Movie Center

آقا مبارکه.اسکار امسال خیلییییییییییییی حال داد.وقتی Jack Nicholson گفت:And oscar goes to Crash!من احساس یه طرفدار متعصب فوتبالو داشتم که تیمش به صورت عجیبی قهرمان اروپا شه!(همون احساسی که سال 99 داشتم یعنی!)طوری که توخونه فکر کردن دارم فوتبال میبینم!
یه آمار همینطوری چرت هم بدم که Crash,Brokeback Mountain,King Kong,Memories of a geisha هر کدوم3تا اسکار گرفتن.
اگه بخوایم نسبت به انتظارا بگیم Brokeback&Walk The line&good night,good luck شکست خوردن.مخصوصا گودنایت که هیچی نبرد.مونیخ که از اولم مشخص بود شانس زیادی نداره.Capote هم به غیر از فیلییپ هافمن هیچ چیز دیگه ای رو قرار نبود ببره.کینگ کنگ هم که خیلی حال کرد چون تقریبا تو هر چی کاندید بود برد.خاطرات یک گیشا هم نسبت به انتظارا خیلی خوب بود ولی فقط Crash!! تنها نکته ی منفی اسکار دیشب تبلیغ های زیاد One'tvبود!!به اضافه اینکه اسکار بهترین موسیقی اصلی رو به Crash ندادن!
در هرصورت،با اینکه خیلی جاها نوشته بود اسکار امسال مثل سالهای پیش نیست ولی به نظر من تو 4 تا اسکار اخیر که من دیدم بهترین همین اسکار دیشب بود و بدترین اسکار پارسال.
موفق باشین...

سلام من دیدم دوستان لطف کردند و نتایج مراسم اسکار را اعلام کردند اما من گفتم اگه بصورت فارسی هم نتایج را بزارم بد نباشه...

بهترين فيلم : تصادف

بهترين کارگردان : آنگ لی (کوه بروکبک)

بهترين بازيگر نقش اصلی زن : ريس ويترسپون (دست از پا خطا نمی کنم)

بهترين بازيگر نقش اصلی مرد : فيليپ سيمور هافمن (کاپوتی)

بهترين بازيگر نقش مکمل زن : ريچل وايز (باغبان وفادار)

بهترين بازيگر نقش مکمل مرد : جورج کلونی (سيريانا )

بهترين فيلم زبان غير انگليسی : سوتسی (آفريقای جنوبی)

بهترين انيمشين بلند : والاس و گروميت

بهترين فيلمنامه اقتباسی : کوه بروکبک

بهترين فيلمنامه اصيل (غير اقتباسی) : تصادف

بهترين موسيقی (ترانه) : جنب و جوش

بهترين موسيقی ( آهنگ) : کوه بروکبک

بهترين فيلم مستند بلند : رژه پنگوئن ها

بهترين فيلم مستند کوتاه : يادداشت پيروزی

بهترين کارگردانی هنری : خاطرات يک گيشا

بهترين فيلمبرداری : خاطرات يک گيشا

بهترين جلوه های ويژه : کينگ کنگ

بهترين طراحی لباس : خاطرات يک گيشا

بهترين چهره پردازی : ماجراهای نارنيا: شير، جادوگر و گنجه

بهترين ترکيب صدا : کينگ کنگ

بهترين تدوين صدا : کينگ گنگ

بهترين تدوين : تصادف

بهترين فيلم کوتاه : شش تیر

جايزه يک عمر دستاورد هنری : رابرت آلتمن - کارگردان

آخرین ویرایش:
منم لیست اسکار رو بزارم ...... :cheesygri

و اما نظر من در مورد مراسم اسکار ( هم عقده ام با اقا عماد سر بهترین اسکار امسال بدترین پارسال )......
مجری : مجری اسکار اقای Jon Stewart واقعا عالی بود اول رفت سراق انجلینا جولی رو مسخره کرد ( خیلی حال کردم ) بعد که آبروی کوهستان بروکبک رو برد .....بعد هم شوخی هاش واقعا با مزه بود از اون لوس باز های کریس راک در نمی آورد ....

فیلم شکست خورده این دوره رو بروکبک مانتین می دونم ..... و حق یک فیلم رو که گرفته باشن حق Howl,s Moving Castle برای بهترین انیمیشن بود .... در کل تمام جوایز واقعا عالی بود جز جایزه بهترین ترانه که من متقدم که باید به ترنسآمریکا می دادن....

