Movie Center

2 تا سوال :
درسته که فیلمنامه TDK Return رو دادن به جاناتان نولان و " دیود گویر " ؟! چون ظاهرا این همون نویسنده Batman Return هستش ! که یکی از افتضاح ترین فیلم های کمیکی بود !
2 هم اینکه درسته ریمی و توبی مگوایر توی SM4 حضور ندارند ؟!

2 تا سوال :
درسته که فیلمنامه TDK Return رو دادن به جاناتان نولان و " دیود گویر " ؟! چون ظاهرا این همون نویسنده Batman Return هستش ! که یکی از افتضاح ترین فیلم های کمیکی بود !
2 هم اینکه درسته ریمی و توبی مگوایر توی SM4 حضور ندارند ؟!
1- فيلمي به اسم TDK Return وجود نداره و Batman Returns فكر مال تيم برتون بود هيچ ربطي به گوير نداره، گوير مشاور فيلمنامه توي Batman Begins و TDK‌ بوده و فيلمنامه نويس سه تا فيلم Blade
2 - بله

1- فيلمي به اسم TDK Return وجود نداره و Batman Returns فكر مال تيم برتون بود هيچ ربطي به گوير نداره، گوير مشاور فيلمنامه توي Batman Begins و TDK‌ بوده و فيلمنامه نويس سه تا فيلم Blade
2 - بله
نه منظورم همون The Dark Knight Return ( مثلا !! ) ـه ! یا همون ادامه TDK ! که بهش ای لقب رو دادن !
توی نمیدونم کدوم سایت زده بود که نویسنده اون قسمت هم بوده :دی !
این Sm4 رو هم که باید از الان فاتحش رو خوند به نظرم ...

این Sm4 رو هم که باید از الان فاتحش رو خوند به نظرم ...
من با دیدن قسمت سوم کلا نامید شدم از این سری واقعا SM3 ارزش دو فیلم قبلی رو شدیدا پایین اورد ! Drag Me To Hell هم بسیار اشفته بود ! پر از ایده هایی با پرداخت بد با کمی اغماض فیلم متوسطی بود ! امیدی هم به Warcraft ندارم ! همون بهتر که Spider Man قراره Reboot بشه و سم ریمی نقشی نداره ! تازه الان کارگردان مارک وب هست که من شدیدا " 500 روزش " رو دوست دارم ! کلا فیلمهای کامیک بوکی هرچی دارک تر بهتر !!

من با دیدن قسمت سوم کلا نامید شدم از این سری واقعا SM3 ارزش دو فیلم قبلی رو شدیدا پایین اورد ! Drag Me To Hell هم بسیار اشفته بود ! پر از ایده هایی با پرداخت بد با کمی اغماض فیلم متوسطی بود ! امیدی هم به Warcraft ندارم ! همون بهتر که Spider Man قراره Reboot بشه و سم ریمی نقشی نداره ! تازه الان کارگردان مارک وب هست که من شدیدا " 500 روزش " رو دوست دارم ! کلا فیلمهای کامیک بوکی هرچی دارک تر بهتر !!
با نظرت موافقم . 3 میتونست خیلی قشنگتر و زیبا تر شه . اما داستان پردازی و زیاد بودن ویلین ها کلا فیلم رو به فنا داد . به نظر من مثل بتمن ها اگر از اول شروع به ساختش کنن خوب میشه ولی الان نه . مثلا 10 سال دیگه که یکم فراموش شده :دی . کلا SM با 3ـش قبلی هاشون رو هم خراب تر کرد . 2ـش انصافا قشنگ بود بخاطر شخصیت پردازی عالی Doc oct . ولی انقدر توی این 3 افراطی بازی سره ویلین ها در آوردن که بهترین ویلین Sm یعنی Venom نابود شدش ! البته خدا رو شکر این مثل The Joker بین ایرانی ها خز نشد :دی .

