در مورد این امضات من حاضرم این عکس رو به عنوان EPIC FAIL هزاره انتخاب کنم، دختره چیه اسمش، من بهش میگم Pants، برمیگرده با تعجب و خوف و اینا میپرسه یه ارتش خونآشام؟ یهو چارتا بچه قرتی تینیجر رو نشون میده که از آب میان بیرون... omg was that real ؟
اما نکته بعدی اینه که این مستند لعنتی Waiting For Superman تریلرش رو دیدم، به نظر خیلی خیلی شاخ میاد جایزه بهترین فیلم مستند از نگاه مخاطبین رو از ساندیس برده چارتا دیالوگ میزارم از تریلر ببینید جریان چیه
-هر روز از خواب بیدار میشید و میدونید که این بچهها آموزششون افتضاحه...
-پس فکر میکنید اکثر بچهها آموزششون افتضاحه؟
- فکر نمیکنم افتضاحه، میدونم که افتضاحه.
تمام کارگردانان بزرگ آمریکا با امضاء بیانیهای خواستار آزادی جعفر پناهی شدند . در این نامه آمده است: "ما ... با اعلام همبستگی با یک فیلمساز همکار حبس او را محکوم می کنیم و از حکومت ایران مصرانه می خواهیم آقای پناهی را هر چه سریعتر آزاد کند." الیور استون، استیون اسپیلبرگ، جیم جارموش، برادران کوئن، فرانسیس فورد کاپولا، مایکل مور، مارتین اسکورسیزی، استیون سودربرگ، رابرت دونیرو و چندین هنرمند دیگر زیر این بیانیه را امضاء کردند.
پ.ن:چون یکم سیاسی میزد مونده بودم بزارم اینو یا نه.به هر حال اگه مشکلی داشت پاکش کنید.
you don't know jack رو کسی دیده؟؟ بیوگرافیه درامه.
میگن آل پاچینو خیلی خوب بازی کرده. توش تو نقش جک کورکین هستش که یه پزشکی هست که به افرادی که از بیماریشون رنج میبرن کمک میکنه تا خودکشی کنن. بعد میره دادگاه محکوم میشه و... . سوزان ساراندون هم هست.
فکر کنم دیدنی باشه.من دارم فیلمو ولی هنوز ندیدم.
کار مال hbo هست مگه ميشه بد باشه؟!
در مورد اون حرفت هم که اديت کری بايد بگم بيکاری نيست احترام و معرفته...
يک آدمی مثل ده نمکی با اون همه جنايت به هنر سينما و البته چماق به دستی برای خودش جولان ميده يکی هم مثل جعفر پناهی با کارنامه درخشان سرنوشت نا معلومی داره.
اگه یادتون باشه تو فیلم "اوشن 12" اون تیکه که روباه شب میخواد تخم مرغ رو بدزده یه موزیک میزاره تو گوشش که خیلی قشنگه.
خواستم بپرسم میشه به من بگین اسم اون موزیک چیه؟ یا این که از کجا میشه گرفتش؟
ممنون
اگه یادتون باشه تو فیلم "اوشن 12" اون تیکه که روباه شب میخواد تخم مرغ رو بدزده یه موزیک میزاره تو گوشش که خیلی قشنگه.
خواستم بپرسم میشه به من بگین اسم اون موزیک چیه؟ یا این که از کجا میشه گرفتش؟
ممنون