تنها نکته منفی اسکار سیاه بازیهاش بود اون از گزارش گرای اولش و اونم از اون کنسرت سیاه های Hustle & Flow بود و جایزشون ....... و
عجیبترین چیز برنده نشدن گریمر ایرانی ( اسمش یادم نیست ) جنگ ستارگان بود ..........

من خودم چون طرفدار راسل کرو و سیندرلا من هستم جای این فیلم در اسکار خالی بود همچنین نامردی هایی که اسکاری ها سر کاندید نکردن راسل کرو کردن ......

در مورد پیش بینی هایم هم باید بگم از 24 تا 7 تا درست گفتم ;) .......

آخ میلاد گفتی سیندرلا من الان یادم اومد!به نظر من بهتر بود جای کاپوتی،سیندرلا من میرفت برای Best Picture.تو بازیگرا هم جای Don Cheadle&Crowe بس خالی بود.البته به نظر نمیاد بشه هیچکدوم از پنج تایی که بودن رو حذف کرد!
در مورد انیمیشن من کار میازاکی رو ندیدم ولی به نظرم کار تیم برتون بهتر بود ولی منم دلم واسه نیک پارک و استیو باکس میسوخت اگه نمی بردن.نمیدونم کدوم یکی از شماها ساخت Wallace&Gromit رو دیدین ولی واقعا من یکی که اشکم در میومد!اگه جای اونا بودم.در مورد اینکه شاید به نظر ما اون دو تای دیگه بهتر بودن هم باید بگم که فکر کنم مشکل موضوعی باشه.در واقع W&G خیلی موضوع و داستان حسابی نداره و چون کارتون عموما برای همه رده های سنی ساخته میشه و بیشتر بچه ها واسه هممین نمیشه معیار انتخاب انیمیشن رو داستان گذاشت چون اون داستان شاید برای سن پایینتر خیلی جذاب باشه.
در مورد گریم هم باید بگم به نظر من اون دو تای دیگه جفتشون از این نارنیا بهتر بودن.
در ضمن این یارو Johny Cashوجود خارجی داره؟!زندس یا مرده؟چون شب اسکار Mtv اول یه تیکه های از Walk The lineرو نشون داد بعدش یه بابای پیری رو نشون داد که داشت گیتار میزد.میخواستم ببینم خودشه؟

من همین الآن داشتم برنامه اپرا که مخصوص اسکار بود رو میدیدم After Oscar که خبرنگاره تقریبا با همه مصاحبه کرد که البته خییییییییلی جذاب بود مخصوصا جورج کلونی :)
یه جا خبرنگار بعد از اینکه اسکار رو به جورج میدن باهاش صحبت میکنه به جورج میگه الآن تو این جایزه رو دستت گرفتی چه احساسی داری ؟ جرج اسکار رو نشون دوربین میده و اشاره میکنه به سرش و میگه اگه این سر باز میشد و یه چیز نوشیدنی توش بود خیلی بهتر بود :razz: :D

خلاصه خیلی برنامه جالبی بود

الآن ساعت 12:30 برنامه اینسایدر مخصوص اسکار رو نشون میده البته عمرا به اوپرا برسه !

جالبه ! خیلی هم جالبه !

پارسال همین موقع تو بازیدات رو با الآن مقایسه کنید :)
پارسال سر اسکار و اینجور بحثها اینقدر بحث بود که چندتا کشته داد ( مخصوصا مونا خانم عجب زوری داشت :d )
خلاصه الآنو با اون وقت مقایسه کنید !

بابا کاربرای آنلاین زیادن ولی نمیدونم خجالت میکشن پست بزارن ؟! ;)

سلام
دیدم تاپیک خوابیده گفتم یه حالی بدم .
=====
اول این که ظاهرا همونطور که من لج کردم و از تشکر هام استفاده نمیکنم . بقیه هم با من لج کردن و ازم تشکر نمیکنن . ( رجوع شود به پستهایی که لیست برنده های اسکار رو گفتن . البته من خیلی ناقص گفتم چون عجله داشتم . )
آقا مبارکه.اسکار امسال خیلییییییییییییی حال داد.وقتی Jack Nicholson گفت:And oscar goes to Crash!من احساس یه طرفدار متعصب فوتبالو داشتم که تیمش به صورت عجیبی قهرمان اروپا شه
ایول .
خیلی خوب گفتی عماد .
منم واقعا همین احساس رو داشتم .
به نظرم این فیلم بهترین فیلیه که تو 3 - 4 سال اخیر دیدم .
در ضمن این یارو Johny Cashوجود خارجی داره؟!زندس یا مرده؟
اولا که یارو نه . آقا . ( من کلا دوست ندارم کسی شخصیتهایه هنری رو اینجوری خطاب کنه )
دوما بله این آقا وجود خارجی داره و آدم بسیار سر شناسی هست تو موسیقی آمریکا .
سوما نمیدونم زندست یا مرده .
=====
در باره برنده ها هم به نظر من جرج کلونی و فیلیپ سیمور هافمن کاملا حقشون بود که اسکار رو ببرن . مخصوصا فیلیپ سیمور هافمن واقعا قشنگ بازی کرده تو کپوتی .
موسیقی اورجینال رو هم واقعا نمیشد گفت کدومشون بهتر بود . ولی موسیقی فیلم کراش واقعا تاثیر گذار بود .
فیلمنامه غیر اقتباسی و تدوین هم که 100% باید به کراش میرسیدن که رسیدن .
بقیه هم نظر بدن .
=====
و یک چیز دیگه : از این که ملت بیشتر از 1 دقیقه سرپا بودن و داشتن برا رابرت آلتمن کف میزدن خیلی خوشم اومد . واقعا نشون دادن که چه آدم بزرگیه .

