Movie Center

نیما اصلا قرار نبود ونوم توی SM3 باشه. قرار بود گرین گلبین جدید و مرد شنی باشند اما سونی به زور اوردش ونوم توی فیلنامه
من فیلم ترسناک نمیبینم که وسطش بخندم !
نیما این یک سبک هست که خیلی ها هم دوست دارند و اتفاقا غیر از ریمی هم خیلی ها دیگه این طوری فیلم می سازند. مثل وس کریون که جمعه سیزدهمش اینطوری بود. با اینکه جز فیلم های ترسناک معروفی هم حساب میشه اما الان برو سکانس اولیه جمعه سیزدهم ببین که دست های فردی باز میشه. اخرت خندست :دی منتها ریمی طنزش قوی تره/. این دیگه سبک هست. سبک که نمی تونه عوض کنه. وگرنه Drag me to hell مشکلی به نام شلختگی نداشت سبکش همین بود. نمره هاش هم به همین خاطر عالی بود.
راستی فیلنامه نویس Warcraft هم خودش نیست بلکه فیلم نامه نویس نجات سرباز رایان هست/

الان مشکل تو با حرف های من بیشتر اینه که من ریمی رو به عنوان یه کارگردان خوب قبول ندارم اما تو ریمی رو خیلی قبول داری ! استنباط من اینه از کامنت هات ! سر همین SM3 حتی اگه سونی خواسته باشه ونوم تو فیلم حضور داشته باشه ( من که جایی این مطلب رو نخوندم یا شاید هم یادم نمیاد ) اما باید قبول کنی کسی که فیلمنامه رو نوشته به بدترین شکل ونوم رو وارد داستان کرده ، اصلا یکی از بدترین ویلین هایی بود که من در این چند ساله دیدم ! این یعنی چی ؟ یعنی ضعف نویسنده ی فیلمنامه و کارگردان ! حالا بدتر اینه که یه کارگردان به جای ساخت شخصیت یه ویلین بیشتر حواسش به جلوه های بصری اون ویلین باشه ! البته با فیلم هایی که تو این سال ها داریم میبینم زیاد دور از انتظار هم نیست ! کلا شخصیت پردازی تو SM3 تعطیله ! به جز New Goblin که شاید بیننده یه Backstory تو ذهنش در موردش داره هم Sandman هم Venom واقعا بد پردازش شدن تو فیلمنامه ! کلا قسمت سوم قابل دفاع نیست اینقدر افتضاحه ! شاید تنها نقطه قوتش همون اسپشال افکتش باشه که جالب از کار دراومده !
من Friday The 13th رو ندیدم ولی تا اونجا که یادم میاد نسخه ی اولش ( 1980 ) و اخری ( 2009 ) رو وس کریون نساخته ! اون پارت بندی هاش هم که من نصفه نیمه دیدم برای جان ماینر بود که اونا هم فیلمهای ضعیفی بود ! همین سبکی که میگی رو من دوست ندارم ولی گفتم بهش احترام میزارم . برعکس تو من فکر میکنم یه جاهایی Drag Me میرفت تو ورطه ی لودگی ! از سکانس های مشمئز کنندش هم سکانس تو بانک و رو در رویی اون پیرزنه و اون دختره و شروع نفرین بود ! یا اون سکانس احضار روح !
در مورد وارکرافت هم من تو هیچ کدوم از کامنت هام در مورد فیلم نامش صحبت نکردم ! از همون روزی که خودت خبر کارگردانی سم ریمی رو برا وارکرافت گذاشتی تو همون ترد خبر گفتم این کارگردان به درد این فیلم نمیخوره !
راستی سم مندس به خاطر شروع ساخت جیمز باند جدید ( 23th ) از ساخت Preacher کنار کشید .

