Movie Center

34 تا منتقد دیدن و گفتن فیلم متوسطیه... متاسکور 55

به نظرم متوسط نیست -ضعیفه!ولی من کلا با داستانهای انتقامی اونم اینکه پدر جور بقیه رو میکشه خیلی خوشم میاد:دی نمونش TAKEN و چندین تا فیلم دیگه که اسمشون یادم نیست با اینکه متا های ضعیفی داشتند ولی برای من یک جایگاه خاصی دارند

پ.ن:یاد فیلم های جمشید هاشم پور بخیر:biggrin1::laughing::biggrin1:

به نظرم متوسط نیست -ضعیفه!ولی من کلا با داستانهای انتقامی اونم اینکه پدر جور بقیه رو میکشه خیلی خوشم میاد
اگه ریمیک فقط رو انتقام متمرکزه که باید هم ضعیف باشه...البته کلا محتوای سریال هم بیشتر مربوط به همون موقعی که ساخته شده.

هافمن رو میتونی تصور کنی هاپکینز رو نمیتونی؟ هم چاقه،‌ هم نقش عوضی‌های بدذات رو عالی بازی می‌کنه، یکم رو دماغش کار میکنن، چشاش حرف میزنه لعنتی که خیلی برای کار نولان عالیه
من مشكلم با هاپكينز بيشتر اينه كه حوصله ندارم بيام يه اجراي دوباره هانيبال رو ببينم فقط با گريم متفاوت
ولي انتخاب اصلي من براي كاركتر هاي جديد بيشتر به سمت Deadshot و Oracle و Talia هست با يه حضور كوتاه از Joker (اگه Michael Shannon نقشش رو بازي كنه خيلي خوبه) ولي اينكه نولان گفته كه مي خواد داستان بتمن رو تو قسمت سوم تموم كنه خيلي جا براي ايده هايي كه من دادم نميذاره
با يه نقش منفي مثل Blackface‌ يا همين پنگوئن (كه بيشترم به ژانر جنايي ميان) و همون ماجراي Manhunt بتمن توسط پليس قضيه رو تموم مي كنن كاش لااقل كاركتر هاي Gotham Central رو توش بيارن

من مشكلم با هاپكينز بيشتر اينه كه حوصله ندارم بيام يه اجراي دوباره هانيبال رو ببينم فقط با گريم متفاوت
ولي انتخاب اصلي من براي كاركتر هاي جديد بيشتر به سمت Deadshot و Oracle و Talia هست با يه حضور كوتاه از Joker (اگه Michael Shannon نقشش رو بازي كنه خيلي خوبه) ولي اينكه نولان گفته كه مي خواد داستان بتمن رو تو قسمت سوم تموم كنه خيلي جا براي ايده هايي كه من دادم نميذاره
با يه نقش منفي مثل Blackface‌ يا همين پنگوئن (كه بيشترم به ژانر جنايي ميان) و همون ماجراي Manhunt بتمن توسط پليس قضيه رو تموم مي كنن كاش لااقل كاركتر هاي Gotham Central رو توش بيارن

برا تموم کردن دقیقا بهترین راه همین ماجرای Manhunt و منفور شدن بتمنه و میتونن برن تو مایه‌های بتمنای فرانک میلر؛ آقا بزنن دهن بتمن رو سرویس کنن، بتمن هم هار بشه پاچه همه رو بگیره،‌ در آخر هم برای اینکه کلا فاتحه رو بخونه بتمن برای اولین و آخرین بار یه نفر رو بکشه :biggrin1: god this is dark :x

دوستان توصیه میشه فیلم تسویه حساب تهمینه میلانی را حتمآ برید نگاه کنین :biggrin1:
با این فیلم آدم بیخیال دختر بازی و داف بازی با ماشین میشه :biggrin1:

قسمت پنجم X-men یعنی origins : wolverine 2 قراره دوباره توسط برایان سینگر ساخته شه؟
من تازه رفتم تو پروفایلش دیدم. نمیدونستم. یه فیلم دیگه از مردان ایکس هم قراره تهیه کنندش باشه که اطلاعاتش تو imdb pro بودش. کسی اطلاعاتی از اون فیلم داره؟ که راجع به چیه؟

احتمال میدم جای این خبر اینجا باشه.

امروز تولد Heath Ledger هست.

heath_ledger.jpg

قسمت پنجم X-men یعنی origins : wolverine 2 قراره دوباره توسط برایان سینگر ساخته شه؟
من تازه رفتم تو پروفایلش دیدم. نمیدونستم. یه فیلم دیگه از مردان ایکس هم قراره تهیه کنندش باشه که اطلاعاتش تو imdb pro بودش. کسی اطلاعاتی از اون فیلم داره؟ که راجع به چیه؟

اول کارگردان X-Men : First Class شده بود ولی حالا شده کارگردان Wolverine 2 . (البته هنوز قطعی نیست )
---
Rest in Peace Dear Heath

اول کارگردان X-Men : First Class شده بود ولی حالا شده کارگردان Wolverine 2 . (البته هنوز قطعی نیست )
به هر حال امیدوارم کارگردان فیلم های بعدی x-men هم خود سینگر باشه. چون دیگه تو ساخت فیلم های سوپرهیرویی خودش رو ثایت کرده.

Chris Evans شد کاپتان امریکا. خب من منتظر Losers هستم ببینم چیکار کرده :دی

سینگر بخاطر فشردگی برنامش و عجله فاکس برای ساختن First Class کنار کشید؛‌ فاکس میگه فیلم‌نامه خیلی خوبه ولی خب واضحه که باک‌آفیس خونشون اومده پایین :دی تهیه کننده کار هنوز هست

کسی میدونه که آیا نسخه ی Blue Ray (برای خریدن) و یا نسخه های HD ـ (720 یا 1080) فیلم Stalker (استاکر) اصلا وجود داره یا نه؟ چون من خیلی گشتم و پیدا نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or