Movie Center

نوشته شده توسط Elvish Hero:
البته هر کیلوبات 1024 بایت و هر مگاه باید 1024 کیلو بایت و هر گیگا باید 1024 مگابایت هستش و پستهای پرهام اون موقع 1024 بود!تو هم تبریکتو وقتی رسیدی به 3072 میگیم!آقا این والاس اند گرومیت رو هم دیدم.یه انیمیشنه خیلی باحال برای گروه سنی زیر 3 سال که واقعا زحمت ساختشون قابل تقدیره.نیازی به توئضیح مثل کرش نداره.در ضمن از پنجشنبه چنتا فیلم دیدم ولی هنوز North Countryرو ندیدم!
سلام .
دقیقا ! ;)
اون زمان که من گفتم تعداد پست ها منظورم بود نه حجمشون .
اون موقع تعداد پست های آقا پرهام دقیقا 1024 تا بود که ما کلاس گذاشتیم و گفتیم یه گیگ ! :D

نوشته شده توسط kourosh:
حاجی جان توضیح در مورد این سبک مشکله .میتونم بگم جزو موسیقیه سیاههاست. چیزی شبیه R&B یه . کارای stevie wonder و مروین گی رو باید گوش بدی .کلا سبک محترمیه .کمتر چبزای بیخود داخلش شده و البته فکر میکنم فقط تو امریکا طرفدار داشته باشه
ممنون سید جان بابت توضیحت .
حالا به نظرت در کل ارزش گوش دادن داره یا نه ؟
چون سلیقه هامون تا حد زیادی مثل همه اینو میپرسم . تایید یا تکذیب شما برای منم محترمه و حرف منه . ;)

دوستان یه پیشنهاد .
دوستانی که تو این تاپیک فعالن فکر کنم بدک نباشه یه کم هم در مورد موسیقی بحث کنیم ! :)
تمامی دوستان اول بیان بگن که از چه سبک موسیقی هایی خوششون میاد .
بازم میگم خوششون میاد نه بدشون میاد !
بعد بیان بگن چرا از این سبک خوششون میاد و چه چیز این سبک موسیقی باعث شده که اون سبک رو به عنوان سبکی که بهش گوش میدن انتخاب کنن ؟
و نکته دیگه اینکه فقط به ذکر سبک بسنده کنین و از آوردن اسم گروه های خاص خودداری کنین ! ;)
میدونم که الان از این پیشنهاد بسیار استقبال میشه و احتمالا فردا شب که بیام میبینم حداقل 10 صفحه به این تاپیک اضافه شده ! اما سعی کنین خودتونو کنترل کنین و به نوبت و بدون عجله پاسخ بدین .
( شتر در خواب بیند پنبه دانه ..... :(( :(( )

نوشته شده توسط Kain:
ممنون سید جان بابت توضیحت .
حالا به نظرت در کل ارزش گوش دادن داره یا نه ؟
چون سلیقه هامون تا حد زیادی مثل همه اینو میپرسم . تایید یا تکذیب شما برای منم محترمه و حرف منه . ;)
عجب سوالی پرسیدی حاجی .خواننده مورد علاقه من استیوی واندر ه که بیشتر کاراش تو این سبکه خوب پس یعنی این سبکو دوست دارم ولی فکر نمیکنم مثل کانتری یه قضیه عمومی باشه (علاقه به این سبک) اهنگ blame it on the sun که دستته برو گوش کن ببین چجوریه. در کل من خیلی کم پیش میاد که با خواننده حال کنم خود موسیقی برام مهمه ولی خواننده های مورد علاقم اینا هستند .
1 stevie wonder
2 olaf hayer از گروه luca turilli ( صدایی به وسعت اسمونها اینه نه ...):cheesygri
3 fabio lione از گروه rhapsody
4 christopher lee قابل توجه علاقمندان سینما ( هر چند مطمئنم کسی پستهای مربوط به موسیقی رو نمیخونه اخه اسکار مهمتره :D )

