Movie Center

خب خبرهای کمی از Alien Prequel منتشر شده (البته میدونم اینجا به جز سیاوش و من و شاید یکی دو نفر دیگه طرفداری نداره :دی)
Ridley Scott در مورد این فیلم گفته :
"فیلم در سال 2085 یعنی حدود 30 سال قبل از ماجراهای سیگورنی ویور در نقش الن ریپلی میگذره و مهم ترین بخش فیلم به جواب دادن سوالات پیرامون Space Jockey (دوستانی که Alien 1 رو دیدن میدونن) پرداخته میشه و اینکه Space Jockey ها چی بودن و ..."
عکسی از Space Jockey برای اونایی که فیلم رو دیدن ولی یادشون رفته :دی
250px-SpaceJockey.jpg

اسکات از اولم میخواست اینکار رو بکنه :دی نمیدونم دیدین یا نه ولی تو Specialهای Aline اولی میگه دوست دارم یه دونه بسازم :دی
و برای اونایی که نمیدونن چه تئوری‌هایی در مورد این بنده خدا هست معروفترینش اینان که
اینا یه نسل برتر از انسان بودن،‌ توسط بیگانه‌ها منقرض شدند و خواستند به انسان‌های نفهم هشدار بدند
اینا یه قوم متخاصم بودند که تو سفینشون رو پر از بیگانه‌ها میکردند و با اونا حمله میکردند به سیاره‌های دیگه (اینو خود اسکات گفته)
تو یکی از کامیک‌ها میگه یه صنمی به Predatorهای معظم له داشتند که یادم نیست چی بود
تو یکی از کامیک‌ها میگه اینا یه موجودات برتری هستند،‌ که درگیر جنگ با Xenomorph (همین بیگانه) هستند و تصمیم دارند بعد از تمومی جنگ آدما رو به بردگی بگیرند
تو Aliens: Original Sin هم میگه اینا کلی دانشمند و اینا بودند میخواستند Alienها رو پرورش بدند به جای سلاح بیولوژیکی استفاده کنند
تو Aliens versus Predator 2 هم میگه که اصولا هرچی دارند ملت از این‌ها دارند و حتی Hive این Alienها روی شهرهای باستانی این بدبخت‌ها بنا شده :دی

چقدر کار میشه کرد با این فیلم آخه :دی چقدر خپنه این سری فیلم آخه... چقدر احمقانه بود ساخت نسخه سه و چهارش :دی

اسکات از اولم میخواست اینکار رو بکنه :دی نمیدونم دیدین یا نه ولی تو Specialهای Aline اولی میگه دوست دارم یه دونه بسازم :دی
و برای اونایی که نمیدونن چه تئوری‌هایی در مورد این بنده خدا هست معروفترینش اینان که
اینا یه نسل برتر از انسان بودن،‌ توسط بیگانه‌ها منقرض شدند و خواستند به انسان‌های نفهم هشدار بدند
اینا یه قوم متخاصم بودند که تو سفینشون رو پر از بیگانه‌ها میکردند و با اونا حمله میکردند به سیاره‌های دیگه (اینو خود اسکات گفته)
تو یکی از کامیک‌ها میگه یه صنمی به Predatorهای معظم له داشتند که یادم نیست چی بود
تو یکی از کامیک‌ها میگه اینا یه موجودات برتری هستند،‌ که درگیر جنگ با Xenomorph (همین بیگانه) هستند و تصمیم دارند بعد از تمومی جنگ آدما رو به بردگی بگیرند
تو Aliens: Original Sin هم میگه اینا کلی دانشمند و اینا بودند میخواستند Alienها رو پرورش بدند به جای سلاح بیولوژیکی استفاده کنند
تو Aliens versus Predator 2 هم میگه که اصولا هرچی دارند ملت از این‌ها دارند و حتی Hive این Alienها روی شهرهای باستانی این بدبخت‌ها بنا شده :دی

چقدر کار میشه کرد با این فیلم آخه :دی چقدر خپنه این سری فیلم آخه... چقدر احمقانه بود ساخت نسخه سه و چهارش :دی
دمت گرم ! من کلآ حال میکنم هرچی در مورد Alien و Xenomorph ها و ... بخونم :دی
فقط این رو شنیده بودم که به نظرم جالب هم هست :

امیدوارم هرچی هست به Predator ربطش ندن ! با اینکه اون هم سری بدی نیست ولی وقتی این دو تا با هم ترکیب میشن یه آش عجیب غریبی بدست میاد !
نسخه سه انقدرا هم بد نبود به نظرم ! یه حس عجیب و جالبی داشت :
مخصوصآ اینکه نشون داد میتونیم Xenodog هم داشته باشیم :دی
ولی نسخه چهار چیز چرتی بود :دی
دوست دارم توی این Prequel یدونه Xenomorph کالبد شکافی شده هم ببینم ! این دهن عجیب غریبشون رو بفهمیم جریانش چیه :دی
راستی اسکات گفته 2 تا Prequel در نظر داره !! گویا پلات عظیمی توی ذهنشه :دی

آخرین ویرایش:
اینا یه قوم متخاصم بودند که تو سفینشون رو پر از بیگانه‌ها میکردند و با اونا حمله میکردند به سیاره‌های دیگه

من با این خیلی حال میکنم، یعنی مثلا چطوری یافتن و پرورش دادن این بیگانه‌ها توسط مرحوم خلبان و چطور مردنشون و اینکه آخرین تلاششون برای فرستادن پیغوم بوده خیلی به به... مثکه از این شرکته که اسمش یادم نیست هم قراره صحبت بشه تو فیلم

