Movie Center

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

این خانم کریستینا ریچی هست .
بازیگر قابلیه و قبلا ثابت کرده که هنرپیشه خوبیه .
فیلمهایی که الان ازش تو ذهنم هست یکی " اسلیپی هالو " تیم برتون و یکی هم تند و دیوانه وار هستن .
دستت درد نکنه پرهام جان کریستینا ریچی رو میشناسم دیگه! الآن توی IMDB زدم این همون یارو توی Sin City هست.اسمش هم Devon Aoki هست.

نوشته شده توسط parham_safa:
=====
منم کوهستان بروکبک - زاتورا - خاطرات یک گیشا - نارنیا و گلهای پژمرده به دستم رسید .
نگاه میکن و یه چیزی میگم .
=====
راستی کسی نبود داستان AERONFLUX رو بطور کامل و مو به مو برا من توضیح بده ؟

کوهستان بروکبک و نارنيا رو ديدم. بروکبک که حرفي توش نيست ولي اين نارنيا اصلا چيز جالبي نبود بيشتر به درد بچه ها ميخوره. خيلي تخليه!

aeon.jpg

Aeo Flux رو هم نديدم ولي اينو بخون, کمه ولي شايد يه چيزي دستگيرت شد:

٤00 سال بعد، در آینده اکثریت جمعیت کره زمین بر اثر یک فاجعه از میان رفته اند. فقط اندکی از انسان ها با استفاده از اختراع دکتر گودچایلد توانسته جان خود را حفظ کرده و دولت شهری به نام برگنا برپا کنند. آنها اداره این شهر را به دانشمندان سپرده اند. اما یک گروه شورشی زیرزمینی به نام مونیکان قصد براندازی این حکومت را دارد، چون جلوه ای دیکتاتوری به خود گرفته است. این گروه توسط شخصی ملقب به مربی اداره می شود. ایون فلوکس یکی از اعضای این گروه بعد از دستگیری خواهرش ماموریت می یابد تا گودچایلد را از میان بردارد. اما زمانی که فلوکس برای کشتن وی وارد مقر حکومت می شود، دنیایی از رازها در برابر وی آشکار می شود.
منبع:موج نو

زاتورا رو هم شنيدم تو مايه هايه جومانجي هست ديدي يه توضيحي بده.
اين گلهای پژمرده همون Broken Flowers جيم جارموش هست؟ اگه اره بايد فيلم خيلي رديفي باشه.

در ضمن North Countryرو هم دستم رسید.ببینم یه زری میزنم!

north.jpg

اتفاقا منم امروز اين فيلمو ديديم فيلم قشنگي بود.
بر اساس زندگی واقعی لوئيس جنسن ساخته شده که چارليز ترون هم انصافا قشنگ بازي کرده.
به طور کلي بخوام بگم فيلم در مورد حقوق زنان و بهره کشی از زنان در جامعه سرمایه داری صحبت ميکنه.

چند روز پيش فيلم The Exorcism of Emily Rose (جن گيري اميلي رز) رو ديدم فيلم ترسناک و اعصاب خراب کني بود. شهره اغداشلو هم توش بازي ميکرد که اصلا نميدونستم .

كي Walk the Line رو ديده و DVD شو داره ؟ باحاله ؟

--------

بين SHAUN Of The DEAD و Army Of Darkness و texas chain saw massacre كدوم بهتره ؟
ماجرا هاشون چيه ؟

آخرین ویرایش:
سلام .
از دوستان کسی میتونه در مورد سبک موسیقی Soul یه توضیحی بده .
( اینجا دوستان = سید !! :-" )
----------
از دوستان اگه کسی لطف کنه و لینک دانلود آلبومهای Hatebreeder و Follow The Reaper از گروه Children Of Bodom رو یک بار دیگه بزاره خیلی ممنون میشم .
( و در اینجا دوستان = آقا داوود !! :-" )

رو نیست که به سنگ پا گفته برو بوق بزن ! ;)

آخرین ویرایش:
راستی یه چیز یادم رفت .
در حال حاضر که من دارم این پست رو میزنم تعداد پست های آقا پرهام به 1 گیگابایت رسیده !
تبریک !! :cheesygri :cheesygri :cheesygri

آخرین ویرایش:
بين SHAUN Of The DEAD و Army Of Darkness و texas chain saw massacre كدوم بهتره ؟
ماجرا هاشون چيه ؟

از بین این سه تا من فقط SHAUN Of The DEAD رو دیدم. که میشه گفت یه فیلم زامبولیه کمدی هست که تمام فیلم های زامبولی دیگه رو مسخره کرده :)

