اونایی که Shutter Island رو دیدن راهنمایی کنن...
اقا این چی شد؟من یکم قاطی کردم!! یعنی واقعا خودش بیمار 67 ام بود و حتی راشل سولاندو که تو غاره دید توهم بود یا راشل سولاندو راست بود و همه دست به دست همه داده بودن که دیوونه نشونش بدن! :confused: البته اون صحنه های مردن بچه هاش و کشتن زنش رو نشون داد به نظر میاد همش توهم خودش بوده مارشال بودن و... ولی از اون طرف سکانس پایانی فیلم به نظر چیز دیگه ای رو نشون میداد!! گیج شدم
در کل جو خیلی خفنی داشت
این دیکاپریو فوق العادست....
اره همش توهمات خودش بود
هدف اصلی فیلم هم همین بوده
روند فیلم رو جوری ساختن که حتی خود بیننده هم دلش نمیخواد باور کنه که هر چی از اول دیده توهمات خود دیکاپریو بوده
اره انصافا نقشش رو عالی بازی کرد دیکاپریو
همیشه از این حس خماری تو بعضی فیلم ها خوشم اومدهداداشم که لعنت میفرستاد واسه فیلمی که پیشنهاد کردم ببینیم
ولی خودم خیلی حال کردم
منم گرفتمش فقط تیکه ی اولش رو دیدماین درٍ..... چقدر خوب بود!!!!!قراره شماره 2 و... هم داشته باشه؟!
من که رفتم تو کفِش!!! شیطون میگه برم سوپر هیرو بشم تو 22 خرداد ......
![]()
منم گرفتمش فقط تیکه ی اولش رو دیدم. بشینم ببینم چیه ...
به شدت اشتباه کردین جفتتون که تا حالا ندیدینش!من میخوام برای بار دوم ببینمش امشب.من از همون موقع ریپش اومد دارمش ولی هنوز ندیدم. یه تیکش که نیکلاس کیج بود رو همینطوری رندوم دیدم.
دقيقا بر چه پايه اي مي گي كيفيتش بالاست؟خب پرنس بهتر از پیش بینی کار کرد. به جای 30 میلیون 37 میلیون فروخت و دوم شد. توی کشور های دیگه هم طی 5-6 روز 95 میلیون فروخته و توی همین 4-5 روزه 133 میلیون فروخته در حالت کلی. اگه فروشش جهانیش از 300 میلیون تجاوز کنه که احتمالا همینطور میشه و توی امریکا هم به 120 میلیون برسه به احتمال زیاد فرنچایز میشه و می تونیم شاهد بازی فیلم های با کیفیت باشیم.
مگه بازيگراي The Graveyard Book معلوم شدن؟خبر خوب اینکه یه کتاب دیگه از Neil Gaiman (استارداست، کورالاین) دارن فیلم میکنن، کارگردانشم خوبه، Neil jordan، این فیلم آخرشم که توش کالین فارل و اینا بازی کردن باید بدک نباشه.