Jesper Kyd
کاربر سایت
فک کنم حتی یه بچه هم متوجه میشه این استعاره ای که تو کامنت من بود ، فقط شوخی بود !
بیشتر منظورم اون سوالایی بود که در مورد جعفر پناهی بود ! بعد هم حرف اون خبرنگاری که گفته بود دخترش رو تهدید کردن و اعتصاب غذا و گریه کردن بینوش برای پناهی و قص الی هذا !
" به نقل از BBC "
مچ گیری تموم شد یا بیشتر توضیح بدم ؟ __________________
منم ظهر دیدمش در مورده خوب بودنش که خوب بود.POP رو من 5 شنبه پیش سینما دیدم!
عالی بهترین فیلم از روی بازی بود!
فقط روی پرده ش پیدا میشه!!لینکای دانلود فیلم Prince of Persia The Sands Of Time رو کسی نداره ؟ DVDrip ها.
اخه توی کلی نظر سنجی رتبه بالا اورده و مثل اینکه تو امریکا هم شدیدا طرفدار پیدا کرده. کلا تبلغیات و هایپش خیلی عالی بوده و از همین الان نه تنها طرفدار های سریال بلکه کلی طرفدار پیدا کرده. کلا IM 2 گند زد به همه چیز تابستون. تمامی پیش بینی های تابستون بر عکس در اومد. Kick-A4s که به جای 30 میلیون افتتاحیه 20 میلیون فروخت. IM 2 که اصلا نتونست رکورد TDK بزنه. شرک 4 که گند زد. POP هم به جای 54 میلیون فقط 30 میلیون فروخت.تابستون امسال شده مثل سال 2000 که کلا فقط MI 2 خوب فروخت. البته نه اون بدی اما بعد از تابستون 2009 و 2008 واقعا فاجعست این امارInception آره ولی A-Team کسری نمیشه بهش ایمان داشت، قبلا هم گفتم، Hit or Miss درمیاد این فیلم، یا میزنه میترکونه که در اون صورت باید بیشتر از 200 تا بفروشه تا بودجش جور بشهیا چنان گند میزنه که یادش نره فاکس