نوشته شده توسط Kain:
دوستان یه پیشنهاد .
دوستانی که تو این تاپیک فعالن فکر کنم بدک نباشه یه کم هم در مورد موسیقی بحث کنیم ! :)
بعد بیان بگن چرا از این سبک خوششون میاد و چه چیز این سبک موسیقی باعث شده که اون سبک رو به عنوان سبکی که بهش گوش میدن انتخاب کنن ؟
و نکته دیگه اینکه فقط به ذکر سبک بسنده کنین و از آوردن اسم گروه های خاص خودداری کنین ! ;)
میدونم که الان از این پیشنهاد بسیار استقبال میشه و احتمالا فردا شب که بیام میبینم حداقل 10 صفحه به این تاپیک اضافه شده ! اما سعی کنین خودتونو کنترل کنین و به نوبت و بدون عجله پاسخ بدین .
( شتر در خواب بیند پنبه دانه ..... :(( :(( )
با توجه به پیشنهاد مصطفی من شروع میکنم ( البته فقط بخاطر احترامی که برای مصطفی قایلم وگر نه مطمئنم بعد این پست چند پست در مورد کلفتی لبهای انجلینا جولی و قیافه بی ریخت براد پیت زده میشه:cheesygri من جدا طرفدار جدا شدن تاپیک فیلم و موسیقی هستم)
سبکهایی که من گوش میدم زیادند ولی اصلی ها که هر روز گوش میدم این دو تان
1 neoclassic بخاطر اینکه من از کلا سیک و گیتار الکتریک خوشم میاد این دو تا در کنار هم تو سبک نئو کلاسیک شنیده میشه
2 epic metal من کلا از موضوعاتی که راجع به dragon & knight & paladin باشه یا heroic & epic & medieval باشه خوشم میاد و کلا تو این حالو هوا زندگی میکنم
3 سبک بازم هست ولی اینها اصلی ها بودن

آخرین ویرایش:
دوستان یه پیشنهاد .
دوستانی که تو این تاپیک فعالن فکر کنم بدک نباشه یه کم هم در مورد موسیقی بحث کنیم !

اين كه در مورد موسيقي بحث كنيم خيلي جالبه. اين هم كه بگيم كدوم سبك رو دوست داريم ميتونه خيلي جالب باشه. اما اينكه بگيم چرا فلان سبك موسيقي رو دوست داريم اصلا جالب نيست !
موسيقي به شدت به سليقه و احساسات افراد بستگي داره.هر كسي با توجه به محيط و طبيعت و زمان و شرايط جغرافيايي كه توش قرار داره سليقه اي داره. از طرفي ممكنه خيلي ها توي يك شرايط تقريبا مساوي باشن اما باز هم سليقه هاشون فرق كنه.

مثلا يه آدم آمريكايي، به احتمال خيلي زياد موسيقي 6 و 8 ايراني رو دوست نداره.يا مثلا من موسيقي راك رو دوست ندارم.
از طرفي ممكنه من موسيقي 6 و8 دوست داشته باشم اما همسايه ي خونه بغلي، موسيقي راك دوست داشته باشه.

اگه تو قرمه سبزي دوست داشته باشي و يكي ازت بپرسه چرا دوست داري چي ميگي ؟
احتمالا ميگي خب دوست دارم ديگه.چرا نداره. حالا اگه خيلي اصرار كرد چرا، تو ميگي چون قرمه سبزي خوش مزه س. و مثلا زرشك پلو كه تو دوست داري خوشمزه نيست.

موسيقي هم همينه. فقط جاي خوشمزه ميگي، فلان موسيقي زيباست، فلان موسيقي زيبا نيست.
حالا اگه يكي از شما بپرسه زيبايي يعني چي ؟ شما نمتوني بهش جواب بدي.چون، چه بسا زيباي تو زشت اون باشه و زيباي اون زشت تو. حالا چرا اينطوري هست، براي اينه كه يه سري معيار هاي كلي براي زيبايي شناختي وجود داره كه موثرن. مهمترين اونها هم، نژاد و محيط و زمان هستن كه تعريف هاي زيبايي رو بين افراد عوض ميكنن.

اما همون طور كه گفتم ممكنه دو نفر از نظر نژاد و محيط و زمان خيلي شبيه هم باشند اما باز هم نظرشون در باره ي زيبايي فرق كنه.حالا چرا اينطوريه به اين دليل كه :

توي زيبايي شناسي، تفاوت هاي فردي سخت موثر هست.