باز تو تز دادی نیما :دی. فکر کردی سونی برای چی داره SM ریبوت می کنه. به خاطر اینکه سم ریمی از همون اول با فیلنامه قسمت سوم مشکل داشت. این همه تاخیر SM4 هم دقیقا سر فیلنامه بود. سونی می خواست رومنس فیلم بالا بره چیزی که ریمی مخالف بود. مارک وب هم چون رومنس ساز قوی اوردنش نه به خاطر اینکه کلا کارگردان توانمندی هست.
Drag me to hell هم جز بهترین فیلم های ترسناک -کمدی چند سال اخیر بود. نمراتش هم گویا وضعیتش هست.

باز تو تز دادی نیما :دی. فکر کردی سونی برای چی داره SM ریبوت می کنه. به خاطر اینکه سم ریمی از همون اول با فیلنامه قسمت سوم مشکل داشت. این همه تاخیر SM4 هم دقیقا سر فیلنامه بود. سونی می خواست رومنس فیلم بالا بره چیزی که ریمی مخالف بود. مارک وب هم چون رومنس ساز قوی اوردنش نه به خاطر اینکه کلا کارگردان توانمندی هست.
Drag me to hell هم جز بهترین فیلم های ترسناک -کمدی چند سال اخیر بود. نمراتش هم گویا وضعیتش هست.
مشکل سونی و ریمی سر فیلمنامه ی SM4 بود نه 3 ! اصلا اختلاف سونی و ریمی از سر SM4 شروع شد ! وقتی سونی جیمز وندربیلت رو برای نوشتن فیلمنامه استخدام کرد ولی ریمی فیلمنامه رو قبول نکرد ! اصلا هم ربطی به شماره 3 نداره ! برا همین بود که ریمی گفته بود فقط با بازنویسی فیلمنامه توسط دیوید لیندزی فیلم رو میسازه ! من دارم میگم ریمی به شماره 3 گند زد به خاطر اینه که اسم ریمی به عنوان کارگردان و نویسنده فیلم هست ! ایده وجود اونهمه دشمن تو فیلم هم ایده ی خود سم ریمی و ایوان ریمی بود ! گند خورده شدن تو Drag Me To Hell هم به خاطر فیلمنامه ی نامناسبش بوده ! که باز هم نوشته ی همین دو برادر هست ! بعضی پرداخت های فیلم نسبتا جالبه ، ربط دادنش به موضوعات مذهبی ، سکانس های اکشن تو پارکینگ ، بازی خوب الیسون لومن ، ولی باید قبول کرد فیلم نامه اصلا برای ژانر Horror و تریلر نوشته شده و اصلا هم از فیلم به عنوان کار کمدی نام برده نمیشه ! بعضی سکانس های کلاسیک فیلم هست که بار کمدی به فیلم داده ! من خوشم نیومد با اینکه بعضی ایده هاش جالب بود !

خب نیما دقیقا سره فیلنامه سه هم مشکل داشتند و این مشکل از شماره چهار شروع نشد. خودتم حساب کنی میبین چرا بعد از شاهکار دوم شماره سوم انقدر گند خورد توش. اشتباه نکنم خوده ریمی یک بار گفته بود چه قدر سره شماره سوم تحت فشار بوده. منتها یک نفر جرات کنار کشیدن داره مثل نولان ( که اگه یک چیز مطابق میلیش نباشه ادامه نمیده ) و یکی هم مثل ریمی ادامه میده. وقتی یک نفر استعداد ساخت SM 2 را داشته باشه نمیشه سخته مزخرفی مثل 3 را هم بسازی.
در مورد Drag me to hell دقیقا مشکلت همینه. ریمی اصلا کسی نیست که فیلم ترسناک صرف بسازه. یک کسی مثل جان کارپنتر Horror محضه. تو اگه سه گانه کلبه وحشت ( به یاد گذشته ها :دی ) دیده باشی متوجه میشی همیشه یک تم طنزی قوی توی فیلم هست. بعد یک چیزی هم هست تو نظرت محترمه منتها Drag me to hell از نظر عموم نه تنها یک شکست نیست برای ریمی بلکه نقطه عطف بزرگی براش بعد از اون همه سال نساختن فیلیم توی زانر ترسناک - کمدی. متوسط نمره هم نزدیک 80 که برای این فیلم فرای عالی هست.

