Modern Samurai
کاربر سایت
احتمالا خودتون می دونید ولی برای یادآوری می گم این کلمه ی "نقد" بار معنایی منفی نداره آاکثرا تعریف کردن از فیلم ولی نقد هم بهش وارد شده
you will meet a tall dark stranger داستانشم نمیدونُماسم فیلمی وودی آلن چیه؟ داستانش؟
I can’t recall ever seeing scenes quite like these in any movie
.Never dull or slack and crammed with so much incident, character and detail you can’t possibly soak it all in as it charges past you, “Carlos” enters deep and dangerous waters as it takes on biography (of a still-living figure), international politics, terrorism, history, religion, *** and much more and handles all the issues with staggering dexterity, intelligence and skill. It’s terrific
prophet به نظر مياد تو ايران نسبتاً خوب ديده شده!خوب پارسال من قبل از شروع شدن سال گفتم Mary & max و تو فستیوال کن هم گفتم un prophete فیلمای شاخ سالن، اولی که خوب یهو تو ایران فراگیر شد ولی دومی نه ولی جفتشون شاخ بودن![]()
طرف جنس مؤنث بوده ديگه؟! :biggrin1:لعنت بر Twilight! آیا تا به حال مجبور شدین یه جایی تو رودرواسی گیر کنین و بگین "آره، توالت فیلم بدی نیست" ؟![]()
نسبت به dogtooth ارهprophet به نظر مياد تو ايران نسبتاً خوب ديده شده!
ها؟طرف جنس مؤنث بوده ديگه؟! :biggrin1:
این یکی واقعا ها؟!کارگردان لخت نکرده بوديم که اينکار را هم انجام داديم![]()
پایان فیلم واقعا عالیه، به نظر من کیارستمی اگه خیلی دوست داره پایان فیلماش نامشخص باشه باید این فیلمو ببینه تا بفهمه برای اینکه فیلمتو به زور تموم نکنی، لازم نیست بی سر و ته بذاریشيک چيز ديگه چرا اينقدر در مورد پايان فيلم تئوری های مختلف وجود داره؟!
حالا این تازه اولشه!! :biggrin1: من اینقدر تو رودرواسی موندم و گفتم فیلم خوبیه بعدش ازش تعریف هم کردم و یخوده هم قلمبه سلمبه در موردش حرف زدم بعدا دیدم فنش شدملعنت بر Twilight! آیا تا به حال مجبور شدین یه جایی تو رودرواسی گیر کنین و بگین "آره، توالت فیلم بدی نیست" ؟![]()
منظورم پناهی هست اون کار ناشايست را باهاش انجام دادند و و اعتصاب غذا کرده.این یکی واقعا ها؟!
پایانش که گنگ نیست اصلا، تئوریش چیه؟
واقعا معلوم نیست کمیک سیاه DC چرا این بلا رو سرش اوردند. خوبه توی comic-con سال پیش گفتند که فیلم مثل TDK هست.ین jonah hex میگن چیزی در حد wild wild westه و یکی از بدترین فیلمای 2010 میشه احتمالا,که البته از تریلرش هم معلوم بود,,واقعاچه اصراریه که همه کامیک بوکا به فیلم باید تبدیل بشن؟! البته من امیدوارم اون قدر ها هم بد نباشه چون کارگردانش , کارگردان Horton Hears a Who! است!! انیمیشنی بسیار زیبا
سیاست جدید هالیوود اصولا کارگردان های اسکاری یا انیمیشن ساز ها را برای فیلم کمیک بوکی و اکشن استفاده می کنند.معلوم نیست چرا الان انقدر دنبال این انیمیشن سازها میرن .براد بیرد هم که قراره "ماموریت غیرممکن 4" رو کارگردانی کنه. John Carter of Mars اندرو استانتون هم که من نفهمیدم قضیش چیه
نزن این حرف عماد. حالا برلین خوبه. میگند از همین الان مالکوییچ و بنکینگزلی سره تمشک امسال رقابت دارند.این جونا هکس هم من میبینم احتمالا! جان مالکوویچ و فاسبندر و برولین واقعا کست خوبین
من با شعور فرمان آرا كار ندارم ولي اين عكاسا كه ادعاي انعكاس حقيقت دارن فقط مرگ هنرمندا حقيقته؟ تو اين يه سال اصلا اتفاق مهمي نيفتاد كه اينا منعكس كنن؟
فيلم كيارستمي كاري به اين يك سال گذشته نداره و كيارستمي اعتبارش خيلي بالاتر از ايناست كه به خاطر حوادث يك سال گذشته بخوان فيلمش رو تحويل بگيرنکلا از فیلمِ کیارستمی بسیار(نسبت به انتظارات) تعریف شده.حالا یا به خاطرِ این روزه(اون روزها؟!) دلشون سوخته یا واقعا حرفی برای گفتن داره
جونا هكس از لحاظ كيفيتي به هزاران كيلومتري كنستانتين نمي رسهجونا هکس خیلی شبیه کنستانین هست اما گند زدند تو داستانش.
اینکه نمایشگاه برگزار نکردن دلیل نمیشه که کاری نکردنمن با شعور فرمان آرا كار ندارم ولي اين عكاسا كه ادعاي انعكاس حقيقت دارن فقط مرگ هنرمندا حقيقته؟ تو اين يه سال اصلا اتفاق مهمي نيفتاد كه اينا منعكس كنن؟
موبايل هاي آدماي عادي قدرت انعكاس بهتري داشتن
Olivier Assayas' Carlos, which screened earlier today, is a fascinating, never-boring, you-are-there masterwork of a certain type.
.How good is Olivier Assayas' "Carlos"? Think of "The Bourne Identity" with more substance, or "Munich" with more of a pulse, and you begin to have a sense of what the French filmmaker accomplished with this globetrotting and epic look at one man's rise to the station of international guerrilla leader and terrorist celebrity