دل تورو تایید کرد : Hobbit تاخیر خورد .
تو کنفرانس خبری Splice ( خیلی دوست دارم زودتر ببینمش ) دل تورو تایید کرد هنوز زمانی برای شروع کار تعیین نشده و تا زمانی که MGM دارای بحران مالی هست باید صبر کرد !
ملت چه راههایی برای سر زبون افتادن فیلماشون پیدا میکنن !
اگه این فیلم یه چیز بدرد بخور از آب در اومد اسممو عوض میکنمجیمز مک اووی هم تو نقش جوونی ژاویر تو X men : First Class بازی میکنه .
راستی prince of persia اومده ؟
کسی link download با کیفیت خووبشو داره ......... ؟
اره اومده
لینکاشم ریخته
خواستی بگو بزارم
موافقم !If you can't make it good, Make it in 3D.
منظورم این نبود که بازیش بَده ، یه جورایی Hitman نیست ! اون حس سرد و بی احساس و قاتل بالفطره بودن مامور 47 رو نمیرسونه ! میمیک صورتش خیلی Emo هست .اگه كل اون فيلم يه نكته مثبت داشته باشه اليفانته
تو همين دو سال اخير با حضورش تو سيزن قبلي Damages و الان به عنوان نقش اصلي Justified رسما تركونده
برا Hobbit نقشش منتفی شد یا هنوز هم هست ؟با مك آووي حال نمي كنم و اصلا ديدنش تو اين نقش سخته ولي مي شينم ببينم چي كار مي كنه
داداش واقا شرمنده میشم اگه بزارین :blushing: .......... کیفیت 9 دیگه .......
اگه یکی از دوستان زحمت بکشه Direct Link ـه فیلم Public Enemies را بذاره بسیار ممنون میشم . :d
سریال 10 قسمتی Band of Brothers رو بهت پیشنهاد میکنم.سلام...
اگه میشه یکی از اقایون لطف کنه یه فیلم مدل جنگ جهانی دومی بهم معرفی کنه که خشنونتش زیاد باشه...در گیری های فراوون و بکش بکش !
امروز فیلم Katyn رو گرفتم دیدم حالم بهم خورد !
دریغ از شلیک یک گلوله تیر در کل فیلم !
ممنون
والا برا هابيت اسم زياد هست از توبي مگواير بگير تا دنيل رادكليف بازيگر سريال Dr. Who ولي به نظر من سايمن پگ از همه لحاظ بهترين انتخابهبرا Hobbit نقشش منتفی شد یا هنوز هم هست ؟
با اینکه من خودم خیلی ایزی رایدر رو دوست ندارم ولی هر موقع یاد بازی و کارکتر عجیب غریبش تو شاهکار لینچ (مخمل ابی) میفتم،مو به تنم سیخ میشه.چه اجحافی در حق دنیس هوپر شد.هممون دنیس هوپر رو با تک شاخ ترین فیلمش "ایزی رایدر" به یاد میاریم،اما الان که فیلموگرافیش رو دیدم،فقط همین فیلم بود که سینما و سینما دوست قدر دانشن
درسته که فیلم شاخ زیاد نداشت ولی همون چندتا فیلم ـه خوبش هم کاملا موندگار و عالی بودنچه اجحافی در حق دنیس هوپر شد.هممون دنیس هوپر رو با تک شاخ ترین فیلمش "ایزی رایدر" به یاد میاریم،اما الان که فیلموگرافیش رو دیدم،فقط همین فیلم بود که سینما و سینما دوست قدر دانشن. (نقش اول...سوای کارگردانیش...)
حیف شد...دنیس هوپر می تونست بیشتر از اینا باشه...