Movie Center

کلا از فیلمِ کیارستمی بسیار(نسبت به انتظارات) تعریف شده.حالا یا به خاطرِ این روزه(اون روزها؟!) دلشون سوخته یا واقعا حرفی برای گفتن داره
.
اکثرا تعریف کردن از فیلم ولی نقد هم بهش وارد شده
احتمالا خودتون می دونید ولی برای یادآوری می گم این کلمه ی "نقد" بار معنایی منفی نداره آ :دی
اسم فیلمی وودی آلن چیه؟ داستانش؟

اسم فیلمی وودی آلن چیه؟ داستانش؟
you will meet a tall dark stranger داستانشم نمیدونُم:دی
در ضمن نقد وارد شدن بار معنایی منفی داره همونطور که Criticize داره:دی
خوب کارلوس هم اکران شد و اولین نقدش از مک کارتی اومد:
I can’t recall ever seeing scenes quite like these in any movie
Never dull or slack and crammed with so much incident, character and detail you can’t possibly soak it all in as it charges past you, “Carlos” enters deep and dangerous waters as it takes on biography (of a still-living figure), international politics, terrorism, history, religion, *** and much more and handles all the issues with staggering dexterity, intelligence and skill. It’s terrific
.
خوب پارسال من قبل از شروع شدن سال گفتم Mary & max و تو فستیوال کن هم گفتم un prophete فیلمای شاخ سالن، اولی که خوب یهو تو ایران فراگیر شد ولی دومی نه ولی جفتشون شاخ بودن:دی
امسال هم اول سال گفتم The Ilussionist الان هم میگم Carlos، این دو تا فیلم رو بذارید تو برنامه تون، تضمین کیفیت از من:دی
البته Carlos رو احتمالا باید ورژن کاملشو دید، 5 ساعت و خورده ای!
----------------------------
همچنان دعوا سر Biutiful اینریتو ادامه داره، البته همون اول که اکران شد یکی یه جایی گفته بود که فیلمش دو دسته مخاطب خواهد داشت، پیش بینیش کاملا درست بود:دی
----------------------------
لعنت بر Twilight! آیا تا به حال مجبور شدین یه جایی تو رودرواسی گیر کنین و بگین "آره، توالت فیلم بدی نیست" ؟:دی

خوب پارسال من قبل از شروع شدن سال گفتم Mary & max و تو فستیوال کن هم گفتم un prophete فیلمای شاخ سالن، اولی که خوب یهو تو ایران فراگیر شد ولی دومی نه ولی جفتشون شاخ بودن:دی
prophet به نظر مياد تو ايران نسبتاً خوب ديده شده!
يک چيز ديگه چرا اينقدر در مورد پايان فيلم تئوری های مختلف وجود داره؟!

لعنت بر Twilight! آیا تا به حال مجبور شدین یه جایی تو رودرواسی گیر کنین و بگین "آره، توالت فیلم بدی نیست" ؟:دی
طرف جنس مؤنث بوده ديگه؟! :biggrin1:

پ.ن:
کارگردان لخت نکرده بوديم که اينکار را هم انجام داديم
292.gif

prophet به نظر مياد تو ايران نسبتاً خوب ديده شده!
نسبت به dogtooth اره:دی راستی دانلودش کردم دمت گرم ولی واقعا نمیدونم چرا دست و دلم به فیلم دیدن نمیره چند وقته!
طرف جنس مؤنث بوده ديگه؟! :biggrin1:
ها؟:دی
کارگردان لخت نکرده بوديم که اينکار را هم انجام داديم
292.gif
این یکی واقعا ها؟!
يک چيز ديگه چرا اينقدر در مورد پايان فيلم تئوری های مختلف وجود داره؟!
پایان فیلم واقعا عالیه، به نظر من کیارستمی اگه خیلی دوست داره پایان فیلماش نامشخص باشه باید این فیلمو ببینه تا بفهمه برای اینکه فیلمتو به زور تموم نکنی، لازم نیست بی سر و ته بذاریش:دی پایانش که گنگ نیست اصلا، تئوریش چیه؟

حالا این تازه اولشه!! :biggrin1: من اینقدر تو رودرواسی موندم و گفتم فیلم خوبیه بعدش ازش تعریف هم کردم و یخوده هم قلمبه سلمبه در موردش حرف زدم بعدا دیدم فنش شدم :eek: :biggrin1:

حالا این تازه اولشه!! :biggrin1: من اینقدر تو رودرواسی موندم و گفتم فیلم خوبیه بعدش ازش تعریف هم کردم و یخوده هم قلمبه سلمبه در موردش حرف زدم بعدا دیدم فنش شدم :eek: :biggrin1:
:laughing:
-----------------------------
if someone is out there who doesn't hate me, please bury me...alive:دی

این یکی واقعا ها؟!
منظورم پناهی هست اون کار ناشايست را باهاش انجام دادند و و اعتصاب غذا کرده.
لينک خبر : http://parsdailynews.com/64919.htm
واکنش ژوليت بينوش در حين کنفرانس خبری فيلم کيارستمی:
http://www.telegraph.co.uk/news/new...te-Binoche-cries-at-Cannes-Film-Festival.html

http://www.youtube.com/watch?v=utr17GPg6IM

فيلم کامل کنفرانس را هم ميتونی از سايت خود کن ببينی.

