Movie Center

In an August 2024 interview with Sight and Sound, Lynch said he was suffering from emphysema due to years of smoking, and had become housebound due to health risks. He said this would likely preclude any further directorial projects

In November 2024, Lynch told People that he quit smoking in 2022, two years after he was diagnosed with emphysema, and that he had started smoking when he was 8. He said he is now reliant on supplemental oxygen for most daily activities. "I can hardly walk across a room", he said

In January 2025, Lynch evacuated his Los Angeles home due to the Southern California wildfires; Deadline Hollywood reported that these events preceded a terminal decline in his health, and on January 16, 2025, Lynch's family announced that he had died at the age of 78

68 سال سیگار کشیدن ریه هاش نابود کرده بود :( ظاهرا اتش کالیفرنیا اخرین نفس های استاد گرفت :((

اشکم در اومد با این خبر. :(
من کارهای زیادی از دیوید لینچ ندیدم و با اینکه اتفاقا حس می‌کنم سلیقه‌م به بیشتر آثارش بخوره، ولی هی دیدن‌شون رو عقب مینداختم و می‌گفتم حالا بعدا می‌رم سراغ‌شون. یعنی از این نظر رابطه معنوی خاصی با لینچ نداشتم که بگم کلی خاطره از آثارش دارم، ولی خودش همیشه یه حس و حال خاصی برام داشت و با شخصیتش خیلی حال می‌کردم و الان واقعا شوکه شدم و دلم سوخت. :(
یادی هم بکنیم از تبلیغ عجیبی که برای PS2 ساخته بود:

بله متاسفانه🙁

View attachment 363952
توی کانال سینمایی یهو اومد بالا دیگه جفتشون چ و ی دارن و دیوید هستن یه لحظه سکته کردم.
یاد عباس بوعذار بخیر
پ.ن: سر کلینت ایستوود ۹۴ ساله سلامت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Evil
می‌دونم مرده! خیال می‌کنی نمی دونم؟ ولی هنوزم می‌تونم دوسش داشته باشم، نمی‌تونم؟ چون یکی مُرده دلیل نمی‌شه که دیگه دوسش نداشته باشی... مخصوصاً اگه از آدم هایی که زنده ن هزار بارم بهتره.
لینچ از آن آدم هایی بود که میشد حرفش را باور کرد..

bright-falls-sign-similar-to-twins-peaks-alan-wake-211.jpg

چند باری خواستم Twin Peaks رو ببینم اما فرصت نشد. همین که اینقدر اثرگذار بود تو ساخت آلن ویک و دنیای این بازی نشون دهنده علاقه زیاد سم لیک به دنیای لینچ هست.
واقعا طرفدار های این بازی باید ازش ممنون باشن که اینقدر روی دنیای بازی های Remedy تاثیر گذاشت.

$_57.jpg p165776_p_v8_aa.jpg images (4).jpg

welcome-to-twin-peaks-sign-51201.jpg

یک سری از بهترین فیلم و سریال هایی که دیدم و دوست دارم رو ایشون ساخته بود، از خود فیلم هاش و ویژگی های شگفت انگیز کارگردانی و داستانی و روایت های رویا گونه اش تا موسیقی، از ساندترک های خارق العاده لاست های وی (مریلین منسون دیوید بوی ناین اینچ نیلز لورید و.....) تا کار های خودش مثلا تو اینلند امپایر و گوست اف لاو...

View attachment 360ytmp3.com_360p-inland-empire-ghost-of-love-scene.mp4

Strange, what love does

View attachment 360ytmp3.com_720p-david-lynch-ghost-of-love.mp4

یادش بخیر و دمش گرم به خاطر این همه حالی که بهمون داد و خدمتی که به بشریت و هنرش کرد....

MV5BMTQ1MTY2MTY2Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDg1ODYwNA@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

giphy.gif

فوت دیوید لینچ خبر شوکه کننده ای بود. لینچ از اون کارگردان های مهم و تاثیر گذاری بود که شاید آثارش متعارف نبودن و قشر خاصی از مخاطبا رو جذب می کرد اما کمتر کسی می تونست منکر جایگاه ویژه اش در تاریخ سینما بشه . روحش شاید و یادش گرامی

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or