کلا فیلمهای کامیک بوکی هرچی دارک تر بهتر !!
That's like the second most stupidest thing I've ever heard in my life
يعني چي چي كه كاميك بوكي هر چي دارك تر بهتر؟
سوپرمن هميشه يه داستان عاشقانه بوده كه نقش اولش يه سوپرهيرو بوده حالا چند نفر تو وانر فكر مي كنن سوپرمن رو به شكل يه خدايي كه از آدما عصبانيه نشون بدن خوب مي شه دليلي بر درست بودن قضيه نيست
Green Lantern هميشه يه كار علمي-تخيلي/ پليسي بوده هر چند اين آخريا شده يه War Drama
اسپايدرمن هم هميشه يه كار Teenager ي بوده و هست
درسته كه هر كاركتري تراژدي هاي خودش رو داره اما به همون دليلي كه بتمن دارك كار مي كنه بقيه كار نمي كنن چون هيچ كاركتري مثل بتمن دنبال انتقام نبودن
حالا اين Spiderman جديد نه قراره دارك بشه نه قراره عاشقانه بشه
قراره همون چيزي بشه كه بايد بشه يه كار تينجري
==
من با دیدن قسمت سوم کلا نامید شدم از این سری واقعا SM3 ارزش دو فیلم قبلی رو شدیدا پایین اورد !
مي شه توضيح بدي كه چه جوري يه فيلم بد مي تونه ارزش قسمت هاي قبليش رو پايين بياره ؟
==
مشکل سونی و ریمی سر فیلمنامه ی SM4 بود نه 3 !
اتفاقا مشكل ريمي با سوني از همون قسمت 3 شروع شد
تقريبا همه مي دونن كه حضور ونوم توي فيلم سوم فقط به خاطر اصرار Avi Arad‌ بود در حاليكه كه ريمي مي خواست Vulture رو به عنوان نقش منفي در كنار Hobgoblin بذاره حتي بن كينگزلي رو هم براي نقش در نظر گرفته بودن ولي سوني اومد روي Sandman‌ اصرار كرد بعد هم Avi Arad‌ مي گه با ونوم فيلم بيشتر مي فروشه و اونجوري مي شه كه تاريخ اكران فيلم يه سال ميفته عقب و طرح اوليه ريمي اصلا فراموش مي شه
در مورد فيلمنامه نويسي كه انقدر روش تاكيد مي كني: فيلمنامه قسمت اول رو David Koep نوشته كه كار بد به اندازه كافي داره و قسمت دوم رو هم گاف و ميلار نوشتن كه بزرگترين كارشون يه سريال درجه سه مثل Smallville و يه فيلمي مثل موميايي 3 (نه اون نسخه پرويز پرستويي ها :d ) رو هم دارن
چقدرم اصرار داري كه از Drag Me to Hell نتيجه بگيري كه ريمي كارگردان بديه؟ فيلم رو عالم و آدم پسنديدن (يه نگاه به ريتينگاش بكن)
منم از Drag Me to Hell خوشم نيومد ولي واقعا جاي تعجب داره برام كه با استناد به نظرت خودت (و خودت تنها) مي گي چون ريمي Drag Me to Hell رو ساخته كه فيلم بديه (در حاليكه 90 درصد مردم با اين نظرت مخالفن) پس كارگردان بديه و SM3 هم فيلم بدي شده چون ريمي كارگردان متوسط و فيلمنامه نويس بديه
اين نظر يه مقداري جاي تامل داره