پایانش که گنگ نیست اصلا، تئوریش چیه؟
در انجمن imdb در مورد اين موضوع خيلی بحث شده يک سری ميگن پايان فيلم مسير جديدی در زندگی اين بابا به وجود اورد و از آدمی که در زندان بهش تبديل شده بود فاصله گرفت.
يک سری هم ميگن بر عکس اينه با توجه به ماشين هايی که پشتش به حرکت در ميان و به اونا هنگامی که داره راه ميره اشاره ميکنه.
من شخصاً احتمال اول را دوست دارم
چه قدر اين سکانس عاليه! هر چی آدم ميبينه سير نميشه!

این jonah hex میگن چیزی در حد wild wild westه و یکی از بدترین فیلمای 2010 میشه احتمالا,که البته از تریلرش هم معلوم بود,,واقعاچه اصراریه که همه کامیک بوکا به فیلم باید تبدیل بشن؟! البته من امیدوارم اون قدر ها هم بد نباشه چون کارگردانش , کارگردان Horton Hears a Who! است!! انیمیشنی بسیار زیبا
معلوم نیست چرا الان انقدر دنبال این انیمیشن سازها میرن .براد بیرد هم که قراره "ماموریت غیرممکن 4" رو کارگردانی کنه. John Carter of Mars اندرو استانتون هم که من نفهمیدم قضیش چیه
....
این Alice in Wonderland فروش جهانیش به961 میلیون رسیده که این فیلم رو در رده هفتم پر فروش ترین فیلم های تاریخ قرار داده وما امیدواریم رکورد TDKرو نزنه
از گند زدن تقریبی iron man 2 هم مسروریم:biggrin1:

در مورد پایان پرافت:
اولا اشاره که میکنه میگه نیاین دنبالم که زنه نفهمه:دی یه جایی یه برداشت خوبی که خوندم این بود که اون ماشینو مثل فرشته دور پیغمبر دارن میان!
این جونا هکس هم من میبینم احتمالا! جان مالکوویچ و فاسبندر و برولین واقعا کست خوبین:دی من حدسم بر اینه که کلا فیلم فانی میشه هر چند گند بزنه، نه مثل آپولوسا که فیلم چرتی بود.
این برد برد هم واقعا جالب بود قضیش.
راستی این فرمان آرا عجب آدم چرتیه

شون پن گفته بیو تیفول یک شاهکاره , فریم به فریم و دل تورو گفته بازیه باردم" unprecedented"ه که من نمی دونم یعنی چی:biggrin1:
http://oscar-watch.ew.com/2010/05/14/cannes-wall-street-biutiful/
کلا خیلی واسه فیلم نوشابه وا نمودند
کمی هم در مورد wall street 2 نوشته
سر این تیکه نمی دونم چرا خندم گرفت
LaBeouf comes off like a young man instead of a kid
یه نفر دیگه هم که بیوتیفول رو دیده در موردش گفته
Fantastic piece of cinema, and actually had me laughing like a fool, and very scared in places. Many claps. Everyone I spoke to had good words to say

ین jonah hex میگن چیزی در حد wild wild westه و یکی از بدترین فیلمای 2010 میشه احتمالا,که البته از تریلرش هم معلوم بود,,واقعاچه اصراریه که همه کامیک بوکا به فیلم باید تبدیل بشن؟! البته من امیدوارم اون قدر ها هم بد نباشه چون کارگردانش , کارگردان Horton Hears a Who! است!! انیمیشنی بسیار زیبا
واقعا معلوم نیست کمیک سیاه DC چرا این بلا رو سرش اوردند. خوبه توی comic-con سال پیش گفتند که فیلم مثل TDK هست.
معلوم نیست چرا الان انقدر دنبال این انیمیشن سازها میرن .براد بیرد هم که قراره "ماموریت غیرممکن 4" رو کارگردانی کنه. John Carter of Mars اندرو استانتون هم که من نفهمیدم قضیش چیه
سیاست جدید هالیوود اصولا کارگردان های اسکاری یا انیمیشن ساز ها را برای فیلم کمیک بوکی و اکشن استفاده می کنند.
این جونا هکس هم من میبینم احتمالا! جان مالکوویچ و فاسبندر و برولین واقعا کست خوبین
نزن این حرف عماد. حالا برلین خوبه. میگند از همین الان مالکوییچ و بنکینگزلی سره تمشک امسال رقابت دارند. :دی
اپولوسا یک وسترن معمولی بود. مشکل این هست که جونا هکس خیلی شبیه کنستانین هست اما گند زدند تو داستانش. اوالا اینکه جونا با سرخت پوست ها بزرگ میشه و توی یکی از امتحان ها اونها میمیره. بعد از زنده شدنش صورتش می سوزه اما توی فیلم نشون میده زن و بچه شو می کشند. در ثانی جونا هکس می تونه بره دنیای مردگان اما جادو جمبل و زنده کردن مرده بلند نیست که تو فیلم اضافه کردند. نکته اخر هم اینکه مگان فاکس در واقع یک بانوی محترم روسپی هست حالا چه طوری جونا که زن و بچه داشته اینو میشناخته :دی !!!
( البته توی کمیک شخصیت مگان فاکس بوده اما زن و بچه !!! )

