Movie Center

فک کنم حتی یه بچه هم متوجه میشه این استعاره ای که تو کامنت من بود ، فقط شوخی بود !

بیشتر منظورم اون سوالایی بود که در مورد جعفر پناهی بود ! بعد هم حرف اون خبرنگاری که گفته بود دخترش رو تهدید کردن و اعتصاب غذا و گریه کردن بینوش برای پناهی و قص الی هذا !

" به نقل از BBC "

مچ گیری تموم شد یا بیشتر توضیح بدم ؟ __________________

شما بزرگ

اگر گریستن برای شخصی که بی دلیل در بند هست میشه فیلم هندی حتما در طرز فکرتون تجدید نظر کنید

خب پرنس هم که تو گیشه گند زد. فقط 30 میلیون فروخت تو سه روز اول. البته این تابستان کلا اوضاعش خراب شده بعد از گند Iron man و حتی S3X and the city هم افت می کنه وحشتناک. این وسط تنها فیلم هایی که میشه به موفقیتشون ایمان داشت A-Team , Inception هست/

Inception آره ولی A-Team کسری نمیشه بهش ایمان داشت، قبلا هم گفتم، Hit or Miss درمیاد این فیلم، یا میزنه میترکونه که در اون صورت باید بیشتر از 200 تا بفروشه تا بودجش جور بشه :دی یا چنان گند میزنه که یادش نره فاکس

Inception آره ولی A-Team کسری نمیشه بهش ایمان داشت، قبلا هم گفتم، Hit or Miss درمیاد این فیلم، یا میزنه میترکونه که در اون صورت باید بیشتر از 200 تا بفروشه تا بودجش جور بشه :دی یا چنان گند میزنه که یادش نره فاکس
اخه توی کلی نظر سنجی رتبه بالا اورده و مثل اینکه تو امریکا هم شدیدا طرفدار پیدا کرده. کلا تبلغیات و هایپش خیلی عالی بوده و از همین الان نه تنها طرفدار های سریال بلکه کلی طرفدار پیدا کرده. کلا IM 2 گند زد به همه چیز تابستون. تمامی پیش بینی های تابستون بر عکس در اومد. Kick-A4s که به جای 30 میلیون افتتاحیه 20 میلیون فروخت. IM 2 که اصلا نتونست رکورد TDK بزنه. شرک 4 که گند زد. POP هم به جای 54 میلیون فقط 30 میلیون فروخت.تابستون امسال شده مثل سال 2000 که کلا فقط MI 2 خوب فروخت. البته نه اون بدی اما بعد از تابستون 2009 و 2008 واقعا فاجعست این امار

من خیلی بعید می دونم A team گند نزنه! فکر کنم حتی بودجش رو هم در نیاره امتیازش هم در حد 6.7 میشه تو imdb.تو متاکریتیک هم اگه بالای 50 بشه یک موفقیت عظیم رو بدست اورده:cheesygri

آخرین ویرایش:
داشتم در مورد انتخابات در خاور میانه چرندیات می نوشتم که به ناگه متوجه شدم گیرمو دل تورو هابیت رو ول کرده!!
اصولا خبر ناراحت کننده ای برای من نبود، با این وضیعتی که داشت پیش میرفت کم کم سه چهار سالی طول می کشید تا هابیت رو بسازن و من با اینکه به عنوان یه فن LOTR دوست داشتم هابیت دل تورو رو ببینم ولی به عنوان یه فن دل تورو ترجیح میدم فیلمای بیشتری بسازه:دی
کل قضیه ای هم که باعث شده بود هابیت کلید نخوره تا الان فکر کنم یه چیزی تو این مایه هاس که MGM یه مقدار زیادی از امتیاز هابیت رو داره ولی از اونور پول نداره و بدبخته و اینا، کسی هم حاضر نمیشه بخردش، MGM هم هابیت رو ول نمیکنه که البته حقم داره چون اگه ول کنه دیگه باید بره کرکره رو بکشه پایین.
------------------------------------------
خبر خوب اینکه یه کتاب دیگه از Neil Gaiman (استارداست، کورالاین) دارن فیلم میکنن، کارگردانشم خوبه، Neil jordan، این فیلم آخرشم که توش کالین فارل و اینا بازی کردن باید بدک نباشه.

• Like
Reactions: ghost
اونایی که Shutter Island رو دیدن راهنمایی کنن...

اقا این چی شد؟:دی من یکم قاطی کردم!! یعنی واقعا خودش بیمار 67 ام بود و حتی راشل سولاندو که تو غاره دید توهم بود یا راشل سولاندو راست بود و همه دست به دست همه داده بودن که دیوونه نشونش بدن! :confused: البته اون صحنه های مردن بچه هاش و کشتن زنش رو نشون داد به نظر میاد همش توهم خودش بوده مارشال بودن و... ولی از اون طرف سکانس پایانی فیلم به نظر چیز دیگه ای رو نشون میداد!! گیج شدم:دی در کل جو خیلی خفنی داشت:دی این دیکاپریو فوق العادست....

آقا دنیس هاپر در سن 74 سالگی به خاطر سرطان پروستات درگذشت. بیشتر به خاطر کارگردانی و همینطور بازی در فیلم مطرح دهه ی 60 یعنی Easy Rider معروف شده بود. تو blue velvet هم بازی میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or