Movie Center

این پنگوئن بدبخت خیلی جای مانور داره، تنها بدبختی هم هست که مغزش سالمه... حالا کلی دشمن کمتر شناخته شده خفن هم داره بتمن، حتی رو Mr.Freeze هم میتونه کار کنه ولی با توجه به اینکه کریس نولانه و Min****، صحیحش همینه که ریدلر رو برداره :دی ولی غول جای مانور خیلی بیشتری داشت تو BB... حیف شد :دی

بعد اینکه Hot Tube Time Machine چرا نقدای بد نگرفت :دی

دوستان یکی میتونه داستان Transformers رو بگه !!خلاصه و مفید
فیلمش؟
داستان فیلم:یکروز مگان فاکس لباس تابستونی پوشیده بود که یک کارگردان از کنارش رد شد.با خودش گفت چه خوب میشه اگه بتونم یک فیلمی از این خانوم محترم بگیرم و این گونه بود که حماسه ی تبدیل شوندگان خلق شد.
پ.ن:صدا و سیما میخواد تبدیل شوندگان 2 رو بزاره.

فیلمش؟
داستان فیلم:یکروز مگان فاکس لباس تابستونی پوشیده بود که یک کارگردان از کنارش رد شد.با خودش گفت چه خوب میشه اگه بتونم یک فیلمی از این خانوم محترم بگیرم و این گونه بود که حماسه ی تبدیل شوندگان خلق شد.
پ.ن:صدا و سیما میخواد تبدیل شوندگان 2 رو بزاره.
اصلش اون قسمته که سوار موتور میشه!:biggrin1:
که اونم دقیقا مثل این عکس منفجر میکنن:دی به قولی از موتور پیادش میکنن:دی
http://upload.iranblog.com/6/1269658926.jpg

عکس رو ببینین -کفو خون قاطی میکنین:دی-زنه غیب شده:دی

اصلش اون قسمته که سوار موتور میشه!:biggrin1:
که اونم دقیقا مثل این عکس منفجر میکنن:دی به قولی از موتور پیادش میکنن:دی
http://upload.iranblog.com/6/1269658926.jpg

عکس رو ببینین -کفو خون قاطی میکنین:دی-زنه غیب شده:دی

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:خیلی باحال بود :laughing::laughing::laughing::laughing:
نمیگم میذاشتن اما اینا که از این کارا بلدن خیلی از فیلمهارو راحت میتونن پخش کنن :biggrin1:
بسی کیفمان کوک شد و خندیدیم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

--------------

بچه ها راستی فیلم پرنس بالاخره نیمد :biggrin1:
یه دو سه تا فیلم انیمیشن هم معرفی کنید :biggrin1: میگم من آخرین اره رو دیدم خوشم اومد :biggrin1: آیا ارزش داره تمامی شمارهههای قبل و بگیرم و ببینم :biggrin1:

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:خیلی باحال بود :laughing::laughing::laughing::laughing:
نمیگم میذاشتن اما اینا که از این کارا بلدن خیلی از فیلمهارو راحت میتونن پخش کنن :biggrin1:
بسی کیفمان کوک شد و خندیدیم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

--------------

بچه ها راستی فیلم پرنس بالاخره نیمد :biggrin1:
یه دو سه تا فیلم انیمیشن هم معرفی کنید :biggrin1: میگم من آخرین اره رو دیدم خوشم اومد :biggrin1: آیا ارزش داره تمامی شمارهههای قبل و بگیرم و ببینم :biggrin1:

کلا اره فقط اول و ثانیش نسبتا ارزش دیدن داره... انیمیشن بشین Coraline, Mary And Max, Lady and the Reaper و Fantastic Mr.Fox رو ببین :دی