يعني چي چي كه كاميك بوكي هر چي دارك تر بهتر؟
وقتی معنی جمله به این واضحی رو نمیفهمی من دلیلی نمیبینم برات توضیح واضحات بدم !!
مي شه توضيح بدي كه چه جوري يه فيلم بد مي تونه ارزش قسمت هاي قبليش رو پايين بياره ؟
اینجا بیشتر منظورم این بود که فیلم نتونسته موفقیت قسمت قبل رو تکرار کنه ! حالا شاید منظورم رو بد بیان کردم !
اتفاقا مشكل ريمي با سوني از همون قسمت 3 شروع شد
تقريبا همه مي دونن كه حضور ونوم توي فيلم سوم فقط به خاطر اصرار Avi Arad‌ بود در حاليكه كه ريمي مي خواست Vulture رو به عنوان نقش منفي در كنار Hobgoblin بذاره حتي بن كينگزلي رو هم براي نقش در نظر گرفته بودن ولي سوني اومد روي Sandman‌ اصرار كرد بعد هم Avi Arad‌ مي گه با ونوم فيلم بيشتر مي فروشه و اونجوري مي شه كه تاريخ اكران فيلم يه سال ميفته عقب و طرح اوليه ريمي اصلا فراموش مي شه
در مورد فيلمنامه نويسي كه انقدر روش تاكيد مي كني: فيلمنامه قسمت اول رو David Koep نوشته كه كار بد به اندازه كافي داره و قسمت دوم رو هم گاف و ميلار نوشتن كه بزرگترين كارشون يه سريال درجه سه مثل Smallville و يه فيلمي مثل موميايي 3 (نه اون نسخه پرويز پرستويي ها :d ) رو هم دارن
حالا خیلی جالبه که سونی تو قسمت اول و دوم هیچ نظری در مورد فیلم نداشته و ویلین ها نداشته یهو از قسمت سوم شده دشمن سم ریمی ! اولا که در هر صورت فیلمنامه ی قسمت اول و دوم قوی تر از قسمت سوم بوده ! حتی به قول تو با وجود همچین نویسنده های درپیتی !
بازم خیلی جالبه که کارگردان هیچ قدرتی برای تصمیم گیری برای فیلمش نداره ! تازه با وجود تمام دخالت های سونی ، مگه سر اخر فیلمنامه ی فیلم رو برادران ریمی نوشتن ؟ کسی که فیلمنامه رو نوشته خودش رفته کارگردانیش کرده و شده بدترین فیلم این سری ! حالا من نمیدونم قراره با یه سال وقتی که به قول تو به ریمی داده شده همچین مضخرفی رو ببینیم ! من میگم علت اصلی بد بودن فیلم فیلمنامه ی بدش بود ! تازه خود ریمی بعد از پایان فیلمبرداری تو مصاحبه ای که انجام داد اولین کسی بود که از بازی Topher Grace و شخصیت ونوم تو فیلم تعریف کرده بود !
بعد مشخص شد اصلا اون چیزی نبود که ریمی تعریف میکرد !
چقدرم اصرار داري كه از Drag Me to Hell نتيجه بگيري كه ريمي كارگردان بديه؟ فيلم رو عالم و آدم پسنديدن (يه نگاه به ريتينگاش بكن)
جالبتر اینه که شما میخواین نظر خودتون رو به جای نظر عالم و ادم به زور به اثبات برسونین !
خیلی جالبه تو همون ریتینگ ها ! مثلا Meta شما User Score رو جزو ادمیزاد حساب نمیکنین ! ولی Critic Score خیلی برات مهمه ! برای من عالم و ادم یه سری منتقد که روزی 20 تا فیلم می بینن نیستن ! همون منتقد هایی که سر Lovely Bones میگن یکی از مشکلات فیلم اینه که افتاده تو دوره ی فیلم های اخر سال که ادم باید روزی 10 تا فیلم ببینه و 10 دیقه بعد از تموم شدن فیلم یادش نیاد داستان فیلمی که 2 ساعته داره میبینه اصلا چی بوده !
من مثل خیلی های دیگه فیلم رو متوسط میدونم ! 10 بار هم تو کامنتم گفتم که فیلم متوسط بوده ، من خودم از بعضی سکانس ها لذت بردم ! ولی کلیت فیلم رو نمیپسندم !
منم از Drag Me to Hell خوشم نيومد ولي واقعا جاي تعجب داره برام كه با استناد به نظرت خودت (و خودت تنها) مي گي چون ريمي Drag Me to Hell رو ساخته كه فيلم بديه (در حاليكه 90 درصد مردم با اين نظرت مخالفن) پس كارگردان بديه و SM3 هم فيلم بدي شده چون ريمي كارگردان متوسط و فيلمنامه نويس بديه
اين نظر يه مقداري جاي تامل داره
میشه بگی نظر 90 درصد مردمی که فیلم رو دیدن از کدوم منبع و رفرنس در اوردی ؟
من به استناد این میگم کارگردان متوسطیه چون اکثر فیلماش از متوسط بالاتر نیستن ! گفتم SM3 فیلم ناموفقی بوده چون فیلمنامش ضعیف بوده ! و مهمتر از اون نویسنده ی فیلم نامه ایده هاش رو به بدترین شکل ممکن وارد فیلم کرده ! حتی با وجود دخالت تهیه کننده بازم اینقدر زمان داشته که فیلمنامه رو به شکل بهتری بازنویسی کنه ولی نتونسته !
خودت از Drag Me خوشت نمیاد ولی دلیل حمایتت از ریمی رو نمیدونم !

