1- فيلمي به اسم TDK Return وجود نداره و Batman Returns فكر مال تيم برتون بود هيچ ربطي به گوير نداره، گوير مشاور فيلمنامه توي Batman Begins و TDK بوده و فيلمنامه نويس سه تا فيلم Blade2 تا سوال :
درسته که فیلمنامه TDK Return رو دادن به جاناتان نولان و " دیود گویر " ؟! چون ظاهرا این همون نویسنده Batman Return هستش ! که یکی از افتضاح ترین فیلم های کمیکی بود !
2 هم اینکه درسته ریمی و توبی مگوایر توی SM4 حضور ندارند ؟!
نه منظورم همون The Dark Knight Return ( مثلا !! ) ـه ! یا همون ادامه TDK ! که بهش ای لقب رو دادن !1- فيلمي به اسم TDK Return وجود نداره و Batman Returns فكر مال تيم برتون بود هيچ ربطي به گوير نداره، گوير مشاور فيلمنامه توي Batman Begins و TDK بوده و فيلمنامه نويس سه تا فيلم Blade
2 - بله
من با دیدن قسمت سوم کلا نامید شدم از این سری واقعا SM3 ارزش دو فیلم قبلی رو شدیدا پایین اورد ! Drag Me To Hell هم بسیار اشفته بود ! پر از ایده هایی با پرداخت بد با کمی اغماض فیلم متوسطی بود ! امیدی هم به Warcraft ندارم ! همون بهتر که Spider Man قراره Reboot بشه و سم ریمی نقشی نداره ! تازه الان کارگردان مارک وب هست که من شدیدا " 500 روزش " رو دوست دارم ! کلا فیلمهای کامیک بوکی هرچی دارک تر بهتر !!
این Sm4 رو هم که باید از الان فاتحش رو خوند به نظرم ...
با نظرت موافقم . 3 میتونست خیلی قشنگتر و زیبا تر شه . اما داستان پردازی و زیاد بودن ویلین ها کلا فیلم رو به فنا داد . به نظر من مثل بتمن ها اگر از اول شروع به ساختش کنن خوب میشه ولی الان نه . مثلا 10 سال دیگه که یکم فراموش شدهمن با دیدن قسمت سوم کلا نامید شدم از این سری واقعا SM3 ارزش دو فیلم قبلی رو شدیدا پایین اورد ! Drag Me To Hell هم بسیار اشفته بود ! پر از ایده هایی با پرداخت بد با کمی اغماض فیلم متوسطی بود ! امیدی هم به Warcraft ندارم ! همون بهتر که Spider Man قراره Reboot بشه و سم ریمی نقشی نداره ! تازه الان کارگردان مارک وب هست که من شدیدا " 500 روزش " رو دوست دارم ! کلا فیلمهای کامیک بوکی هرچی دارک تر بهتر !!
باز تو تز دادی نیمامن با دیدن قسمت سوم کلا نامید شدم از این سری واقعا SM3 ارزش دو فیلم قبلی رو شدیدا پایین اورد ! Drag Me To Hell هم بسیار اشفته بود ! پر از ایده هایی با پرداخت بد با کمی اغماض فیلم متوسطی بود ! امیدی هم به Warcraft ندارم ! همون بهتر که Spider Man قراره Reboot بشه و سم ریمی نقشی نداره ! تازه الان کارگردان مارک وب هست که من شدیدا " 500 روزش " رو دوست دارم ! کلا فیلمهای کامیک بوکی هرچی دارک تر بهتر !!
مشکل سونی و ریمی سر فیلمنامه ی SM4 بود نه 3 ! اصلا اختلاف سونی و ریمی از سر SM4 شروع شد ! وقتی سونی جیمز وندربیلت رو برای نوشتن فیلمنامه استخدام کرد ولی ریمی فیلمنامه رو قبول نکرد ! اصلا هم ربطی به شماره 3 نداره ! برا همین بود که ریمی گفته بود فقط با بازنویسی فیلمنامه توسط دیوید لیندزی فیلم رو میسازه ! من دارم میگم ریمی به شماره 3 گند زد به خاطر اینه که اسم ریمی به عنوان کارگردان و نویسنده فیلم هست ! ایده وجود اونهمه دشمن تو فیلم هم ایده ی خود سم ریمی و ایوان ریمی بود ! گند خورده شدن تو Drag Me To Hell هم به خاطر فیلمنامه ی نامناسبش بوده ! که باز هم نوشته ی همین دو برادر هست ! بعضی پرداخت های فیلم نسبتا جالبه ، ربط دادنش به موضوعات مذهبی ، سکانس های اکشن تو پارکینگ ، بازی خوب الیسون لومن ، ولی باید قبول کرد فیلم نامه اصلا برای ژانر Horror و تریلر نوشته شده و اصلا هم از فیلم به عنوان کار کمدی نام برده نمیشه ! بعضی سکانس های کلاسیک فیلم هست که بار کمدی به فیلم داده ! من خوشم نیومد با اینکه بعضی ایده هاش جالب بود !باز تو تز دادی نیما. فکر کردی سونی برای چی داره SM ریبوت می کنه. به خاطر اینکه سم ریمی از همون اول با فیلنامه قسمت سوم مشکل داشت. این همه تاخیر SM4 هم دقیقا سر فیلنامه بود. سونی می خواست رومنس فیلم بالا بره چیزی که ریمی مخالف بود. مارک وب هم چون رومنس ساز قوی اوردنش نه به خاطر اینکه کلا کارگردان توانمندی هست.
Drag me to hell هم جز بهترین فیلم های ترسناک -کمدی چند سال اخیر بود. نمراتش هم گویا وضعیتش هست.
خب منم حرف کسری رو تایید میکنم ! ولی من با همون امثال هالویین و The Fog جان کارپنتر راحت ترم ! من فیلم ترسناک نمیبینم که وسطش بخندم ! من فیلم ترسناک میبینم که بترسم ! ( عمرا :biggrin1: )کاملاً تأیید میشه .
خب IQ جون منم همون 3 گانه ی کلبه وحشت که کسری گفت رو تایید کردم دیگه که رگه های طنز هم توش داشت !من drag me رو ندیدم . منظورم همون 3 گانه ای بود که کسری مثال زد .
اتفاقاً پیرزنه تو drag me خیلی شبیه پیرزن اون فیلما درست شده !