In an August 2024 interview with Sight and Sound, Lynch said he was suffering from emphysema due to years of smoking, and had become housebound due to health risks. He said this would likely preclude any further directorial projects
In November 2024, Lynch told People that he quit smoking in 2022, two years after he was diagnosed with emphysema, and that he had started smoking when he was 8. He said he is now reliant on supplemental oxygen for most daily activities. "I can hardly walk across a room", he said
In January 2025, Lynch evacuated his Los Angeles home due to the Southern California wildfires; Deadline Hollywood reported that these events preceded a terminal decline in his health, and on January 16, 2025, Lynch's family announced that he had died at the age of 78
68 سال سیگار کشیدن ریه هاش نابود کرده بود ظاهرا اتش کالیفرنیا اخرین نفس های استاد گرفت
اشکم در اومد با این خبر.
من کارهای زیادی از دیوید لینچ ندیدم و با اینکه اتفاقا حس میکنم سلیقهم به بیشتر آثارش بخوره، ولی هی دیدنشون رو عقب مینداختم و میگفتم حالا بعدا میرم سراغشون. یعنی از این نظر رابطه معنوی خاصی با لینچ نداشتم که بگم کلی خاطره از آثارش دارم، ولی خودش همیشه یه حس و حال خاصی برام داشت و با شخصیتش خیلی حال میکردم و الان واقعا شوکه شدم و دلم سوخت.
یادی هم بکنیم از تبلیغ عجیبی که برای PS2 ساخته بود:
میدونم مرده! خیال میکنی نمی دونم؟ ولی هنوزم میتونم دوسش داشته باشم، نمیتونم؟ چون یکی مُرده دلیل نمیشه که دیگه دوسش نداشته باشی... مخصوصاً اگه از آدم هایی که زنده ن هزار بارم بهتره.
لینچ از آن آدم هایی بود که میشد حرفش را باور کرد..
چند باری خواستم Twin Peaks رو ببینم اما فرصت نشد. همین که اینقدر اثرگذار بود تو ساخت آلن ویک و دنیای این بازی نشون دهنده علاقه زیاد سم لیک به دنیای لینچ هست.
واقعا طرفدار های این بازی باید ازش ممنون باشن که اینقدر روی دنیای بازی های Remedy تاثیر گذاشت.
یک سری از بهترین فیلم و سریال هایی که دیدم و دوست دارم رو ایشون ساخته بود، از خود فیلم هاش و ویژگی های شگفت انگیز کارگردانی و داستانی و روایت های رویا گونه اش تا موسیقی، از ساندترک های خارق العاده لاست های وی (مریلین منسون دیوید بوی ناین اینچ نیلز لورید و.....) تا کار های خودش مثلا تو اینلند امپایر و گوست اف لاو...
فوت دیوید لینچ خبر شوکه کننده ای بود. لینچ از اون کارگردان های مهم و تاثیر گذاری بود که شاید آثارش متعارف نبودن و قشر خاصی از مخاطبا رو جذب می کرد اما کمتر کسی می تونست منکر جایگاه ویژه اش در تاریخ سینما بشه . روحش شاید و یادش گرامی