تازه با وجود تمام دخالت های سونی ، مگه سر اخر فیلمنامه ی فیلم رو برادران ریمی نوشتن ؟ کسی که فیلمنامه رو نوشته خودش رفته کارگردانیش کرده و شده بدترین فیلم این سری ! حالا من نمیدونم قراره با یه سال وقتی که به قول تو به ریمی داده شده همچین مضخرفی رو ببینیم ! من میگم علت اصلی بد بودن فیلم فیلمنامه ی بدش بود ! تازه خود ریمی بعد از پایان فیلمبرداری تو مصاحبه ای که انجام داد اولین کسی بود که از بازی Topher Grace و شخصیت ونوم تو فیلم تعریف کرده بود !
بعد مشخص شد اصلا اون چیزی نبود که ریمی تعریف میکرد !
نیما از تو که انقدر اخبار دنبال می کنی بعیده. فاکس که عادتشو کلا کارگردان صاف کنه. سره ولورین که اصلا میگند کارگردان فیلم اخراج کردند بعد رفته برای فیلم برداری دوباره تازه برای کلی از فیلم هاش هم ناظر اورده که گند زدند به فیلم. با توجه به اینکه سونی استودیو هالیوودی اصلا ازش بعید نیست. بعد تو میخوای از شخصیت فیلم بد بگه ؟ کی میگه ماست من ترشه ؟
نیما ذهنیتت به ریمی خیلی بده. من نمیگم کارگردان عالیه اما بخوای حساب کنی جز کارگردان ها تاپ میشه حسابش کرد.
من Friday The 13th رو ندیدم ولی تا اونجا که یادم میاد نسخه ی اولش ( 1980 ) و اخری ( 2009 ) رو وس کریون نساخته !
ببخشید من منظورم کابوس در خیابان الم بود با جمعه سیزدهم قاطی کردم ( همیشه این جیسون و فردی قاطی می کنم :دی ) وس کریون اگه اشتباه نکنم قسمت اول با قسمت ششم ( کابوس جدید ) کارگردانی کرده.
من مثل خیلی های دیگه فیلم رو متوسط میدونم ! 10 بار هم تو کامنتم گفتم که فیلم متوسط بوده ، من خودم از بعضی سکانس ها لذت بردم ! ولی کلیت فیلم رو نمیپسندم !
نیما خیلی ها فرق می کنه. خیلی ها ممکنه از Hurt Locker بدشون بیاد اما این دلیل میشه که فیلم متوسطی باشه ( کلی مثال می زنم ). تو خودت میگی از سبک خوشت نمیاد پس طبیعتا نمی تونی قبول کنی که Drag me فیلم خیلی خوبی هست. توی هر زانری موظفی یک سری کارها بکنی که طرفدار ها زانر خوششون بیاد. Drag me با وجود تبلغات نه چندان جالب خوب فروخت. با توجه به اینکه زانر خیلی پر طرفداری هم نیست.