نوشته شده توسط Kain:
راستی یه چیز یادم رفت .
در حال حاضر که من دارم این پست رو میزنم تعداد پست های آقا پرهام به 1 گیگابایت رسیده !
تبریک !! :cheesygri :cheesygri :cheesygri
کار من از 1 گیگ و 2 گیگ گزشته ولی ببین کسی از من تشکر میکنه:((:cheesygri

سلام
Aeo Flux رو هم نديدم ولي اينو بخون, کمه ولي شايد يه چيزي دستگيرت شد:
مهدی جان دستت درد نکنه .
تا این حدود رو میدونستم .
منظور من دقیقا همون رازها بود .
مخصوصا این که چیزایی که تو حافظه فلاکس بود چی بودن و عکسش پیش گودچایلد چکار میکرد ؟
زاتورا رو هم شنيدم تو مايه هايه جومانجي هست ديدي يه توضيحي بده.
دیدمش .
قشنگ بود و ارزش دیدن داشت .
ولی به نظر من جومانجی یه چیزه دیگه بود .
اين گلهای پژمرده همون Broken Flowers جيم جارموش هست؟ اگه اره بايد فيلم خيلي رديفي باشه.
خودشه .
هنرپیشش هم بیل مورای هست .
ولی هنوز فرصت نکردم ببینمش .
راستی یه چیز یادم رفت .
تبریک !!
هاااااا اووقت ای که وگفتییی یعنی چه ؟
حجم ارسالها رو کجا مینویسه ؟
از بین این سه تا من فقط SHAUN Of The DEAD رو دیدم. که میشه گفت یه فیلم زامبولیه کمدی هست که تمام فیلم های زامبولی دیگه رو مسخره کرده
این فیلم در واقه تقدیری هست از پدر زامبیها " جرج رومرو " و سه گانه معروفش درباره زامبیها که با سرزمین مردگان که البته بعد از فیلم مورد بحث اومد شد چهار گانه .

از دوستان کسی میتونه در مورد سبک موسیقی Soul یه توضیحی بده .
( اینجا دوستان = سید !! )
حاجی جان توضیح در مورد این سبک مشکله .میتونم بگم جزو موسیقیه سیاههاست. چیزی شبیه R&B یه . کارای stevie wonder و مروین گی رو باید گوش بدی .کلا سبک محترمیه .کمتر چبزای بیخود داخلش شده و البته فکر میکنم فقط تو امریکا طرفدار داشته باشه

البته هر کیلوبات 1024 بایت و هر مگاه باید 1024 کیلو بایت و هر گیگا باید 1024 مگابایت هستش و پستهای پرهام اون موقع 1024 بود!تو هم تبریکتو وقتی رسیدی به 3072 میگیم!آقا این والاس اند گرومیت رو هم دیدم.یه انیمیشنه خیلی باحال برای گروه سنی زیر 3 سال که واقعا زحمت ساختشون قابل تقدیره.نیازی به توئضیح مثل کرش نداره.در ضمن از پنجشنبه چنتا فیلم دیدم ولی هنوز North Countryرو ندیدم!

سلام به همه دوستان

جواب سوال قبلی من توی صفحه قبل رو ندادید که

اگه میشه این یکی رو بدید

میخواستم در مورد داستان فیلم عروس مردگان توضیح بدید که چطوری هستش

و اینکه ارزش دانلود رو داره

میخواستم در مورد داستان فیلم عروس مردگان توضیح بدید که چطوری هستش

و اینکه ارزش دانلود رو داره

انيميشنه عروس مردگان اگه منظورته برات تعريف كنم.اول بگم كه اين CG از لحاظ تكنيكي بسيار ارزشمنده.از طرفي داستانش هم خيلي جالبه.
يه پسري قراره با يه دختري ازدواج كنه.پسره اسكوله بلد نيست مراسم ازدواج رو به طرز صحيح تو كليسا اجرا كنه واسه همين گند زده ميشه به مراسم ازدواجش !
سرخورده ميشه ميره توي يه جنگل شروع ميكنه اين مراسم رو تمرين كردن.مياد تمرين كنه كه چطوري حلقه رو وارد انگشت عروس كنه براي همين اين تمرين رو با يه شاخه كه از تو زمين اومده بيرون انجام ميده.
حلقه رو كه ميذاره سر شاخه و تقاضاي ازدواج ميكنه، از زير زمين يه عروس مرده به صورت اسكلت مياد بيرون و فكر ميكنه كه اين پسره اومده تا باهاش ازدواج كنه. پسر رو به شهر مردگان ميبره و ادامه ي ماجرا ...

qpkmqq.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or