34 تا منتقد دیدن و گفتن فیلم متوسطیه... متاسکور 55
به نظرم متوسط نیست -ضعیفه!ولی من کلا با داستانهای انتقامی اونم اینکه پدر جور بقیه رو میکشه خیلی خوشم میاد
پ.ن:یاد فیلم های جمشید هاشم پور بخیر:biggrin1::laughing::biggrin1:
34 تا منتقد دیدن و گفتن فیلم متوسطیه... متاسکور 55
من مشكلم با هاپكينز بيشتر اينه كه حوصله ندارم بيام يه اجراي دوباره هانيبال رو ببينم فقط با گريم متفاوتهافمن رو میتونی تصور کنی هاپکینز رو نمیتونی؟ هم چاقه، هم نقش عوضیهای بدذات رو عالی بازی میکنه، یکم رو دماغش کار میکنن، چشاش حرف میزنه لعنتی که خیلی برای کار نولان عالیه
من مشكلم با هاپكينز بيشتر اينه كه حوصله ندارم بيام يه اجراي دوباره هانيبال رو ببينم فقط با گريم متفاوت
ولي انتخاب اصلي من براي كاركتر هاي جديد بيشتر به سمت Deadshot و Oracle و Talia هست با يه حضور كوتاه از Joker (اگه Michael Shannon نقشش رو بازي كنه خيلي خوبه) ولي اينكه نولان گفته كه مي خواد داستان بتمن رو تو قسمت سوم تموم كنه خيلي جا براي ايده هايي كه من دادم نميذاره
با يه نقش منفي مثل Blackface يا همين پنگوئن (كه بيشترم به ژانر جنايي ميان) و همون ماجراي Manhunt بتمن توسط پليس قضيه رو تموم مي كنن كاش لااقل كاركتر هاي Gotham Central رو توش بيارن
قسمت پنجم X-men یعنی origins : wolverine 2 قراره دوباره توسط برایان سینگر ساخته شه؟
من تازه رفتم تو پروفایلش دیدم. نمیدونستم. یه فیلم دیگه از مردان ایکس هم قراره تهیه کنندش باشه که اطلاعاتش تو imdb pro بودش. کسی اطلاعاتی از اون فیلم داره؟ که راجع به چیه؟
منظورت فیلم ه روسی ه مال 1979 هستش دیگه آره؟فیلم Stalker