پرهام من خودمم خیلیا رو دوست ندارم بگم ولی این مخصوصا چون هوز نمیدونستم وجود داره یا نه گفتم یارو!هر چند چون نمیشناسمش نمیتونم بگم علاقه دارم یا نه!
بازیگر زنو من خیلی جاها خوندم که انتقاد کردن به ریز ویترسپون ولی به نظر من خیلی خوب بازی کرده بود.البته از تریلر و کلیپ هایی که دیدم به نظر میاد بیشتر حق فلاسیتی هافمن بوده.
موسقی ارچینال که خیلی سلطان بود!استیوارت گفت که اسکورسیزی هیچی اسکار نداره ولی 3 6mafiaیدونه داره!گویا این گروهه در حد بلک کتس و ایناست!
بعدشم اینکه کسی میتونه راجه به اون ویالونیستی که آهنگا رو زد یکم اطلاعات بده؟
در مورد Orginal Score به نظر من واقعا حق بروکبک بود تو اونایی که اون شب شنیدم.
این March Of the penguinsرو هم دیدم.شاهکار!!الان میفهمم که چرا راجر ابرت گفت باید کاندید بهترین فیلم هم میشد!الان حال توضیح ندارم.بعدا یکم راجه بهش زر میزنم.
در مورد رابر آلتمن هم که دیگه نیازی به صحبت نیست!

سلام
بازیگر زنو من خیلی جاها خوندم که انتقاد کردن به ریز ویترسپون ولی به نظر من خیلی خوب بازی کرده بود.البته از تریلر و کلیپ هایی که دیدم به نظر میاد بیشتر حق فلاسیتی هافمن بوده
آره ظاهرا تو مراسم هم همه انتظار داشتن که فیلیسیتی هافمن اسکار رو ببره .
البته من خودم ترجیح میدادم که بازم چارلیز ترون جایزه رو ببره .
و یه نکته دیگه . موقع اعلام کاندیداها و بعد برنده بهترین بازیگر زن نقش دوم قیافه " فرانسیس مک دورموند " خیلی سرد و بی روح بود . اصلا انگار نه انگار که نامزد شده و ممکنه که جایزه رو ببره . برام عجیب بود . ( این حالتش برا این بود که قبلا جایزه رو برده ؟ )
از این که ریچل وایس جایزه رو برد هم خیلی خوشحال شدم

سلام دوستان
من یک سئوال داشتم کجای تهران می شود سی دی اورجینال که از اروپا وارد شده است را گیر آورد در مورد مو سیقی و.... قیمتش هم مهم نیست؟

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

آره ظاهرا تو مراسم هم همه انتظار داشتن که فیلیسیتی هافمن اسکار رو ببره .

felicity_huffman40.jpg

سریال Desperate Housewives

wives2_eccles.jpg

این Felicity Huffman واقعا بازیگر عالیه من سریال Desperate Housewives ( فکر کنم اشتباه نوشتم اسپلش رو ) که توش بازی میکنه رو هر شب دنبال میکنم واقعا بازیگر عالی و توانایی هست
البته ریس ویترسپون خیلی برای نقشش در عبور از خط ( هر چی معنیش شما بزارین ) زحمت کشیده ....

سلام
میلاد این سریال رو کجا و چه روزی و چه ساعتی پخش میکنه ؟
=====
راستی چرا بازیگرایه سرشناسی مثل تام کروز . آنجلینا ژولی . جولیارابرتز . براد پیت و چندین و چنتایه دیگه تو مراسم نبودن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or