Movie Center

خب اصلا چیزی خیلی گنده بشه متنفر هم زیاد براش پیدا میشه. کل حرف من این هست که A3 فیلم منفوری نیست. یک سری خوششون میاد یک سری هم بدشون میاد اما خب فیلم منفوری نیست و خیلی از طرفدار ها خوششون میاد اما یک چیز ی مثل قسمت چهارم یک پارچه ازش متنفر هستند. اشتباهی که تو میکنی این هست که میگی فلانی چون من از A3 خوشم نمیاد پس اشغاله. اره از نظر تو اره اما نمی تونی نظرتو به عنوان نظر میلیون ها فن سری بیگانه به من تحمیل کنی امیر جون :دی

کسری جــــون... میلیون‌ها فن سری نظرشون رو در imdb و امثالهم اعلام کردند، برو از اونجا قالب کن به خودت :دی من میگم مزخرفه،‌ تو میگی نیست. نظره دیگه آقا :دی

یکی این داستان The Box رو واسم اسپویل میکنه!!! بدون sub دیدم هیچی نفهمیدم!!! مثلا اون مرتیکه آدم فضایی شده بود خدا شده بود چی شده بود؟!؟
هیمنجوری بخوام امتیاز بدم بهش 4.5/10 بیشتر ارزش نداره!!

یکی این داستان The Box رو واسم اسپویل میکنه!!! بدون sub دیدم هیچی نفهمیدم!!! مثلا اون مرتیکه آدم فضایی شده بود خدا شده بود چی شده بود؟!؟
هیمنجوری بخوام امتیاز بدم بهش 4.5/10 بیشتر ارزش نداره!!

نه بابا اون یارو از طرف فضایی ها ( به قول خودشون بالا دستیا :cheesygri ) یه انتخاب شدس که البته همه فکر می کردن به خاطر برخورد صاعغه تو ناسا مرده ولی خوب فضاییا یه حالی بهش دادن :biggrin1:

دوستان یه نظر کارشناسانه در مورد این فیلما!
کدوم ارزش دیدن داره؟

The Ugly Truth
Forgetting Sarah Marshall
Knocked Up
Bridget Jones:
The Edge of Reason
Borat
Alexander
Closer
The 40-Year-Old Vir**gin
Love Actually
The Quiet

آخرین ویرایش:
دوستان یه نظر کارشناسانه در مورد این فیلما!
کدوم ارزش دیدن داره؟

The Ugly Truth
Forgetting Sarah Marshall
Knocked Up
Bridget Jones:
The Edge of Reason
Borat
Alexander
V for Vendetta
Closer
The 40-Year-Old Vir**gin
Love Actually
The Quiet
بستگی داره واسه چی بخوای ببینی ولی تو اینایی که من دیدم :V for Vendetta و Borat پیشنهاد میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or