Movie Center

كانال Foxmovies رو عرب ست و نيل ست نشون ميده
همون حدوداي 2 به بعد رد كارپت شروع مي شه تا حول و حوش 8.5 هم طول مي كشه (دوشنبه)
==
اصلا نه بحثی نه حرفی نه خبری نه کسی جیکش در میاد اصلا
خوب بهترين بحث اينه كه بگيم به خاطر حركت تهيه كننده Hurt Locker اسكار بهترين فيلمو بهش ندن
احتمالا تهيه كننده ش از آشناهاي همين ده نمكي خودمونه
حالا معذرت خواهي هم كرده كه كرده مهم همون حركت بي شعورانه اولش بوده
نظرتون چيه؟

خوب بهترين بحث اينه كه بگيم به خاطر حركت تهيه كننده Hurt Locker اسكار بهترين فيلمو بهش ندن
نظرتون چيه؟

میشه بگین چیکار کرده دقیقا ؟!

نظرتون چيه؟

حرکتش که خیلی جالیه . ایرانی بازیی کرده :دی
100% بی شعورانه است .

میشه بگین چیکار کرده دقیقا ؟!

اومده به یه سری از اعضای اکادمی Email داده گفته به اون فیلم 500 میلیون دلاری (َAvatar) رای ندید به فیلم من بدید. تازه خواسته که به Avatar رنک 10 بدن و به Hurt Locker رنک 1 :دی

اولا خودتون رو کنترل کنید یه کم :biggrin1: بعدشم به نظر من کار زیاد بدی هم نکرده :biggrin1: خو خواسته اعضای آکادمی رو هدایت کنه , اینکه عیبی نداره :biggrin1:

ولی گذشته از شوخی بی شعوری تهیه کننده یه چیزه , بی شعوری کارگردان یه چیز دیگه . تهیه کننده ها که ماشالا 90% شون این شکلین , اگه بیگلو همچین کاری میکرد اون وقت باید سرزنش میشد وگرنه از تهیه کننده ها زیاد انتظار نمیره , ولی در مجموع خاک عالم بر سرش که با این کارش هرچند کم ولی یه جو منفی درست کرد واس The Hurt Locker , یه جورایی بهونه داد دست فن های Avatar .

ولی در مجموع خاک عالم بر سرش که با این کارش هرچند کم ولی یه جو منفی درست کرد
دقیقا به همین دلیل قاطی کردم .... واقعا اگه عقل نباشد !!!!که در این مورد هم نبود !!!
امید.ارم تاثیر بدی روی رای ها نزاره :(

آكادمي هم از حضور در مراسم محرومش كرده ولي اگه Hurt Locker ببره بعدا اسكارش رو بهش مي دن
بالاخره قانون شكني كرده ديگه
ولي خدايي وقتي كارنامه اين آدم رو مي بيني قشنگ معلومه هدفش گسترش حمايت از سينماي مستقل نبوده بلكه فقط شور جايزه رو مي زده
درسته كه فيلم به قولي بچه بيگلو و بول هست ولي يه همچين حركات جوانمردانه نبايد به بي جواب بمونه
==
آليس تيم برتون هم فعلا خيلي پرت از آب در اومده با توجه به نظرات اوليه
دليلش همين Re-Imagining‌ بي دليل
خدايي داستان به اين خوبي رو بايد اين جوري مي ريدن توش ؟
Underland? WTF?

خبر که زیاد هست !

مثلا : جاناتان نولان به عنوان کارگردان سوپرمن بعدی انتخاب شد . من یادم نمیاد تا حالا جاناتان کارگردانی کرده باشه ! یعنی اولین پروژش خیلی بزرگ خواهد بود . البته مدیریت کیریستوفر میتونه ما رو امیدوار کنه !

تب 3D هم که همه گیر شده ! ریدلی اسکات گفته ادامه ی Alien به صورت 3D خواهد بود .

رابرت دنیرو هم تو قسمت دوم Walsh in Midnight Run بازی خواهد کرد ! این فیلم ادامه ای خواهد بود بر قسمت اول همین فیلم که یک اکشن / کمدی در سال 1986 بوده ، هست .

با اینکه من با United 93 گرین گراس زیاد حال نکردم ! و به نظرم Exaggrated بود ولی بد جور منتظر Green Zone هستم . مت دیمون ساخته شده برای همچین رل هایی .

فیلم سینمایی " رم " نیز ساخته خواهد شد . سریال رم 4 سال پیش پخشش تموم شده بود .

" پلیس اکادمی " نیز بازسازی خواهد شد . فعلا New Line و Warner Bros براش نویسنده و کارگردانی رو در نظر نگرفتن . این فیلم هفتمین فیلم از این سری خواهد بود .

خبر جالب دیگه این که رایان گاسلینک تو فیلم کمدی استیو کارل بازی خواهد کرد . فیلم در مورد پدری هست که درگیر بحران های روابط زناشویی شده و ...

