ
مثل جومانجی 1994 ، my friend penguin ,
CODA (2021) رو ببینیه تعداد فیلم معرفی می کنین بی زحمت که حال خوب کن باشن و داخلشون کمدی و صحنه های بعضا کمی تراژدیک هم داشته باشه و صحنه های ریلکسینگ
chef 2014یه تعداد فیلم معرفی می کنین بی زحمت که حال خوب کن باشن و داخلشون کمدی و صحنه های بعضا کمی تراژدیک هم داشته باشه و صحنه های ریلکسینگ
Green Book 2018یه تعداد فیلم معرفی می کنین بی زحمت که حال خوب کن باشن و داخلشون کمدی و صحنه های بعضا کمی تراژدیک هم داشته باشه و صحنه های ریلکسینگ
قبول داری WILD AT HEART کار ضعیفی بود؟ ( البته من کلا 5 تا کار از دیوید لینچ دیدم (اگه سریال و فیلم تویین پیکسو یک عنوان کامل در نظر بگیریم )View attachment 364394
این کاملترین چارت برای کاربرانی است که هرگز آثار لینچ را ندیدهاند و در شکوتردید هستند که مدام مسیر را طی کنند.
پ.ن: تمامی توضیحات مربوطه در این تصویر منطقی هستند.
قبول داری WILD AT HEART کار ضعیفی بود؟ ( البته من کلا 5 تا کار از دیوید لینچ دیدم (اگه سریال و فیلم تویین پیکسو یک عنوان کامل در نظر بگیریم )
البته WILD AT HEART یادمه نمیدونستم کار دیوید لینچه