به هر حال، اوردن دليل براي اينكه چه نوع موسيقي رو دوست داريم. كاري عبث هست...

بحث موسیقی رو که عالمان صلاح خویش دانند!
ولی الان که دارم پست میزنم 9 ساعت دیگه آکادمی هنرهای امریکا برای هفتادو هشتمین بار جایزه های خودشو به فیلم های منتخب میده...و این با این که از نظر هنری بزرگترین اتفاق و مهمترین اتفاق سینمایی سال نیست ولی از نظر های دیگه و مخصوصا Celebrity میشه گفت بزرگترین اتفاق سینمایی هر سال هستش.
مثل اینکه مجری John Stewart هستش که یه مجری کمدی معروف تو امریکا هستش(یه بارم اپرا آورده بودتش) و با توجه به اینکه برنامه Comedy Centralکه این بابا مجریشه یه طنز سیاسیه من حدس میزنم امسالم مراسم سیاست قاطیش بشه.
اسکار امسال به نظر من خیلی قابل پیش بینی نیست.از طرفی فیلم Crashکه نظر منتقد ها رو بهتر جلب کرده.از یه طرف Brokeback Mountainکه به نظر میاد چش اعضای آکادمی رو بدجور گرفته.از یه طرف Munichکه با توجه به اینکه گویا از یهودی ها حمایت میکنه از نظر سیاسی تأمینه!GN&GL به نظر من شانسش از همه پایینتره.Capote هم به نظر بیشتر قدرتش تو بازیه فیلیپ هافمن هستش که واسه همین من فکر میکنم این فیلم فقط همون یه اسکارو بگیره.و امیدوارم که One'tvامسال مثل +Canale پارسال یهو قفل نشه.(تازه اونم نیم ساعت قبل از شروع مراشم در حالیکه کل شبو بیدار بمونی!)
در ضمن Independent Spirit Awardsهم معلوم شد.بهترین فیلم Brokeback Mountain.بهترین کارگردان هم آنگ لی.بهترین فیلم غیر انگلیسی هم فیلم<حالا بهشت...>یا <اینجا بهشت است> فلسطینی شده که بازم به خاطر مسائل سیاسی فکر نمیکنم اسکار بگیره.Crash&BM&Capoteهر کدوم دو تا جایزه گرفتن.اینم لینک کاملش.

شرمنده بر بچ موسیقی میشم ولی عکس های جدید رو باید دید
به قول معروف :تا تنور داغه نونو بچسبون!!!
يه چند تا والپيپر از فيلم هاي جديد دارم که مي ذارم:
بر و بچ طرفدار تام هنکس کجا هستن.دارم يه حال سنگين مي دم بهشون
1.di vinci code

2.zoro

3.van helsing

4.V FOR VENDITA

5.HELLS HAVE EYES

در حالی که حدود 48 ساعت به برگزاری مراسم اسکار 2006 و اعلام برندگان هر رشته باقی مانده، از هر پنج امريکايی يک نفر معتقد است فيلم « تصادف » پل هاگيس بايد برنده اسکار بهترين فيلم سال باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نتايج يک نظرسنجی از 1016 فرد بالغ آمريکايی که پنج شنبه شب منتشر شد حاکی از آن است که تنها 13 درصد شهروندان اين کشور « کوهستان بروکبک » را شانس اول بردن اسکار بهترين فيلم مي‌دانند، « مونيخ » استيون اسپيلبرگ و « شب بخير و موفق باشيد » جرج کلونی هر کدام با 10 درصد و « کاپوتی » بنت ميلر با فقط 4 درصد در اين نظرسنجی در رده‌های بعد قرار گرفتند.
25 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی تلفنی شرکت هريس پل اعلام کردند که هنوز تصميمی برای انتخاب بهترين فيلم نگرفته اند و 18 درصد هم هيچکدام از پنج نامزد رشته اسکار بهترين فيلم را شايسته دريافت اسکار ندانستند. اين در حالی است که « کوهستان بروکبک » آنگ لی تا به حال تمامی جوايز مهم جشنواره ها و مراسم سينمايی سال 2005 را برده و بسياری از کارشناسان معتقدند در اسکار 2006 هم فاتح مطلق لقب خواهد گرفت. اين فيلم جنجالی در هشت رشته نامزد اسکار شده است.
در رشته بهترين بازيگر مرد هم جواکين فينيکس برای بازی در « قدم‌زنی در مسير » با 32 درصد برنده مطلق اسکار اين رشته از نظر سينمادوستان امريکايی لقب گرفت و در رشته بهترين بازيگر زن ريس ويترسپون با 43 درصد صدرنشين شد. ويترسپون در همين فيلم با فينيکس همبازی است.