خب منم دارم میگم اصلا سونی با فیلمنامه ی مورد علاقه ی سم ریمی مشکل داشت ، فیلمنامه ای هم که ریمی نوشته رو هم من و خیلی های دیگه باهاش مشکل داریم ! فیلمنامه مهم ترین رکن فیلمه ! خیلی جالبه که تو به فیلمنامه نویس ها تو شماره ی اول و دوم توجه نمیکنی ، از شماره ی سوم که سم ریمی به همراه برادرش نوشتن فیلمنامه رو بدست گرفتن همچین فیلمی ساختن ! من شاید به عنوان فیلمساز ریمی رو فیلمساز متوسط رو به خوبی بدونم اما اصلا تو نوشتن فیلمنامه خوب نیست ! یا شاید نمیتونه فیلمنامه ی مشترک بنویسه ! به هر حال از نظر من این دو فیلم اخری که با همکاری برادرش ساخته از نظر فیلم نامه ضعیف بودن ! من خودم قبول دارم Drag Me ... از نظر برخی ارجاعات به برخی فیلم های کلاسیک Horror خوب عمل کرده ولی بازم به نظرم فیلم متوسطیه ! حالا شاید من نمیتونم با این نوع فیلم ها ارتباط برقرار کنم ! در ضمن برا من امتیاز Meta مهم نیست ! ولی کاملا اطمینان دارم یکی از دلایل اصلی ضعیف بودن SM3 همین سم ریمی و برادرش و فیلمنامه ی اشفتشون بوده !

سلام
خوبه که 2 تا فسیل رو اینجا زیارت می کنیم ! :دی
تو اگه سه گانه کلبه وحشت ( به یاد گذشته ها ) دیده باشی متوجه میشی همیشه یک تم طنزی قوی توی فیلم هست
کاملاً تأیید میشه .

یک کسی مثل جان کارپنتر Horror محضه. تو اگه سه گانه کلبه وحشت ( به یاد گذشته ها ) دیده باشی متوجه میشی همیشه یک تم طنزی قوی توی فیلم هست
امیدوارم این طنازی استاد به آلما و پسراش سرایت نکنه....

شرمنده به خاطر off!!!

کاملاً تأیید میشه .
خب منم حرف کسری رو تایید میکنم ! ولی من با همون امثال هالویین و The Fog جان کارپنتر راحت ترم ! من فیلم ترسناک نمیبینم که وسطش بخندم ! من فیلم ترسناک میبینم که بترسم ! ( عمرا :biggrin1: )
البته نظرات روی Drag Me متفاوته ، منم به نظر کسری و بقیه ی طرفدارای این فیلم احترام میزارم !

سلام
البته نظرات روی Drag Me متفاوته ، منم به نظر کسری و بقیه ی طرفدارای این فیلم احترام میزارم !
من drag me رو ندیدم . منظورم همون 3 گانه ای بود که کسری مثال زد .
اتفاقاً پیرزنه تو drag me خیلی شبیه پیرزن اون فیلما درست شده !

من drag me رو ندیدم . منظورم همون 3 گانه ای بود که کسری مثال زد .
اتفاقاً پیرزنه تو drag me خیلی شبیه پیرزن اون فیلما درست شده !
خب IQ جون منم همون 3 گانه ی کلبه وحشت که کسری گفت رو تایید کردم دیگه که رگه های طنز هم توش داشت !
ولی بیشتر اون پیرزنه منو یاد فردی کروگر و کابوس در الم استریت میندازه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or