وقتی معنی جمله به این واضحی رو نمیفهمی من دلیلی نمیبینم برات توضیح واضحات بدم !!
حرف اول و آخر در اين مورد
زيادي جدي شدن بعضي كاراي كاميك بوكي به ضررشونه
==
بازم خیلی جالبه که کارگردان هیچ قدرتی برای تصمیم گیری برای فیلمش نداره !
يه كارگرداني مثل ريمي رو يه پروژه اي با بودجه Spider-man معلومه كه كنترل صد در صد نداره
اينجور فيلما معمولا تا يه حدودي فروششون تضمين شده س براي همين كارگردانايي انتخاب مي كنن كه دردسر براشون درست نكنن
واقعا فكر مي كني آدمايي مثل برايان سينگر و برت راتنر و لوئيس لترير و اسنايدر رو به خاطر توانايي هاي كارگردانيشون انتخاب مي كنن كه كاراي سوپرهيرويي رو بسازن؟
وارنر يه بار از دستش در رفت و نولان رو براي بتمن انتخاب كرد و نتيجه ش متفاوت از همه در اومد
==
جالبتر اینه که شما میخواین نظر خودتون رو به جای نظر عالم و ادم به زور به اثبات برسونین !
من اتفاقا نظرم چيزي نيست كه فكر مي كني
ريمي به نظرم كارگردان خوبيه ولي اصلا جز كارگردان هاي تاپ نيست ولي كارگردان متوسطي هم نيست ولي آدميه كه تونسته تو سيستم استوديو كار خوب بسازه ولي هيچ وقت نمي تونه باعث بشه كه من جذب يه پروژه اي بشم چون داره كارگردانيش مي كنه
==
تازه خود ریمی بعد از پایان فیلمبرداری تو مصاحبه ای که انجام داد اولین کسی بود که از بازی Topher Grace و شخصیت ونوم تو فیلم تعریف کرده بود !
خيلي اهل اين نيستم كه از همه واسه مطالبشون منبع بخوام ولي بدم نمياد اين مصاحبه رو ببينم ( هر چند كارگردان مثل مربي فوتبال كه هواي بازيكناش داره بايد هواي بازيگراش رو داشته باشه)
==
خودت از Drag Me خوشت نمیاد ولی دلیل حمایتت از ریمی رو نمیدونم !
دليل اينكه انقدر تهاجمي برخورد كردي جمله اولي هست كه تو پست قبلي نوشتم و بهتره بدوني كه من هيچ تعصبي رو ريمي ندارم اصلا هم برام مهم نيست كه حالا اومدن پروژه Spider-man رو ازش گرفتن پس بايد از دست سوني ناراحت باشم ولي وقتي قبل از كنسل شدن Spider-man 4 ريمي همه جا تاكيد مي شد كه دست ريمي براي ساخت قسمت چهارم بازتر خواهد بود كاملا اين حس رو القا مي كرد كه دست ريمي واسه ساخت قسمت سوم خيلي بسته بوده

رابرت پتیسون و کرت کوبین... *puts shotgun in mouth, fires*
Dodged this one:دی
چون تاپیک مرتبط نداریم اینو اینجا مینویسم، برین "به خاطر یک مشت روبل" رو ببینین، یکی از بهترین کارهای ترجمه شده ی تئاتر ایران تو این چند سال اخیره.

یه خبر خوب اومد :دی
Joss Whedon کارگردانه The Avengers شد.

خودم دوست داشتم Jon بسازه ولی بعد از Ironman قصد داره Cowboys and Aliens (Lame) r رو بسازه :دی

آخرین ویرایش:
یه خبر خوب اومد :دی
Joss Whedon کارگردانه The Avengers شد.