مراسم اسکار و مثل پارسال میتونید رو کانال One TV به صورت مجانی و مستقیم ببینید !
ظاهرا ساعت 4:30 شب ( ببخشید صبح :) ) شروع میشه
تکرارشم شبش ساعت 9 هستش !

عجب سوالی پرسیدی حاجی .خواننده مورد علاقه من استیوی واندر ه که بیشتر کاراش تو این سبکه خوب پس یعنی این سبکو دوست دارم ولی فکر نمیکنم مثل کانتری یه قضیه عمومی باشه (علاقه به این سبک) اهنگ blame it on the sun که دستته برو گوش کن ببین چجوریه. در کل من خیلی کم پیش میاد که با خواننده حال کنم خود موسیقی برام مهمه ولی خواننده های مورد علاقم اینا هستند .
1 stevie wonder
2 olaf hayer از گروه luca turilli ( صدایی به وسعت اسمونها اینه نه ...)
3 fabio lione از گروه rhapsody
4 christopher lee قابل توجه علاقمندان سینما ( هر چند مطمئنم کسی پستهای مربوط به موسیقی رو نمیخونه اخه اسکار مهمتره )
باشه سید جان . میرم گوش بدم ببینم چی میشه .
با توجه به پیشنهاد مصطفی من شروع میکنم ( البته فقط بخاطر احترامی که برای مصطفی قایلم وگر نه مطمئنم بعد این پست چند پست در مورد کلفتی لبهای انجلینا جولی و قیافه بی ریخت براد پیت زده میشه من جدا طرفدار جدا شدن تاپیک فیلم و موسیقی هستم)
سبکهایی که من گوش میدم زیادند ولی اصلی ها که هر روز گوش میدم این دو تان
1 neoclassic بخاطر اینکه من از کلا سیک و گیتار الکتریک خوشم میاد این دو تا در کنار هم تو سبک نئو کلاسیک شنیده میشه
2 epic metal من کلا از موضوعاتی که راجع به dragon & knight & paladin باشه یا heroic & epic & medieval باشه خوشم میاد و کلا تو این حالو هوا زندگی میکنم
3 سبک بازم هست ولی اینها اصلی ها بودن
بازم ممنون . سید جون فکر کنم اگه من و تو نباشیم قسمت موزیک این تاپیک رو باید تخته کنیم و اسم تاپیکم عوض کنیم . :((
حالا واقعا برای من جای سواله که چرا موسیقی بازا نسبت به فیلم بازا اینقدر کم هستن ؟
در مورد سبک ها تا حد خیلی زیادی باهات موافقم . من هر چی که مربوط یه هیولا میولا ! الف ها . ارک ها . جادو و جادوگری . اژدها و تو این مایه هاباشه علاقه دارم . هر چی میخواد باشه .
کتاب داستان باشه مثلا مثل کتاب هابیت .
بازی باشه مثل عشق من Neverwinter Nights .
فیلم باشه مثل ارباب حلقه ها .
و موسیقی باشه مثل rhapsody و luca turill و امثال اینا که البته کارای قوی مثل اینا ارائه میدن .
اين كه در مورد موسيقي بحث كنيم خيلي جالبه. اين هم كه بگيم كدوم سبك رو دوست داريم ميتونه خيلي جالب باشه. اما اينكه بگيم چرا فلان سبك موسيقي رو دوست داريم اصلا جالب نيست !
موسيقي به شدت به سليقه و احساسات افراد بستگي داره.هر كسي با توجه به محيط و طبيعت و زمان و شرايط جغرافيايي كه توش قرار داره سليقه اي داره. از طرفي ممكنه خيلي ها توي يك شرايط تقريبا مساوي باشن اما باز هم سليقه هاشون فرق كنه.

