این پنگوئن بدبخت خیلی جای مانور داره، تنها بدبختی هم هست که مغزش سالمه... حالا کلی دشمن کمتر شناخته شده خفن هم داره بتمن، حتی رو Mr.Freeze هم میتونه کار کنه ولی با توجه به اینکه کریس نولانه و Min****، صحیحش همینه که ریدلر رو برداره

ولی غول جای مانور خیلی بیشتری داشت تو BB... حیف شد
نظر شخصيم هست خيلي هم شايد مهم نباشه اما ريدلر اونقدر قدرت نداره كه بتونه يه فيلم رو تا آخرش بكشونه
به نظر من تنها دليلي كه باعث شده اين همه تو شايعات از حضورش تو فيلمي بعدي اسم ببرن به خاطر اينه نسبت به خيلي دشمناي بتمن معروفتره
ريدلر قبلا جواب نداده الانم جواب نمي ده
تصور من اينه كه انتخاب ريدلر بعد از داستان و فضاي The Dark Knight و اثري كه جوكر گذاشت يه جورايي عقب گرده
تازه Set Up داستان كاملا مشخصه
بتمن به عنوان قاتل هاروي دنت ديده مي شه و تبديل به يه چهره منفور شده پس بايد يه راهي پيدا كنه كه اسمش رو از اين جرايم پاك كنه با دشمني مثل ريدلر نمي شه اينكار رو كرد فقط به خاطر اينكه ريدلر اهل قتل نيست
دشمنايي كه به نظرم مي تونن خيلي خوب باشن يكي همون پنگوئن خصوصا اگه فيليپ سيمور هافمن بازي كنه كلا هافمن نقش آدماي عوضي رو عالي در مياره يه نگاه به بازيش تو M:I3 يا فيلم سيدني لومت حرفم رو تاييد مي كنه
يكي ديگه تاليا هست كه خيلي بهتر از Catwoman جواب مي ده
يكي ديگه هم Deadshot ه كه البته تو فيلم نولان فكر نكنم خوب جواب بده ولي واقعا به عنوان يه كاركتر خفن قبولش دارم با فلسفه ش خيلي حال مي كنم تا حدودي به خاطر Deadshot ه كه Secret Six جز نقاط درخشان Blackest Night شده
يه كاركتر ديگه من دوست دارم ببينم Oracle كه مي تونه دختر گوردون نباشه بلكه يه هكر يا خبرنگاري باشه كه باور داره بتمن بي گناهه مي خواد بهش كمك كنه و مي تونه از لحاظ شخصيتي يه چيزي بين رابين تيم دريك و خود باربارا باشه ولي اسمش مثلا كاساندرا كين يا استفاني براون باشه (يه تير و سه نشون) بازيگر انتخابيم هم Evan Rachel Wood ه كه نمي دونم چرا بازي تو Inception رو رد كرده البته معمولا فيلم بزرگ با بودجه بالا بازي نمي كنه
در كل اينا همه ش آرزوي محاله ولي نظر من اينه