اندرو ادامسون ( شرک و نارنیا ) قراره فیلم فانتزی جدیدی به نام Fountain City رو بسازه . بودجه ی فیلم بالغ بر چیزی بیش از 100 میلیون دلار اعلام شده . قراره فیلمنامه رو Joby Harold بنویسه ( Awake )

الیور استون هم قراره Saveges رو بسازه .

زک اسنایدر هم که داره انیمیشن Legend Of The Guardians رو میسازه . به نظرم فیلم جالبی میاد .

جاناتان نولان به عنوان کارگردان سوپرمن بعدی انتخاب شد . من یادم نمیاد تا حالا جاناتان کارگردانی کرده باشه ! یعنی اولین پروژش خیلی بزرگ خواهد بود . البته مدیریت کیریستوفر میتونه ما رو امیدوار کنه !
رئيس DCE تمام شايعات اين مدت رو فعلا رد كرده و گفته كه ما در مورد اين پروژه ها با كسي صحبت نكرديم (حتي همين كه گفتن گوير داره فيلمنامه ش رو مي نويسه هم دروغ بوده)
==
تب 3D هم که همه گیر شده ! ریدلی اسکات گفته ادامه ی Alien به صورت 3D خواهد بود .
البته خود اسكات نگفته بلكه طراح گريم Alien‌اصلي همچين حرفي زده و چون هيچ ربطي به پروژه Alien Prequel نداره خيلي نمي شه رو حرفش حساب كرد و در كل فعلا هيچ خبري از Alien Prequel نيست و كاملا پا در هواست
فيلمي كه سه بعدي شدنش نا اميد كننده س Green Lantern چون
اولا كه فيلمنامه ش فاجعه س
دوما كستينگ افتضاحه
سوما مارتين كمپل خارج از جيمز باند افتضاح بوده
==
با اینکه من با United 93 گرین گراس زیاد حال نکردم ! و به نظرم Exaggrated بود ولی بد جور منتظر Green Zone هستم . مت دیمون ساخته شده برای همچین رل هایی .
فيلم اگه شكست تجاري بخوره اصلا تقصير سوژه نيست بلكه تقصير يونيورساله كه تو ماركتينگش خراب كرده
فيلم رو مي شد به عنوان يه prequel سري بورن تبليغ كرد يعني يه جوراي داستان ديويد وب تو عراق ولي نكردن
==
دوستان شمارش معکوس IMDB حدود 11 ساعت دیگه تمام میشه یعنی حدود 4 صبح امروز.مگه مراسم فردا نیست؟
کسی نمیدونه قضیه چیه؟
الان كه من مي بينم زده يه روز و هفت ساعت
اون يه روز كه مي بيني = با 24 ساعته
==
بهترين خبراي اين مدت مربوط به انجلينا جولي بودن
اول گفتن بازي در Wanted2 رو بي خيال شده (يه تصميم عاقلانه چون قسمت اول فاجعه بود و كلا جولي تو كاراي اكشن افتضاحه مگر اينكه Salt چيز متفاوتي در بياد) و قراره تو فيلم Gravity كوآرون بازي كنه اما اينم رد شد و گفتن قراره تو Serena آرونوفسكي بازي كنه

من که فعلا سیستم نداره ولی و الان اومدم دیدم که Precious معتبر ترین جایزه فیلمای مستقلو برد که از قبل هم معلوم بود، ولی نکته جالب این بود که جایزه بهترین فیلم خارجی رو دیدن به یه فیلم just okay ای مثل education در صورتی که یکی از شاخ ترین Crime\thriller های سینما هم کاندید بود، حالا اگه تو اسکار بدن به روبان سید باز یکمی قابل قبوله چون هم فیلم خوبیه(خیلی بهتر از اجوکیشن)هم هانکه overdue ه هم اینکه آکادمی بالاخره شاید امسال تصمیم بگیره با کن آشتی کنه.
پ.ن:هاردم ترکید، فعلا دادم تعمیر ولی میگن یحتمل درست نمیشه، یه چیزی تو اوردر 400 عنوان فیلم و چند عنوان سریال فعلا در هاله ای از ابهام قرار دارن! تازه bookmark هامم هستن که حاصل 4-5 سال علافی در دنیای مجازین:دی

پ.ن:هاردم ترکید، فعلا دادم تعمیر ولی میگن یحتمل درست نمیشه، یه چیزی تو اوردر 400 عنوان فیلم و چند عنوان سریال فعلا در هاله ای از ابهام قرار دارن! تازه bookmark هامم هستن که حاصل 4-5 سال علافی در دنیای مجازین:دی

توی این 4-5 سال بک‌آپی چیزی نگرفتی یموقع ؟:biggrin1:
درست میشه...

خبر که زیاد هست !

