Movie Center

یادتونه که مگان فاکس گفته بود مایکل بــــــــــی مثل هیتلره؟ خب هیچوقت به مایکل نگید هیتلر چون از پروژه میندازتون بیرون مگان فاکس در ترنسفرمرز 3 نخواهد بود؛ فیلم از حالا (ویرایش) فروشش داغون شد
ای مردک فنوم فنوم شده :biggrin1:
خجالتم نکشیده همینجوری انداختتش بیرون
غیرتی شدم :cool::biggrin1:
چه نامرد :eek:
راستی این فیلم پرنس کی اکران میشه :confused:؟
شایدم اکران شده ما خبر نداریم :biggrin1:

جونا هكس از لحاظ كيفيتي به هزاران كيلومتري كنستانتين نمي رسه
از همون اولم هكس يه كار درجه 3 حساب مي شده از يه سوژه كاملا تكراري تو يه ژانر بسيار كهنه استفاده كرد و هيچ چيز جديدي از خودش رو نكرد
از لحاظ کیفیت نگفتم منظورم بعد داستانی بود.

ای بابا ترانسفورمرز که بدون مگان فاکس جذابیتی نداره:laughing:
سایت BoxOfficeMojo.com فروش فیلم های تابستون رو پیش بینی کرده که جونا هکس رو جزو 15 تا هم قرار نداده(شایدم یادش رفته), و پیش بینی بیش ترین فروش رو برای toy story 3 کرده که چون 3d ه فروش زیادی میکنه(بلیت های 3d گرون تره) حالا من نمی دونم چجوری فیلم mardamuke قراره115 میلیون فروش کنه,البته این فقط یه پیش بینیه و شاید خیلیاش درست در نیاد ولی یه سگ سخنگو چقدر مگه جذابه؟
http://www.imdb.com/features/summermovieguide/2010/boxoffice/
این سطل:biggrin1: هم مثل این که اول قرار بود تام کروز بازی کنه !بعد جولی رو جایگزین کردن
....
یکی از بازیگرای inception (که نقش کوتاهی داره)گفته چیزی از پلات سردر نیاورده, دقیقا مثل دی کا پریو که اونم گفته بود وقتی داشتیم تو فیلم بازی می کردیم نمی دونستیم داریم چیکار می کنیم!!و کارامون معنی نمی داد
Cillian Murphy هم که تمام فیلمنامه رو خونده بود گفته بود خیلی خیلی پیچیدست و این فیلم در هیچ ژانری جای نمی گیره
چند وقت پیش هم الن پیج گفته بود این فیلم Visually Unbelievable خواهد بود
به هر حال کمتر از 2 ماه تا این فیلم که خیلیها(از جمله خودم) میگن تا حالا نشده واسه یه فیلمی انقدر هیجان زده شده باشن

Cannes 2010. Awards
Juliette Binoche بهترین بازیگر زن شد (CERTIFIED COPY)
جایزه ی بزرگ به Xavier Beauvois برای Of Gods and Men رسید
بهترین بازیگر مرد Javier Bardem (برای BIUTIFUL) و Elio Germano (برای OUR LIFE) به طور مشترک شدند
Mathieu Amalric بهترین کارگردان شد برای TOURNÉE
Lee Chang-dong بهترین فیلمنامه رو برای Poetry برد
Michael Rowe هم جایزه ی Golden Camera رو برای Leap Year برد

آخرین ویرایش:
Cannes 2010. Awards
Juliette Binoche بهترین بازیگر زن شد (CERTIFIED COPY)
جایزه ی بزرگ به Xavier Beauvois برای Of Gods and Men رسید
بهترین بازیگر مرد Javier Bardem (برای BIUTIFUL) و Elio Germano (برای OUR LIFE) به طور مشترک شدند
Mathieu Amalric بهترین کارگردان شد برای TOURNÉE
Lee Chang-dong بهترین فیلمنامه رو برای Poetry برد
Michael Rowe هم جایزه ی Golden Camera رو برای Leap Year برد

نخل طلا را فاکتور گرفتی؟! :biggrin1:
که رسيد به کارگردان تايلندی apichatpong weerasethakul برای فيلم Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives

چه تيزر جالبی هم داشت.

کلا DreamWorks انیمیشن میده بیرون که بفروشه و کمتر به کیفیتشون بها میده(در مقایسه با پیکسار).اون شرک 1 هم از دستشون در رفت که اسکار گرفت!:biggrin1:
دیگه خالی نبند انصافا شماره 2 شرک شاهکار بود :دی . بیش از 100 بار دیدمش . اما 3 ـش ... هیچی ولش کن بهتره در موردش بحث نکنیم :دی .

جلسه ی Q&A بعد از نمایش Copie conforme هم جنجالی بوده ، مثل اینکه جلسه ، فیلم هندی شده ! :biggrin1:

البته من این قضیه رو پیش بینی میکردم .

حتما فیلم هندی و بعد از تماشای کنفراس بعد از اکران برای من هم تعریف کنید!

http://www.festival-cannes.fr/en/mediaPlayer/10614.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or