من با این خیلی حال میکنم، یعنی مثلا چطوری یافتن و پرورش دادن این بیگانه‌ها توسط مرحوم خلبان و چطور مردنشون و اینکه آخرین تلاششون برای فرستادن پیغوم بوده خیلی به به... مثکه از این شرکته که اسمش یادم نیست هم قراره صحبت بشه تو فیلم
شرکته اسمش Company خالی نبود ؟! (ماشالله حافظه ـم هم خیلی قویه ! باید بشینم یه دور دیگه 4 تاش رو ببینم :دی)
حتمآ یه روبات هم توی فیلم قرار میدن. یکی از سمبل های سری Alien هم روباتهاش هست :دی

شرکته اسمش Company خالی نبود ؟! (ماشالله حافظه ـم هم خیلی قویه ! باید بشینم یه دور دیگه 4 تاش رو ببینم :دی)
حتمآ یه روبات هم توی فیلم قرار میدن. یکی از سمبل های سری Alien هم روباتهاش هست :دی
کمپانی بی شاپ منظورتون نیست احیانا ؟ همون رباته که توی Aliens بود و اخر سه معلوم میشه که رئیس کمپانی همون بشاپ و کلی کلون از خودش ساخته ؟

Last edited by a moderator:
کمپانی بی شاپ منظورتون نیست احیانا ؟ همون رباته که توی Aliens بود و اخر سه معلوم میشه که رئیس کمپانی همون بشاپ و کلی کلون از خودش ساخته ؟
من درست یادم نیست ولی توی Alien یه روبات به نام Ash بود. توی Aliens و Alien 3 هم یه روبات دیگه بود به نام Bishop که بنده خدا خیلی مظلوم بود :دی توی Resurrection هم وینونا رایدر نقش یه روبات رو بازی میکرد که اسمش یادم نیست !

اش نمی دونم چون هیچ وقت نتونستم شماره یک ببنیم. سه بار خریدم هر دفعه اشم خراب بود :دی
بیشاپ رییس همون کمپانی معروف فیلم بیگانه است که توی قسمت دوم رباتش بود و توی قسمت سوم خودش میاد ریپلی نجات بده که ریپلی امتناع می کنه. اون وینا رایدر هم که کلا از جوب پیداش کرده بودند تازه اخر فیلم می فهمیدیم ربات بود ( بدون هیچ هدفی ) کلا سه تا فیلم اول خیلی خوب بودند و چهار هم زباله بیش نبود :دی

اشتباه میکنی کلا :دی نسخه اول شاهکاره، نسخه دوم خوبه،‌ نسخه سوم اضافیه :دی اون رفرنس‌هایی که تو نسخه اول به فروید میده آدم رو دیوانه میکنه،‌ نسخه دوم دست عمو کامرون میفته که کلا چیزی از رفرنس و اینا حالیش نیست :دی

باز تو اومدی نظر خودتو بقبولونی :دی
A3 خیلی خوبه. حسش خیلی شبیه یک هست و داستان جالبی داره و داستان رو هم به خوبی تموم می کنه. دومیش هم اکشن خالص هست :دی

فیلمی که هنوز فیلمنامش نوشته نشده فیلمبرداریش شروع میشه، محصول مشترک 6 نویسندست، Tomatometerش 36، یعنی با خزترین کمدی‌ها برابری میکنه؛ میشه بگی به کجای نسخه اول نزدیکه؟ :دی تو اولی رو ندیدی حتی :دی

اخه مردک اگه من نگفته بودم شماره یک ندیدم از کجا میخواستی مچمو بگیری :دی ؟
اولا فیلنامشو شش نفر ننوشتند چون بین پروسه فیلم نویسش 3 تا فیلنامه کلا نابود کردند. ( البته اگه ماله دیوید توئی قبول می کردند عالی میشد )بعدشم کدوم تیکه اش خزه ؟
اگه فیلم بدی بود هیچ وقت دنباله شو نمی ساختند. استقبال ازش خوب بود و هر چند در حد دو تای قبلی نبود اما باز هم در حد نام سری بود. شماره چهار بود که انقدر افتضاح بود دیگه ادامه ش ندادند.
بعدشم هم انقدر نظر خودتو به عنوان خرد جمعی نده خورد ما :دی

یعنی مثلا الان این AvP خیلی خوبه رفتند دنبالش رو هم ساختند؟ منطق در حد ملا منبری کسری جان :دی هر وقت امتیاز این فیلم رو یه جوری بردی از 36 بالا من میگم فیلم خوبیه :دی

منتظر همچین مثالی بودم :دی اگه توجه داشته باشی حدود 10- 15 سال پیش هالیوود بدین شکل کار نمی کرد و وقتی یک مجموعه ای جواب نمی داد دیگه ولش می کردند. بعدشم هم AVP 2 مثلا قرار بود توهین قسمت اول از بین ببره که همه دیدند چی شد .....
راستش خود تو اینجا بار ها از اوتار به عنوان فیلم خزی نام بردی و مخالف سری Halo بودی که نمره جفتشون هم بالا بودی و گفتی نمره منطق نیست و خودم بر اساس عقلم نظر میدم در نتیجه من هم همون جواب به خودت بر می گردونم :دی

هایپ و اورهایپ فرق دارند، مــثـــلــــا عرض میکنم،‌ آواتار اورهایپ شده، مدرن وارفر 2 اورهایپ شده، ولی یه چیزی مثل Hurt Locker هایپش به اندازه کافیه... تازه به لطف ترولینگ فن‌های عمو کامرون تو imdb ببین چه بلایی سرش آوردن :دی یه وقتی هست من میگم هیلو فلانه، دلیلم منطقیه، یه عده کثیری هم موافق من هستند، یه عده هم مخالفم،‌ یه وقت هست تو میگی ماست سیاهه،‌ خب نتیجش میشه این :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or