توی این 4-5 سال بکآپی چیزی نگرفتی یموقع ؟
آخرین بک آپم خیلی قدیمیه، درستم نشد، عیبی نداره از اول

اول در مورد جوایز که یه چنتا سورپرایز داشت، یکی اینکه فیلمنامه اقتباسی رو Precious برد در صورتی که همه میگفتن جیسن ریتمن میگیره و البته حق In the loop بود

دوم اینکه آواتار فیلمبرداری رو برد در صورتی که شانس اول و دوم Hurt Locker بود و روبان سفید و جالب اینه بدونین که تا قبل از آواتار هیچ فیلمبرداری دیجیتالی اسکار نبرده بود، ارباب حلقه ها هم فکر کم تا جاییشو که تونسته بودن آنالوگ ورداشته بودن.فیلم خارجی از حدود یه هفته پیس بحث این فیلم آرژانتینیه بالا گرفته بود، رو هارد مرحومم داشتم، حالا باز باید دانلود کنم

در مورد مراسم، یکی اینکه من با اجرای جکمن اونقدری حال نکردم، خیلی موزیکال بود، کلا اجرای بالدوین و مارتین به اجرای مجری محبوب من(استیوارت) نزدیک تر است

به امید اینکه سال دیگه استیو کارل مجری شه!
دوم اینکه خیلی بد بود که موسییقی های فیلمارو مثل هر سال زنده اجرا نکردن و عوضش موسیقی متنو زنده اجرا کردن، سوم اینکه واقعا طرح خوبی زده بودن برای قسمت In memorial و دیگه اون حالت خسته کننده ی قبلو نداشت مخصوصا که جیمز تیلر عزیز خوند

چهارم اینکه این اسکار افتخاری رو هم خوب شد ورداشتن.
دلیلی که فکر میکنم اکثر بچه ها میگن خسته شدن این بود که این سری ده تا فیلم کاندید باید معرفی میشدن(که واقعا این معرفی فیلم ها فوق العاده خسته کننده س!) ولی به نظرم خیلی بهتر از اون چیزی بود که من فکرشو میکردم، چون اگه اسکار افتخاری و in memorial مثل سابق بودن عذاب آور میشد.
هایلایت های شو یکی دیدن NPH بود اول مراسم، یکی اجرای اون دو تا اول مراسم و یکی هم تینا فی و رابرت داونی و مسلما بدترین قسمتش باربارا استریسند بود.
ها جف بریجز هم خیلی حال داد.
ولی ریتینگا خیلی بالا بود، بالای 40 میلیون، امیدوارم Hurt Locker یه سودی ببره از این جریان.