Movie Center

سلام
میلاد جان...از لینک ها ممنون..
ه نظر اگر فیلم از نوع DVD-Rip و یا .. هم باشه باز هم ارزش آرشیو کردن رو داره مگر حساسیت زیادی داشته باشید دوست من و یا اینکه فقط به دنبال DVD اصلی باشید
.
من روی آزشیوم خیلی حساس هستم و بیشتر فیلمها رو سعی می کنم اصلی بگیرم....
با این حال از راهنمایی شما ممنون

راستی کسی می تونه لیست فیملهای کامل نوروز رو بذاره
من توی اون اسم فیلم خدای جنگ رو هم دیدم!

سلام
یعنی پس به درد آرشیو کردن نمی خوره؟
راستی هنوز که زیر نویس اون هم نیومده مثل اینکه؟
از شماره 2 کسی باکس شاتی داره بذاره؟
بهزاد جان من باکس شات ندارم ولی والپیپرش رو دارم.می ذارم .شاید کمکی بکنه:

اینم فیلم کرش که به عنوان بهترین فیلم برگزیده شد:

راستی کسی می تونه لیست فیملهای کامل نوروز رو بذاره
من توی اون اسم فیلم خدای جنگ رو هم دیدم!

از ديگر فيلمهاي معروف مي توان به كوهستان سرد مرد عنكبوتي 2 آقا و خانم اسميت و... اشاره كرد.

سلام
در ضمن فکر کنم اولین یا دومین پست من در این تاپیک بود ... امیدوارم از اینکه ناگهانی وارد بحث شدم دلگیر نباشید.
آقا هم به سایت و هم به این تاپیک خوش اومدی .
ناراحت که نمیشیم هیچ . تازه خیلیم خوشحال میشیم که در نبود فعالین سابق تاپیک الان درگیر کنکور هستن افرادی مثل شما در رونق دادن به اینجا بهمون کمک کنن . ( چی گفتم )
آره هري پاتر را مي دونم درباره يدومينو و ... چي؟
دومینو ظاهرا فیلم ضعیفیه و تنها نقطه قوتش حظور کایرا نایتلی تو فیلم هست که اونم نتونسته از اهده ایفای نقشش به خوبی یر بیاد .
اینم فیلم کرش که به عنوان بهترین فیلم برگزیده شد:
دستت خیلی خیلی درد نکنه .
این فیلم جدیدا عشق من شده .

با سلام...

بابا دم شما ملت گرم... چرا یکی به در خواست این داداشمون "حاجی مصطفی" یه جوابی نداد.. یعنی هیچ کس حالشو نداشت یه سرچ کوچولو بزنه.. بابا ای ول..

@حاجی
چون یادم نبود کدوم البومها رو خواسته بودی هر چی البوم گیرم اومد اینجا میزارم..(شرمنده که دیر شد.. مثل همیشه گرفتار بودم نشد به اینجا سر بزنم) :

Children of Bodom -- Hate Crew Deathroll

Code:
http://rapidshare.de/files/11306623/hate_crew_deathrow.rar.html

----

Children Of Bodom -- Hatebreeder

Code:
http://rapidshare.de/files/4745199/Children_Of_Bodom_-_Hatebreeder.rar.html

----

Children Of Bodom -- Something Wild

Code:
http://rapidshare.de/files/4746765/Children_Of_Bodom_-_Something_Wild.rar.html

----

Children Of Bodom - Follow The Reaper

Code:
http://aurelien.dehay.free.fr/chris/follow_the_reaper/

فعلا.
Cheers

داوود جان اگه لالایی بلد بودیم که اول برا خودمون میخوندیم تا خوابمون ببره . مسئله حال داشتن نیست .قضیه بلد نبودنه .من اگه سرچ حرفه ای بلد بودم اول کل البومهای rhapsody رو سرچ میکردم

بهزاد اگر خودت فهمیدی چی گفتی . بقیه هم فهمیدن

بابا من همين الان 2 تا فيلم دارم كه تو آرشيوم هست....با همين نام
من مي خوام بدونم همه اينها اقتباس هست يا شماره بندي داره(البته يكيشون مظنون درام داره)

بابا من همين الان 2 تا فيلم دارم كه تو آرشيوم هست....با همين نام
من مي خوام بدونم همه اينها اقتباس هست يا شماره بندي داره(البته يكيشون مظنون درام داره)
سلام بهزاد...یک مدتی کم پیدا بودی ..خوشحالم دوباره میبینمت...;)
تا اونجایی که من میدونم 2 تا فیلم به اسم Crash وجود داره و هیچ ارتباطی هم بهم ندارند ;)

اولی ساخت سال 1996 هست کارگردان این فیلم آقای David Cronenberg هست و این فیلم بر اساس یک رمان به همین نام ساخته شده ;)

r77u9s.png

دومی هم که دیگه فکر کنم همه بشناسند

r77udd.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
مرسي فرزاد جان...من هم همين طور
من دقيقا همين فيلمها رو دارم....براي همين مي گم كه اين ها به هم هيچ ربطي نداشته.....حالا پرهام يكم گير داده بود...

يچه ها ميشه بگين dvd هاي اورجينال توي تهران از كجا ميشه خريد چون DVD هايي كه ميگيرم اكثرا بدون پشت صحنه و چيزاي ديگه اي كه توي dvd هاي اورجينال هست
در ضمن تاپيك توپيه.

سلام اقا من یه درخواست از اون دوستمون خوب search میکنه داشتم اگه میشه بگرد ببین از البوم Antidote که سال 2003 منتشر شد چیزی پیدا میکنی از گروه moonspell من خودم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم غیر از یک اهنگ که اسمش هست -in and above man درون و بیرون مردم-ممنون

راستی کسی فیلم Dreamer/برتولوچی رو دیده من فکر میکردم باید فیلم قشنگی باشه با توجه به انکه برتولوچی کارگردانشه ولی اصلا خوشم نیومد خیلی هم صحنه داشت تقریبا -16 هست.
تا یادم نرفته اینم اضافه کنم فیلم Hose of Wax :lol:رو هر کی ندیده نره ببینه چون خیلی مسخرس

تا یادم نرفته اینم اضافه کنم فیلم Hose of Wax رو هر کی ندیده نره ببینه چون خیلی مسخرس

قبول ندارم...به نظرم داستان و همچنين جلوه هاي ويژه اين فيلم واقعا جذاب و عالي كار شده بود...حقش تمشك طلايي نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or