مثلا يه آدم آمريكايي، به احتمال خيلي زياد موسيقي 6 و 8 ايراني رو دوست نداره.يا مثلا من موسيقي راك رو دوست ندارم.
از طرفي ممكنه من موسيقي 6 و8 دوست داشته باشم اما همسايه ي خونه بغلي، موسيقي راك دوست داشته باشه.

اگه تو قرمه سبزي دوست داشته باشي و يكي ازت بپرسه چرا دوست داري چي ميگي ؟
احتمالا ميگي خب دوست دارم ديگه.چرا نداره. حالا اگه خيلي اصرار كرد چرا، تو ميگي چون قرمه سبزي خوش مزه س. و مثلا زرشك پلو كه تو دوست داري خوشمزه نيست.

موسيقي هم همينه. فقط جاي خوشمزه ميگي، فلان موسيقي زيباست، فلان موسيقي زيبا نيست.
حالا اگه يكي از شما بپرسه زيبايي يعني چي ؟ شما نمتوني بهش جواب بدي.چون، چه بسا زيباي تو زشت اون باشه و زيباي اون زشت تو. حالا چرا اينطوري هست، براي اينه كه يه سري معيار هاي كلي براي زيبايي شناختي وجود داره كه موثرن. مهمترين اونها هم، نژاد و محيط و زمان هستن كه تعريف هاي زيبايي رو بين افراد عوض ميكنن.

اما همون طور كه گفتم ممكنه دو نفر از نظر نژاد و محيط و زمان خيلي شبيه هم باشند اما باز هم نظرشون در باره ي زيبايي فرق كنه.حالا چرا اينطوريه به اين دليل كه :

توي زيبايي شناسي، تفاوت هاي فردي سخت موثر هست.

به هر حال، اوردن دليل براي اينكه چه نوع موسيقي رو دوست داريم. كاري عبث هست...
خوب تا حدودی با حرفهای شما موافقم و تا حدودی نه !
ببین دوست عزیز . درسته موسیقی کاملا سلیقه ایه و به روحیات و شخصیت و علایق طرف بستگی داره و همون طور هم که خودت گفتی ممکنه یه سبک موسیقی که برای یه نفر خیلی خوب باشه برای یه نفر دیگه چندش آور باشه . درست .
اما من هدفم اینه که بدونیم چرا طرف مثلا موسیقی سنتی گوش میده ؟
چرا مثلا از سبک راک بدش میاد ؟
به نظر من میشه جواب داد که چرا از فلان سبک موسیقی خوشت میاد .
مثلا ممکنه یکی بگه که من از فلان سبک تو شاخه متال خوشم میاد چون شعرهای جالبی داره .
یا چون موسیقی آرومی داره . یا چون موسیقی خشنی هست و طرف توش داد میکشه من خوشم میاد .
یا اگه از من بپرسن چرا از کانتری خوشت میاد میگم چون موسیقی فوق العاده شاد و فرح بخشی داره . چون شعرهای جالبی داره که طبیعت زیبای روستاها و مزرعه ها و زندگی ساده و پر نشاط روستاییها و ساکنان بومی جنوب آمریکا رو به تصویر میکشه . نه شعرهایی که اکثر خوانندگان پاپ میخونن و همش در مورد زن و دوست دختر و عشق و لب و بالا تنه و پایین تنه و قر و فر صحبت میکنه . چون این سبک موسیقی فوق العاده زیبا و حرفه ای داره که ساختن آهنگاش از پس هر ننه قمری بر نمیاد . موسیقی هست که طرف باید چیزی بلد باشه نه مثلا مثل موسیقی تکنو . عذر میخوام تکنو خالی ! یه دستگاه دی جی بدن دست یه بچه بعد بگن این دکمه رو بزن خودش میگه توپ توپ توپ ... بعد تو میکروفون داد و بیداد کن و بعد این دایره که مثل صفحه گرامافونه رو هم که میبینه هی فرش بده خودش صدای تو رو مثل تمام جونور هایی که تو حیات وحش تا حالا دیدی و ندیدی در میاره و یه باغ وحش مجازی و الکترونیکی اون وسط برپا میشه !
بعد چند نفر موسیقی دان و موسیقی شناس حرفه ای هم میرن اون وسط و هی هد میزنن و شلنگ تخته میندازن و تا میگی موسیقی طرف میگه فقط تکنو : دوپ دیس دوپ دیس ! ;)
و خیلی دلایل دیگه که میتونه نظر شما برای موسیقی مورد علاقه تون باشه .
مهم نیست که نظر من برای شما یا نظر شما برای من مسخرست یا خنده داره .
هدف اینه که فقط با نظریات هم راجع به سبک های مختلف موسیقی آشنا بشیم و ببینیم طرف موسیقی رو تو چی میبینه , و اینکه این نظر برای دیگری مورد قبول باشه یا نباشه اصلا مد نظر ما نیست و مهم نیست .

