Movie Center

دوستان کسی Emilia.Perez رو دیده؟ توصیه می کنیدش؟ فکر کنم موزیکال و woke باشه به غیر از اون ارزش وقت گذاشتن و دیدن داره؟
همین دو مورد به اندازه کافی بازدارنده هست که کسی دنبال دیدنش نره :)

یه تعداد فیلم معرفی می کنین بی زحمت که حال خوب کن باشن و داخلشون کمدی و صحنه های بعضا کمی تراژدیک هم داشته باشه و صحنه های ریلکسینگ
مثل جومانجی 1994 ، my friend penguin ,

یه تعداد فیلم معرفی می کنین بی زحمت که حال خوب کن باشن و داخلشون کمدی و صحنه های بعضا کمی تراژدیک هم داشته باشه و صحنه های ریلکسینگ
The Intern 2015
من به این میگم حال خوب کن.
هیجانی نیست.

یه‌مقداری از باز بودن مدت زمان رای‌گیری نامزدهای اسکار نگران هستند؛ شایعه‌ای شده که رای‌دهندگان به دلیل مدت‌زمان 4 ساعتِ فیلم «بروتالیست»، وقت نکردند سراغ این فیلم بروند و دارند نادیده‌اش می‌گیرند. اوضاع داره به نفع امیلیا پرز پیش می‌ره؛ شرایط شبیه به اون توپ‌طلای کذایی سال 2013 هست. :D 🦢

chef 2014
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day 2014
togo 2019
call of the wild 2020
the jungle book 2016

Green Book 2018
The Holdovers 2023
این 2 هم فیلمهای خیلی خوبی هستن علاوه بر اونهایی که دوستان گفتن.

View attachment 364394

این کامل‌ترین چارت برای کاربرانی است که هرگز آثار لینچ را ندیده‌اند و در شک‌وتردید هستند که مدام مسیر را طی کنند.

پ.ن: تمامی توضیحات مربوطه در این تصویر منطقی هستند.​
قبول داری WILD AT HEART کار ضعیفی بود؟ ( البته من کلا 5 تا کار از دیوید لینچ دیدم (اگه سریال و فیلم تویین پیکسو یک عنوان کامل در نظر بگیریم )
البته WILD AT HEART یادمه نمیدونستم کار دیوید لینچه

قبول داری WILD AT HEART کار ضعیفی بود؟ ( البته من کلا 5 تا کار از دیوید لینچ دیدم (اگه سریال و فیلم تویین پیکسو یک عنوان کامل در نظر بگیریم )
البته WILD AT HEART یادمه نمیدونستم کار دیوید لینچه

من خودم Wild At heart، Dune و Inland Empire رو دوست ندارم. به Fire Walk With Me هم نظر صفر و صدی دارم.

• Like
Reactions: VICE
فیلم wild at heart برنده نخل طلای کن 1990 شده
همون موقع منتقدها از ایده های روایی ساختارشکنانش کف و خون قاطی کرده بودن
فیلم کلی ارجاع به تاریخ سینما و افسانه های قدیمی داره
به نطرم هر فیلمی رو که میبینین باید زمان ساختش رو هم در نظر داشته باشین

p12493_i_h10_ac.jpg

بحث لینچ و Dune شد، این فیلمی که لینچ‌ ساخته یکی از عجیب‌ترین فیلم‌هایی هست که دیدم 😁 از این نظر که کیفیت ساختاری فیلم خیلی نوسان داره. قسمت‌هایی که مربوط به هارکونن‌ها هست فاجعه مطلقه و انگار داری یه فیلم کمدی سطح پایین نگاه می‌کنی از بس طراحی‌ها و گریم و همه چی داغونه. یه سری جاهای دیگه اینقدر اتمسفر و طراحی خفنی داره واقعا باورت نمیشه این بخشی از همین فیلمی هست که چند دقیقه پیش کمدی درپیت بوده! 😁 خلاصه چیز عجیبی هست و در مجموع برای من به اون افتضاحی که می‌گفتن نبود. البته جلوه‌های ویژه هم به نظرم در سطح معمولی بود و همون سال‌ها فیلم‌های به مراتب بهتری نسبت بهش وجود داشته. هر چند فکر کنم روند تولید فیلم هم داستان زیاد داشته و خیلی مشکلات در راه ساختش وجود داشته.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or