این پنگوئن بدبخت خیلی جای مانور داره، تنها بدبختی هم هست که مغزش سالمه... حالا کلی دشمن کمتر شناخته شده خفن هم داره بتمن، حتی رو Mr.Freeze هم میتونه کار کنه ولی با توجه به اینکه کریس نولانه و Min****، صحیحش همینه که ریدلر رو برداره :دی ولی غول جای مانور خیلی بیشتری داشت تو BB... حیف شد
نظر شخصيم هست خيلي هم شايد مهم نباشه اما ريدلر اونقدر قدرت نداره كه بتونه يه فيلم رو تا آخرش بكشونه
به نظر من تنها دليلي كه باعث شده اين همه تو شايعات از حضورش تو فيلمي بعدي اسم ببرن به خاطر اينه نسبت به خيلي دشمناي بتمن معروفتره
ريدلر قبلا جواب نداده الانم جواب نمي ده
تصور من اينه كه انتخاب ريدلر بعد از داستان و فضاي The Dark Knight‌ و اثري كه جوكر گذاشت يه جورايي عقب گرده
تازه Set Up داستان كاملا مشخصه
بتمن به عنوان قاتل هاروي دنت ديده مي شه و تبديل به يه چهره منفور شده پس بايد يه راهي پيدا كنه كه اسمش رو از اين جرايم پاك كنه با دشمني مثل ريدلر نمي شه اينكار رو كرد فقط به خاطر اينكه ريدلر اهل قتل نيست
دشمنايي كه به نظرم مي تونن خيلي خوب باشن يكي همون پنگوئن خصوصا اگه فيليپ سيمور هافمن بازي كنه كلا هافمن نقش آدماي عوضي رو عالي در مياره يه نگاه به بازيش تو M:I3‌ يا فيلم سيدني لومت حرفم رو تاييد مي كنه
يكي ديگه تاليا هست كه خيلي بهتر از Catwoman‌ جواب مي ده
يكي ديگه هم Deadshot ه كه البته تو فيلم نولان فكر نكنم خوب جواب بده ولي واقعا به عنوان يه كاركتر خفن قبولش دارم با فلسفه ش خيلي حال مي كنم تا حدودي به خاطر Deadshot ه كه Secret Six جز نقاط درخشان Blackest Night شده
يه كاركتر ديگه من دوست دارم ببينم Oracle كه مي تونه دختر گوردون نباشه بلكه يه هكر يا خبرنگاري باشه كه باور داره بتمن بي گناهه مي خواد بهش كمك كنه و مي تونه از لحاظ شخصيتي يه چيزي بين رابين تيم دريك و خود باربارا باشه ولي اسمش مثلا كاساندرا كين يا استفاني براون باشه (يه تير و سه نشون) بازيگر انتخابيم هم Evan Rachel Wood ه كه نمي دونم چرا بازي تو Inception رو رد كرده البته معمولا فيلم بزرگ با بودجه بالا بازي نمي كنه
در كل اينا همه ش آرزوي محاله ولي نظر من اينه

سلام
Penguin = Anthony Hopkins
اینا چیشون به هم میاد ؟!
من بتمن باز نیستم ولی هرچی میخوام هاپکینز رو در نقش پنگوئن تصور کنم ، نمیتونم .
به نظرم همون هلفمن منطقی تره .
آدام سندلر هم اگر یکم جمع و جورتر بود خوب بود :دی

جمعه تو باکس آفیس pmc داشت یه قسمت هایی از یه فیلمی رو میزاشت من اسمش رو درست نفهمیدم
داستان راجع به یه مامور اداره ی پلیس بود که زنش رو از دست داده بود و دخترش رو تنهایی بزرگ کرده بود و خیلی دوستش داشت یه روز دخترش سر میز شام حالش بد میشه بعد مرده میخواد ببرتش دکتر دم در که میرسن یه نفر با شاتگان دختره رو داغون میکنه و دختره همون موقع میمیره حالا مرده دنبال کشف راز قتلشه من خیلی از داستانش خوشم اومد(شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی من خوشم اومد)حالا کسی میتونه اسمش رو پیدا کنه؟

جمعه تو باکس آفیس pmc داشت یه قسمت هایی از یه فیلمی رو میزاشت من اسمش رو درست نفهمیدم
داستان راجع به یه مامور اداره ی پلیس بود که زنش رو از دست داده بود و دخترش رو تنهایی بزرگ کرده بود و خیلی دوستش داشت یه روز دخترش سر میز شام حالش بد میشه بعد مرده میخواد ببرتش دکتر دم در که میرسن یه نفر با شاتگان دختره رو داغون میکنه و دختره همون موقع میمیره حالا مرده دنبال کشف راز قتلشه من خیلی از داستانش خوشم اومد(شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی من خوشم اومد)حالا کسی میتونه اسمش رو پیدا کنه؟

:cheesygriEdge of Darkness

هافمن رو میتونی تصور کنی هاپکینز رو نمیتونی؟ هم چاقه،‌ هم نقش عوضی‌های بدذات رو عالی بازی می‌کنه، یکم رو دماغش کار میکنن، چشاش حرف میزنه لعنتی که خیلی برای کار نولان عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or