من با شعور فرمان آرا كار ندارم ولي اين عكاسا كه ادعاي انعكاس حقيقت دارن فقط مرگ هنرمندا حقيقته؟ تو اين يه سال اصلا اتفاق مهمي نيفتاد كه اينا منعكس كنن؟
موبايل هاي آدماي عادي قدرت انعكاس بهتري داشتن
==
کلا از فیلمِ کیارستمی بسیار(نسبت به انتظارات) تعریف شده.حالا یا به خاطرِ این روزه(اون روزها؟!) دلشون سوخته یا واقعا حرفی برای گفتن داره
فيلم كيارستمي كاري به اين يك سال گذشته نداره و كيارستمي اعتبارش خيلي بالاتر از ايناست كه به خاطر حوادث يك سال گذشته بخوان فيلمش رو تحويل بگيرن
طبق چيزايي كه من تا الان خوندم فيلمش يه فيلم عاشقانه نو هست و در عين حال اداي ديني به تمام فيلماي عاشقانه اي كه قبلش اومدن
(تمام اين تعريفا رو مني گفتم كه حالم از سينماي كيارستمي بهم مي خوره)
==
جونا هکس خیلی شبیه کنستانین هست اما گند زدند تو داستانش.
جونا هكس از لحاظ كيفيتي به هزاران كيلومتري كنستانتين نمي رسه
از همون اولم هكس يه كار درجه 3 حساب مي شده از يه سوژه كاملا تكراري تو يه ژانر بسيار كهنه استفاده كرد و هيچ چيز جديدي از خودش رو نكرد
==
اين فيلم ايناريتو رو هم من فقط به خاطر باردم نگاه مي كنم
تيريپ افسرده فيلمش افتضاحه من قسم خورده بودم بعد از بابل ديگه فيلماش رو نمي بينم ولي اومد تو اين باردم رو كست كرد كه من حتما ببينم :d
در كل ديگه شورشو تو بد بختي در مياره تو فيلماش
تازه از لحاظ كيفي هم كاراش افت داشتن تا امروز

من با شعور فرمان آرا كار ندارم ولي اين عكاسا كه ادعاي انعكاس حقيقت دارن فقط مرگ هنرمندا حقيقته؟ تو اين يه سال اصلا اتفاق مهمي نيفتاد كه اينا منعكس كنن؟
موبايل هاي آدماي عادي قدرت انعكاس بهتري داشتن
اینکه نمایشگاه برگزار نکردن دلیل نمیشه که کاری نکردن:دی اتفاقا به صورت پراکنده عکسای خوبی گرفته می شد اون اول.
من کلا نمیخوام از عکاسا دفاع کنم ولی فرمان آرا همیشه یه غرور چرتی داشته.
Olivier Assayas' Carlos, which screened earlier today, is a fascinating, never-boring, you-are-there masterwork of a certain type.
How good is Olivier Assayas' "Carlos"? Think of "The Bourne Identity" with more substance, or "Munich" with more of a pulse, and you begin to have a sense of what the French filmmaker accomplished with this globetrotting and epic look at one man's rise to the station of international guerrilla leader and terrorist celebrity
.
it's official, i'm dying to see this!
یه فیلم دیگه هم هست به اسم Rubber که خیلی خداس! شخصیت اولش یه تایره:دی یه فیلم دیگه هم هست به اسم kaboom که به نظر میاد از این فیلمای توهمی رو اعصاب باشه، در مورد یه پسر نوجوونه که گویا میخواد بفهمه G8y ه یا hetero، البته مطمئن نیستم.

یادتونه که مگان فاکس گفته بود مایکل بــــــــــی مثل هیتلره؟ خب هیچوقت به مایکل نگید هیتلر چون از پروژه میندازتون بیرون :دی مگان فاکس در ترنسفرمرز 3 نخواهد بود؛ فیلم از حالا (ویرایش) فروشش داغون شد :دی

بعد یادداشتی که بی برای فاکس نوشته بود چند وقت پیش:
P.S. Megan Fox, welcome back. I promise no alien robots will harm you in any way during the production of this motion picture. Please consult your Physician when working under my direction because some side effects can occur, such as mild dizziness, intense nausea, suicidal tendencies, depression, minor chest hair growth, random internal hemorrhaging and inability to sleep. As some directors may be hazardous to your health, please consult your Doctor to determine if this is right for you

و خب نظر کیتی ریچ به خوبی نظر بنده رو هم میرسونه
Insiders are claiming that giving LaBeouf a new love interest makes more sense for the story, which is hilarious because it assumes that Transformers 3 will have a story.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or