سلام
غیبت من پابرجاست .
این پست رو فقط برا اسکار زدم .
بهترین فیلم : Crash ( عشق خودم )
بازیگر مرد اول : فیلیپ سیمور هافمن ( Capotei )
بازیگر زن اول : ریس ویترسپون ( Walk The Line )
مرد نقش دوم : جورج کلونی ( Siryana )
زن نقش دوم : ریچل وایس ( Constant Gardner )
کارگردان : آنگ لی ( Brokebaback Mountine )
جاوه های ویژه : King Kong
بهتری انیمیشن : والاس و گرومیت
بهترین فیلم خارجی زبان : توتسی ( آفریقای جنوبی )
بهترین مستند : رژه پنگوونها
بقیه رو یادم رفت و وقتت عکس گذاشتن ندارم .

نتايج اسکار امسال:

78th Annual Academy Awards

oscar.jpg

بهترين فيلم
Best Motion Picture of the Year
Crash (2004) - Paul Haggis, Cathy Schulman

بهترين بازيگر نقش اول مرد
Best Performance by an Actor in a Leading Role
Philip Seymour Hoffman for Capote (2005

بهترين بازيگر نقش اول زن
Best Performance by an Actress in a Leading Role
Reese Witherspoon for Walk the Line (2005

بهترين بازيگر نقش دوم مرد
Best Performance by an Actor in a Supporting Role
George Clooney for Syriana (2005

بهترين بازيگر نقش دوم زن
Best Performance by an Actress in a Supporting Role
Rachel Weisz for The Constant Gardener (2005

بهترين کارگرداني
Best Achievement in Directing
Ang Lee for Brokeback Mountain (2005

بهترين فيلمنامه
Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen
Crash (2004) - Paul Haggis, Robert Moresco

بهترين فيلمنامه
Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published
Brokeback Mountain (2005) - Larry McMurtry, Diana Ossana

بهترين فيلم برداري
Best Achievement in Cinematography
Memoirs of a Geisha (2005) - Dion Beebe

بهترين ويرايش‌
Best Achievement in Editing
Crash (2004) - Hughes Winborne

بهترين کارگردان هنري
Best Achievement in Art Direction
Memoirs of a Geisha (2005) - John Myhre, Gretchen Rau

بهترين طراحي لباس
Best Achievement in Costume Design
Memoirs of a Geisha (2005) - Colleen Atwood

Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score
Brokeback Mountain (2005) - Gustavo Santaolalla

Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song
Hustle & Flow (2005) - Jordan Houston, Cedric Coleman, Paul Beauregard ("It's Hard Out Here For a Pimp"

بهترين گريم
Best Achievement in Makeup
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) - Howard Berger, Tami Lane

بهترين صدا
Best Achievement in Sound
King Kong (2005) - Christopher Boyes, Michael Semanick, Michael Hedges, Hammond Peek

بهترين جلوه هاي ويژه
Best Achievement in Visual Effects
King Kong (2005) - Joe Letteri, Brian Van't Hul, Christian Rivers, Richard Taylor

بهترين انيميشن
Best Animated Feature Film of the Year
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005) - Steve Box, Nick Park

براي ديدنه ليست کامل برين اينجا:
78th Annual Academy Awards

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or