مثلا : جاناتان نولان به عنوان کارگردان سوپرمن بعدی انتخاب شد . من یادم نمیاد تا حالا جاناتان کارگردانی کرده باشه ! یعنی اولین پروژش خیلی بزرگ خواهد بود . البته مدیریت کیریستوفر میتونه ما رو امیدوار کنه !
.
البته شایعه بود گقته بودن که قراره Debut کارگردانیش باشه ( اونم چه فیلمی )
-
جالبه که برادر دیگر نولان یه مجرمه و Prime Suspect ه قتله :دی

:RAZZIE AWARDS
WORST PICTURE: "Transformers: Revenge of the Fallen"
WORST ACTORS: All three Jonas Brothers, "Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience"
WORST ACTRESS: Sandra Bullock, "All About Steve"
WORST SCREEN COUPLE: Sandra Bullock & Bradley Cooper, "All About Steve"
WORST SUPPORTING ACTOR: Billy Ray Cyrus, "Hannah Montana: The Movie"
WORST SUPPORTING ACTRESS: Sienna Miller, "G.I. Joe: The Rise of Cobra"
WORST PREQUEL, REMAKE, RIP-OFF OR SEQUEL (Combined Category for 2009): "Land of the Lost"
WORST DIRECTOR: Michael Bay, "Transformers: Revenge of the Fallen"
WORST SCREENPLAY: "Transformers: Revenge of the Fallen" written by Ehren Kruger & Roberto Orci & Alex Kurtzman, based on Hasbro’s Transformers Action Figures
SPECIAL 30TH RAZZIE-VERSARY AWARDS
WORST PICTURE OF THE DECADE: "Battlefield Earth" (previous winner of eight Razzies, including worst drama of our first 25 years)
WORST ACTOR OF THE DECADE: Eddie Murphy, "Adventures of Pluto Nash," "I Spy," "Imagine That," "Meet Dave," "Norbit," "Showtime"
WORST ACTRESS OF THE DECADE: Paris Hilton, "The Hottie and the Nottie," "House of Wax," "Repo: The Genetic Opera"
Photos: Sandra Bullock and Bradley Cooper in "All About Steve" (20th Century Fox), Shia LaBeouf and Megan Fox in "Transformers: Revenge of the Fallen" (Paramount)
RELATED POST
بولاک هم 2 جایزه برد هم بازیگر زن هم COUPLE.مثل اینکه رفته تو مراسم جایزشم گرفته!به سبک هالی بری فقط امیدوارم این یکی اسکار نگیره.با انتخاب ترنسفورمرز هم موافق نیستم فیلم بدتر زیاد داشتیم.
-----------------------
تصمیم گرفتم قبل از اسکار همه فیلمای کاندید بهترین فیلم رو ببینم،به همین علت دیروز اواتار رو دیدم با بهترین کیفیتی که الان موجوده!
راستش تصمیم گیری در مورد فیلمی مثل اواتار سخته.از یه طرف با یه داستان سطحی و تا حدود زیادی کلیشه ایه فیلم و از طرف دیگه با یکی از بهترین فیلمهای تاریخ سینما از نظر بصری طرفیم.داستان فیلم همون داستان ضدامپریالیستی که بارها با پرداخت بهتر تو فیلمایی مثل رقصنده باگرگها،اپوکالیپتو ،اینک اخرالزمان و یه تعداد دیگه دیدیم.خود داستام هم تا حدود زیادی قابل پیش بینی و کلیشه ایه.یه سری مشکل تو پلات و فیلمنامه فیلم وجود دارند که به راحتی کل داستان رو زیر سوال میبرن.اما هنر جیمز کامرون همینه که همچین داستانی رو به شکل فوق العاده ای به تصویر میکشه مثل قسمت های حماسی فیلم که عالی در اومدن یا رمانس فیلم که از نقاط قوتشه.جدا از این موارد فیلم از نظر تکنیکی در سطح واقعا بالایی قرار داره،موسیقی فیلم شنیدنیه و شاید تو این چندماه اخیر تو فیلمایی که دیدم تنها فیلمی که میتونه از نظر استیل بصری با اواتار رقابت کنه استالکره.پاندورا و ناوی ها از بلندپروارانه ترین مواردی هستن که تا حالا تو فیلمها و کتابای علمی تخیلی خلق شدن.
درکل:biggrin1: امشب اگه قرار باشه ازبین hurt locker و اواتار یکیشون ببرن امیوارم اون اواتار باشه.
ولی مطمئنا بهترین فیلم امسال برای من IB تارانتینوئه که نسبت به دفعه اولی که دیدم الان علاقم به شدت بهش بیشتر شده به طوری که الان خیلی از قسمتای فیلم رو حفظم.از همون سکانس اول فیلم مه به شدت هیچکاکی در اومده تا فسمت های کم نظیره کافه و سینما.
به امید موفقیت تارانتینو و رفقا:biggrin1:!

پ.ن:راستی فروش اوتار رو نیاید فراموش کرد.اوتار تو بیرون از امریکا اندازه تایتانیک فروخته مطمئنا بیشترم میشه،واقعا کف کردن داره!من که جای کامرئن بودم اسکارم میبردم سلطان جهان که هیچی رسما میگفتم من خدام!:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or