Movie Center

کلا DreamWorks انیمیشن میده بیرون که بفروشه و کمتر به کیفیتشون بها میده(در مقایسه با پیکسار).اون شرک 1 هم از دستشون در رفت که اسکار گرفت!:biggrin1:
how to train هم واسه دریم ورکسه ها!
البته الان فقط دریم ورکس نیست , همین پیکسار امسال "toy story 3" رو داره و cars 2 و monsters2 هم ظاهرا در مرحله تولیدند
کلا الان هالیوود پر شده از sequel و prequel و remake .بیخود نیست میگن تو هالیوود الان قحطی ایدست!
.....
7 پوستر از کاراکترای inception
http://www.nolanfans.com/2010/05/24/7-inception-character-posters-revealed/

آخرین ویرایش:
حتما فیلم هندی و بعد از تماشای کنفراس بعد از اکران برای من هم تعریف کنید!

http://www.festival-cannes.fr/en/mediaPlayer/10614.html

فک کنم حتی یه بچه هم متوجه میشه این استعاره ای که تو کامنت من بود ، فقط شوخی بود !

بیشتر منظورم اون سوالایی بود که در مورد جعفر پناهی بود ! بعد هم حرف اون خبرنگاری که گفته بود دخترش رو تهدید کردن و اعتصاب غذا و گریه کردن بینوش برای پناهی و قص الی هذا !

" به نقل از BBC "

مچ گیری تموم شد یا بیشتر توضیح بدم ؟

اوه اوه اوه،بزنین شبکه 3 زدن حرف دل این ملت رو،ای خدا این چه سینمایی که من آخرین شاهکاری (به معنای متعارف،نه چیزی قابل قیاس با آثار دیگه) که ازش دیدم مارمولک بوده...

Megan Fox رو بیرون کردن رفتن یه مدل رو جاش اوردن :دی
15-
rosietransformers3.jpg

این خانم بالا مدل Victoria's Secret ه (و دوست دختر Jason Statham ) که جایگزین مگان فاکس میشه . .

Megan Fox رو بیرون کردن رفتن یه مدل رو جاش اوردن :دی
15-
rosietransformers3.jpg

این خانم بالا مدل Victoria's Secret ه (و دوست دختر Jason Statham ) که جایگزین مگان فاکس میشه . .

اونوقت اسم اين خانوم چي باشند؟ :d
اين خيلي خوشگل تر از mf هستش و يكمي هم بيشتر از اون HOT :d

ويرايش:
خب اسمش رو پيدا كردم اسمش Rosie Huntington-Whiteley هستش.

آخرین ویرایش:
بابا megan fox خیلی خوشکل تره ......... نظر شخصیه ...........اینم عکسشون
megan_fox.jpg
عکس های ایشون ماشالاه 90% هیلتره و اینم محجبانه ترین بود که تو net پیدا شد که بلای بازی نما سره بازی سنتر نیاد ............. :cheesygri .......... راستی prince of persia اومده ؟
کسی link download با کیفیت خووبشو داره ......... ؟

راستی prince of persia اومده ؟
کسی link download با کیفیت خووبشو داره ......... ؟
تازه فکر کنم امروز اکران شد.من که لینکی ندیدم ازش ولی کلا از نقداش میشه فهمید که با یه فیلم یه بار مصرف سطحی طرفیم.به هر حال جری بروکهایمر پشت فیلمه دیگه احتمالا نکته مثبتش جلوه ها و افکتاش باید باشن

دل تورو تایید کرد : Hobbit تاخیر خورد .

تو کنفرانس خبری Splice ( خیلی دوست دارم زودتر ببینمش ) دل تورو تایید کرد هنوز زمانی برای شروع کار تعیین نشده و تا زمانی که MGM دارای بحران مالی هست باید صبر کرد !

-----------------

جیمز مک اووی هم تو نقش جوونی ژاویر تو X men : First Class بازی میکنه .

----------------

تامی لی جونز هم تو کاپیتان امریکا بازی خواهد کرد

----------------

کارائیب 4 هم 3D خواهد بود ! شما چطور ؟ :d

---------------

کارگردان Hitman 2 هم عوض شده ! ( تیموتی الیفانت رو هم بندازین دور تو رو خدا :d ) اسمش رو یادم نمیاد !!!

تیموتی الیفانت رو هم بندازین دور تو رو خدا
اگه كل اون فيلم يه نكته مثبت داشته باشه اليفانته
تو همين دو سال اخير با حضورش تو سيزن قبلي Damages و الان به عنوان نقش اصلي Justified رسما تركونده
==
جیمز مک اووی هم تو نقش جوونی ژاویر تو X men : First Class بازی میکنه .
با مك آووي حال نمي كنم و اصلا ديدنش تو اين نقش سخته ولي مي شينم ببينم چي كار مي كنه ولي الان خيلي هيجان زده م كه ببينم كي رو براي نقش مگنيتو ميارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or