Movie Center

سلام
من يكي از آخرين بازماندگان بازيدات هستم كه تازه بعد از 87 صفحه از وجود اينجا با خبر شدم و اونم به لطف آقا پرهام بوده.
براي شروع يه سوال دارم از دي وي دي هاي جديد كدوما به صورت ارجينال منتشر شده اند؟

اول اقا محسن ( Clint Eastwood ) ورودتون رو به اینجا و این سایت تبریک میگم انشالا که رفقای خوبی باشیم ....

واما سوال اقا پرهام اقا شما برنامه عصر هاتون رو خالی میکنین ساعت 8.20 دقیقه سریال محبوب و زیبای The O.C میزاره بعدش هم Desperate Housewivs میزاره قبل از سریال او سی سریال سیمپسون ها میزاره .... اگه هم دوست داشتی شبا ساعت ساعت 2.30 میتونی سیزن 3 - 24 رو نگاه کنین ....

به ترتیب از ساعت 6 تا شب :)

242883.jpg

سیمپسون ها​

benjamin_mckenzie70.jpg

The O.c​

eva_longoria7.jpg

Desperate Housewivs​

اینا رو نگاه کنین ( اگه وقتشو دارین ) واقعا ارزش نگاه کردن دارن .......

حالا که حرف سریال ها اومد وسط یکی از بچه ها یه تاپیک زد به نام سریال لاست چه جوریه نمی دونم چرا نیومد اینجا سوالش رو بکنه جوابش رو بگیره....
راستی چرا بازیگرایه سرشناسی مثل تام کروز . آنجلینا ژولی . جولیارابرتز . براد پیت و چندین و چنتایه دیگه تو مراسم نبودن ؟

والا برای من هم عجیب بود تام کروز که هر سال تو اسکار بود چرا نیومد ولی انجلینا جولی و دره پیت ( ببخشید براد پیت ) مشغول حمع کردن بچه هستند کی تو اسکار راهشون میدن که حالا دومین بارشون باشه ( مخصوصا براد پیت ) :D

آخرین ویرایش:
اول اقا محسن ( Clint Eastwood ) ورودتون رو به اینجا و این سایت تبریک میگم انشالا که رفقای خوبی باشیم ....

قربان شما حتما همين طوره
راستي دي وي دي ك مثل كين خواهي آمده يا نه ؟ اگه ميشه يكي در موردش بيشتر توضيح بده ممنون ميشم

سلام
دوستان قدیمی خوشحال که باز هم تو تاپیک انفجاریتون می یام....
من فیلم sow به تازگی دیدم......شنیدم که شماره 2 این فیلم هم هست
اول اینکه به کیفیت شماره 1 هست یا نه و بعد هم چند وقته که اومده برم دنبال dvd اون؟؟!!

Saw 2 رو من ديدم ، DVD از اينايي بود كه بعضي وقتها وسط فيلم زيرش مينويسه .... Property of و براي چند لحظه فيلم سياه وسفيد ميشه و بعد دوباره رنگي ميشه. داستان فيلم خوب بود ولي من شماره يك رو ترجيح ميدم.

سلام
براي شروع يه سوال دارم از دي وي دي هاي جديد كدوما به صورت ارجينال منتشر شده اند؟
تا اونجایی که میدونم harry potter and the goblet of fire اومده .
=====
میلاد این همه توضیح دادی . نگفتی کدوم کانال نشون میده .
آقای آخر معرفت معلوم کاجایی ؟
یهو غیبت زد . اونم بی خبر .
pm که برات دادم رو دیدی ؟
اگر دیدی چرا جواب ندادی ؟

آقای آخر معرفت معلوم کاجایی ؟یهو غیبت زد . اونم بی خبر .pm که برات دادم رو دیدی ؟اگر دیدی چرا جواب ندادی ؟

پرهام جون همه می دونن الا تو؟!!!

÷یغامت هم ندیدم و الا جواب می دادم....
ولی حالا که هستم....
یه پست بیهوده هم دادم.....ولی حالا بگو باکس شات این فیلم رو داری

من فیلم sow به تازگی دیدم......شنیدم که شماره 2 این فیلم هم هست
اول اینکه به کیفیت شماره 1 هست یا نه و بعد هم چند وقته که اومده برم دنبال dvd اون؟؟!!
بهزاد جان Saw II با کيفيت خوب و زير نويس فارسي اومده.

سلام
من همین امشب فیلم رو دیدم و باید باید هنوز هم تحت تاثیر اون هستم
ولی می رتسم که شماره 2 به علت برد قوی شماره 1 کاملا گیشه ای باشه...
ولی پس به دنبال شماره 2 هم هستم...
راستی من این فیلم رو رایتی دارم...کسی می تونه باکس اصلی رو برام اسکن کنه

ای وای آقا پرهام Sorry واقعا حواسم نبود کانال SF2 میزاره .....

اول بگم که دی وی دی V for Vendetta رو میگین من فکر نمی کنم اصلا اکران شده باشه که بخوان دی وی دی بدن بیرون تاریخ اکرانش 7 مارچ هست یعنی 7 8 روز دیگه فکر کنم ....

در مورد Saw 2 هم من خودم به شخصه نسبت به 1 خیلی خوشم اومد اقا بهزاد ولی نظر خودتون مهمه اگه دی وی دی اصلیشو یا همون کیفیت عالیش رو گیر بیارین خیلی عالیه داستانش نسبت به یکش قشنگتره و هم جذابتره ......

این کاور یا همون باکس شات ( که خودتون میگین ) برای اقا بهزاد

لینک 1
لینک 2 کیفیت هاشون عالین

بچه ها تاریخ اصلی ریلیز DVD اصلی کینگ کونگ هم همین هفتس ..... من دارم لحظه شماری میکنم ///

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که میدونم harry potter and the goblet of fire اومده .
آره هري پاتر را مي دونم درباره يدومينو و ... چي؟
اول بگم که دی وی دی V for Vendetta رو میگین من فکر نمی کنم اصلا اکران شده باشه که بخوان دی وی دی بدن بیرون تاریخ اکرانش 7 مارچ هست یعنی 7 8 روز دیگه فکر کنم ....
نه بابا فيلم كه بايد اكران شده باشه
Saw II هم ابدا به پاي يك نميرسه فيلم يك كلي هيجان انگيز تر از دو بود . توي دو از ترفند هاي همون فيلم اول استفاده شده

یعنی پس به درد آرشیو کردن نمی خوره؟
راستی هنوز که زیر نویس اون هم نیومده مثل اینکه؟

به نظر اگر فیلم از نوع DVD-Rip و یا .. هم باشه باز هم ارزش آرشیو کردن رو داره مگر حساسیت زیادی داشته باشید دوست من و یا اینکه فقط به دنبال DVD اصلی باشید.

تا اونجایی که میدونم harry potter and the goblet of fire اومده

کاملا درسته

آره هري پاتر را مي دونم درباره يدومينو و ... چي؟

اگه منظور شما Domino باشه باید بگم DVD اون موجوده.

در ضمن فکر کنم اولین یا دومین پست من در این تاپیک بود ... امیدوارم از اینکه ناگهانی وارد بحث شدم دلگیر نباشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or