Movie Center

همه منظورت کلا 15 16 تا نقده ؟ باید تعداد نقدا بره بالا تا بشه گفت فیلم منتقد پسند بوده یا نه... مشکلش هم فک کنم با خشونتشه... چمیدونم، گیر درستی که نداده :دی یعنی مثلا میگه چه معنی داره یه مشت بچه بریزن انقدر Violence بدن... آدم چقدر میتونه سطح تصورش پایین باشه خب :دی
نمیدونم منتقدارو خوب میشناسی یا نه ولی تو همون 15-16 تا نقد تقریبا همونایی که بالاترین نمره هارو دادن تقریبا معروف ترینان!فقط یه چندتایی از مهماش مثل Kenneth Turan از لس آنجلس تایمز یا Peter Travers از Rolling Stone با یکی دو نفر دیگه موندن از معروفا.

کلا ایبرت کاملا سلیقه ای برخورد میکنه و اصلا به Merit اعتار نمیده، اگه اشتباه نکنم این اواخر به Mummy 3 خیلی حال داده بود:دی ایبرت منتقد شاخی نیست بیشتر منتقد معروفیه اونم به خاطر برنامه ایه که با siskel داشت، تنها برنامه ی نقد فیلم پرطرفدار که البته بعد از اینکه siskel مرد دیگه هیچوقت نتونست دوباره اون حجم مخاطبو داشته باشه.

ها،اگه متاکریتیک یا امثالهم منبع مدرک،چه می دونم سطح فیلم باشن،چطوری فیلمایی مثه drag me to hell بالای 80،paranormal activity بالای 60،avatar بالای 80 میگیرن؟! اینا که نسل هر چی اعتباره زدن...!!!

ایبرت منتقد شاخی نیست بیشتر منتقد معروفیه اونم به خاطر برنامه ایه که با siskel داشت
ایبرت نویسنده ی شاخیه و پولیتزری هم که برد به احتمال خیلی زیاد بخاطر مهارت نویسندگیشه تا مهارت تحلیلیش. از اونور سیسکل نویسنده خوبی نیست ولی مهارت تحلیلیش بهتره.
ولی به هر حال خیلی از نوشته های ایبرت بخاطر متنشون عالیه جوری که بعضی وقتا به بهترین حالت اون چیزی رو که تو هم ممکنه موافق باشی بیان می کنه...مثلا این جمله تو ریویو راننده تاکسی هیچوقت یادم نمی ره.
Taxi Driver" is a hell, from the opening shot of a cab emerging from stygian clouds of steam to the climactic killing scene in which the camera finally looks straight down. Scorsese wanted to look away from Travis's rejection; we almost want to look away from his life. But he's there, all right, and he's suffering

میگم بعد از چند وقت , وقتی باز شد تونستیم این Avatar را ببینیم واقعآ یک شاهکار به تمام معنا بود
عجیب لذت بردم , دوست دارم N بار نگاه کنم
بعضی تیکه هاش با احساسات آدم بازی میکرد
تو مملکت ما میرن فیلم هایی مثل اخراجی ها میسازن فک میکنن سوپر فیلمه بعد اونور آب شاهکارهایی میسازن بترکون

حمیده خیرآبادی هم درگذشت ...
ای بابا . خدا بیامرزتش .

برادر Grim Reaper هم ترکونده ها :دی . فکر کنم تا آخرای این سال قطعه های هنرمندان پرشن :دی . ولی خب انشالاه ( با لحجه ی عربی بخونید ) آخرین هدفشون بود :دی .

خب خبرهای کمی از Alien Prequel منتشر شده (البته میدونم اینجا به جز سیاوش و من و شاید یکی دو نفر دیگه طرفداری نداره :دی)
Ridley Scott در مورد این فیلم گفته :
"فیلم در سال 2085 یعنی حدود 30 سال قبل از ماجراهای سیگورنی ویور در نقش الن ریپلی میگذره و مهم ترین بخش فیلم به جواب دادن سوالات پیرامون Space Jockey (دوستانی که Alien 1 رو دیدن میدونن) پرداخته میشه و اینکه Space Jockey ها چی بودن و ..."
عکسی از Space Jockey برای اونایی که فیلم رو دیدن ولی یادشون رفته :دی
250px-SpaceJockey.jpg

گفتی ریدلی اسکات آریا،همین 2-3 روز پیش نشستم این بلید رانر ش رو دیدم،کارگردان خوبیه ها ولی نمی دونم چرا من نمی تونم حتی با بلید رانر ش ارتباط داشته باشم،نمیگیره آدم رو،خوب من خیلی دوست دارم چند بار دیدن فیلم رو مخصوصا تو مدت زمان طولانی،ولی با اینکه بلید رانر رو از آخرین بار که دیدم خیلی میگذره،و فکر می کردم توقعم بالاتر بره نسبت به فیلم ولی بازم زیاد نشد (البته به جز اون فضاهای سیاهش با اون نورهایی که از خبری شوم نوید میده و صد البته اون تیکه آخرش...) و کلا اگه نمره هم بخوام بدم شاید در حد 5 یا 6 باشه از 10 :biggrin1: اگه پندی هست اگه اندرزی هست،ما سراپا گوشیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or