خودم دوست داشتم Jon بسازه ولی بعد از Ironman قصد داره Cowboys and Aliens (Lame) r رو بسازه :دی
به نظر من كه Whedon انتخاب خيلي خوبيه چون اول از همه، بيشتر كارايي كه كرده هميشه تاكيد رو Ensemble Cast داشتن و خيلي خوب تونسته از خيليايي كه آدم انتظارش رو نداره بازي بگيره و هيچ وقت هم اجازه نداده كه يه بازيگري پيش خودش فكر كنه همه كارس
هر چند غير از Serenity (بهترين فيلم Sci-Fi دهه قبل بدون هيچ شك و ترديدي) ولي همچين كارگرداني مي تونه يه گروهي كه داوني جونيور و اونز و نورتون و ال جكسون (شايد حتي جوهانسون) توش هستن رو جمع كنه با توجه به اينكه اگر صد در صد كارگردان بشه قراره بازنويسي فيلمنامه رو بدن به خودش بسيار خوب مي شه
هر چند به قولي من Whedonite‌ محسوب مي شم و خيلي رو نظر نبايد حساب كرد ولي بين گزينه اي هايي كه قبلا مطرح شده بودن (لترير و راتنر و سينگر) يه انتخاب عاليه
هر چند تارانتينو مي تونست بهترين گزينه باشه
در ضمن Cowboys and Aliens‌ با جيمز باند و اينديانا جونز و اون سوژه به نظر من كه مي تونه به شدت بتركونه
==
حرکت اینه که سوپرهیروهای فان رو باید بدن به Matthew Vaughn. که میدن؛ بعد از Kick-*** احتمالا میاد تو AAAها دیگه
نقدا كه تا الان بوده منم با دو تا كار قبلي وان خيلي حال كردم خصوصا Stardust‌ كه تو اين دوره زمونه بعد از ارباب حلقه ها گوهر تكي هست واسه خودش (خدايي ديگه شورش رو در آوردن اومدن آليس رو هم Epic Heroic‌ ساختن)
اميدوارم كه مثل كتابش يهو وسطش بي حال نشه
شماره 5 و 6 واقعا الكي بودن شماره 7 هم تا آخرش خيلي چيز خاصي نداشت ولي 8 دوباره عالي بود تا اينكه خيلي احمقانه تمومش كرد فقط و فقط به خاطر اينكه مي خواست دنباله دارش كنه
==
فيلم بعدي Darren Aronofsky هم قراره راجب ماجراهاي همسر جان كندي در چند روز بعد از ترورش باشه و ريچل وايز هم قراره نقش اصلي رو بازي كنه
به شدت در انتظار Black Swan
و در پايان اينكه اسكورسيزي هم سه بعدي مي شه و قراره كه Hugo Cabret رو سه بعدي فيلمبرداري كنه

آخرین ویرایش:
بچه ها یه چیز جالب الان دیدم اینجوری :eek: شدم!
راجر ابرت منتقد گردن کلفت و گنده Chicago Sun-Times که یه چند وقتیه آخر عمری به هر چی فیلم متوسط یا فیلمایی که بقیه منتقدا تحویلشون نگرفتن نمره های بالا میده برگشته هرچی از دهنش در اومده به فیلم سوپر هیرویی Kick-*** گفته! آخرشم یه 2.5 از 10 خوشگل بهش داده(که البته اون به شکل ستاره نمره میده)!قسمت باحالش اینجاست که تقریبا همه از فیلم تعریف کردن!

همه منظورت کلا 15 16 تا نقده ؟ باید تعداد نقدا بره بالا تا بشه گفت فیلم منتقد پسند بوده یا نه... مشکلش هم فک کنم با خشونتشه... چمیدونم، گیر درستی که نداده :دی یعنی مثلا میگه چه معنی داره یه مشت بچه بریزن انقدر Violence بدن... آدم چقدر میتونه سطح تصورش پایین باشه خب :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or